Måndag

Tjaa, måndaag, ångest. Usch vad jag är otaggad på skolan. Funderar seriöst på att stanna hemma och sova. Men har matte som jag måste gå på :/ är iaf ledig imorgon, eller ledig och ledig, har fett mycket att göra i skolan just nu. Historia, matte, engelska, spanska och idrott. Stresssaad!! Nu ska jag packa idrottskläderna, innebandy idag -.-

bildeer

bilder från igår, dock bara på mig och carro eftersom jag inte pallar släpa med min kamera på fester

lööördaaag!! wooohoop

hellu
igår ikväll var jag med hanna emmelie amanda jennifer och elin hemma hos em, mysigt. Åkte hem runt 12 och somna bums. Vaknade vid 9, åkte och gymma med hanna, känner mig extremt duktig just nu  ;)
Väntar på att mamma ska komma hem med min hårinpackning och skum. Sen ska jag ta ett lååångt bad. Anisktsmask, massa bubblor och musik.
Lite senare kommer mina kusiner hit men även carro. vi ska äta min favorit rätt till miggad, kyckling ris och någon super god sås.
Sen ska jag och carro fixa oss och sen dra och festa. Life is good.
Kommer troligtvist ta massa bilder så ni får se sen hur snygga vi e :)

fredaag

Hellu, nöööjd tjej! Åkte hem vid 11, gjorde lite engelska. Sen GICK jag till skolan (träffa mamma och pappa som åkte förbi med bilen) Sen gick jag och carro till jakan och vi båda fyndade väldiiiigt mycket! Jag köpte följande:



fast en blå ;)
och ett par rosa trosor och en klänning som jag inte hitta en bild på, men visar den sen :)

saknar dig

There's nothing I wouldn't do
To hear your voice again
Sometimes I wanna call you
But I know you won't be there

Snabbt

Jag skrev ett inlägg men sen pajade internett så allt raderades -.- skriver mer sen när jag har tid. Ska till skolan och sen hem till axel och sova där så vi hörs imorgon, kanske. Ps. Är sjukt taggad till helgen, woooooohoooooooooo

onsdag

hallooj
Ska gå till bussen om 20 minuter så har tid över att blogga och lyssna på musik, skönt. Har bara 3 lektioner idag men alla är sjukt långa så slutar ändå 20 i 4... Sen är det kickboxning ikväll ;)
Igår när jag och mamma var på stadium så fick jag ett par rosa shorts, gillla!
Är lite stressad över helgen, allting händer på samma dag.. aja får vara lite på varje grej, kommer bli en stressad kväll.


gammal biiiild

tisdag

chacha bloggen hehe
Hade en lektion, spanska. Fick reda på att vi ska ha en redovisning och inlämningsuppgift. Toppen nu har vi det i varje ämne, aja hälldre det än prov.
Efter spanskan satt jag och carro med historian och vi har kommit rätt långt :D Sen åkte vi hem till henne, åt tacos och gick ut med lilla vovven.
Är ledig nästa tisdag, hur skönt som hällst!
Nu ska jag njuta av dagen, plugga lite matte och sen ikväll åka till stadium med mammi. hejdåå

Har lite tråkiigt

måndag

tjenare
måndag, usch för det. den 4 och 5 lektionen höll jag på att somna... Nu ska jag börja plugga lite matte men vill verkligen inte. Dels för att jag inte fattar nått och för att jag är sjukt trött så ögonen går i kors. Måste få tag i carro men hon tränar (som vanligt) Hon ringer nog efter :)
Imorgon slutar jag halv 10 så ska egentligen inte klaga över något. Och sen på torsdag så ska vi på en mässa så slutar runt 2 - halv 3 ist för 5 och sist så har jag bara en lektion på fredag.
MEN vi har fått massa övningar osv som vi ska göra, grejen är att vi får göra det på valfri plats.
Nu ska jag börja med matten, hejsvejs


We’re going hard, Just like the world is ours

wiii

gissa vad jag har gjort? åkt skridskor med hanna och jennifer. Super kul. Vi tog med mackor och saft hihi :D
Bildeer:

dör

sitter och kollar på bilder från sommaren, jag dööör usch vad jag saknar värmen. Och FAN vad brun jag vaaar. måste det försvinna eller :(

Italien, ta mig tillbaka NU

söndag

tjenare
igår var jag ute och gick med hanna i 2 timmar typ, snackade om allt mellan himmel och jord. Sen när vi satt utanför mig och prata så hör vi nått från skogen. Det låter som om en tjej skriker värsta dödsskriket, vi blir fett rädda och kutar hem till mig och ropar ner mamma men när hon kommer så har det slutat. Usch var riktigt obehaglit.
Sen när jag kom in så lindade jag en filt runt mig, täcke över + mitt överkast och till sist min morgonrock MEN jag var fortfarande iskall. Tog typ 2 timmar för mig att tina upp, min näsa var kall och jag såg ut som rudolf.
Idag ska jag plugga lite och sen vet jag inte, skönt!
Nu ligger jag och kollar på disneydags, hihihi ska börja plugga snart


fullt normala


tog bilden från carro

lördag

tjenare
igår var jag super trött, orkade inte fixa mig osv så slutade med att axel kom och sov här. Vi har legat i sängen hela dagen och bara degat. Segaste dagen på länge. Nu har han iaf dragit och jag försöker fundera ut vad jag ska göra ikväll. Orkar typ inte ringa nån, asso lat tjej. Men för en gångs skull så känner jag mig inte nere för det är söndag imorgon. Har faktiskt inget prov... MEN har skrivuppgufter i varje ämne, sjukt jobbigt men har typ 1 månad på mig att göra klart allt så måste inte råplugga imorgon.  
Aja nu ska jag göra annat, hejdåå

jag och gurran ♥ från ingenstans liksom hehe

21/1 2011 03:00

hellu
fredag, hade 2 läxförhör som gick helt okej. Under vår 2 timmars rast så var vi i sporthallen och kollade på fotbollstuneringen, bra tidsfördrift.
Kom hem för nån timme sen och chillar galet, sov hos axel inatt och vi somna runt 4, lyckat. Nu ska jag se på tv och sen får vi se vad jag hittar på ikväll, hejdååå


gammal bild på miig

foort

shit vad tiden gick foort! hinner inte blogga så slänger bara upp facelook på mig idag, hejdååå

kväll

provet gick sådär, skönt att ha det över iaf. Ikväll ska jag plugga och köra kickboxning med carro ;) taggade tjejer.
Ser på Hamlet på engelskan, vilken otroligt tråkig och ointressant film. Slutade med att carro flätade mitt hår. Det värsta är att vi ska skriva om filmen sen och lämna in det så måste försöka hänga med, som är omöjligt. Nu ska jag kolla när kickboxningen börjar, hejdååå


hum kommer inte ihåg när den här togs, hade iaf lockat med min nya locktång hehe

onsdag

hellu
onsdag, prooov! första lektionen också. Känner att det kommer gå sådär. Bokföring, har varit sjukt svårt att plugga till. Det är liksom som matte, man kan alla tal i boken men om man får ett helt nytt så vet man helt plötsligt inte.
aja det går som det går. Ska gå ut till bussen om exakt 8 minuter så måste packa väskan och lite annat hejdååå, önska mig lycka till!


trött tjej

Så här normal är jag

Hade en rolig konversation med Carro idag, lika sjuk, knäpp och galen som vanligt.

Jag: - Ibland brukar jag liksom öva på det här *sätter handen för munnen*

Carro: Haha vaaa??

Jag: -hålla för munnen jätte hårt och sen försöka låta så högt man kan

Carro: Haha va?

Jag: Ja, du vet, Om man skulle någon gång bli kidnappad och man måste skrika på hjälp...

Tisdag

Hej. Kom nyss hem från skolan. Hade spanska, naturkunskap och mentorstid. Har egentligen familjerätt men den kursen har jag hoppat av för skulle fått vänta i skolan ca 4 timmar och sluta kvart över 5 isf för 12. Ska plugga företagsekonomi och naturkunskap ikväll. Juste igår tränade jag fett mycket. Körde 1timme på maskinen och lite hantlar efteråt. JUSTE NU HAR VI BOKAT RESAN TILL ZAKYNTHOS!!!! Det är jag, Hanna, Jennifer, Elin och Matilda som bokat ;) är så sjukt jävla taggad så jag dör. Ca ett halv år kvar, lääääängtaar!!! Nu ska jag börja plugga, hejdååå

känner så här ibland

åhå

på svenskan ska vi presentera och analysera kända sångare som skriver sina egna låtar. Jag och carro ska berätta om Sonja Alden och Björn Afzelius.
Sonjas låt "Du får inte" är så otroligt fin, börjar nästan böla när jag hör den.

Måndag

Hejsan svejsan, måndagen avklarad. Slutade 2 ist för halv 4 för historia lektionen var till för omprovsmänniskorna. Hade även idrott med vår nya lärare, Björn heter han och är en ung kille. Han verkar vara väldigt bra, hoppas bara han är bra med betygen. Håller tummen för det. Ikväll ska jag plugga företagsekonomi och naturkunskap. Matte provet på fredag ska jag ta om 2 veckor för att just nu fattar jag ingenting så bättre att vänta och få bättre resultat. Spanskan ska jag göra på onsdagen när första provet är över. Nu ska jag se lite på Tv och sen ta fram böckerna och börja studeraaaa!!!!

Tråååk

Heej igen. Bloggar från ipaden nu i min korta rast jag bestämde mig för att ta. Har pluggat företagsekonomi i 1timme och läst igenom naturkunskapen en gång. Ska börja med matten nu och sen ska jag fortsätta med företagsekonomin och efter det matte igen osv. Hanna fyller även år så ska gå till Ica och köpa tårtsaker och sen ska vi baka. Panik över att min pluggtid rinner ut. Nä nu ska jag börja med matten hejdåå

:'(

söndag, har grov ångest. Har så sjukt mycket att plugga, så ska börja nu... måste bara äta frukost och ta på mig kläder.
Önska mig lycka till


förtvivlad

filmeeen

Lördaaag

hellu
efter jag och carro åkt skidor så gick vi en lång prommenad, lilla vovven fick följa med också. Sen drog vi hem till barro och titta på "a walk to remember" usch vad vi grät, satt halva filmen och snyfta och torkade tårarna. Carro grät också väldigt mycket. Typiskt oss.
Nu ska jag snart till axel med carro och jocke så ska vi se skräckfilmen "besatt" har sett den förut och den är väldigt bra. Det som gör den så läskig är att den är verklighetsbaserad och tjejen det handlar om i filmen är helgonförklarad, läskigt huh?
Ska bli kul iaf, ska dra dit halv 9 så nu ska jag bara lyssna på musik och chilla galeeet!


fullt normala, jag lovar

:D

gissa vad jag och carro precis gjort...  ÅKT LÅNGFÄRDSSKIDOOOOR! ballt va. Första gången jag åkte och det gick faktiskt bra, ramlade kanske 8 gånger men annars flöt det på bra. Ska absolut köra igen ;) Fick hjälp av en gubbe när jag inte kom upp för en liten backe, han valla mina skidor och gav massa tips.
Igår så sov jag hos axel btw hehe.
Nu ska jag träffa carro igen, hejdååå

Torsdag

helluu
Dagen har gått upp och ner. Först och främst är jag super glad över att jag och carro fick MVG på vår powerpoint presentation, som vi jobbade häcken för.
Sen fick vi vårt nya schema och jag blev skit sur. Måste vänta 4 timmar i skolan till en lektion på tisdag. Kommer sluta kvart över 5 isf för runt 12. Men jag ska nog hoppa av den kursen, den är frivillig för mig och känns absoult inte värt det. Tisdagar är min ända "bra" dag, då jag hinner plugga, träna osv. Resten av dagarna slutar jag runt 4 så det brukar bli stressigt att hinna med allt.
Aja nog om detta.
Har pluggat sedan kl 5 och nu känner jag mig ganska klar. Väntar på att serien "svärdet och sprian" ska börja, sista delen idag, wooohoo har följt den till slutet.

En till film

Här är jag som är allmänt störd :)



Snygg beskrivning på binda va hehe,

från kvällen med klassen

Först är det burran (som gör världens enklaste sak, man hör mig säga "jag vet" i början hehe) jag kommer med i slutet lite

tisdaag

första skoldagen avklarad, fick läxor på båda lektionerna, en viktigare än den andra. Spanska glosor, som inte är så viktigt och sen NK förhör som är viktigt, mini prov. Båda är till nästa fredag.
Nu har jag 5 saker att plugga på, Matte, FE, NK, spanska och idrott. Kommer få sitta inne varje dag..
Tänkte göra lite Fe nu, har precis gjort lite matte och sist ska jag försöka börja med idrotten. Imorgon börjar jag 09:50 så det blir lite sovmorgon så det är bra. Men nu till en skit mega bra sak:
Jag kommer inte ha någon naturkunskap på 4 veckor!! kan ni tänka er. Hon berätta att hon ska resa utomlands men jag tänkte ju såklart på att vi skulle få en vikare men så säger hon att vi slipper lektionerna ist, snacka om happy moment.
Min hals är förövrigt helt sönder hostad.


sommmmmaaar tack, NU!

-



hello

har inte bloggat på lännge, få se vad har jag gjort de senaste dagarna... i lördags var jag med klassen. Vi var hemma hos gurran och åt middag, spela spel och såg på film. Hade sjuk roligt och skratta en hel del.
Sen igår var jag på bio med axel carro och jocke. Vi såg easy A, helt okej film.
Sen sov jag över hos axel och har varit där fram till 6 då jag åkte hem.
Dagarna har helt ärligt flyigt förbi! Imorgon är det skola och jag har grov ångest (som carro skulle säga) aja vad ska man göra åt det..
Nu ska jag göra annat hejddåååå


jag och carro i somras på hennes land när vi åkte ring, saknar sommarn och den dagen mega mycket!

I really don't care

åhå jag är såå färdig med vissa

sjuk

hej
har varit sjuk, hade typ 40 graders feber igår... Just nu är jag feberfri och hoppas att den aldrig kommer tillbaka. Hostar hela tiden och är förkyld.
Nu ska jag se på tv och be att jag ska bli frisk!

-

okej suttit i soffan hela dagen, carro blev min räddare. Vi snacka i telefonen i ca 50 minuter och det gjorde i princip min dag. Ska vila som fan ikväll så jag kan göra något imorgon. Ska träffa tjejerna i klassen någon dag också och då kan jag inte vara sjuk.
Usch är allmänt sur hela tiden, känns som om människor inte vet hur man ska bete sig i detta samhälle. Börjar bli trött på falska personer. Åh nu ska jag se på mer tv hejdåå

aftonbaldeet


Vilken sovtyp är du?

1. Fosterställning

Fosterställning är den vanligaste sovställningen. Av de 1000 testpersonerna sov hela 41% på det viset, varav mer än dubbelt så många kvinnor som män.

De som kryper upp i fosterställning beskrivs som tuffa på utsidan men känsliga i hjärtat. De kan vara blyga när de först träffa någon, men slappna snabbt av.

2. Som en stock

15% av testpersonerna sov liggandes på sidan med båda armarna ner utefter sidorna.

Dessa personer beskrivs som lättsamma, sociala människor som gillar att vara en del av gruppen. De har lätt att lita på främlingar men kan vara lättlurade.

3. Längtar positionen

13 procent av testpersonerna som på sidan med båda armarna ut framför sig.

Det anses tyda på en öppen karaktär, men som samtidigt kan vara misstänksam eller cynisk. Personer som sover på detta vis är långsamma med att bestämma sig, men när de har fattat ett beslut går det inte att ändra det.

4. Soldatpositionen

Åtta procent av testpersonerna valde att sova liggandes på rygg med båda armarna vis sidorna.

Människor som sover i denna position är i allmänhet lugna och reserverade. De tycker inte om att göra väsen av sig, men ställer höga krav på sig själva och andra.

5. Fritt fall positionen

7% av testpersonerna sov på detta sätt, på mage med händerna runt kudden och huvudet vänt åt sidan.

Dessa personer beskrivs som sällskapliga och fräcka, men med en tendens att vara nerviga och sköra. De gillar inte kritik, eller extrema situationer.

6. Sjöstjärnepositionen

5% sover på detta vis. De ligger gärna på rygg med båda armarna upp runt kudden.

Dessa personer har lätt att få många och goda vänner eftersom de alltid är beredda att lyssna till andra, och erbjuda hjälp när det behövs. De tycker i allmänhet inte om att vara i centrum.





Jag sover som 1:an och beskrivningen stämmer in sjukt bra :o lite läskigt faktiskt

:'(

heeeej gissa vem som är sjuk, jaaag. Fast jag är inte jätte sjuk, igår när jag sov hade jag nog feber. Idag har  jag ont i huvudet och lite feber, har nog blivit smittad av mamma... Ni ska höra min röst, den har blivit helt cp under natten heheh.
Ska vila idag så jag blir frisk.
Igår var jag iaf med hanna hela dagen, vi spelade spel på skype mot jennifer och sen såg vi på lost hela kvällen.
Nu ska jag sura för jag är sjuk och se på fab 5

tisdaag

halloj
gissa vem som förlorade på bowlingen. Ni som gissa mig hade rätt woohoo, sa ju att jag skulle suga -.- bajs! Carro vann iaf.
Efteråt så drog jag hem och senare på kvällen åka jag hem till Axel.  Vi spela fifa.... jag sög. Sen såg vi 2 filmer. Jag kom inte hem för sl suger så pappa fick vakna och komma och hämta mig haha (a)
Vaknade 11, och inser nu att jag ska börja vakna tidigare så jag inte vänder på dygnet helt. okej ska vakna halv 11 imorgon.. tror jag.
Sitter just nu och sjunger till Jays låt "like a prayer" Idag ska jag nog vara med banan.
Håller tummen för pumba (carro) som ska ta sin första körlektion, lycka till sötnoosisen!
Just nu känns livet väldigt orättvist, varför kan aldrig nått gå min väg någongång.

måndaag

tjenareee
igår sov jag hos carro, vi snackade, såg på 2 disneyfilmer (så vi) och garvade extremt mycket. Började gråta och fick kramp i magen, gillaree.
Vi somnade runt 3 och nu är jag hemma för vi ska åka och bowla med axel. Ska bli kul, har sagt att jag ska vinna men tror att jag kommer förlora. Har inte kört på skit länge och då hade jag de där hjälp sakerna på på sidorna, antar att man inte kör med de länge när man är 17.
Bussen går om 20 min så försöker fördriva tiden...
ikväll vet jag inte alls vad som händer, får se när det börjar närma sig ;)

bilder från igår, lagom snygga

bildbomb nyåååår


-

helluu
har varit ute och gått i nästan 2 timmar med carro och tommy, var super mysigt. Sitter och ser på järnjätten just nu och inväntar middagen. Är väldigt trött så ska vila lite nu, hejdååå


jag hanna fabian robin dagen innan nyår, myskväll

nyååååår

ska försöka skirva om nyår osv lite kort sådär.
Åka först hem till jennifer som fyllde år, fika lite och spela spel. Drog hem och fixade massa saker. Carro kom, gurran kom och hanna kom. Vi fixade mat och oss själva osv.
Sen drog hanna till en fest, jag carro och gurran drog till en annan. Med helt nytt folk, var lite tveksamma i början men fyfan vilken tur att vi drog. Det var skit kul, roligaste nyår ever. Det var galet! Raketer smällde på marken där vi stod. Jag ramlade 2 gånger under dagen och vi kom inte hem! Fast tillslut kom vi ju hem, runt 5.

Vaknade vid 10 för carro skulle jobba, stackarn. Jag och gurran låg kvar i sängen exakt hela dagen! på kvällen kom carro igen och vi såg på fångarna på fortet då jag tabba mig:

tagen av carro för hon skriver så bra:

Måste bara berätta en rolig sak. Jag, Madde och Jessica satt nu i kväll och tittade på "fångarna på fortet". Så säger Gunde något som är fett töntigt och han skulle verka rolig. Jag hade suttit och dissat Gunde under hela programmet och nu skulle även Jessica börja med sitt dissande och hon sa ironiskt:
" HÖ-HÖ....Skitkul Gunte.."
HAHAH ASSÅ VI DOG AV GARV I DETTA ÖGONBLICK. Vet, skittort nu. Synd att ni inte var med!

hahahahha fail! men kul som fan var det hehehheh. Sen såg jag och carro på dreamgirls, skit bra som vanligt ;)
Nu ska jag möta upp carro för en låååång prommenad.

Hela helgen har bestått av asgarv. Har verkligen skrattat otroligt mycket. 2011 ska spenderas grymt mycket med carro och gurran, fyfan vad roligt vi alltid har!
Ska lägga in bilder sen när jag har mer tid för nu ska jag börja fixa mig, hejdååå


Jag och carro, nyåååår!
RSS 2.0