Tränat

hejhej :)
Nu har jag varit och tränat med Hanna, ÄNTLIGEN! Det var jätte jobbigt :]
Ikväll ska jag på tjejmiddag till Sandra, det ska bli jätte trevligt. Jag har inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig, jag får prova kläder senare.
Nu måste jag gå. Blev inte så långt inlägg XD skriver mer sen :) pusspuss <3

Beyonce

hejsan :)
jag lägger upp Beyonce's låt Listen som jag älskar :] Lyssna och njut!

klar

Nu är den klar och jag har smakat på den. Den blev JÄTTE SUPER MEGA god :O :D Den godaste jag någonsin ätit och det tyckte dom andra också :D hihihih kanske ska satsa på yrket bagare ;P?
Så här såg den ut

bakar

hejsan :]

Nu bakar jag ^^ jag bakar en spetskaka, det är som en sockerkaka fast man har på som en glasyr på toppen av kakan. Just nu står den i ugnen. Det är 12 minuter kvar innan den ska ut och få glasyren på sig, sen ska den in igen så glasyren stelnar lite. Jag hoppas det kommer bli gott :]

Senare vet jag inte vad jag sa göra :S Rasmus är borta -.-! TRÅKIGT! fast hanna kommer hem idag :D jag har ingenaning om vilken tid men jag hoppas att hon kommer ganska tidigt så jag inte ruttnar sönder här hemma.
Jag måste träna med henne på SF! och vi måste gå promenader jag har saknat det väldigt mycket :)

skriver mer sen när jag smakat på kakan ^^pusspuss

Design

hejhej

Jag har fixat design på bloggen :D inte så bra men jag måste lära mig lite mer innan jag kan fixa det som jag vill ha det ^^
Nu sitter jag i vardagsrummet med datan i knät och sjunger nån gammal Anastacia låt..Paid my dues tror jag den heter. Jag lyssnade alltid på den i mina yngre dar.

skriver mer sen när det har hänt nått för just ju händer ingenting -.- pusspuss

 ego bild på mig :]

bilder

tjoho :)
jag har inte så mycket att göra så jag fixar bilder :D jag lägger upp dom här ^^ Det e på mig, Emmelie, Amanda och Hanna :)



Emmelie gör min avensjuk :O

Hejsan :)

Gårdagen var skoj, Jag och Carro gick till ica som bestämt och fikade där, vi köpte också godis som vi satt och mumsade till när vi såg på filmen Dreamgrils. Den filmen är verkligen jätte bra tycker jag. Jag börjar alltid gråta när Beyonce sjunger sin låt Listen. Hon sjunger så grymt vackert, hennes röst är så stark, den passar verkligen in på den här låten.

Senare kom hela Carros familj hem till mig för vi skulle äta middag tillsammans :] Det blev tacos, inget till fika :O men jag och Carro hade ju ändå godis ^^
Sen runt 8 gick jag med 2 väskor och en ica påse med min kudde i, jag skulle till Emmelie och stanna där hela natten :D Hon kom och mötte mig med Ellen boll ^^ Vi satt uppe till typ kl halv 4 och bara såg på olika filmer. Vi hade film-maraton. Egentligen skulle vi ha film skräck-maraton men vi hade vanliga filmer istället, som Patric 1,5 och Flood och några till.
Vi sov på Emmelies övervåning i vardagsrummet, vi flyttade på soffbordet och lade dit två madrasser. Vi tittade på filmerna på Emmelies data för filmerna funkade bara där.
Så vi ställde hennes data på ett tv bord framför oss och började bädda våra sängar.
Två vita lakan och Emmelie tog sitt typ beige täcke medans jag fick ett grönt ^^
Sen tog Emmelie sin GIGANTISKA kudde och lutade sig mot den (genom att lägga den mot soffan.) Själv tog jag min lilla (-.-) kudde och satte mot soffan. Jag slängde några avensjuka blickar mot Emmelie och hennes kudde xd.

Sen började det roliga, vi satte på alla filmer på datan och bara satte oss till rätta och börja titta. Vi hann titta på 3 filmer innan vi bestämde oss för att sova.
En dålig sak som hände var att Rasmus mobil var knäpp! Han svarade inte på mina sms:( så jag satt och snegla och titta på mobilen hela tiden för att se om han hade svarat. men det kom aldrig nått, då började fantasin skena iväg !XD jag trodde att han var sur på mig eller nått åt det hållet :'( inte kul! men det var inget speciellt bara jag som var fjantig :P

Nästa dag vaknade vi runt 10. Vi skulle åka in till jakan så vi satte på MJ (Michael Jackson) låtar medans vi gjorde oss iordning. Sen gick vi ut till bussen som var exakt 3 min försenad! xd.
När vi var framme gick vi till Gina för jag hade presentkort där, jag köpte ett par jeans-leggins. Sen gick vi till Tasty's för att äta. Jag tog pankakor och Emmelie en köttfärspiråg. väldigt gott tycker jag :]

Senare åke vi hem till Emmeie igen, jag skulle bara hämta mina saker innan pappa hämtade mig ^^ kärlek på han!
Sen fick jag reda på att min bror Joakim är sjuk! Då kunde Emmelie inte sova hos mig som va hade planerat :'(
Det får bli en annan gång.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, det blir hemgjod pizza tror jag ^^
skriver mer sen om jag hinner. Vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll. Kanske se på film med Emmelie och Amanda. Nu har föresten Amanda komit hem :D superkul jag har saknat henne! :)

ha det bra pusspuss :) <3
  Emmelie och jag, ganska gammal bild  XD
ville bara ladda upp den här för jag har gjort om den ^^ (XD)

vaken

tjoho ;)

Nu har jag äntligen gått upp ur min varma sköna säng efter ett evigt tjat från min kära bror och kusiner. Dom vill nämligen åka pulka XD aja jag får väll ställa upp och gå med dom till backen och åka några åk. Jag tycker det är rätt kul att åka, det jobbigaste är bara att man blir så blöt.
Jag åt min frukost själv :'( dom andra gick typ upp halv 9 :O vem pallar det liksom? såå naae jag låg kvar typ till 10 och då blev det att jag fick äta själv.
Dom är där uppe, tysta som möss ;O jag undrar vad dom håller på med... humm....
Själv sitter jag vid matbordet och lyssnar på musik samtidigt som jag skriver i bloggen :)
Senare ska vi dra till ica för att fika tror jag.

skriver mer sen hej då så länge pusspuss<3



happy

tjooho (igen XD!)

Jag känner mig så glad just nu :D ville bara informera alla om det !! :) Nu har Carro kommit och vi ska ha ruliigast :D Det var allt XD
lägger upp en BRA bild här..

Fettisdagen

Hejsan :)

Idag runt kl 11 gick jag ut för att jag skulle gå till Emmelie. Emmelie mötte mig med 3 extra glada ansikten, nämligen alla hundar :D Masse, Flama och självklart Ellen. Jag tog Flamas koppel och sen gick vi sakta men säkert hem till Emmelie.
Vi satte på en film, Dawn of the dead tror jag den hette, men den sög så vi böt till en annan vars namn jag inte kommer ihåg.
Den handlade iallfall om en "tant" som ville bli yngre och åt typ massa äkliga saker som foster också... (blä)
Den var inte heller så bra men den funkade att se på :]

Sen åt vi pizza (tjockisar!) det var mums ^^ Efter det gick vi till ica för att fika (ännu mera tjockisar :O!)
När vi var klara tog vi bussen hem till mig och satte på en till film XD
Den här gången handlade det om en tjej som ville typ bli låtskrivare och sjunga sina låtar men hon vågade inte för hon hade scen skräck. Den slutade med att hon vågade och fick en pojkvänn :) riktig romantisk måste jag säga :')

Sen drog Emmelie hem och jag åt middag, nu väntar jag på att min kusin Carro ska komma hit. Hon och Daniel (min andra kusin) ska sova över hos mig idag :) myspys ^^

Idag är det ju Fettisdagen :D När man ska äta Semlor tror jag, Pappa har iallafall köpt 7st. Jag gillar inte dom, smakar fy tycker jag :P men resten i familjen gillar dom så jag brukar äta nån bulle eller nått.

Har ni lagt märke till den fina snön? sjukt fin tycker jag, alla träd och maken, allt är helt vitt och eftersom det är ganska ny-snö så är den ganska orörd. Super vakert, läggen in en bild sen som jag tog idag när jag var på väg till Emmelie :)

Aja skriver mer sen ha det bra pusspuss

Emmelie

haloj
My best friend Emmelie har gjort det igen, ett mästervärk! Den här gången är det ingen MJ (Michael jackson) utan det e tv serien Heroes. Jag lägger upp den här så inte bara jag får njuta :D

kusinen här :)

tjoho :D

Nu sitter jag inte själv framför datan, för nu är min kusin Lova här. Hon är 9 år ^^ Hon och jag ska snart köra The simis ^^ vi hade bara tänkt att äta middag först, när den nu är klar, vi ska äta toast tror jag HAHA  xd


Jag hittade några gamla bilder, jag hade tänkt ladda upp dom här :)

 Jag och bror bakar pepparkakor till jul :)
 Jag och bror i USA 08 (lägg märke till det gigantiska trädet)
 Jag och kusinen Lova ^^

halloj

hejhej!
känns som om jag inte har skrivit på jätte länge, få se..  1 2 3 dagar typ ;O det trodde jag inte var möljigt. Jag som skrev typ hela tiden förut xd.

Bion vi var och såg, I taket lyser stjärnorna var grymt bra. Shiiaat vad jag grät :O! Det bara ran och ran. Det var iallafall jätte bra den rekomenderar jag om jag gillar typ drama filmer eller vad det nu är.

Jag har också hunnit vara med Emmelie ganska mycket under tiden, vi har sett på 2 skräck-filmer. Båda filmerna var gjorda av japaner (suck XD) Den första handla om en tjej som var typ dum i huvudet, den fattade vi inte så mycket av. Den andra var typ 10 st 5-minutes filmer, det stog på fodralet att den skulle vara jätte läskig med jag och Emmelie satt typ och gap skratta hela filmen.
Det vi skratta mest åt var nog när själva läskiga saken var att ens kläder blev bak och fram vända XD omg HAHAHA!
Sen såg vi också på Hot chik, men jag hann inte se klart hela för jag var tvungen att dra hem typ kvart över 11 -.-

Sen har vi också varit i stan :D, det var superduper kul, jag köpte skor, 2 tröjor och en smink sak från FACE ;) Emmelie köpte också skor och massa andra kläder och örhängen. Vi Drog också till Lenas studio för jag ville köpa en ny navel piercing, men hon hade stängt :( Jag får handla det en annan gång. Jag ska köpa ett smycke som ser ut som en ödla som liksom kryper igenom naveln. Sen skulle jag också köpa ett jar jeans-leggins på Gina men dom var slut (SUCK).

Sen har Rasmus sovit över hos mig också :D det var jätte kul.
Nu har han gått hem för han ska på tränign. Ikväll händer nog ingenting för Emmelie ska typ till hennes mormor och Hanna och Amanda är ju och åker skidor :( sakar dom!

Nu sitter jag här i pyamas och skriver XD lyssnar på musik gör jag också, aja skriver mer sen förmodligen ;) hej då ha det bra pusspuss

Bio

hejhej :)
jag har nu kommit hem från skolan, och nu är det LOV :D hahahah omg fett skönt att vara ledig i en vecka ;)
Nu har precis ätit mellis med Hanna^^ och vi ska snart beställa bio biljetter till I taket lyser stjärnorna på nån bio inne i stan :D Äntligen blir det här med bion av, vi har typ plannerat det jätte länge med Emmelie och Amanda men Hanna var sjuk den gången vi skulle gå och sen har alla andra haft fullt upp. Inte längre för idag ska vi ju gå ;)

Jag har läst boken och jag tyckte den var jätte bra. Jag grät typ HELA tiden när jag läste den XD Går inte att hjälpas, den är så sorlig. Undra hur mycket jag kommer gråta på bion? Allt smink kommer vara borta iallafall.  

Nu väntar jag bara på att Hanna ska komma tillbaka hem till mig för hon hämtar sin biljett.
Jag och Hanna ska snart åka in till stan för att handla lite saker innan bion, nicenice ;)

Skriver mer sen när kvällen är över :) pusspuss

Trött

hejhej :D
nu har jag pluggat lite och sen har jag varit med rasmus, vi var i stort sätt hela tiden inne i mitt rum ;O ^^. Nu är jag jätte trött men måste duscha -.- sen efter det ska jag nog plugga lite mer matte.

Anledningen för att jag inte går och duschar nu är att jag väntar på att hanna ska ringa mig, jag har mycket att berätta för henne hihihi ^^

skriver förmodligen mer i morogn ha det bra puss hej :)

boring xd

lalalallalal jag har så tråkigt -.- jag tror jag snart ska ta någonting att äta ^^ typ flingor eller nått XD.
Jag är inte så sjuk längre :) jag e bara jätte jätte förkyld -.- det e så jobbigt att prata, jag låter helt cp.
Imorogn kanske jag, hanna, emmelie och amanda ska gå se I taket lyser stjärnorna på bio, vi hade något teknik arbete där man skulle bygga ett hus. Jag byggde mitt med Hanna och Emmelie och vi kom faktiskt 3a :D så vi vann var sin bio biljett =) Amandas grupp som bestod av Amanda Tommy och Anna, dom kom delad 3a med oss så dom fick också var sin bio biljett, perfekt juuh :D

aja skriver mer sen, nu ska jag äta nån frukt eller nått ;) pusspuss 

Eftersom jag har så tråkigt tog jag några bilder med webben HAHAHA XD

Skola

hejhej :)

Jag har precis kommit hem från en lång skoldag, Vi har bara haft jobbiga lektioner, 2 so, 2 svenska och 1 NO. Det kan vara rätt okej om vi gör nått kul på SO och SV men det gör vi oftast inte. Vi har just sett klart på en JÄTTE tråkig film, Utvandrarna tror jag den hete. Den var sjukt dålig iallafall. Handlar om några svenskar som ska utvandra till Amerika, många dör på kuppen blablabla.

Jag måste plugga väldigt mycket matte idag, har rov imrogon :S. Mamma är inte heller hemma så jag kaninte få hjälp av någon, om jag frågar pappa om hälp kommer jag aldrig lära mig nått, han kan typ inget i matte XD

Skriver mer sen hej då så länge :) pöözz

Madagaskar 2

hejhej :)

Nu har jag varit med Rasmus, han kom typ kl 2 och stannade till halv 6. Senare skulle han träna fotboll. Jag har pluggat mer matte WOOHOO :D det behöver jag verkligen, känns som om jag inte fattar någonting :S

Sen har jag också tittat på en film med min bror, det blev Madagaskar 2, den var rätt bra faktiskt. Kanske inte just min film smak driekt men det funka.

Imorgon ska jag till skolan iallafall, hoppas jag kommer orka :)
orkar inte skriva mer hej då så länge :) pusspuss

Läskigt :O

hejhej :)
Jag är ganska trött faktiskt, och det e bara för jag somnade runt 3 i natt. Det var bara för att min data, som stod på mitt bord brevid sängen helt plötsligt sattes på :O. Jag rörde den inte ens :S den bara sattes på, det var väldigt läskigt så jag vågade inte riktigt sova XD

Nu sitter jag nere i köket och skriver här, jag ska snart äta frukost ;) Det e så skönt att vara hemma från skolan, så man får vila ;D

Nu är jag gladare för Rasmus ska komma hit efter han slutat skolan och då ska vi typ gå en prommenad eller se på en film, vi får se hur jag mår :) 

HAHA jag har hittat några gamla bilder på mig och min familj XD jag lägger upp dom här XD

 hahaha omg XD

sjuk

tjo :)

Jag har blivit mer sjuk, Jag har fått ont i huvudet och min förkylning har blivit värre. Så ingen skola för mig imrogon heller. Jag får väll  vara hema och skriva i bloggen (igen). Jag vet inte om jag ser det possetivt eller noggativt, att missa skolan vill man ju inte göra, det possetiva är att jag nog slipper att redovisa imrogon. Fast jag kommer säkert att få göra det senare-.- men jag måste vara hemma och vila för jag vill inte vara sjuk på fredag för då har vi matte prov, och jag får verkligen INTE vara sjuk på lovet ffs :O.
Jag e väldigt uttråkad! jag skulle egentligen träna med Hanna men det gick ju inte och då skulle vi gå en promenix iställer men då blev ju jag sjukare så det gick inte heller, så jag har inte gjort nånting på hela dagen :O.
Som valigt tränar Rasmus, vad är han för jäkla tränings robbot-männsika :O det kan inte vara mänskligt att träna så mycket. Idag tränar han innebandy.

Nu väntar jag bara på hans sms : Klar nu ;)<3, hoppas det kommer snart :P

hummelihum, nu tror jag att jag ska ladda över mina bilder från kameran, och se om nån blev bra XD (troligt vis inte!)

skriver om jag hittar nån fin bild, på återseende XD pöss

 jag och Hanna på en promenix XD

foton

Jag har precis tittat klart i alla mina fotoalbum :O, tog 2 timmar, Jag har hittat många fina som har har lagt in i mitt egna allbum ^^ Jag tog bara dom som någorlunda bra ut.

Ikväll kan jag inte träna. Fortfarande förkyld så jag fick inte för mamma -.- men jag ska nog gå en promenix med hanna :D jag längtar, Vi har allvarliga problem just nu som vi måste prata om.

just nu chattar jag med raggmunken(rasmus, han gillar inte att man kallar han raggmunken^^), det är väldigt kul :D, jag lyssnar oxå på musik.
Idag har jag haft superduper tråkigt, det ända som var lite kul var att messa med Rasmus, Emmelie och Hanna.

orkar inte skriva mer just nu, skriver mer sen bye :)

Pluggar

Jag pluggar :D äntligen orkade jag hämta matte boken, slå upp sidan och börja räkna. Tyff jag e ^^ Det går rätt bra också :D jag har redan gjort 8 tal på 5 min ;)
Matte är inte min starka sida i skolan tyvärr :/ men det går ganska bra i allafall. Jag får oftast VG på proven :D.

Nu ska jag fortsätta plugga, skriver mer sen när jag är klar. Ha det bra så länge :) puss och kram

beroende?

hejsan svejsan igen XD

Jag har tänkt på en sak, jag började skriva blogg igår och har redan skrivit typ 5 inlägg :O, shiiiat blogg beronde varning på mig dära xd.


Nu har jag iallfall ätit frukost och klätt på mig mina kläder. Funderar över om jag ska se nån film eller nått, inte för att jag har någon bra (suck).

En bra nyhet är att jag är forfarande ganska brun :D, det trodde jag inte, jag trodde det skulle gå bort under natten men icke sa nicke :D.


Snart ska jag duscha och plugga matte -.- 

När hanna kommer hem ska vi åka och träna på Friskis och svettis, vi ska typ köra nått gympa pass tror jag.

Just nu sitter jag och chattar med Simon, min bästa vänn sen vi föddes :) men han flyttade till andra sidan sverige :'( jag saknar honnom verkligen, kom tillbaka ! :'(


Nu ska jag duscha, kommer nog skriva mer sen XD Jag har no life höhö ;)

puss

musik

Tjoho :D

Jag är ju hemma idag för min förkylning, jag har typ precis vaknat. Otroligt skönt att sova länge tycker jag ^^ Nu sitter jag och skriver här i min blogg (som jag troligtvis kommer skriva mycket mer i dag för jag kommer ha så tråkigt), jag har hittat en låt som jag lyssnade mycket på förut. Den betyder väldigt mycket för mig :) Speciellt några ord, tänkte skriva dom här :P

Sitting here alone with my memories Staring at a picture of you and me Ever since you left me I just can't go on No, I can't even read the news today 'Cause everything reminds me of yesterday I never realised it could make me cry To hear the children laugh and play, But everything without you seems to make me sad.

Det var det :) Den har inte lika mycket betydelse nu längre men när jag hör den kommer jag alltid tänka på samma sak, som ni inte få veta faktiskt.

När jag ändå har börjat snacka om låtar så ska jag säga att Beyonce's låt , If I were a boy kom på radion idag, Det är en väldigt bra låt och personligen tycker jag att det hon sjunger om är sant, man (eller kanske ska säga jag själv) känner igen mig så mycket. 

Aja nu ska jag gå och äta frukost, men jag kommer nog skriva mer sen när det har hänt lite mer under dagen XD 

pöss :) 

sportlovet

Eftersom den här kvällen värgar att ta slut och min kära pojkvänn duschar så jag har ingen att messa med just nu :( (XD), så tänkte jag berätta om mina "planer" till sportlovet :D. Jag ska spendera det med min goda vänn Emmelie, eftersom Hanna ska till sälen :(. Vi hade tänkt att ha skräck films-maraton ;) Vi hyr typ 4-5 skräck filmen och sitter uppe hela natten och ser på dom. Vi har bara hunnit bestämma oss för The ring 2 och typ Fredag den 13.
Frågan är: VÅGAR vi :O? svaret e enkelt... klart vi gör ;D we love skräck filmer juuh :D. En dag ska vi oxå ha "spa dag". Då ska vi sola solarium och bada bastu, med ansiktsmaskar i facet XD (vi kommer vara asheta ;D)

Sen ska jag oxå ha mina kusiner på besök, dom ska sova här ^^ ska bli kul :). Låter som om jag inte träffar dom så ofta, men så är det inte! Vi träffas typ 24/7 XD vi har en sommarstuga tillsammans så vi spenderar våra somrar ihop :D. Mina älskade kusiner heter Carro och den andra Daniel. Det är så bra för Daniel och min lille bror Joakim är båda 9 år gamla så dom kan "leka" tillsammans, medans Carro är 3 år yngre än mig, men det gör absolut ingenting, vi har hur kul som hällst tillsammans :D.
Nån dag får jag nog tillängna åt Rasmus så inte han blir ledsen ;)

 Jag och emmelie är väldigt taggade XD

Tråkigt

Hej (igen xd)

jag har väldigt tråkigt just nu... Rasmus är på sin träning (som vanligt :P) Jag tror jag ska gå en promenix med Hanna snart. Det kommer bli kul :D, jag undrar vad vi kommer prata om idag xd.
Idag har jag nyst mins 20 gånger -.- om ni inte har hört mina nysningar idag så ska jag säga att jag e sjuk förkyld, och på grund av det ska jag skippa att följa med på skolans frilufsdag, jag skulle åka till sydpolen men jag kan ju inte bada med min förkylning så jag bli hemma imorgon ^^.

lalalalalalalaaaaa kan inte hanna snart vara klar med maten. Orkar inte tänka på att jag måste plugga -.-.
Juste vi hade HK prov idag. Det gick sådär :(

 ---> rasmus in action ;)

första inlägget ;D

tjoho :)
jag har bestämt mig att skaffa blogg ;) (pimp), blev lite sugen för att Emmelie och Amanda har ju det... Aja antar nu att jag ska skriva om vad som har hänt idag.. läs och njut ^^

Dagen började som alla dom andra brukar göra, jag går upp och äter frukost. Sätter mig framför datan och sminkar mig samtidigt. Gick till skolan SJÄLV som vanligt nu för tiden för en viss Hanna är alltid sen -.-, men jag klarar mig ;). Skolan gick långsamt som vanligt.
Nu sitter jag bara här framför datan och tråkar.. pallar inte plugga -.- men jag måste göra det senare, vi har matte prov på fredag tror jag :S

sådär då  var jag klar. Rätt kul att skriva ;) ha det bra puss ^^

RSS 2.0