hejhopp

hejsan, är på landet nu. Kom fram lite efter 9 igår. Snart ska vi åka till midsommarstången vid åsudden och sen ikväll ska vi på fest med släkten. ska om en timme börja fixa mig, vädret är sisådär så vet inte alls vilka kläder jag ska ha... blir nog för kallt med klänning, tror det lutar mot jeans och någon finare tröja. aja vi får se.
Nu ska vi gå ut, hejdåååå

-

åker till landet nu och firar midsommar med hela tjocka släkten. hejdååå

ps, blogg.se är fett cp, kan inte ladda upp bilder eller nått!

bajs

trött, orkar inte, vill inte, önskar att jag kunde skriva "tänker inte"

.

orkar inte gå upp 6 imorgon, vill verkligen inte :(
6-4.

Annars var jag med banan i jakan, sen drog vi hem till henne och nu har jag precis sett klart "i rymden finns inga känslor" den var helt okej. Brukar inte gilla svenska filmer egentligen.

Tur att jag har blogg så jag kan klaga över mina tidiga mornar. Men egentligen är det inte så svårt att gå upp, det är bara det att kl 1 så är jag super trött och somnar nästan. Och då är det 3 timmar kvar. Känns som om klockan står still!
Allt suger just nu, snart åker axel bort i ett år. orkar inte

söndag

hejsan
Axel kom mitt i natten och kastade stenar på mitt fönster hehe, så släppte in han så sov han över. Nu har han dock åkt till jobbet :( sämst att han ALLTID ska jobba helger, jag jobbar ju liksom på vardagarna..
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, får se. Jobbar ju imorgon så måste sova tidigt iaf.. åh orkar inte gå upp kl 6!!! :(

lördag

hejsan
Är hemma nu, axel jobbar idag så nu ska jag typ inte göra någonting. Mamma hyrde en film igår så kanske sätter mig och tittar på den, vad ska jag annars göra liksom.
Aja okej nu ska jag göra annats, ska vila upp mig till jobbet nästa vecka.

fredag

äntligen fredag! åh skönt!!!! Gick till kista efter jobbet, själv. Köpte 2 par byxor, trosor och toffsar :) fyllde på mitt busskort också.
Nu är jag hemma och väntar på att axel ska komma och hämta mig med bilen, han har ju körkort nu och allt :) min duktiga kille.
Aja är fett trött så ska vila nu, jobbet tar alla mina krafter!
men pengar it is


old

.

är helt slutkörd och det har gått 3 dagar liksom haha, 24 to go! Nästa vecka jobbar jag bara 3 dagar så det är skönt :) Nu ska jag vila, vila och åter igen vila.

...

hejsan
är helt slut, att vakna kl 6 är verkligen inte min grej. 25 arbetsdagar kvar, håll ut!

d.ö.d

helt slut! jobba 9 timmar 5 gånger i veckan i 6 veckor... kommer dö. Men det var helt okej, jobbar med att skruva skruvar och massa annat så sitter inte still hela tiden. Aja ska hålla ut. Jobbigt att jag måste gå upp så tidigt bara, därför jag är så sjukt seg.
Nu ska jag vila och ladda inför morgondagen, hello work

nya drogen

o.m.g

hejsan
har varit med älsklingen hela dagen :)
Imorgon är det min första dag på jobbet!!! är jätte nervös.. dock börjar jag 7..... så när mamma eller pappa inte kan köra mig måste jag gå upp 04:40!! wtf liksom... där rök mitt sommarlov. Skolan kommer ju kännas som en baggis sen. Nej men pengarna rullar ju in.
Kommer jobba i en verkstad tror jag hahahajag undrar hur det kommer gå.
Aja ska upp halv 6 imorgon så måste sova typ NU, men är 0 trött. Önska mig lycka till

buhu

måste till belle! aaah gud vad jag vill ha körkort just nu, suger att fylla år så sent året men blir 18. 5 månader kvar liksom -.- Ska börja läsa körboken idag iaf.
Vet inte vad jag ska göra idag, är jätte förkyld så kan inte bada iaf, den blir bara värre och värre :( baajs. men sola lär jag väl göra iaf, kommer dock dö av hettan.
Aja nu ska jag äta frukost ciao!

bild från igår, tagen av carro

skolavslutning!

hejsan! Sommarlov, otroligt skönt. Fick alla mvg utom i idrott där jag fick vg, super nöjd. Efter skolavslutningen gick vi till jakan och åt lunch, sedan jag jag, gurran och carro till banken (tants tår) och sedan följde de med mig hem där vi chilla.
På kvällen jag grillat nere vid klipporna med tevligt folk. nu ska jag sova, godnatt!


somriga tjejer!

hejhopp skolkare

hellu
var på görven igår med massa folk, det var mysigt. Fast jag och hanna cyklade hem i totalmörker genom skogen, var lite småläskigt.
Idag har vi inga lektioner förutom svenska så den struntar jag i. Vad ska vi göra liksom? come on dagen innan skolavslutningen, ofta man ska ha lektioner då... Det är egentligen klassens dag, men våra kära mentorer är ju lite snea och har såklart inte fixat nått, så då tycker jag att vi förtjärnar att vara lediga! Ska bara ta det lugnt, vaknade med halsont :O Ska nog sola lite också, i vår nya solstol hehe :)
Aja nu ska jag ner och äta frukost, det sämsta är att det går INGENTING bra på tv nu på morgonen :( hah hejdå

Juste min mobil är typ sönder nu! -.- Den måste ju hålla ut till höst så jag kan köpa Iphone 4S, vill inte ha bara Iphone 4, det är ju gammla nyheter.. ska ha nytt!

onsdag

hemma! MVG i historia :) glad tjej. Efter plugget drog jag och carro och handlade kläder. Jag köpte 2 tröjor och en skinnkjol :) supernöjd!
Nu ska jag bara chilla, ska nog träffa massa vänner ikväll, får se... hoppas det inte regnar.


haha cp bild men ville visa ryggen :)

Nationaldagen

hellu
bloggar lite snabbt nu, sitter i mitt rum och det måste vara över 40 grader här inne, seriöst så håller jag på kokas levande.
Nåja ska försöka hinna skiva ett inlägg innan jag dör.
Turkiet alltså, vi sola och badade varje dag. Hotellet var megastort och det var all inclusive så är fett fet nu. Var ju bara att hämta läsk, glass, och vadfan som hällst, när som hällst. Fanns typ 10000 olika maträtter vid middag, lunch och frukost.
Nu ska jag banta.
Brände mig första dagen hehe, Lova brände sig mest och slog även fingret så det var helt blått och nageln var cp, usch ingen vacker syn.
De hade shower varje kväll, vissa sög fett men det var en Michael Jackson show som var G.R.Y.M! Är inte så värst brun, var ju liksom första solningen för iår, men nu har jag iaf en bra grund.
Hotellet hade även ett vatten-land och ett tivoli så vi var sysselsatta hela tiden.

Att lägga på minnet:
1. Morgen
2. where are my flapjacks
3. russian boy & girl

hemma

hemma! planet var försenat och massa annats skit. Ska fixa massa saker nu, bloggar när jag har tid. Har iaf haft det underbaaaaart!
hejdåå
RSS 2.0