eller?

tjabba!
ska dra till gymmet med hanna nu, ska kötta på och sen vila. Börjar 1 imorgon men måste fixa massa saker så blir tidigare, men lite sovmorgon får jag.
Längtar galet till helgen.
Aja ska börja byta om nu, fylla vattenflaskan osv!

In Aeternum♥

har fått frågor om min tatuering lite här och där, tänkte ta det här. (bild kommer sen.. svårt att ta på sig själv i ryggen liksom)
Ja, som ni läste så har jag den på ryggen, mellan skuldebladen. Det är en liten tatuering, en text. Det står In Aeternum ♥
(Ja det är ett hjärta efter!)
Som på svenska betyder : Föralltid
Nu till syftet, jag tycker att en tatuering ska symbolisera någonting, för mig betyder den sjukt mycket.
Har tänkt på den i 1.5 år och när jag fyllde 18 så gjorde jag den äntligen.
Det är mest till min älskade morfar som dog för ett tag sedan.
Tatueringen känns som ett skydd, som om morfar står bakom mig och hjälper mig när det behövs.
Men den är även till mormor, farfar och tussan som också är änglar.

Och slutligen är den till alla mina nära och kära.




Varför just du?

party, sleep, repeat

asso, jag är verkligen glad över mitt liv just nu. the true faces came out, haha nja men livet är faktiskt bra nu. Lever mitt liv med mina nära. Har kommit madde otroligt nära, vilket är sjukt kul eftersom vi är typ exakt lika. Hanna em och amanda har ju alltid funnits där, bff's liksom. Gurran och jag blir allt mer närmare! GILLA
Min familj är bäst och det är släkten också.
på krogen träffar man fett många trevliga prickar.
TACK madde för du är som jag och vill gå ut typ varje kväll! tack till emmelie hanna och gurran som gjorde mp askul i lördags.
tack den som kom på krogen + alkohol. skulle vara ett jävligt tråkigt liv utan det.

Sista terminen i gymnasiet ska jag njuta! umgås med de som jag vill.  

Haha kan tänka er att ni tror att jag bara festar, kan berätta att det är just precis det jag gör, och vill göra. Vissa av er kanske hellre ligger hemma och ser på film med vän/pojkvän en fredagkväll.. INTE jag.
ta det lugnt kan man göra i graven.
ta det lungt mamma (ja jag vet att du läser) jag ska inte börja med droger eller nått. Jag är perfekt när det gäller till baland. Är bra i skolan och rockar krogen på helgen.
De som inte gillar att festa är inget för mig.

image descriptionimage descriptionimage description

Yo

Peter var sjuk och på svenskan fick vi jobba hemma så hade bara en lektion idag.. Kom hem kl 11 ^^ MEN har väldigt mycket att göra så ingen ledighet för mig. Viktigast är religionen, har prov imorgon! :( kommer gå bajs.
Ska köra spinning ikväll med pappa. Nu är tatueringen läkt så nu blir det hård träning!

Bilder från helgen:

måndag buhu

det var riktigt jävla jobbigt att gå upp i morse... typ omöjligt. Men nu sitter jag här i soffan och väntar på att klockan ska ticka...
längtar tills torsdag, då ska vi ha mässa på IKEA :D ska bli askul.. ska komma en jury och allt och bedömma massa saker. Vi ska sälja som proffs!
Sen kan det gärna bli helg direkt efter så man kan supa och dansa skorna av sig. Min pappa fyller år på söndag så måste införskaffa mig något åt han under veckan ;)
orkar inte gå till skolan, fyfan

toooo yooouu

amen tjenare
tänkte betätta lite mer i detalj om gårdagen!
Började med att madde hämtade mig med bilen, sen åkte vi runt till massa ställen och tillslut så hämta vi upp gurran... vi hade ashög musik i bilen så kändes som om vi var västa gangsters.. det enda som saknades var att bilen inte hoppa upp och ner ni vet hehe.
Vi åkte iaf och köpte godis.. jag köpte lite, gurran lagom och madde MYCKET...
madde: ska ha det hela veckan..
yeye my assss fetto! haha nej skojjja hahaha. dålig humor... det där med "bajs is the shit" askul, om man har min humor..
när jag tänker efter så har jag och madde fastnat i bajs och kiss åldern.. ni vill inte ens se våra sms.. tur att iPhonen har en bajs-smilys.. vet inte vad vi skulle göra utan den.
aja efter godiset åker vi hem till mig och ser på en film, sen lagar jag mat till alla och sen fixar vi oss. Em och Hanna joninar senare och vi förar... lite för mycket tror jag haha. (märkes inatt)
Sen drog vi till MP, hade kul. var flippat, spårat och sjukt mycket folk.
Är redan taggad tills nästa helg hahah Mp i mitt hjärta!

Nu ska jag snart sova, bajsskola imorgon (haha nu dök bajs upp igen)

Galet

Fan vilken vild och galen natt. Hade sjukt roligt. Men mindre kul hade jag sen när jag skulle sova.. Inte mått så illa på länge -.- aja mår som man förtjänar..
Nu kom Madde så nu ska vi snacka !!

Woohoo

Har tränat! Duktig chey :) snart kommer Madde och hämtar mig, vi ska åka några ärenden och sen ska vi hämta Gurran och sen drar vi hem till mig ock myser..
Sen kl 5 är det dags att börja fixa sig inför kvällen, afterski tema :D TAGGA

allt har ett slut, dags att öppna nästa kapitel

nejnej du förtjänar inte mig för jag är så jävla mycket bättre än lilla dig

image description

TRYYYYYCK :D

http://www.youtube.com/watch?v=OYYSVX1vdiw wiiihii

Fixar och trixar

never regret something that once made you smile

Wi

Har bakat! Fick värsta rycket när jag kom hem, men för er som Inte visste så älskar jag att baka så gör det rätt ofta :)
Den här gången bakade jag en komplicerad chokladkaka... Hoppas den blir bra... Den ligger just nu och svalnar i Kylen... Kan ta kort så får ni se :)

Några andra bilder från dagen får också följa med!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/969330/images/2012/pic_186465817.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/969330/images/2012/pic_186465817.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/969330/images/2012/pic_186465982.jpg" class="image">

Fredag!!

Tjabba.. Äntligen fredag, skööönt! Det här är min kortaste dag men med den innehåller de 3 tråkigaste lektionerna -.- inte taggad för det.
Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, ta det lugnt och Tagga till lördagen lockar mycket :) får se..
Nu måste jag börja fixa mitt hår! Hejdååå

Tagga

Kan det bli lördag typ NU

Twitter

Skaffat twitter nu haha. Jeesspeess heter jag där :) där kan man klaga haha

...

Varför syns inte alla bilder på "mina fina" -.- aja här är de som inte kom med!

Haha

Mina fina

Onsdag

Trött tjej.. Måste plugga med orkar inte :( buhu.
Får väl göra det efter middagen! Juste vi har fått en super bra plats på våga vara egen mässan :D vid centralgången!! Där alla går med andra ord ;) fett synd för de som har längst in... Där går knappt någon medan alla kommer passera oss :D wihiii

Hehe

För 1 månad sedan var det julafton!

Tisdag, en av de tuffare dagarna.. Fixade nya ppiller och gick en lååååång promenad med amanda, det var nog det enda intressanta som hände. Förutom snacket med tjejerna i klassen som alltid är kul!
Tänk er skolan utan kompisarna, fyfan säger jag bara... Skulle aldrig klara av skolan då.. De är liksom ljuset bland allt mörka/jobbiga.
Och att vi är typ 10 tjejer i klassen som umgås är ju bara bäst. Never alone!

Aja ska snart börja plugga religionen, det omöjliga provet!!

jag dör för dom här, hahah så jävla klockrena! speciellt den med HP !

söndag

Söndag, buhu
Igår var jag bara med familjen och tog det lugnt. riktigt mysigt.
Nu har jag hunnit med att plugga religion, har gjort klart alla instuderingsfrågor iaf! Hon sa att det skulle vara ett litet prov men det är fan heller litet, det är mega stort!! hon sa att vi bara skulle kunna instuderingsfrågorna men ändå så står det
"lär in sidorna 327-332 eller nått sånt. + att det är så jävla sjukt knäppa namn som jag ALDRIG kommer kunna lära in..
Det är hinduismen så ja... ni kan ju tänka er namnen på alla gudar osv.. tror det är säker 50 olika namn man ska printa in i huvudet... och alla heter ju nått alahbakarna eller liknande... ARG TJEJ!

hejhopp

tjabba
Var ju hos hanna igår, först tjejmiddag och sen utgång till magenta. Hon fick 900:- i presentkort på Nelly av mig em och amanda om ni undrar! (;
Idag mår jag faktiskt bra, inte ett dugg bakis, bara lite seg. Ska nog bara vara hemma ikväll och chilla. ska ju spåra nästa helg både fredag och lördag.
Att festa 2 gånger i veckan räcker och nu har jag gjort det sedan mitten av december... inte bra för kroppen hehe. Men det är så jävla kul så svårt att motstå...
men snart ska jag ta en lugn månad.. (eller..?)
aja vi får se, man lever ju bara en gång så varför inte bara köra ;)?

Nu ska jag iaf snart plugga lite hade jag tänkt, duktig chey som pluggar på lördagar. och JA jag går sam.. som förövrigt är mycket bättre än natur på alla sätt och vis, :)


bild från igår inne på magenta (:

:D

Hihi vår reklamfilm är uppe! :D har inte berättat det för er, men UF ringde och berätta att vi är en av 8 UF företag utvalda till att spela in en reklamfilm som senare kommer dyka upp på nyheter24!!

Hur jävla ballt är inte det, om det har gått lika bra för någon annan så säg till. För vi är FAN bäst! Shit vad vi lyckas med allt.

Här är den! :D just nu ligger den på UFs youtube kanal och när nyheter24 fixat allt klart så kan man även se den där! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah den kommer synas av flera 1000 människor säkert! S.H.I.T


Gilla den på youtube gullisar!

Galen chey

har inte bloggat på ett tag, är fett trött och idag är jag B.A.K.I.S!

Hanna fyllde ju 18 i måndags och vi drog ut igår (onsdag) Vi var på rose, jag hanna em amand jennifer elin och klara. Hade kul!
men det som inte var lika kul var att vakna kl 7 idag och gå till skolan, fyfan kände mig som en levande zoommbiiiiieeee hela dagen....
mina ögon har svidit som fan hela dagen och nu ska jag snart sova en stund. Är helt jävla DÖD.

Imorgon ska vi ha den "riktiga" utgången, haha nej men vi ska ha tjejmiddag innan och fira hanna osv, ja ni förstår. Då ska vi köra ännu hårdare! ingen skola att gå upp till nästa dag liksom (;

Nä nu ska jag sova! Måste tagga tills imorgon ju! haha mitt liv består av fest, fest och mer fest.

Galen chey

har inte bloggat på ett tag, är fett trött och idag är jag B.A.K.I.S!

Hanna fyllde ju 18 i måndags och vi drog ut igår (onsdag) Vi var på rose, jag hanna em amand jennifer elin och klara. Hade kul!
men det som inte var lika kul var att vakna kl 7 idag och gå till skolan, fyfan kände mig som en levande zoommbiiiiieeee hela dagen....
mina ögon har svidit som fan hela dagen och nu ska jag snart sova en stund. Är helt jävla DÖD.

Imorgon ska vi ha den "riktiga" utgången, haha nej men vi ska ha tjejmiddag innan och fira hanna osv, ja ni förstår. Då ska vi köra ännu hårdare! ingen skola att gå upp till nästa dag liksom (;

Nä nu ska jag sova! Måste tagga tills imorgon ju! haha mitt liv består av fest, fest och mer fest.

Måndag

Kaos morgon, stängd av väckarklockan i sömnen (tror jag?) och vaknade 09.05... Busen gick 09.20! Snacka om panik. Sprang upp och fixade mig fort som fan..
Måste ju fixa tatueringen också så tar extra tid. Var tvungen att strunta i frukosten och sminket blev inte ett dugg bra haha! Hann med bussen iaf ;) det viktigaste var först och främst tatueringen och sen hinna med bussen!

Skoldagen var lååååång! Hade många jobba hålrummet och med endast 2 knäckebröds mackor till lunch så höll jag på dö på svenskan! ( åt ju ingen frukost )
Och det komiska i det hela var svenskans lektion, vi läste och arbetade med en mallig oxfilé! Haha knäppt va ;)
Fick veta en helt sick grej också, ska ha religionprov om 2 veckor.... Och vi har inte ens börjat med religionen ??????
Hur tänkte hon där kan man undra!

Aja får kämpa mig igenom det. Nu längtar jag som fan till middagen, hungrar ihjäl!

Seg

Vilken seg dag, är helt slut från igår. Kommer ingen bra film ikväll heller, sämst.
Måste sköta om tatueringen nu ^^

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/969330/images/2012/pic_184593373.jpg" class="image">

Woho

Kvällen igår på mp var grym, nu är vi t.o.m medlemmar hahaha mp-torskar!!
Drog hem vid stängning som vanligt, inga festar som oss ;)

Idag har jag pluggat lite matte och nu ser jag på tv med bror och ska bara chilla! Är inte taggad på skolan, nytt sämst schema :(

Bilder från igår:

Hår!

Håret före och efter, ser ni att det är mörkare nu ;)? Aaah älskar mörkt! Ska alltid ha det, så sjukt sexigt ;)

Till minne av min älskade morfar, farfar, mormor och tussan. Men även min familj och mina vänner som gör livet värt att leva

Är tatuerad nu. Love it.

Shiiat

Hatar apple!
Förövrigt tar jag en riktigt mys kväll med mamma och pappa, måste vars utvilad tills imorgon, fullpackat schema hela dagen!
Längtaaar!

Mitt super dåliga schema: hej inge liv

kom till mammi

MIN IPHONE HAR KOMMIT!!!!!!!!!!!!!!!! WIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOHOOOOOOOOOOO NI ANAR INTE HUR TOM MAN ÄR UTAN DEN, ÅHÅÅÅÅ MIN BEBIS!
SKA HEMTA DEN SNAAART! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Someone who can please me, Love me all night long

hejhejhejhej kamrater
Mitt liv flyter på som vanligt, började 1 idag. Skönt. Fick åka med maddiisen till skolan, bästa! ♥
Håller fortfarande på att spricka av längtan till lördag! 2 STORA saker händer då! wiiiiii!

Annars så har jag tonat håret.... mörkt! sexigt (; Är jävligt het (:
Sen har jag sett på en ny serie som började idag, det är typ alla sagor i en serie, nu vet snövit, rödluvan osv! Skit bra!

Nu ska jag snart sova, har bara engelska imorgon och sen vet jag absolut inte vad som händer.. får se. Måste iaf ta det lungt...

image description
wild

Onsdag

är HELT DÖÖÖÖD! kom nyss hem från spinning intervall och fyfan vilket jobbigt pass, definitivt det hårdaste hitils. Mina ben är spagetti. ÄLSKAR känslaan.
Svettades från halsen (?) hahaha då är man svettig kan jag lova (;
Är hemma nu iaf och ligger i sängen och är nöjd över att jag tränat stenhårt 3 dagar i rad. Efter i helgen blir det massa prommenader ist eftersom jag inte får träna på några veckor. Men ska hålla mitt nyårs löfte!

Imorgon har jag faktiskt sovmorgon, jag och carro snacka med matte läraren och bad om att få arbeta hemma eftersom vi inte har nån marknadsföring, så vi skulle haft håltimme på 2 timmar.... han gick med på det och vi fick ett antal sidor att jobba med, nice!
Är som sagt helt död, känner att jag knappt orkar hålla upp armarna, så ska sova snart.

TAGGGAAAA till lördag!!!!!! WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII


tisdag

hej
Första skoldagen, känns bajs. Är INTE redo att börja plugga igen :( Skoldagen var lång och seg. Gick till jakan efter skolan med tjejerna och fick hem en tight svart klänning för 100 kr. BRA köp!
Sen åkte jag hem och myste med min broder och sen tränade jag i 30 min på crostrainern (?) Körde skit hårt och svettades galet (nice det låter) Kändes verkligen i benen från gårdagens spinning-intervall pass. FY vad de brände!

Imorgon har jag iaf sovmorgon, SKÖNT! Längtar som en galen gris tills lördaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaag! WIIIIII!
Nu ska jag fortsätta snacka med maddiiisen och sen sova! nattisar ♥

image description
drägg- my call

I live a very very very wild lifestyle

hemma från träningen, riktigt jobbigt vare!
Nu ligger jag i sängen och har väldigt tråkigt, inte sugen på nått. Varken vara vaken eller sova.. hah what to do.
en sak som jag verkligen inte vill är att gå upp till skolan imorgon. Vill dra ut med Madde varje dag.
Snart fyller ju Hanna år också, wiiii!
Helgen blev inte som jag tänkt så vet inte hur jag ska göra längre, får se. Lördagen är iaf helt fullproppad, ska göra en hemlig greeej, hjälp!
Efter det ska jag möta upp em och amanda för en shoppingrunda och sen är det UTGÅNG med Maddiiisen!

image description

bajs skola

hejhopp
inte bloggat på länge men det är för att min älskade iPhone är inlämnad aaaaaaaaaaaaaaaaah hur ska jag klara mig, går knappt :(
För er som undrar så var blixten cp så den måste fixas!
Hoppas jag får den tillbaka väldigt fort.
Annars så har jag skrivit klart provet nu, blev väl helt okej. Nu ska jag bara NJUTA av min lediga tid. Vill inte gå upp 7 imorgon och gå till skolan, bajs :(
Skola + ingen iPhone, this sucks.

Nu ska jag fortsätta se på tv. Ikväll blir det träning, spinning intervall. Super jobbigt (;

Bilder från fredags:

Shiiat

Har inte bloggat på ett tag, gick ut med Madde i torsdags och OM det blev en vild utgång!! Fyfan vad kul vi hadeeee!

Dagen efter GICK jag till mina kusiner, tog 75 min typ, fika där och sen bestämde vi oss för att alla ska äta ute. Sagt och gjort, vi åker alla 8 till lagondola och äter gott :)
Sen vidare hem till mig för mer mys..
Åkte kl 9 till Elin och förade med Madde och sen drog vi tre till MP igen. Galna cheyer!

Ställde väckarklockan tidigt för ska träffa Carro och Gurran en snabbis och snacka om en grej med företaget (:

Några bilder från dagarna:

Påbörjat nyårslöftet

Kom nyss hem från ett intervall spinningpass! Skit jobbigt..
Ligger nyduschad i sängen och ska snart sova. Ska ju kanske ut med bästa Madde imorgon! Fan vilket bra party team vi är! Äntligen någon som älskar att festa!!

Duktig chey

Har rensat HELA garderoben, ska skänka en hel jävla stor svart påse, ni vet de där mega stora. Buhuu mina kläder :( aja får plats med mer nu iaf ;) känner mig sjukt generös!
Garderoben är fortfarande för full, jag är klädberoende!

Kolla förut och efter bilden, ganska bra va ;)

Bästa <3

Tjabba

Den 1 januari spenderades med bästavän Hanna, vi var så jävla slitna efter nyår så vi chillade bara. Sov över där och sov i 12 timmar!
Dagen efter åkte jag pappa och bror på bio i kista, sherlock holmes! Den var bra. När vi skulle gå så stötte vi på farmor, ganska snopet, så vi körde hem henne :) på kvällen hade vi filmkväll hemma hos Hanna, det var jag söder Fabian och klara där :)
Idag har jag badat och nu ligger jag och ser på avatar :D
Ska vara med Madde ikväll också, kommer bli grymt^^

Eyes

Hade värsta ögonfransarna igår, inte alla som kan bära upp dom ;)

1 januari 2012

Hej! Nyår..... FAN VAD GALET OCH KUL!!
Var verkligen skit kul och mega bra! Började med middag och penny och sen kom folket och då blev det en rejäl fest!
På slutet satt jag och några till och spelade rock band, haha en perfekt avslutning. Drog hem runt 5, höll på frysa ihjäl.. Var hemma runt 6 och somna direkt, vaknade kl 2 en aning bakis, men fan vad värt! ÄLSKAR mina vänner!
Mest Hanna och Emmelie, vårt nyår var bäst!

RSS 2.0