stress

det här kommer bli en sjukt stressig dag! börjar få lite panik redan nu, så mycket som måste fixas och så lite tid. Får väl typ springa runt som en galning. Aja en sak i taget nu då, ska gå ner och kolla på carros match nu och sen fort som satan fixa allt inför kvällen! hejdå

hejhej

idag ska jag iaf gå till skolan. Är inte helt frisk men ska gå och se hur länge jag orkar :) Har ingen spanska idag så slutar rätt tidigt, skönt. Ska nog hem och sola sen, behöver lite D-vitamin (eller vad man nu får) så kanske jag blir lite friskare. En dålig sak är att jag blivit jätte förkyld -.- aja ska fixa frukosten nu hejdå

Sjukis

Sjuk. Var hos doktorn och har fått pencilin nu -.- missar mitt 5 timmars prov idag. Kan nog gå till skolan på torsdag eller fredag igen, vi får se. Nu ska jag vämta på älsklingen som ska ta hand om mig, hur söt får man bli :) hejdåå

home

hemmmmmaaaa! Har haft det så jävla bra. Vill inte vara hemma. Vi bodde på ett fint hotell nära oxfordstreet så jag och carro gick dit varje dag och shoppade. Det var så nice att vi kunde dra själva. Dock så var det en raksträcka på typ 3 km som var väldigt jobbig. Vi gick fan flera mil sammanlagt! Aja jag har hittat super fina saker. Har köpt över 25 grejer och är väldigt nöjd. Älskar Londons affärer, så jävla braaaaa! Åh vill tillbaka!
Skriver mer sen, nu ska jag fixa facebook 8 nya vänförfrågningar har dykt upp... måste ta bort de oönskvärda.

Massa bilder kommer sen! :)

Bye

Hejdå Sverige, nu drar jag och min kusin Carro till London och när vi kommer hem ska vi vara 10000 gånger rikare med kläder! Ha det bra hejdååååå

:)

hellu
sov hos axel igår, han jobbar idag så kom hem runt 12. Idag ska jag packa och duscha. Imorgon smäller det, London! Ska måla naglarna också, vet dock inte vilken färg... blått kanske.
Aja har ingenting roligt att säga, har fett tråkigt just nu. Hejdåbajs

soooool

hellu har haft en toppendag idag. Gick hem till banan på morgonen och hjälpte henne med en sak, sen träffade jag carro. Vi drog till ica och köpte glass och gick sen vidare till vallen för att sola. Där träffade vi även på några vänner så vi satt och sola/prata med dom hela dagen. Åh ÄLSKAR denna värme, sommar kom nu!
Vi drog hem när det började blåsa lite för mycket och nu har jag precis ätit och funderar på vad jag ska göra ikväll. Kanske ska vara med pojkis en sista gång innan jag drar till LONDON, fyfan vad taggad jag ääääär! 2 dagaaaar. Det kommer vara fint väder där, 20-24 grader wopwop


tessan jag carro och burran innan en fest för ett tag sedan :)

Tisdag

Hellu. Dålig uppdatering jag vet, men har sovit hos pojkvännen min och vart med banan. Idag ska jag iaf sola! Och nu är jag taggad på att börja träna igen, är äntligen relativt frisk så orkar inte bry mig längre. Ska köpa friskiskort (har gått ut) och sen ska jag köra 2 gånger i veckan minst :) efter lovet kör vi! Idag har vi inget vatten hemma, hur smart var de av komunen nu under lovet när man är ledig -.- aja det kommer tillbaka kl 4. Nu ska jag äta frukost och snart lägga mig ute i solen, hejdåå

bildbomb

hellu här har ni bilder från mitt underbara landställe. Har haft det underbart

fredag

halloj underbara väder!
Sov hos axel, såg på America history x, Den var bra. Började 10:45 med förhör/prov.. gick helt okej. Sen gick jag och gurran till jakan, köpte en present till hennes syrra sen vidare till coop där vi köpte munkar. Sen gick vi ut i solen och njöt av munkarna och värmen!
Sen gick vi tillbaka till skolan där jag hade spanska lektion i 10 min och nu är det looov! När jag kom hem satt jag ute i solen i 1 timme. Banan kom förbi så satt vi och snacka länge. Saknat den bajsen.
Ska ju till landet imorgon så orkar inte hitta på något idag, ska sova hos axel (igen hihi) och sen tidigt imorgon åker jag till mitt älskade land. Kommer bli toppen.
Lovet är sjukt efterlängtat, London och allt! Nu ska jag maila in en grej till min spanska lärare, heejdåå

juste, var ju hos tandis igår, inga hååål! Axel köpte glass till mig (ben&jerry) för jag var så duktig ^^

:)

hade lust att visa er mina dancemoves :) njut

onsdag

hellu
engelskan gick inte bra haha, suger på att snacka så var väntat. Annars har jag fett tråkigt.. Måste vara hemma med min bror så kan inte åka och träna eller nått. Ska snart plugga lite och ha ännu tråkigare, och sen ska jag bara fortsätta ha tråkigt. haha neggo.
Kan berätta att jag gick till skolan idag :) Ska snart ner och fixa nån middag tror jag. Fryser gör jag, orkar inte bli mer sjuk :(
aja bajs på livet just nu. hejdå

Juste imorgon ska jag till TANDLÄKARN BUUUHUUU fyfan

Fill me with your poison

hellu
Har varit med axelbaxel som sagt efter skolan, mysigt värre :) han skjusade hem mig runt 8 och då passade jag på att plugga. Fick en spanska grej till som jag var tvungen att göra. Seriöst vad äre med han... bara för han inte kan ta lite kritik så ska han vara sur på exakt alla och ge massa uppgifter. Massa glosor och svara på ett brev..

Sen pluggade jag även NK. Imorgon börjar jag 20 över 12! så jävla skönt. Har dock nationellt prov i muntligt i engelska, nu börjar nervösiteten smyga sig på. Aja har med carro och vipps så var hela situationen 1000 gånger bättre. Perfekt att han para ihop mig med min underbara vapendragare!
Nu ska jag se på nån film kanske, ska upp 10 imorgon så kan vara upp länge.. eheheh.
Hejdåå bajsisar :)

Tisdag

Hello, tisdag, har två lektioner och struntar i mentorstiden hehe. Så drar hem efter nk :) axel kommer till mig sen så längtar tills han kommer hihi. Ska gå till bussen om fem minuter så måste börja fixa mig. Juste läste klart svenskaboken igår, woooho äntligen fri!! Hejdååå

hejhopp

en skum sak hände nyss...
jag var inne på FB och kollade på min profilbild och fick bara den där känslan ni vet "aaaah måste byta, nu genast" men har inte tagit några nya bilder på länge och orkar inte lägga in en gammal... så går jag in på carros blogg och ser en bild från förra helgen. snacka om tur liksom hehe. Den får duga så längeee

pluggpluggplugg

hellu sockerrumpor. Slutade skolan halv 4 och drog hem och började plugga på direkten. Har kommit rätt långt nu faktiskt, skrivit ner 3 A4or. Har 2 saker till att skriva om och sen är det bara att nöta in det som fan. Prov på fredag. Har även spanska glosor som jag inte tänker lägga ner energi på, har allt för viktigare saker än ett par glosor...

Är snart klar med den där gubboken!!! woho typ 50 sidor kvar, ska försöka läsa ut den idag och sen är jag fri från den bördan.

måste fortsätta plugga nu, jobbigt. bjuder på några bilder jag nyss tog hehe

Måndag

Asso det har nänt något. Även fast jag har sovmorgon så vaknar jag tidigt och kan Inte somna om. Idag kunde jag sova till halv 9 men vakna halv 8 och kunde inte somna om. Har iaf ingen matte idag, och min förkylning vägrar ge sig. Trodde det var över nu och så vaknar jag med jätte halsont :( sitter och glor på MTV och lyssnar på musik. Bussen går om en timme -.- om det var soligt kunde jag gått till skolan, men det ser grått och kallt ur så det lockar inte så mycket. Ucsh nu kom robyns låt, gillar inte henne. Dock är texten bra. Har på mig super små jeans, haha obekvämt, men det är mina kära Diesel som man måste töja ut lite när de är nytvättade. Får gå in dom idag. Aja hejdå

söndag

hellu
igår åkte jag som sagt till bejbi och sov även över där. Runt 10, när axel åkte till jobbet, gick jag till mina kusiner och spenderade några timmar där. Sen åkte vi alla hem till mig där min farbror och faster också befann sig så plannerade alla 10 London resan! 11 dagar kvar wiiiiii. Har redan kollat upp massa affärer vi ska gå till. Vårt hotell ligger mitt i smeten!
Nu ska jag snart sova och sen härda ut ännu en vecka i skolan. God natt


hahahaha jag dör

If you are a criminal, kill it on the floor

såhär låter det när jag och carro är på väg hem från en fest kl 3 på natten:


carro sjunger typ hela tiden, jag sjunger nån rad där på slutet hehe

lördag

hellu
lördag förmiddag, vädret kunde vart bättre men regnar inte så ska inte klaga. Vaknade rätt tidigt och har hunnit med att städa rummet och äta en tastys sallad till lunch, gott! Sitter och pluggar NK nu, gener och stuff. Ska hem till axel när han slutat jobbet.
Imorgon ska jag plugga och träffa kusinerna, vi ska plannera inför vår London resa som är om 12 dagar!! woohoooo. Super taggad, vill bort får detta land och dess bekymmer.
Bror och pappa kommer hem idag också, de har varit och åkt skidor heela veckan.
På tal om en vecka så är det just bara en vecka kvar av skolan, sen är det påskloov! En till bra sak är att jag inte har någon matte på 2 veckor hehe. Har pluggat det alldedes för mycket under den sista tiden, behöver tänka på annat än lågarittmen och derivata för ett tag känner jag.
Aja nu ska jag fortsätta plugga, hejdååå.


asso varför finns ens den här typ av grej, man ser ju inte ett skit liksom


kolla vad jag hitta att man kan göra!

fredag

proven gick sämst igår, som ni kanske har räknat ut. Aja inte mycket att göra åt.. Har ingen engelska idag så börjar kvart i 11, skööönt! carro kommer och hämtar mig med bilen snart. Har 2 lektioner, natur och spanska. Sen är det helg. Ingenaning om vad jag ska göra ikväll, får se vad som händer :)
Nu ska jag se på tv och invänta min chaufför haha, inte alla som har den lyxen va va va ;)

Fördriver tiden med några bilder:

Arg

Allt gick bajsskit faaaaaaan. Hatar skolan

:(

2 prov och läxförhör.. Fyfan. Kommer sluta vid 6. Kommer gå baaaajs

Onsdag

Tjena. Skoldagen flöt på. Såg på en 2 timmars lång film om munkar som lekte dektektiver. Helt okej. Kom hem halv fyra och har pluggat matte ett tag och ska läsa igenom svenska papprerna snart också. Usch alla proven imorgon kommer gå baaajs, orkar inte bry mig så mycket dock. Aja nu ska jag börja med svenskan och sen återvända till matematikernsvärld!

föralltid

När allt känns mörkt och kallt och som slutet så ska jag vara ditt ljus. Jag finns alltid här för dig oavsätt vad. När du inte orkar så har jag energi för oss båda. Du är för dyrbar att förlora och om jag ska vara ärlig så orkar jag inte att förlora någon mer.
Tillsammans ska vi klara det.

tankar

jag vet hur det känns. Allt får mig att tänka tillbaka till sommaren. Den värsta stunden i mitt liv. Förstår fortfarande inte hur jag orkat, varje natt är en kamp. försöker att inte tänka på dig men det är omöjligt. Jag önskar varje dag att du ska finnas kvar, och jag inser även varje dag att det aldrig kommer uppfyllas.
Det finns en grej jag hatar, att sova helt själv. Masken håller inte längre i ensamheten och i mörkret. Ingen vet.


ber varje dag att vi ska träffas igen. Det var så mycket vi inte hann med. Så mycket tid som togs ifrån oss.

Tisdag

Hello, struntade i mentorstiden och drog hem ist. Var hemma halv 12 och nu har jag slappat framför tv:n en stund och läst i svenskaboken. Ska plugga matte nu och sen äta någon lunch. När mamma kommer hem ska vi åka och äta i jakan och sen ska vi vidare till min morbror som fyller 43 år idag, grattis till han! :)

Pluggpluggplugg

Hejsan sötnosar. Fint väder det är ute va, otroligt skönt. Om det fortfarande skulle vara mörkt och tråkigt vet jag inte vad jag skulle göra. Men som tur för mig så skiner solen och det känns som om våren äntligen är här. All snö har snart smält bort och sen när sopbilen har sopat upp allt grus, då är det verkligen dags för sommaaaaar! Idag hade jag dock min varmaste vinterjacka på mig, var så frusen i morse. Kl 7 på morgonen är det inte varmt ute kan jag tala om för er. Väntar på att mamma ska komma hem, vi ska äta en super god middag :D efter maten hade jag tänk göra lite matte och svenska. Ska även läsa lite i svenskaboken och engelskaboken. Usch har väldigt mycket i skolan just nu, but what to dooo. Nu ska jag göra annat, pussisar

Måndag

Hejsan. Måndag, fyran vad jobbigt. Ska gå till bussen om 5 minuter och slutar kl 4 idag -.- har många jobbiga lektioner. Börjar med matte.. Har 2 prov denna vecka så kan inte slappa ett dugg. Bajs jobbigt. Åh håller på somna här i fotöljen, nej nu måste jag packa idrottsväskan. Hejdå

lycka

måste bara säga till er att ni MÅSTE kolla på världens bästa hotel. Det är så sjukt bra och gulligt. De som missar det missar något stort! KOLLA!
gå in på TV3 och titta. Sitter och bölar för jag vet inte vad, förmodligen att man blir så lycklig av dessa härliga männiksor. Om de är i stockholm nångång ska jag banne mig hälsa på dom!

söndag

hejhå
Festen var skit kul, hade en toppen kväll.
Carro kom och hämta mig runt 5, vi åkte till willys och köpte lite grjer sen åkte vi hem till carro och fixa oss. Tog bussen mot jakan och vänta på tåget i 40 minuter! -.- Sen kom vi iaf fram. Dansade sjukt mycket och träffade massa nya trevliga människor. Väntade dock på nattbussen i 1.5 timme..... kom hem halv 5 hehe

Har pluggat matte nu. läst lite i engelska boken och i svenska boken... väldigt jobbigt att vi läser 2 böcker samtidigt... speciellt svenskaboken som inte är en favorit... börjar önska att den där 100 åringen bara kan ge upp och fara till himlen så jag slipper läsa om hans knäppa liv.

Några bilder från igår :)

hejhoppgummisnopp

Nu draaaar vi

lördag

tjenamooors! taggad tjej här.
Sov hos axel igår, kom typ nyss hem och väntar på middagen, ska sen dra till carro och fixa mig och sen ska vi på fest. ett helt gäng killar som fyller 18 så ska fira dom galet mycket. Testade nyss vad jag ska ha på mig. Kjol och vit tröja, kommer förmodligen upp en bild om några dagar.
Har vilat upp mig och nu är jag på topp. Har hittat en grymt bra partylåt:



Aja nu ska jag packa ner lite saker, ringa några tjejor i klassen. Ha en bra kväll för det ska jag haaa!

Fredag

Tjatja bloggen. Fredag, deeeam that's nice. Idag ska jag nog bara ta det lugnt och ladda upp till festen imorgon ist. Är fortfarande inte helt frisk så måste vila. Kanske träffar axelbaxel och myser, får se. Första april idag, har lurat några ;) älskar att skoja med folk. Lura min kusin att planet till London var inställt, lurade Carro om att jag och axel gjort slut och lutade axel om att något var fel. Har gjort lite annat bus också men inget stort, bara små skämt. Just nu ser jag på topmodel, ska fortsätta med det.
RSS 2.0