aaaaaah fan vad ballt

Torsdag

Hellu. Samtalet gick bra, som väntat. Sov hos axel och nu är torsdagen avklarad! Superskönt. Satt kvar i skolan i 1 timme och plugga både matte och svenska. Skönt för då slipper jag göra det ikväll. Har precis ätit en super god middag, vofflor, och nu sitter jag här i min ensamhet. Familjen är borta för tillfället. Har lite fantasibrist. Kan inte komma på någonting att göra just nu. Blir väl tv:n som vanligt. Aja ha en fortsatt bra kväll kära kamrater

Prommeniix

Tjabba, ska gå till skolan nu, går för att jag inte kan köra kickboxning eller nått annat justnu så en 40min prommenad får bli dagens träning. Har även pluggat klart nu så det är skönt, kan jag chilla när jag kommer hem igen. Nej fan måste ju plugga företagsekonomi kom jag just på, läxförhör imorgon -.- får göra det sen en liten stund och sen får det gå som det går.

Onsdag

Hejsan svejsan. Så otroligt skönt att vara ledig idag, har läst 3 kapitel i svenskaboken och ska snart börja med matten. Ska kanske träffa à sen, om han vaknar vill säga. Han sover superlänge, vilket är jobbigt för jag själv brukar gå upp ganska tidigt. Tycker man slösar bort livet med sömn, det är ju klart att jag sover länge ibland med. Efter en fest eller en sen kväll helt enkelt. Men han sover alltid länge. Aja då har jag ju tid till plugget iaf så ska se till så jag tar vara på tiden. Halv 3 ska jag bege mig till skolan för mitt samtal och sen ska jag vila. Tror inte det blir någon kickboxning idag heller :( är fortfarande förkyld och får inte träna för mamma. Får jätte lätt öroninflamation så måste ta det lugnt veckan ut.. Sucks. Hejdåå

-

som en bomb som tickar och jag vet precis när det smäller. och jag vet att det kommer göra ont.

tankar

hellu
gurran har ju börjat blogga, gillar starkt. Det är mega kul att läsa om andras liv och vardag, iaf om man fastnat för någon eller om det är någon nära. Tänk vad mycket jag vet om ex carro som jag aldrig skulle fått reda på om jag inte följde hennes blogg. Att hon ex idag, Tisdag 29/3-11 har haft en stressig dag och vart helt seg i huvudet och haft en skit jobbig träning. Hur många visste det?
Själv så bloggar jag inte för att jag vill bli känd eller nått annat trams. Bloggar bara för mig själv, super skönt att skriva av sig ibland och tycker det är otroligt smart att jag kan gå tillbaka i arkivet och se vad jag gjorde för exakt ett år sedan.. hur många av er kan det? Ni med bloggar ja, dagbok funkar ju också iofs. Men annars är bloggandet ett väldigt fiffigt sätt att bevara minnen och händelser som man annars lätt glömmer bort.
När jag är 50 år ska jag läsa om hur mitt liv var när jag var 17.

over and over

Tisdag

Hej bitches. Tisdag, skön dag. 3 lektioner och sluta halv 1. Åkte hem till älsklingen och myste galet. Han ska på skiva ikväll så var tvungen att åka hem vid 5 :/ kinda sucks. det bästa är att jag är ledig imorgon. Har utvecklingssamtal kl 3, men resten av dagen är jag skolfri, dock inte pluggfri.... Måste plugga företagsekonomi och matte, Boring. Känner att kvällen kommer bli tråkig, har inget att göra. Har faktiskt tränat lite, är ju fortfarande sjuk så måste ta det lugnt. Men nästa vecka ska jag träna mycket! Aka nu ska jag göra annat, hejdå

måndag

hejsan
hade ingen historia idag, sjukt skönt. Kom hem runt hakv 3 och såg på tv en liten stund. Åkte till IKEA och åt middag och sen hem och plugga.
Har gjort lite matte och läst svenska boken. Den handlar om någon 100 åring som är på rymmen... inte alls min typ av bok jag gillar så tycker det är rätt trist att läsa den.
A svarar inte på sms och jag överregerar, ni ska bara veta vilka ideer jag har bildat i mitt lilla huvud... hoppas han svarar snart!
Fick mycket beröm över mitt hår idag btw, är själv väldigt nöjd med det. Det ser faktiskt färgat ut, fast det är det ju inte.
Aja nu ska jag se på tv och sen sova. hejdå


vill vara bruuuuun igen!

söndag

hellu
har varit sjuk och seg hela veckan, men i fredags gick jag ändå till tessans fest. Var skit nice, sköna människor. Drog senare hem till min pojkis och sov där. Vakna kl 8 och drog till min frisör. Blev jätte nöjd med resultatet :) toppar, uppklippt och snelugg.
Axel sov här i natt, jag släckte även ALLA lampor. Känner mig extremt duktig. Tände massa ljus och myste. Söndagbajs idag, usch. Är iaf ledig på onsdag så får längta till det, dock ska axel på skiva på tis så kan inte sova där :( sova själv, börjar bli ovant.
Måste plugga matte idag och läsa engelskaboken. åh hata skolan

sjuk tjej

åh blivit sjuk, perfekt.. livet är verkligen snäll mot mig. Ska sova tidigt idag och sen se hur jag mår imorgon, kanske stannar hemma från skolan. Känner att jag måste sova ut, men det kan jag aldrig. På lördag ska jag klippa mig så måste upp kl 8, skit bra eftersom jag ska festa dagen innan, hehe får se hur det kommer gå.
Aja nu ska jag se på tv och sen försöka sova, hejdå

ledsen tjej

tjabba
har nån typ depp-period, tur att jag har min underbara pojkis som jag kan spendera min tid med. Så fort jag är själv så blir jag deppig. första gången på 3 dagar jag sover hemma, förklaringen till den dåliga uppdateringen. Har sovit hos axel som ni kanske kan räkna ut :)
En skön vecka i skolan, men kan inte slappna av för det som kommer framöver kommer vara ett rent helvette, kommer gå in i väggen innan sommarlovet. KÄMPA
Ni ska höra min röst, helt sjukt... får INTE bli sjuk...

Never thought that I would be this helpless, I've been crushed, I've had enough

nu ska jag bada bubbelbad och läsa en bok i timmar, glömma bort vardagen. Tänka på mig själv

-

allt är sämst just nu, vill bara lägga mig ner och försvinna

Torsdag

Hejsan, svenskan gick sådär, var några frågornsom jag inte var berörd på , men gick helt okej, ett g iaf. Nu väntar jag på min otroligt sena pojkis, fybubblan vad seg han är! Aha nu ska jag se på tv och fördriva tiden på bästa sätt. Det bästa med idag är att jag inte har någonting att plugga, såååååå skönt! Hejdå

arg

vafan nu är jag skit förbannad! hitta en låt på spotify som jag knarkat sönder, så jävla bra.. och nu ser jag att den var med i melodifestivalen, hur fan kunde den här inte vinna! Jäkla svenskar, ingen musiksmak för fem öre, är otroligt stolt över att jag inte är helsvensk.. det är ju pisamt. Usch. Eric Saades låt jämfört med den här är ju så otroligt barnslig och töntig, fyfan.

haha arg tjej, skyller på tjejproblem

Låten:

Onsdag

Hejsan svejsan, häääärliga väder! Dock är det fortfarande väldigt kallt ute så nöjer mig med att sitta innomhus och njuta av den efterlängtade solen. Kom hem för ett tag sedan, har pluggat svenska i 30min, ska fortsätta snart. Provet är imorgon, sen har jag data layout och sen slutar jag. Hoppar över matten, måste vänta i 4 timmar annars, kan lika gärna arbeta hemma. Så slutar 1 ist för 5, super duper skönt. Då är ju provet även över och förhoppningsvis får vi ingen läxa så jag slipper plugga på kvällen för en gång skull! Sen är det matten som gäller, men det tar jag nästa vecka, ska plugga svenska nu, hejdåå

tisdag

hejsan
var i skolan som vanligt, kom hem runt 1 och pluggade svenska, sov ett par timmar också. Det är nått som har hänt, förut sov jag aldrig på dagarna men nu kan jag inte låta bli... vad e detta.
Efter middagen åkte jag hem till bejbisen, mysigt. Ville absolut inte åka hem, det tog emot som fan när pappa kom med bilen.. skolan suger.
Nu ska jag snart sova, lite sovmorgon imorgon iaf, det gillar vi.
Juste måste bara säga att jag tycker det är rätt jobbigt när AIK vinner, typ 1000 facebook statusar och axel, familjen, carro, gurran blir galna... hehe


gammal bild

måndag

tjabba
Intensiv matte lektion, lite lättare svenska lektion... Boxning på idrotten, bajsjobbig med skit kul. Jobbig historia lektion.
Det possetiva är att vi inte hade någon FE så slutade 2 ist för halv 4, fick även skjus hem av carro med bilen, super skönt!
kom hem och började plugga svenska, somnade efter ett tag och vakna 3 timmar senare, rätt snopet. Lite dåligt för kommer inte kunna sova inatt menmen försent att ändra på nu liksom. Slutar ändå tidigt imorgon så får hålla ut.
Nu har jag just ätit middag och ska snart plugga igen, åh hata skolan just nu!


ledsen tjej om inte sommaren kommer snart

söndag ångets

hejhejhej
sov hos axel igår men han ska coacha (stavning?) nån match idag så jag åkte hem runt 3. lika bra för måste ändå plugga, har gjort klar alla instuderingsfrågor och läst igenom häftet runt 4 gånger. Nu ska jag bara lära in alla frågor som rinnande vatten och sen läsa i boken. Provet är på torsdag så har 4 dagar att lära in allt, suck.
Är sur över att det är söndag, en heeeel vecka skola väntar.. Är verkligen skoltrött, vill ha påsklov NU, London fyfan vad kul det ska bli.


jag och kusin i somras, vi hade stooor shoppat och i London ska det bli 10000 saker meer! aaaaah längtar sönder!

snabbt

tjabba
gårdagem var kul men stressig. Tjejerna kom runt 8 och alla sprang runt som galningar och fixa sig. Sen drog vi till robin.
Carro sov här och vi kom hem kl 3. Lyckad kväll :) Idag måste jag städa (-.-) och plugga. inte lockande. Usch är verkligen inte taggad, vill gå ut, hitta på något i det fina vädret, VÅR!


sommmmar

Torsdag

Hellu, MVG på data och layouten samt MVG på företagsekonomiprovet, toppen! Bara massa MVG:n, ger mig ork att fortsätta kämpa. Annars är jag sjukt trött, lång dag idag, eller nej började ju 11 men slutade väldigt sent. Ikväll ska jag bara ta det lugnt, läsa lite svenska tror jag, om jag orkar... Tveksamt. Ana nu ska jag se på tv och invänta middagen samt fredag, woohoo

-

orkar inte

onsdag

hejsan
Just tränat kickboxning med Carro, som vanligt. Fast innan var vi i jakan och handla present till hennes mamma som fyller år imorgon.
MVG på Hamlet grejen i engelskan, känns bra :)
Imorgon börjar jag 11 så det är super skönt, måste verkligen få sova ut känner jag. Är trött precis hela tiden. Skönt att ha företagsekonomiprovet avklarat, det gick väl okej.
Nu ska jag knarka låten on the floor och tagga till fredag.
Hela fredagen kommer vara fullspäckad! först skola, där vi har föreläsning (en från 2världskriger samt en föredetta kriminell ska stå och babbla hela dagen) slutar kl 2, då tar jag och carro bilen till vällingby, går runt där ett tag. Ska köpa lite småsaker. Sen ska vi hem till carro och hämta massa grejer, smink, kläder, sovsaker osv. Sen ska vi gå hem till mig. Baka en kaka och sen invänta våran kära klass som kommer vid 8. Ska ha förfest hemma hos mig och sen drar vi till the big party :) kommer bli awsome!

Tisdag

Hola! Kom hem för en timme sedan, skönt att sluta tidigt. Sitter och pluggar företagsekonomi, har prov imorgon, första lektionen. Hoppas det går bra! Sen efter det här provet så har vi svenska prov -.- men taggar till helgen, kommer bli superkul, förhoppningsvis. Nu ska jag fortsätta plugga, hejdååå

-


får alltid en sån jävla power av den här låten. Ni förstår inte.. känns som om jag kan slå ner allt och alla. Som om modet + styrkan bara växer tills de blir enorma. En "kämpa på" låt.
Tycker videon är fett bra gjord, Pocahontas äger!

hejhopp

tjenare mannen.
Tränat klart nu, är trött. Ska lägga mig i sängen, plugga lite till och fixa nya låtar till ipoden. Är helr kär i Jennifer Lopez nya låt, on the floor! Kärlek på den.
Börjar tidigt imorgon, men slutar även tidigt. Då ska jag bara hem och plugga (som vanligt) haha det ända jag nästan skriver om är hur jag har varit i skolan och sen pluggat... men vad finns det mer att göra på en vardag (då man även satsar på skolan och inte är en förlorare :) ) Vardagar + söndagar = plugg.
aja nog om detta. Ska hoppa in i duschen nu, vet inte varför jag fastna framför datan. Och varför säger man "hoppar in i duschen" gör nån det eller? Man går ju in, men hur fult låter inte det: Nu ska jag gå in i duschen... låter som om man ska krocka med det där glaset.. hehe
nej gud vad jag babblar om ointressanta saker, nu ska jag GÅ in i duschen. HEJDÅ

Måndag -.-

Hejsan, sov hos Axel inatt, men var ju tvungen att gå upp tidigt pga bajs skolan. Seriöst så är jag sjukt skoltrött. Har prov varje vecka och har knappt någon fritid. MEN nu till det som gjorde min dag..... MVG på historian, YEEES! Glad. Ska plugga nu och sen träna spinning med banan. Är sjukt trött dock, får piggna till. Hejdåååå

snabbt

halloj
gårdagen var super kul, jätte trevligt folk osv. Satt och lyssna på musik och spela kort, det ända dåliga var att alla förutom typ 10 skulle dra till mp... de 10 är alltså jag och några till, 17 åringarna... -.- 
Maten var god och efträtten var jätte god!
Haha vad dåligt jag skriver men är fett trött, men måste plugga.... Vi säger såhär: kvällen var toppen.
lägger upp massa bilder senare :)

klar fixad

sådär nu är jag klar, väntar bara på att carro ska komma och hämta mig:)
tidsfördrift:

Snabbt

Har pluggat och övningskört, gick faktiskt jätte bra. Har inte kört på hela vintern. Nu spelar jag spel på ipaden och ska om några timmar börja fixa mig inför kvällen. Vi hörs!

-

åh jag e så suuur! Inte blir det bättre av att jag måste plugga. Sitter redan med papper och böcker över hela sängen.. Längtar tills ikväll, party. Carro kommer och hämtar mig (med bilen, ja ;) ) runt 5 och sen ska vi fixa lite saker. MEN vet inte alls vad jag ska ha på miiig. Panik! Ska plugga i en timme till och sen ska jag testa massa kläder.
Undrar också om jag ska ha rakt hår eller lockat.... eller i nån ball frisyr, åh svårt.
Just nu är jag sur på allt och alla, fast ändå inte alla hehe, inte familjen och carro och några mer. Men annars, bajs!

hemma



okej som ni kanske ser så var överraskningen en middag på Fridays, hon fick även ett halsband :) Måste berätta en rolig grej som hände.
Det satt några engelskmän nästan brevid oss, en av de hade en stor systemkamera och han riktade den rakt mot oss typ hela tiden. Carro hade ryggen mot de så bara jag som var med på alla bilder typ.
Trodde först de tog på helheten men sen märkte jag hur han bara sikade in på mig och carro. de kollade även rätt mycket. Sen börja han fråga om vi ville sitta med dom, vi sa nej.. men han gav inte upp, han höll på och vifta med händerna och bad oss att komma till dom... Hans kompis frestade med viklöksbröd haha.
Vi sa nej typ 50 gånger, då kom han fram och satte sig typ 3 cm från mitt huvud och frågade 10 gånger till.. Vi blev räddade av en super söt servitris som satte tillbaka honom på sin plats. Lite senare tog den där jobbiga snubben upp kameran igen och fotade oss gång på gång. Fast vår servitris sa till typ 5 gånger.
Sen gick vi haha.
Undrar hur många bilder vi är med på, 1000 typ. och ja han var super full.

klaar

sådär nu är jag klar, har på mig min nya tröja jag köptee.
Tog lite bilder för att fördriva tiden, bussen går om 20 min..

16:19

jahap har pluggat lite och varit i kista med mamma och bror. Såg på den där filmen gullivers resor i 3D, den var helt okej.
Ska snart börja fixa mig inför ikväll, har fixat en liten överraskning åt carro, hon är ju en av mina bästa vänner så hon ska man fira extra.
Kan inte säga vad vi ska göra eftersom hon läser min blogg haha, men senare får nu veta :) Måste tvätta håret och testa lite kläder... ladda kameran också, fast den e typ paj -.-

fredag

visst är jag uppe tidigt! har saker att göra så det är därför. Ska tex plugga... -.- vilket suger.. har verkligen ingeningeningen lust! MEN prov nästan direkt efter lovet så måste, plikten kallar.
Sen ska jag fixa lite småsaker tills ikväll :)
Lovet är ju snart slut :( suger fettma.... känns knappt som om jag har haft lov, och ändå har jag inte gjort något speciellt.
Längtar till påsk iaf, då drar jag till london med mina kusiner, farbror och faster! Sjukt nice, ska shoppa som aldrig förr :)


jag och kusinvitamin♥

hejhopp

hejsaaan!
Jag och carro har kört runt jätte myckeeet! eller hon har kört och jag har suttit brevid.. men det är ändå sjukt kul. Det är inte ens jag som har körkort men allt känns så overkligt. nu börjar jag känna att vuxentåget börjar närma sig, men jag vill inte hoppa på än iaf.
Är dock bajs skit verkligen mega sur över att min kära lilla vapendragare får gå ut på krogen medan jag får sitta hemma.
Det äger att hon har körkort, är så pass ofta med henne så passar alldedes utmärkt! livet kommer bli så mycket skönare, slippa bussen hela tiden liksom. Så allt för dåligt är det inte att carro fyllt 18.
Sov hos henne också, sen igår sov jag hos axel.
Nu ska jag få gäster så vi hörs sen, hejdååå

ny favorit

-

hej
dålig uppdatering jag vet, i helgen var jag med axel, sov där 2 nätter. Sen på söndagen var jag med peggah tessan och gurran, en kväll vi aldrig kommer glömma. Sov hos gurran och var med henne under dagen också. Såg  på remember me och inception.
Idag har hag varit i jakan och handlat jätte fina kläääder! träffade även födelsedagsbarnet, kan inte fatta att hon har körkort! vi ska ut och köra ikväll ;)
Nu ska jag gåå hejdåå

!

GRATTIS TILL MIN FINA VÄN SOM FYLLER 18 IDAG + HON HAR TAGIT KÖRKOOOOORT!!! ÄR SUPER STOOOOLT


Utan dig, inget mig
RSS 2.0