Kväll

Hämtat bror från träningen, var hemma 45 minuter och sen ut till bilen igen för att hämta babe. Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen! Sen blir det tvmys i sängen (;

Nails

Skola idag på förmiddagen och sedan lunch med mina fina tjejer på Jensens. Vidare hem och fick naglarna fixade av Maddepadde, supersnygga!

Nu ligger jag i sängen och pluggar lite lätt. Är så omotiverad man kan vara men måste plugga lite iaf.
Hände inte så mycket mer, imorgon är det plugga hemma som gäller.
Fick C på marknadsföringstentan btw så det är jag glad över!
Har slängt av mig jeansen och dragit på mig mjukisarna så nu ska jag bara ta det lugnt hela kvällen så fort jag pluggat klart, lär väl bli en 30 min till.. Håll ut!

Musikal

Till sist måste jag berätta om rock of ages! En musikal jag var på med familjen, kusinerna och babe, 8 st totalt! Mamma överraskade alla oss med biljetter. (Pappa har brutit ett finger så han kunde inte va med)
Den var såååååå bra, bästa jag sätt någonsin! Helt magiskt, man kan inte beskriva hur bra det var helt enkelt!
Efter musikalen gick vi alla och åt middag på en lyxig Italiensk restaurang.
Order för den dagen var definitivt "we gonna get absolutely mortal"

Påsk

Min påsk var helt magisk! Fick 3 påskägg och det från babe var enoooormt! Det låg dessutom en....... RING i ägget. D.o.g!
Så min påsk var bäst!

Sen har min fina bästavän Madde fyllt 20 år. Jag och Carro åkte hem till henne på den stora dagen och överraskade med en tårta och en present! Vi gav henne en "maskin" till naglarna som gör så att nagellacket håller i ca 3 veckor. Är super avundsjuk, vill ha en själv haha!
Ska hem till henne imorgon och fixa mina naglar ändå så (;

Hello

Okej länge sen jag skrev, jag vet!
Har typ inte haft tid..
Kan berätta lite vad som hänt den senaste tiden. I fredags var jag på trippeldate. Vi bowlade (jag kom 2a, helt otroligt!) och åt god middag!
På lördagen och söndagen slappade jag bara hemma med babe och nu är det helt plötsligt tisdag. Även fast jag knappt gjort något vettigt så har tiden gått superfort!

HAR JAG BERÄTTAT ATT JAG OCH CARRO SKA TILL LONDON!?
För det ska vi iaf, känns helt jävla skjuuukt! Ska bli så otroligt kul! Känner på mig att det kommer bli en av de bästa resorna ever!

RSS 2.0