woohoo

hallo
Lördag, det är idag allt roligt händer. Vaknade typ nyss och ska börja med allt jag måste göra under dagen :
jag ska städa mitt rum, fixa min dubbelsäng och bädda den så den är redo när barrow kommer, sen ska jag också fixa naglarna, om jag hinner tänkte jag slänga på en ansiktsmask lite snabbt, sen måste jag också fixa håret och sist så måste jag testa kläder till ikväll, den svårate uppgiften! Carro får skynda sig hit och hjälpa mig ;)

Nu ska jag gå ner och äta frukost och börja med dagens "syslor" byyye


Elin jag henke matila :) ♥

woohoo

hallo
Lördag, det är idag allt roligt händer. Vaknade typ nyss och ska börja med allt jag måste göra under dagen :
jag ska städa mitt rum, fixa min dubbelsäng och bädda den så den är redo när barrow kommer, sen ska jag också fixa naglarna, om jag hinner tänkte jag slänga på en ansiktsmask lite snabbt, sen måste jag också fixa håret och sist så måste jag testa kläder till ikväll, den svårate uppgiften! Carro får skynda sig hit och hjälpa mig ;)

Nu ska jag gå ner och äta frukost och börja med dagens "syslor" byyye


Elin jag henke matila :) ♥

Freds dag

woopwoop fredag! helg! party! haha det vanliga helt enkelt, skillanden är väl typ att har inte alls mycket att plugga på söndag så är en aning ledig ;)
Just nu sitter jag och lyssnar på musik och sjunger med om nån bra låt sätts på. Tar det chill idag för att ladda upp för morgondagen då jag ska vara med carro på kvällen, hon ska äta här och allt, sen ska hon också sova här wiii, myys! Vi ska sova i min dubbelsäng ;)
Fast hon ska spela match på dagen (good luck baby) så då ska jag fixa naglarna och prova hela min garderob! övningsköra tror jag också.
Nu ska jag fortsätta  lyssna på musik och göra andra oviktiga saker, hejdåååra


Jag och carro in da school

Josefin carro och jag, lagom fint

egobild

tisdag

hellu
hemma från skolan, slutar hakv 1 på tisdagar så det är jävligt nice! Hade tänkt nörda ph och bara slappa ikväll, måste ju passa på innan allt plugg kommer! fast ska nog träna 30 min sen. Imorgon ska jag gyma med sophia, blev inget idag eftersom vi slutar olika tider.
Aja nu ska jag göra annat:

en såndär lagom ful bild på mig i skolan igår hehe:

måndag

första "riktiga" skoldagen, fick skriva uppsats på svenskan, om en händelse som hände under sommaren, skrev om när jag och hanna var i italien och jag snorkla för första gången.
Sen hade vi historia för första gången, det var helt okej och vi ska redan ha prov nästa vecka! döö allt

körde på lockit hår idag!

inte för man ser så mycket men iaf

såhär såg jag ut när daniel fyllde år:

söndag


min nya drog

Lördag

hellu
har inte skrivit på ett tag, men på de senaste dagarna har jag åkt trampbåt med hanna emmelie och amanda vid djurgården, riktigt mysigt. Sen har jag börjar skolan också, känns väl sådär. Schemat är helt okej, bara sur för jag inte hamna i samma mattegrupp som alla mina kompisar och min lärare! aja får göra det bästa av allt skit. Min senaste jag är kvart i 5, fyfaan! men min tidigaste är runt 2 så det jämnar ut det lite. Igår var jag på filmkväll med några, sån nån sjuk film, case 39, skrek ett par gånger så lite läskig var den. Nu ska jag fortsätta se på ph, ha det bra hejsvejs

home

hellu
var ju i stan, följde med min lilla bebis carro för hon ville titta på några saker, själv skulle jag inte handla nått, ändå sitter jag här med 4 påsar och runt 0 kr på kontot, way to go Jessica!
Skit samma, var skit snygga saker så jag är nöjd ;) vi var där inne 6 timmar, starkt gjort! kom hem för ett tag sedan och nu vet jag inte vad jag ska göra.



hahah fyfan men visst diggar man halsbandet!

onsdag

Ska till stan igen, med carro. See you later
facelookiii:



höhöh

Tisdag

Ska dra in till gamla stan idag med Hanna emmelie och kanske amanda, ska bli super mysigt. 
Hade lite tid tills bussen gick så roade mig med webben, ni får bara se nååågra! hejdååå

hejsvejs

helluj
jag slappar som aldrig förr, rör mig knappt från soffan, fetto. Men ska börja träna nu, eller försöka iaf. Vet inte vad jag ska göra kväll, vet inte om jag orkar göra nått. Skolan börjar på fredag och har inte allt laddat upp. Åh allt suger just nu, orkar inte.
Aja nu ska jag göra annat, hejsvejs


sådär lagom neutral

Lördag

Party = seeeg dagen efter, så nu sitter jag och degar i soffan. Men har faktiskt varit nere vid vattnet och åkt på en luftmadrass med hanna, det var skoj och mysigt.
Har precis målat naglarna med mitt nya nagellack, typ mörkblått. Har handlat rätt mycket under sommaren, men orkar inte visa upp allt här, senare kanske.
Nu ska jag snart äta, vi har gäster och ska grilla, muuumsigt! byye

Torsdag

Party, och nu är jag trött. Taggar tills imorgon och tar det chill idag tror jag. Ska iaf till stan nu så fort jag blir klar. Hanna ska med och sen kanske några till, vet inte riktigt än.
Nu måste jag börja byta om och fixa håret + sminket. Hejrrååå


Paintbolll- jennifer och jag ♥

Morfar

!


haha måste se den häääär

hi

har färgat håret, kastanje (stavning) brunt ;) fiiint, ofc var det banan som färga. Sen har vi sett 2 nunnor som var och handla, bla på glitter och gina, nått man inte ser varje dag. Har faktiskt inte sett en i sverige tror jag ;o aja skit samma nu har jag det.
Snart kommer kusin hit och fikar en stund och sen ska jag kanske vara med tjejorna, vi får se vad de gör och hur sent det är och sen bestämma om det ens är värt att komma.
Nu kom kusinerna hit, hejdååå:love:


lite bilder på mig och kusin för ett tag sedan haha

måndag

Tjoho
Fick ett sms runt 4 imorse om att kusin är hemma, fast jag såg inte sms:et förrän nu, men ändå.
Igår var jag med hanna emmelie jennifer och elin, vi såg drag me to hell. vi skrek typ hela tiden, den var dålig och töntigt gjort så vi skratta vissa gånger för det såg mer ut som ett tv-spel än en film. Men vissa gånger skrek vi riktigt högt och jag hade ont i halsen senare.
Vet inte vad jag ska göra idag, tror jag bara ska ta det chill, sätta på en film eller nått.  Fast ska nog till stan nu hahah! Måsta handla lite saker ;)
Nu ska jag dra, pussisar


lite lagom roliga bilder hehe

söndag

har varit ute och övningskört, sen gick jag hem till banan och såg på sor. Ikväll ska jag på filmkväll med favorit tjejerna, vi ska se drag me to hell (skräckiiis) och sen kanske harry potter 1 om vi hinner. Ska sitta en en enorm husbil, ballt vaaah! ;) hahaha!
aja nu ska jag stressa på mina sega b-vänner, byye♥

lördag

hellu
party och chill är det som har hänt och kommer att hända. Sitter och spelar guitar hero förfullt med hanna, men vi är för bra(?) för det här spelet så snart ska vi sluta och sätta på lost eller en film, vi får se. Nu tog batterierna slut så måste fixa det snoppppp också!

Onsdag

kvällen kommer spenderas med massa vänner, nu måste jag rusa bye

såhär tråkigt hade jag nyss:

200kr rikare

Nu har jag och hanna varit barnvakter till våra grannbarn. 5 timmar varade det och vi fick 200 kr var, lätta pengar att få! Så det är nice.
Det var allt jag ville berätta, om ni vill veta så sitter jag och ser på nyheter (tv4) och inatt ska det bli solstorm, det kommer typ bli coola nyanser på himlen om jag fattat det rätt. Sen har en varg ätit en kalv och massa annat. Imorgon kanske jag ska gå på cosmonova (stavning?) med kusin och några andra i släkten. Får se hur det blir med det.
Aja tråkigt att sova, hatar det faktiskt! hejsvejs


fan, ge mig genast! sötsug till max

hello

klar, dog nästan men nu sitter jag i soffan och ser på lost som vanligt. Ska nog övningsköra sen med pappi. Sen ska jag fixa upp mina tavlor som jag köpt för ett tag sedan, och sätta upp smyckehållare i garderoben. Alla halsband, armband, ringar mm bara ligger på min fönsterbräda och skräpar och trasslar ihop sig med varandra. Jag har faktiskt diskat och städat köket, känner mig rätt duktig.
Aja nu ska jag göra annat, byeeee

tisdag

hola
ska ut och jogga med hanna nu, kommer gå sämst. Har inte joggat på flera månader, måste verkligen börja komma igång med träningen, men mitt försvar är att det är sommarlov, då får man slappa!
Har precis ätit frukost, ska bara smälta den lite och sen drar vi. För er som undrar så gillar jag inte alls att jogga, fyfan krävs mycket peppning för att få mig i spåret. Föredrar 100000 gånger mer att gyma eller spinna. Hanna gillar att jogga så blir att jag följer med ibland, även fast det är svårt.

Igår var jag hos jennipenni, åt middag (super gott), såg på film och lite andra saker ;P
Aja nu börjar hanna bli otålig så på med joggningsskorna och andas!

mosa bananer experten

why did you leave me, I can't do it

hola
snart ska jag träffa banan i detta skitväder, planerna var ju att vi skulle ut och jogga men sen titta jag ut i fönstret...
Så blir nån annan dag.
Jaha vad ska man göra idag, eller rättare sagt vad KAN man göra idag? det regnar så inte nått ute, har inte pengar så no city + att man blir bara blöt. Det ända som återstår är film eller nått annat i huset, men då är problemet filmen, har bara gamla! Bara problem och inga lösningar, that's life.
Avis på min kusin som befinner sig på Kreta (tror jag) i värmen!
Nu ska jag iaf klä på mig, see yaaa♥

-

hi
Kan ni gissa vad jag gör? that's right, tittar på lost (igen) Vet iaf inte vad jag ska göra idag, kanske se på lost heöa dagen eller kanske hitta på nått vettigt. Problemet är att jag har typ inga pengar och allt kostar ju nu för tiden.
Nu måste jag ner och ta nått att äta, frukost-lunch som vanligt, hejdå♥


b-vän och jag i Italien

RSS 2.0