hur kan bara allt försvinna, falla sönder del för del

Hejsan
Måndagen flöt på som vanligt, snackade mycket om UF.. nu har en ide bildats :)
Börjar tidigt imorgon, kl kommer ringa kl 7.. -.- inte okej.
Sitter just nu och lyssnar på conor maynard som vanligt, tror jag är hans störta fan faktiskt. lyssnar på han varje dag. ni som inte gillar han, ät bajs hehehe.
Jaha har typ inget rolig som händer, har öroninflamation i båda öronen så är typ döv, hörde ingenting idag bara massa mummel.
Imorgon är det DANS!!!!!!!!!!!!!!!!! har längtat ihjäl mig, ååååååh vad kul det ska bli.



Kan du gråta hela natten och sedan vakna upp nästa morgon som om allt är okej?

hejhopp
ska berätta lite snabbt om helgen. i fredags drog jag och Carro till jakan efter skolan, gick runt lite där. Köpte 3 trosor! Sen på kvällen var jag med em och hanna.
På lördagen åkte jag och em in till staden, hittade en jätte fin tröja på hm som jag införskaffade mig. Stötte även på burran. Em klippte sig också. Sen på kvällen kom hon till mig och så tittade vi på ....... dadadadadadadad SKRÄCKFILMER, oväntat va..
Ingen var särskillt läskig men ändå så vaknade jag upp ur en mardröm under natten, var livrädd. Hemsk natt!

Idag har jag varit hos mina kusiner och firat Daniel som är nu hela 12 år, fy vad de växer.
Sen har jag färgat carros hår och till sist har jag gått prommenad med hanna :)
Nu ligger jag i sängen och är inte ett dugg sugen på att gå till skolan, bajs.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

aaaaaaaaaaaaaaaahldwjoejdfoiejpofjpoekkomcfeihfi4ejomfoewmf vill slå någon/t just nu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 öpefijäoewakfa
STÖRDA MÄNNISKA

torsdag

hejsan
har typ öroninflamation, ska kolla upp det idag! Annars så ska jag till skolan om 15 minuter och ha 3 lektioner. Slutar lite efter 3.
Asso vi ska läsa en bok i svenskan men den är typ omöjlig att läsa! står på gamelsvenska ni vet, fattar inte nått ord! hatar sånna böcker!!! jävla bajs. varför kan vi inte bara få läsa en bra och ny bok? vem bryr sig om en bok som skrevs för över 100 år sedan..

onsdag

hejhej
igår efter skolan drog jag, carro och burran in till södermalm och hade möte med studentmäklarna, vi har nu bytt till dom (lutar det åt iaf, inte riktigt helt klart) Känns iaf super bra!
Idag så flöt dagen på, bussen var sen vilket slutade med att jag kom sent till lektionen.
På fredag slutar jag kl 11 för vissa kurser börjar v. 35, tjockt nice!
kom precis hem från ikea där vi åt middag, nu ska jag bara chilla tills sängen kallar!




tisdag

tisdag, och jag är typ sjuk. Hade så sjukt ont i huvudet igår och hade nog någon grad feber. Har fortfarande ont i huvudet men ska peppra alvedon idag. Börjar kvar i 12 imorgon så då kan jag sova till kl 10 och bli riktigt utvilad! Har ingen matte den här veckan vilket är perfekt eftersom jag är sjuk. ingen matte betyder att jag har sovmorgon varje dag. På tisdagar och torsdagar börjar jag egentligen 08:20.
Hatar mina bussar, går sämsta tiderna!
Nu ska jag fixa klart mig och sen kämpa mig igenom skoldagen, hejdåå :)

-

hemma, har rast i 2 timmar på måndagarna så äter lunchen hemma :) Vet inte vad jag ska fixa för maträtt dock... ska sätta på en film och mysa lite iaf och ladda upp inför 2 lektioner till. Slutar halv 5 idag.
vi höörs :)


g.

Söndag

Hola!
Var ute och gick powerwalk i en timme själv, väldigt uppfriskande och nu ska jag komma igång med träningen igen :)
Det är typ det enda jag gjort idag, but what to do.. det är ju söndag. Måste ladda upp inför skolveckan. Har verkligen lust att åka någonstans, ska föreslå att vi ska åka upp till stugan över en helg tror jag. Vardagen här hemma börjar bli svart och vit. Vill tillbaka till Zakynthos mest av allt.
Blir så sur när jag ser på The Hills och liknande, de lever verkligen ett kul och perfekt liv. Önskar ibland att jag föddes i LA! fett soft det skulle vara.
Aja önsketänkande... Börjar 10:50 imorgon så sovmorgon för min del, yey!


deep-talk med brudarna i duschen, standard haha!♥

hejhåå

hejsan
festen var galet kul, dansade med mina favorittjejer hela natten. Kommer inte ens ihåg när jag kom hem.. Sjukt kul kväll iaf!
Igår så var jag med hanna på dagen och sen så åkte jag till emmelie och åt middag där. Sen drog jag och em vidare till robin där vi såg på 2 skräckfilmer tsm med sara och fabian. Myys :) kom hem typ 3 (det kommer jag ihåg iaf)
Idag ska jag bara chilla, skola imorgon ju. Känns helt sjukt att den har börjat nu. Sista året, nu kööör vi! Det här året ska bli tjockt bra. runt 77 dagar kvar tills jag fyller 18 och efter det ska livet bestå av skola och festa ännu mer galet.


Madde och jag i fredags <3

a good daay

hejhej, fick schemat och det är faktiskt helt okej :D skönt!
har problem med skåpet, har typ inget! sämst. hoppas de fixar det fort!!
Nu ska jag chilla, invänta gårdsfesten och sen tagga till den andra festen, wooohoo. LML!

tog på mig myskläder och tog massa bilder mihihi

back to

nu ska jag till skuuulan! Hoppas vi får schemat idag, troligtvis inte -.- aja hejdooo!

haaaaj

hejhej
Har varit i stan (ja igen, typ 5 dagen i rad) med jennifer hanna och söder. Köpte en present :) Sen ikväll åkte jag och massa folk till rådis och såg på utomhusbio! Black swan, det var så himla mysigt. Vi hade med oss picknick, godis och massa filtar och bara satt och myste (mös, eller vad fan heter det)
Roligt folk och en bra kväll var en perfekt sista sommarlovsdag! Älskar mina vänner!

Jaha idag börjar då skolan, ska bara sova lite först. Sen är det gårdsfest som gäller och sen vidare till en riktigt fet fest som ska bli galet kul! Spåååra!!


bild från rååålis! jag och empan ♥

Onsdag

hejsan.
Dagen blev såhär: åkte in till stan med hanna och fikade på cafe 60, vi såg även en gammal man ramla mitt på gatan så vi hjälpte han upp.
Måste bara säga att det händer så skumma saker med mig och hanna just nu. Vi har sett Jane (stora bröst) och Nemo, en man ramlar, vildsvin dyker upp osv.

aja sen åt jag middag och efter det drog vi till Em som fixade våra naglar. ÄLSKAR min design, sjukt snyyyygg! Hannas blev också fett fin.
Nu ska jag snart sova. På fredag börjar allvaret, 3:an. Kan verkligen inte fatta det.

Mina naglar (ååh älskar)

hejhopp

hejhej
Var på grönan igår som sagt, var kul :) förutom att min mobil åkte ut ur min ficka på twister. Fast hittade den men nu är den helt cp.
På kvällen var jag hos robin med hanna, Fabian och Dani. Vi såg på the haunting in connecticut (skräck) var läskigt, sen såg vi på en X-men film.
Jag, hanna och Fabian gick hem och då såg vi ett enormt VILDSVIN! Var fett läskigt och vi (jag och hanna) fick typ panik, asso det var verkligen stort! och de kan ju vara jätte farliga om man kommer för nära..
Ballt iaf.
Idag ska jag vara med Hanna och Em tror jag...
Hejdooo

måndag

hejsan.
Mötet i stan idag gick braa :) Nu har jag just kommit hem från lagondola där jag åt med min familj för min älskade mamma fyller år idag! :) Hon fick ett fint armband av miig.
Snart ska jag hem till Em och mysa lite.
imorgon ska jag till grönan med min farmor, kusin och broder. Kuul :)

Söndag

halloj, pratade precis med axelbaxel, men han skulle plugga så blev en snabb pratstund. Vet inte vad jag ska göra idag faktiskt, ingen blekaste aning! Antingen ringer jag någon eller så drar jag till IKEA och letar efter en ny säng som jag ska fåå :) Svårt beslut.
Imorgon ska jag iaf in till stan med carro på ett möte. Vi ska även shoppa (som alltid)
Juste köpte även en skolväska igår i kista, Björn Borg blev det, assnygg ;)
Aja nu ska jag väl gå upp och klä på mig iaf!

trött chey:

Fredag/Lördag

hejhej
drog ut igår trots att jag är sjuk, hihi busigt. Åkte till fabians kompis med ett helt gäng och hade det mysigt :) kom hem runt 2, cp bussen åkte ju såklart inte upp till oss som den skulle, utan ner till ica så fick ringa mamma så hon kom och hämta mig och Em.

Idag har jag varit i kista med mamma och jocke. Köpte ett par skinbyxor, sexigt ;) och sen såg vi captain america på bio i 3D, den var bra :)
Nu är jag hemma och väntar på att spartacus ska börja, love it!

Några bilder jag tog igår innan jag drog ut:

:()

hejhej. Fortfarande sjuk så jobbade inte idag helller, MEN nu är mina jobbveckor slut :D fyfan vad skööööönt, åh döööör!
Nu ska jag se till att bli frisk och sen njuta som faaaan av den sista veckan på lovet och sen är det dags att ladda upp inför 3:an!

:(

tja
att gå upp kl 5 har varit ett rent heltvette, men nu undrar ni kasnke varför jag bloggar kl 10 på morgonen ( då jag egentligen redan jobbat ca halva dagen)
JAG ÄR SJUK :(  Igår försvann min röst så lät som jag vet inte vad, roligt lät det iaf. Huvudet gjorde skit ont också, halsen var så svullen och sved så jag hade lust att kapa av den.

När jag vaknade kl 5 i morse för att se om jag kunde gå till jobbet var rösten helt borta! blev fett rädd och trodde att den aldrig skulle komma tillbaka. Jag pepprade med halstabletter och bestämde mig för att stanna hemma.
Tröstar mig med att jag redan vart duktig och jobbat lite mer än 4 veckor kl 7-16.
Tror att problemet är att jag inte alls vilat kroppen. Har haft ont i halsen hela veckan och kroppen har aldrig fått vila. Testa ni att gå upp kl 5 och komma hem kl 5 på kvällen så kommer ni nog också bli sjuka :)

Nu ska jag vila och be till gud att det inte är halsfluss och att det snart går över så inte mina 2 sista veckor på sommarlovet spenderades på jobbet och i sängen -.-
Hejdå :)

FML

börjar jobba imorgon. Måste gå upp kl 5 på morgonen och kommer hem kl 6 på kvällen, fuckmylife.
Kommer nog inte blogga, jobba och sova.

Skolan kan börja nu.

MEN det är 89 dagar kvar tills jag fyller 18 ;) DÅJÄVLAAR

we're hot, you'r not. Deal with it.






jaa bara bilder på oss, glömde helt bort att ta kort under själva festen hehe

.

sorry. har haft fullt upp. Har badat och solat. Fixat mina naglar hos em och igår var jag på fest hos Robin som fyllde 18, Grattis!
Hade det sjukt kul. Sov hos carro sen efter och nu är jag hemma och chillar. bilder kommer snart :)

parteey


men usch vad man ser de där nyckelbenen :O

the city

nu drar jag till staden!
lite egobilder i väntan på bussen



ps det är byxdressens fel att man får silikontuttar!

hejhopp

kom nyss hem från jennifer. Jag, hanna, jennifer, söder och fabian lagade 2 olika trerättersmiddag (så man kan säga en sexrättersmiddag hehe) sen kom elin också.
En mysig kväll. vi cyklade dit. Imorgon ska alla vi in till stan, vet inte varför jag är uppe.. ska upp ganska tidigt och mina ögon svider.
Sömnen kallar, godnatt
RSS 2.0