galeeet

tycker synd om de som inte går i min klass

onsdag

just kommit hem från gymet och är helt slut i kroppen. Imorgon är der origentering som sagt, inte ett dugg tagga, vill bara få det över. Sen ska jag och hanna vara barnvakter, kärna lite pengar är aldrig fel. 16-22 jäävligt långt om jag får säga det själv. Men har ju hanna med mig, om jag skulle vara själv skulle det vara mycket jobbigare och tråkigare.
Nu ska jag kolla bussarna tills imorgon så jag hamnar rätt, typiskt mig att åka vilse. Sen ska jag ner och äta nått, hejsveejs

hejdååra

nu drar jag på dans wopwop

haha jag vet, sitter helt cp men sitter såhär faktiskt

beroende

måndag

hellu
skit trött efter skoldagen, allt gick fel på NK:n, gustafsson och jag strula ihop exakt allting!
Ikväll är det dans, ska hinna plugga lite innan också  men måste chilla lite först. Annars kommer jag aldrig orka.
På torsdag har vi origentering, baaaaajs såååå tråkigt! menmen bara att bita ihop och köra, ska springa med sophia och gustafsson ;)
Imorgon ska jag gyma efter skolan med ett helt gäng brudar.
Nu ska jag göra annat, pussisar

 

trötter

fy vad kallt det är! ville inte gå upp från sängen, men när vill man det liksom? om man ska göra nått superkul kanske eller om man har sovit ut.
Ska åka till skolan om 10 min typ, det bästa är att jag slutar halv 1;) nicenice!
Sen ikväll är det dans :D
Nu måste jag fixa det sista och sen dra, hejsvejjs

haha gammal bild!

måndag segsegseg

halloj
hemma från en lååång skoldag, fyfarao vad skoltrött jag är nu.. fast tror problemet är att man måste vakna så tidigt, när man har sovmorgon går allt mycket bättre.
Sitter och pluggar matte just nu, fattar 0.
Sen ska jag plugga NK och sen ska jag och mammi till IKEA och köpa en ram till mitt rum ;)
Sen ska jag nog se prine of perisa igen, den var sjukt bra, tror att det var hunken i filmen som gjorde den bra.. han är min så alla vet :)


jag och min trogna vän, utan dig skulle matten vara ett helvette

söndaaag

vilt igår haha!
Idag har jag iaf pluggat naturkunskap, har snart prov... skiiittråkigt! kemi om atomer och molekyler och sånt skit. Bit ihop och klara det Jessica! Har pluggat svenska också, betydligt roligare!
Mamma har köpt prince of persia som jag ska se ikväll, typ de jag har sett fram imot hela dagen. Ska träna på maskninen också, då har jag verkligen fullbodat dagen!

nämentjjaaaa

gårdagen var galen, vi misslyckades totalt med maten men det blev okej ändå, vi tjocka oss rikligt med fett! men var gymat med amanda så känner mig bättre till mods nu.
Kvällen var super, skrattade otroligt mycket, vad kan man vänta sig av en natt med sina bästa vänner liksom.
Emmelie fixa mina naglar, sjukt nöjd!!
Nu ska jag snart äta och ikväll kanske det blir laseerdom eller nått annat skoj, hejdååå

skitdålig bild, bättre kommer senare


det är iaf silver på topparna och en rosa "rand" av små prickar ;)

hej

tjeeena
hemma från skolan nu. Data lektionen gick bra, gjorde värsta mega coola powerpoint presentationen! Sen hade vi företagsekonomi i 2 timmar, carro och jag skrattade åt allt, riktig flum lektion haha. 
Sen hade jag matte.
Ikväll ska jag köra min bror till träningen och sen måste jag plugga matte, inte kul. Men måste man så måste man.
Imorgon är det fredag, wiiii! Super taggad, ska vara med mina älsklingar Em och Amanda :D Alltid superkul.
Nu ska jag äta middag, har ätit 1 macka och 2 knäckebröd idag, en banan också. så nu dör jag snart hehe

lite sådär oförberädda hahh

kämpa

skolan gick bra, gyma med sophia efter också så känner att jag har hunnit med mycket idag. Jag håller på typ rasa ihop, det är så otroligt mycket i skolan.. alla prov kommer nu och det finns ingen tid. Jag vet inte vart jag ska börja, helvettet börjar nu!
Tur att jag har carro, vi har precis smidit massa planer som kommer underlätta vårt stressiga liv just nu...


mitt ljus i mörkret!♥

snabbt

Carro min kusin lärde mig den där klapp ramsan, bara så alla vet!

Har nyss kommti hem från dansen och ska snart sova... vad tvungen att hitta låten vi dansa till ;)

här är den:

2 cool 4 school


Tessan carro jag och madde ;) ballt vah? det var jag som lärde dom...

tisdag

heej
ska dra till skolan om 10 min, så hinner inte göra så mycket. Slutar halv 1 idag så väldigt nice, sen på kvällen har jag dans så ännu bättre ;)
Nu måste jag gå, hoppas det inte regnar när jag går till bussen, ha en bra tisdag!

-1

har varit ute och joggat med hanna, ca 3 km... fett stolt! jogging är inte min grej för 5öre. Men måste ju köra ibland. Nu är jag super seg, ska gå ner och hämta engelska läxan och göra den lite.
JAA biggest looser sverige börjar nu, såg nyss på biggest looser, alltså det engelska. love it. Jag ser väldigt ofta på vikt program, tycker det är intressant och kul att se hur mycket de går ner i vikt. Jag blir peppad själv också. Det är så fjantigt, i sverige kör dom i en lada medans i usa är det värsta spejsade lyx gym osv hehee.
Måste verkligen gå ner och ta nått att äta, håller på spy.. inte ätit middag igen, dålig vana.
hejdåå
 
emmelies mästerverk (;

när man absolut inte får

Heej
asso på företagsekonomi lektionen idag var det hemskt! Jag och tessan satt och skrattade hela tiden för en pinsam grej jag hade gjort förut. Lärarna sa till hela tiden men vi kunde inte sluta. Satt och bet i handen för att inte skratta högt, så satt där och studdsa upp och ner hahahha. Sen kunde jag inte titta på tessan för då börja jag skratta igen. riktig jobbig situation må jag säga hahaha.

Annars så flöt dagen på som vanligt och jag har redan pluggat matte, bara engelska kvar ;) Jag får alltid ont i huvudet efter en skoldag, jobbigtjobbigt.
På torsdag börjar jag kl 11, suuuuper skönt! Jag har lust att strunta i plugget och åka in och fika eller nått, men ingen kan hahahaha. Känns som om jag slösar bort livet i mitt hus. Jag vill hitta på saker!
Nu ska jag göra annat, hejsveeejs



jacob (Taylor) och jaag hihiih

hahahahahaha


man måste ju bara älska de här reklamerna, bästa hitils

söndaag noooo

heejsan
har tittat på bamse i trollskogen nu på morgonen, carro och jag prata om den igår så kände mig tvungen att se hehe.
Nu är jag med min kusin, hon ska snart till doktorn för hon har varit klumpig. Hoppas hon slipper skära bort benet. hejdå


carro nästa ?

Vad det är bra att jag har dig

kvällen såg ut såhär: min bebis carro kom hem till mig och vi fixade bananasplitt och tittade på 2 filmer. Nu drog hon precis hem. Väldigt mysigt, alltid kul att vara med henne, en söt liten prick!
Nu ska jag läsa lite och sen sova, godnatt puppisar


slutar oftast såhär framför kameran

lördag

gårdagen var nice. Kom hem vid 2 och vakna vid 9. Har fortfarande min pyamas på mig, ligger och ser på mtv. Riktig slapp dag, men behövs!
Imorgon måste jag plugga, ser inte fram emot det.  Undrar vad som händer ikväll... är sugen på chillkväll med de närmsta bara, men vi får se.
Tycker att det är mysigt att det regnar ute :) tv + filt + regn = mys.
Nu ska jag fortsätta se på tv, hejsvejs


fan vad het, jag dör

woopii

Ska snart gå, min webb är en bra tidsfördrift ;)

-

fredag eftermiddag, nice! måste börja fixa mig till ikväll, måste duscha och sen testa kläder. Vet inte alls vad jag ska ha på mig :(
Håret vet jag inte heller baajs och det kommer locka sig så fort jag går ut! ska försöka hålla det rakt iaf.
Nu ska jag hoppa in i duschen, hejdååå♥

Torsdag

helululu
klarade av skoldagen vad trött och seg men nu är den över. Fredag imorgon, vi ska inte åka till landet för det ska regna så ska ha lite kul imorgon ;)
Ska snart åka och hämta min bror från hans träning, sen ska jag inte göra nått speciellt, plugga lite kanske om jag orkar, vilket jag inte kommer hehe.
Nu ska jag gå till min garderob och försöka hitta kläder, hejsveeejs


hehehhihihihhohoho slutar sådär vid kameran när man är uttråkad, gammal bild dock

onsdag

haajehhj
10:50-15:40 gick jag i skolan med 3 super långa jobbiga lektioner. Klarade det trots allt! Efter plugget drog jag och sophia till gymet, vi ska köra som fan nu! Varje onsdag kommer jag pumpa muskler. Har ett mål som jag fan ska uppnå, snabbt dessutom.
Ikväll ska jag göra lite matte tror jag. Ligger inte efter eller nått så känns jobbigt att plugga i onödan men annars blir det så mycket sen...
Nu kom mammi heeeem wiiii ska ner och krama henne hejsvejs

GRÖNT!

heeeaj
Sluta halv 1, chiileriiil! Har dans snart wooohooo! måste plugga humm tråkigt. Gjorde faktiskt klart svenskan igår, måste bara läsa och ändra lite små saker. Skönt att ha den utanför systemet ett tag. Ska konsentrera mig extra på engelska idag, har förhör imorgon, spanskan är till fredag så den kan jag chilla lite med.
I skolan frös jag inte alls (konstigt nog, det är typ istid där inne) men nu fryser jag. Måste hämta en filt som jag kan gosa in mig i.
Nu ska jag gå, hejsveejs♥


haha oförberädd bild, ser lite sådär trött ut

ja jag är knäpp

har väl si dådär tråkigt nu vaaaaaaaa
Ska laga nån middag (tacos som igår tror jag, om nån tomat vill ploppa fram ur kylskåpet skulle jag bli super glad) sen ska jag sätta mig och skriva på svenskan, har liksom fastnat ordentligt. Eller egentligen inte men man måste skriva minst 2 sidor och jag har skrivit 1.5 lite irreterande! svårt att fylla på när jag har gjort det i 2 dagar nu.

Kom nyss  att imorgon har jag bara naturkunskap och mentor wooohoo spanskan är inställd (fick massa läxa men gjort klart dom) sovmorgon till 09.50 och slutar 12.30 superskööönt! Sen är det dans, ännu bättre ;)

Ikväll, eller vafan det är ju kväll men senare ikväll så ska jag nog se på nån film, fast nää vi har inga bra.. -.- nån kanske jag hittar om jag letar längstbak.
Har suttit i fotöljen länge nu och det börjar kännas i ryggen. Datan bränner på benen.


om jag ser ut såhär vet du att jag är på dåligt humör, bra att veta liksom


om jag ser ut såhär ser du antagligen bra ut

Dancing around to music in my underwear while I'm getting ready

tjenare
hemma från skolan, hade ingen idrott idag så carro och gurran följde med mig hem. Vi lagade pankakor och spela ett kul spel, galet nice.
Sen åkte vi tillbaka för att gå på våra 2 lektioner. sluta halv 4 och nu sitter jag här. Ska plugga svenska, matte och engelska idag hade jag tänkt.
Sjunger gör jag just nu, vi sjöng lite på fe lektionen så blev lite sugen haha.

Prata med mammi idag som befinner sig i spanien, hon har köpt massa saker till mig, bla en jacka som är sjukt populär där nere, och då menar jag SJUKT!
Mina päron reser väldigt ofta med jobben, det roligaste är när de kommer hem med massa saker heh ;)

mitt batteri på datan dör snart, men jag orkar inte hämta laddarn där uppe. I-lands problem.
Sitter och studerar mina naglar, sjukt coola, önska de kunde stanna så en lååååång tid! När de börjar försvinna så ska emmelie göra nya balla.

bilder från idag (snodde de från barroow)


sexigt

foodimoodi

pankakstekarn och slöis

hejhopp

igår var jag hos emmelie med några och bara hade allmänt kul, spela spel och annat.
Emmelie har fixat mina naglar, SKIT snyggt! verkligen perfekt att jag fått min egna manikyr fixare!


lite suddigt, bättre bilder kommer senare! :)

only time will tell

hellu
hoffmaestro var galet igår, vi blev mosade och vissa av oss fick panik (som mig själv) så det var super läskigt och jag mådde fett dåligt efter haha men annars var de grymt! Hela kvällen var bra.
Sov hos jennipenni men nu är jag hemma, ska in till stan med banan och slem. Hanna ska leta efter jeans och själv ska jag inte köpa nått! Ska verkligen stoppa mig själv den här gågen. Brular oftast sluta med att jag kommer hem med 5 påsar och 0 kr på kortet. Men inte den här gången!
Ikväll ska jag nog bara chilla med några vänner, fullrulle igår så behöver vila!
Nu ska vi typ åka eller nja men jag ska iaf sluta blogga för har inget mer att säga. Hejdååå


ta mig tillbaka

woop

wooop dagen alla väntat på, eller iaf jag. Förts hoffmaestro på grönan och sen party ;) Efter skolan måste jag skynda mig som en galning hem och fixa mig inför kvällen, känner på mig att jag kommer vara skit ful ikväll! Håret kommer lockas och sånt -.- Vet inte alls vilka kläder jag ska ha... mitt fodral kanske? Nu måste jag verkligen börja fixa mig, ska platta håret lite nu redan, kommer aldrig hinna göra den sen efter skolan, har typ mindre än 1 timme att fixa mig, och platta håret tar typ 40 min.
Måste ringa hanna sen och prata om kläder och allt möjligt!

Idag kommer mona sahlin till vår skola, ska bli intressant och se vad hon har att säga, men det bästa är att vi slipper lektioner hehe ;)
Nu måste jag verkligen skynda mig aaaaaaaah


min älskade klass haha!

torsdag

hellu
forfarande lika sjuk, Ska dra till skolan snart, måste bara ta alvedon. Längsta dagen, slutar kvart i 5, kommer aldrig klara det med mitt huvve som vägrar sluta dunka. Vi har även en föreläsning idag, ska bli intressant. Jag har druckit appelsinjuice som en galning, det ska ju hjälpa mot förkylning, hoppad det funkar. Helvette glömde sätta ipoden på laddning baaaaaaajs! och jag vet att det är nått mer jag glömt... komme säker komma på det när det är försent. 
Det är inte min dag idag, allt går feeel! nu orkar jag inte skriva mer hejdå

 

-

sjuk sjuk sjuk sjuk känner mig skum i hela kroppen, sjukan har satt igång nått, vet ingenting längre, är extremt förvirrad

onsdag

gaaah hatar att vara sjuk, har ont i huvudet och förkyld som fan. Jag blir sur om jag får feber, kan tänka mig att jag redan har det...
Ska ta alvedon innan jag drar till plugget, ta med mig många halstabletter!!
Ute är det helt dimmigt, ska klä mig varmt idag, måste bli frisk. Ska inte gyma idag, allt blev ju värre under natten så inte smart att träna då. Hummm det verkar som om nån eller nått inte vill att jag och sophia ska gyma... Ska sminka mig lite och sen ska jag äta frukost, tur att jag har sovmorgon så jag kunde sova ut, somnade vid halv 11 så det är superbra!
Nu ska jag börja fixa mig, kommer inte orka med att stredda idag, hejdåå♥


sommras, carros land♥

I can't stand more

hellu
nu är jag sjuk, super förkyld och ont i halsen skiit också! dansen var inställd idag också, fy nu är allt tråkigt. Jag ska gyma lite imorgon, inte anstänga mig eller nått, lugnt tempo. Sen ska jag bli frisk tills fredag, röj hela kvällen/natten.
Har inte varit sjuk på länge, blir inte det så ofta men när jag blir det så blir det mycket. fuck it. Ska somna tidigt, ska gå ner och hämta nån halstablett och sen vila!
hejsvejs


hanna och jag ♥

cry me a river

standing where you left me, you better come and get me

hellu
tisdag, den bästa dagen. Slutar halv 1 och senare har jag dans woohoo. Ska plugga lite svenska, matten tar jag imorgon efter jag gymat med sophia ;)
Sitter just nu och sjunger med i låtar, funderar på vilka kläder jag ska ha på dansen ikväll och jag upptäkte nyss att vår tavla är upphängd igen hehe.
Ska fixa mina naglar nu (emmelie ska få fixa dom sen hedanefter, kommer visa er hur grym hon är ;) kommer ha snyggaste naglarna ever)
nu ska jag hämta nagellack, hejdåå


livet skulle vara ett helvette utan dig bejbi

ett exempel på hur konstig jag är

hitta detta inlägg i carros blogg, orkar inte berätta själv så kopierade det.

Hon är för söt min bebis:

Måste bara få skryta lite! Har världens skönaste vän. Hon tänker så konstiga saker men jag älskar henne ändå !
Haha hon har gjort min dag 40 gånger bättre assssooo :D
Först på historielektionen:
Jessica:
"Asså Carro jag har tänkt på en sak! Du vet när man har munnen stängd. Tungan liksom vilar mitt i munnen då. Borde inte de bli jättejobbigt!?"
Typ något sånt sa hon. Lät jätteknasigt xD
Sen nu när vi chatta på facebook så pratade vi om en som hade sagt att det var konstig stämning mellan mig och en person.
Jessica sa att den personen skriver så konstiga saker!
då sa jag:
"Ja verkligen!!?"
Jessica:
"vem fan bryr sig om stämningen liksom haha.."
Fan va tort allt lät nu! Men lovar! Det var gaaalet kul ;D Knasboll!

-

hellu
partyparty igår, trevligt folk.
Idag har jag pluggat, men fasna i matten, saker vi inte gått igenom än så ska vänta tills imorgon då vi förhoppningsvis går igenom det. Sen har jag varit på ica med mammi och handlat.
Ikväll ska jag och bror mysa framför en harry potter film medn ben and jerrys, sen ska jag ladda upp inför ännu en vecka i skolan.
Jag fryser jätte mycket så ska hämta en filt och försätta se på the hills, ofattbart beroendeframkallande. The hills i mitt ♥ fast jag tycker det suger nu för lauren inte är med :(

myys

helluuj
Igår efter skolan åkte jag hem till sandra, alla andra tjejerna från gamla klassen (förutom Clara) var där. vi satt och sncka massa gamla minnen och gjorde andra galna saker.
Sen på kvällen kom Emmelie till mig, vi var flum så vi satt och asgarva åt vårat lilla bus hehehhe. sen låg vi i min säng och såg på 2 filmer, the omen och vampire sucks. Den första filmen var en skräck såklart, jag och Em älskaaaar skräckisar. Den var helt okej, vampire sucks därimot var inte bra, men vi skratta ibland.
Vi somna runt halv 3, nu har hon åkt hem och jag ska till stan med banan, ska bara sminka mig sen ska jag ringa henne och höra hur långt hon har kommit
Ikväll är det gårdsfest, alla på gården samlas och har knytkalas heehe, vi ska iaf vara med på middagen och sen får vi se vad vi hittar på ;)
Nu ska jag draa, hejsvejs♥


här har vi ju mina 2 änglar, emmelie hanna och jag

när jag ändå pratar om det

så lägger jag in en låt som beskriver typ allt jag vill säga hehe





So what am I not supposed to have an opinion
Should I be quiet just because I'm a woman
Call me a bitch cos I speak what's on my mind
Guess it's easier for you to swallow if I sat and smiled

When a female fires back
Suddenly big talker don't know how to act
So he does what any little boy will do
Making up a few false rumors or two

That for sure is not a man to me
Slanderin' names for popularity
It's sad you only get your fame through controversy
But now it's time for me to come and give you more to say

This is for my girls all around the world
Who've come across a man who don't respect your worth
Thinking all women should be seen, not heard
So what do we do girls?
Shout out loud!
Letting them know we're gonna stand our ground
Lift your hands high and wave them proud
Take a deep breath and say it loud
Never can, never will, can't hold us down

Nobody can hold us down
Nobody can hold us down
Nobody can hold us down
Never can, never will

So what am I not supposed to say what I'm saying
Are you offended by the message I'm bringing
Call me whatever cos your words don't mean a thing
Guess you ain't even a man enough to handle what I sing

If you look back in history
It's a common double standard of society
The guy gets all the glory the more he can score
While the girl can do the same and yet you call her a whore

I don't understand why it's okay
The guy can get away with it & the girl gets named
All my ladies come together and make a change
Start a new beginning for us everybody sing

This is for my girls all around the world
Who've come across a man who don't respect your worth
Thinking all women should be seen, not heard
What do we do girls?
Shout out loud!
Letting them know we're gonna stand our ground
Lift your hands high and wave 'em proud
Take a deep breath and say it loud
Never can, never will, can't hold us down

[Lil' Kim:]
Check it - Here's something I just can't understand
If the guy have three girls then he's the man
He can either give us some head, sex her off
If the girl do the same, then she's a whore
But the table's about to turn
I'll bet my fame on it
Cats take my ideas and put their name on it
It's aiight though, you can't hold me down
I got to keep on movin'
To all my girls with a man who be tryin to mack
Do it right back to him and let that be that
You need to let him know that his game is whack
And Lil' Kim and Christina Aguilera got your back

But you're just a little boy
Think you're so cute, so coy
You must talk so big
To make up for smaller things
So you're just a little boy
All you'll do is annoy
You must talk so big
To make up for smaller things

This is for my girls...
This is for my girls all around the world
Who've come across a man who don't respect your worth
Thinking all women should be seen, not heard
So what do we do girls?
Should out loud!
Letting them know we're gonna stand our ground
Lift your hands high and wave 'em proud
Take a deep breath and say it loud
Never can, never will, can't hold us down

This is for my girls all around the world
Who've come across a man who don't respect your worth
Thinking all women should be seen, not heard
So what do we do girls?
Should out loud!
Letting them know we're gonna stand our ground
Lift your hands high and wave 'em proud
Take a deep breath and say it loud
Never can, never will, can't hold us down
Spread the word, can't hold us down

gaaaah!

hallooj
Skoldagen gick bra och det gjorde även ränt förhöret. Efter skolan läste jag lite i en bok vi måste läsa i svenska, handlar om en ung flicka och hennes liv. Hon bor i ett sånt där land där kvinnor bara finns för att göra manen tillags och bara vara i köket blablabla ni vet vad jag pratar om. Klarar knappt av att läsa den, jag blir så jävla arg, femenist javisst, iaf efter jag hör om allt skit som händer i välrden. Ursäkta men vem fan tror männen att dom är, de gör knappast nått som inte kvinnorna gör.. vem bestämde egetligen att kvinnorna skulle sjunka så lågt som de har gjort i vissa länder.

Kan sitta och skriva om det här i timmar, och man blir så frustrerad så man inte vet vad man ska ta sig till. ska fan också skriva en bok hehe!



läs den!


torsdag

hejsan svejsan'
Torsdag idag, den jobbigaste dagen. Börjar 9.45 och slutar 16.45 så kommer vara hemma ca kvart över 5, ingen höjdare.
Har läxförhör på ränta idag, vet inte alls om jag egentligen kan, jo jag kan grunderna osv men jag siktar högt så måste kunna några svåra saker också. Vi får se hur det går.
Jag drömde skit skum dröm, orkar inte skriva ner den för den är så sjuk så ni skulle ändå inte fatta nått hehe.
Nu ska jag börja sminka mig och sen ner för att äta frukost, och sen ska jag klara av denna håda dag.
Heejdå


några bilder från när jag hanna och jennipenni fika (jennifers kamera btw haha)

I know how it hurts

skuula

hellu
ska till skolan om 10 min men tänkte slänga in ett snabbt inlägg.
Igår var det den första dans kursen, askul som vanligt. Vi hade en ny lärare och hon var jätte bra. Vi dansade till låten feedback med janet jackson ;)
Idag har jag 3 lååånga lektioner, slutar nån gång efter 3. Sen ska jag hem och plugga matte och ränta. Måste även göra spanska men ska försöka hinna göra det i skolan.
Nu måste jag packa skolväskan och fixa alla andra saker, hejdå♥


jag och hanna för läänge sedan
RSS 2.0