hejhopp

slutade halv 1 idag, superskönt! sen har jag bara latat mig framför tv:n ska hitta på nått att göra nu innan jag möglar sönder, kanske läsa HP..... (?)
Jag ska nog ta bort sminket och bara chilla galet ikväll efter pluggandet♥

Lita inte på någon

ska up 7 imorgon så ska somna tidigt, går i skolan till halv 1 sen ska jag hem och se klart på Harry Potter. ska snart stänga av datan och tv, läsa en liten stund tills jag blir trött och kan somna. uusch orkar inte med skolan länge, jul lov kan du skynda på?♥

grease

sitter och sjunger med till alla grese låtar för fullt, just nu ät det grease lightning ;) Annars har jag tränat spinning med hanna, vi körde förfullt! Jag har också hunnit med att plugga till svenska provet som vi ska ha på fredag och så har jag städat rummet.

Igår var jag hemma hos clara med alla tjejor, det var skit kul. Jag och hanna blev inlåsta i badrummet och nu tror vi på spöken och donia skrämde oss som fan, emmelie fick till och med tårar i ögonen och vi andra skrek som idioter haha, men nu tror vi nästan på spöken ;o
Sen åkte vi hem och då sov jag över hos Hanna, vi låg och prata enda till kl hlv 3 sen tvingade vi oss själva att sova.
Sen gick jag hem vid 11 och plugga.

Mamma har också köpt nya Harry Potter filmen som jag hon och jocke ska se ikväll. Vi ska nu göra ditt och skära upp grönsaker som vi kan mumsa på ^^ Jag läser också den boken just nu, love it!
Nu ska jag gå pussisar♥

1:a advent

och nu ska jah träna puuuuussar

morgon

nu är jag vaken, vet inte vad jag ska göra idag, vi får se.... nu ska jag fortsätta se på tv byyye♥

-

Jag dör, mitt liv är så trist just nu.

jessica till basen, com in

nej men tjena
Var i skolan med maddebaby hela dagen, åkte hem och var då med hanna, vi såg på ett gammalt allsång på skansen när vi är där och syns i tv haha geeks I know ;)
H och E är i stan men jag kunde inte följa med för ska passa bror min ikväll en liten stund,
Annars ska jag äta snart, blir tacos muuums. Byebye♥

jag och mina hörlurar, haha ser ut som nån som flyger ett flygplan

bed time

nu ska jag sova, om en halv timme har jag bestämt... vid halv 12, sen imorgon ska jag redovisa en spanska grej vilket inte kommer gå så bra, men är inte så noga med det har ju bara gått på spanska i 2 månader haha.
Nu ska jag gå pussisar♥

tränat

just tränat spinning med Sophia, vi körde stenhårt och vårt eget race.... med andra ord så följde vi inte ledaren exakt... jag stog up typ i 3 låtar så jag var dö trött i benen, men nu är vi tränade, och det känns!
Hade tänkt läsa till svenska provet med det är ju massa dikter man ska lära sig av, isländska desutom, fattar nada, måste vänta tills mamma kommer hem imorgon.
Nu ska jag se lite på tv och vänta på att R ska komma, pussar och kramar

haha smile bitch

torsdag

god morgon
Ska dra till plugget om 10 min, jobbigt -.- fast nu ska jag åka med mamma så det är chill. Nu måste jag gå puss♥

It hurts, like hell

nej men hejsan
Hemma från dansen, sjukt kul som vanligt. Ska försöka somna 11... eller halv 12 föresten, kommer nog inte klara sova vid 11, är inte ett dugg trött, men måste ta 10 i 8 bussen så måste upp 10 i 7, NOT NICE!
Annars slutar jag halv 3, ska nog vara med R på kvällen om han kan, och om jag kan haha. Nu ska jag dra kisses♥

ta mig tillbaka

flum dag

Ska snart dra på dans med banan, ska bli greate ;D Sen ska jag hem och sova och klara av torsdag och fredag så det bli helg så jag kan soooova ut, ska bli nice.
annars var matten otroligt rolig, vi körde nått spel och urban (läraren) var almänt rolig som vanligt. Haha han tappa ut alla tärningar, alla garva som fan.
Nu ska jag dra puuuuusar♥


onsdaag

och dags för mig att dra till bussen, dagen kommer bli lång och jobbig. Slutar halv 5 så är hemma vid 5, sen bär det av till dansen wiii!

Tisdag

haha många egobilder enligt emmelie, vilket stämmer, men har typ inga bilder på nya datan så får bli med webben haha!
Men för alla som är blonda i huvudet och missat detta, 1 månad kvar till julafton! Don't forget to write to santa ;)♥

love sucks

hola chicas :)
Är hemma från skolan, var en sväng vid ica med Madde, träffade morfar btw hah. Annars hände inget speciellt och det lär inte göra det heller under kvällen, det ända som jag kan se fram imot är AA som är kl 9 ikväll, så ett tag dit.
Jag fryyyyser och är trött, ska kanske sova en liten stund sen? får se.
Nu ska jag tagga gott folk, pussochkram♥

in daaaa school

hola
sitter i skolans data sal med josefin. Vi letar runt lite på nätet efter tsunamis och tyfoner, vilket är det som vi ska redovisa om på geografin, tråk!
Nu måste jag gå, ha en bra tisdag♥

tisdaag

ska hålla ett föredrag om tsunamis, haha fast ska ha 3 andra med mig, vi ska bestäma vem som ska ta vad idag. Så vi slipper geografin, niiiiiice.
Har matte nu på morgonen sen en toy 90 minuters lång rast till engelskan -.- rätt jobbigt.
Nu måste jag dra, kyssar

yeaaah

Mvg på naturkunskapsprovet, annars flöt dagen på som vanligt. Ska träna spinning med Hanna ikväll, nu ska det börja tränas!

like me todaaaay

Jag är vaken och otroligt trött, baaaajs. Fast har bara tre lektioner idag, nu ska jag gå♥

bed time

ser på någon film, shoter tror jag den heter, är inte så inne i filmen men tittar ändå. skola imorgon dåra, någon som är taggad? isf ge lite till mig för jag pallar inte. Längtar som fan till lovet, då är det jul och nyår och allt, det måste ju firas :)
Nu ska jag fortsätta titta, juste jag ska se till att jag träffar Em och banan för ska visa dom en rolig video, nått som typ bara vi skrattar åt, den bästa humorn ;)

japp i somras brände jag mig som fan

lät du henne komma närmre

jag är trött och uttråkad, har sett på tv i princip hela dagen, haha verkligen en slapp söndag. Har inget roligt att skriva, väntar bara på att kl ska bli 7 så top model kan börja. Nu ska jag kolla in andra bloggar hejsvejs♥


På väg till Barcelona med b-vänn hanna :)

söndag

söndag idag, plugg dagen men idag har jag inget att plugga, så otroligt skönt! alla prov kommer om typ 2 veckor så får ladda upp tills dess.
Ska bara chilla hela dagen framför en film eller nått sånt. Igår såg jag på englar och demoner, sjukt svår att förstå men när man gjorde det så var dem bra.
Nu ska jag hämta min mobil och sen ska jag ner och äta frokost pusspuss

I run away but I can't let go

hola
Har varit med Rasmus hela dagen, nu har han åkt hem, har ingenaning om vad jag ska göra ikväll, nog bara vara hemma.
Nu ska jag göra annat pusspuss♥

It's hard to walk by your self

hola
Har geekat tv:n med b-vänn hanna hela eftermiddagen, sen gick vi en promenad och nu väntar jag bara på att hon ska äta klart sin middag. Sen ska vi nog bara chilla framför idol...
Nu ska jag vänta på banan hej så länge♥

the gift of a friend

hemma från skolan, gick på rasten till burgerking med madde, mysmys... sen hade vi spanska, slutade kl 12 och nu är jag hemma.
Sitter och pratar med hanna i mobilen ;p
Nu ska jag dra♥

do you remember the time we had, I say we go back

Hellu
Hade en föreläsning om rökning och tobak och skit idag i plugget, snälla varje år kommer typ 3 st och pratar om det, allt de sa visste jag redan.
gick hem till rasmus sen och nu är jag hemma, ska göra lite spanska så fort rasmus kommer med min väska som jag glömde kvar hos han, den är egentligen till nästa fredag men skönt att ha den gjord.
Nu ska jag se på P och invänta pojkisen♥


jag har R's tröjaaaa :)

det går bra nu

har haft fullt upp idag, kom nyss hem från dansen det var skoj som vanligt... och har hittat mitt hatobjekt nu haha.
annars fick jag mvg på geografi provet och på nån spanska gjej :) niiice
Nu ska jag se påmtv och bara chilla innan det är bed-time, pussisar♥


hahaha

vissa betyder jävligt mycket mer än andra ♥


av picasso (emmelie jonsson)♥
jag kan skriva en 1000000 mil lång text om hur mycket ni betyder för mig, men det räcker med att säga jag älskar er.

briiist på rubrik

hola
Slutade halv 4 idag, vänta på rasmus i 30 min i skolan, tråk men pratade med banan så då blev det kul. Sen gick vi hem till han och nu är jag hemma och ska snart äta. Vi fick engelska läxa men den är till nästa vecka så lugnt, vilket betyder inget plugg idag heller ;)
På geografin såg vi en bra vanlig film, nicenice... handlade om en stad som det uppkom vulkaner och alla försökte stoppa lavan osv.
Nu ska jag dra pussss♥


niina hanna och jag på allsång i sommras, haha minnen :)♥

tisdag

morgon
Börjar tidigt idag, iaf jämfört med dom som går matte A dom börjar typ 11 medans vi andra börjar 20 över 8 typ -.- jobbigt faktiskt.
Slutar runt halv 4, jag gjorde min iordning på en kvart, om man bortser från frukosten, haha typ rekord. Jag hoppas som sagt att vi inte ska få reda på något prov eller ens få någon läxa den här veckan, skulle vara sjukt skönt att ha en ledig vecka från plugget.
Nu ska jag börja fixa med allt, pusspuss♥


hanna och jag :)

Dissa and Hissa

Dissa:

Stress
Stressen i skolan är alltid på max, sjukt jobbigt.

Slask
Det är iskallt och man bli lätt sjuk, ska det vara vinter ska det vara snö och inte slask som det aldrig är. Det ända som är bra med vintern är hur mysigt det är när man är inne i värmen och såklart julen.


Hissa:

Helger
skooj med kompisar är aldrig fel, och sen är det sjukt skönt att slippa skolan.

Åka utomlans när det är kallt i lilla Sverige
Verkligen skönt att komma bort från kylan och in till värmen, + att det är nice att komma till skolan och skratta åt alla blekfisar ;)

Britney Spears:
Har lysstnat på hennes musik så länge jag kan minnas, liksom måste älskas av mig


The gift of a friend

Jag har inte sovit, kunde inte eller försökte inte ens haha såg på tv ist, fast fanns inte ett ända skit att se på... boriiiing.
Jag har tråkigt, är själv hemma och tröttnat på datan och tv:n för länge sedan, har inget att plugga heller men det är typ bäst!
Ska se om det kommer något bra på tv ikväll, ska gå nu pusspuss♥

Hanna jag bror och Elin i Barcelona i våras :)

trötter

hola amigooos :)
Måndagen avklarad och har absolut ingenting att plugga, sjukt skönt. Provet som vi hade idag gick sådär, var stort och vissa frågor var svåra.
Nu ska jag sooova natinatti♥

hata måndagar

ny vecka, 5 dagars skola. Prov i naturvetenskap idag som inte kommer gå så bra känner jag, hoppas jag får g iaf. Slutar vid halv 1 då ska jag iaf hem och vila, hoppas jag inte får reda på nån läxa eller prov som jag måste plugga på för beöver en läxfri-dag.
Nu ska jag sminka mig och läsa igenom allt till provet en sista gång seeee yaa♥

-

prov imorgon kommer gå skit, god natt

bästa

omg jag har dom bästa kompisarna i världen, dom hade ordnat en födelsedags fest åt mig och emmelie och typ alla vi kände var där, fick tårar i ögonen och emmelie böla till och med haha :') Tack för en underbar födelsedag tjejer, och speciellt tack till Hanna amanda och olivia som fixa allt, älskar er<3

I had your love, I had it all

hello
hemma från emmelie, drog dit vid 8 för att fira vår b-vänn, det var jag banan och amanda. Ledig imorgon dåra, superskönt. Vet inte vad jag ska göra, vi får se...
Nu ska jag chatta lite med folk och sedan sova♥


haha gud

Why did you do it

hejsan
hann inte skriva alls imorse, hade så brottom. men skoldagen är avklarad och har studiedag imorgon så har helg nu :D
Nu ska jag göra annat pusspuss♥


haha

Lät du henne komma närmre

hemma, och trötteeer. chattar med lite folk på msn med min nya älskade data. Har ingen sh imorgon så börjar lite senare med idrott. Imorgon fyller min b-vänn år, emmelie.
Nu ska jag tagga vi hörs imorgon puss♥


haha roar mig sjääälv!

hell yeah, I love it!

Är inne på min nya data nu för första gången, love it♥


hahahahhhahhhaha

don't let me get me

hejsan
Har klarat av skolan och geografi provet, gick sådär hoppas att få vg iaf. Sen fick vi veta att vi kanske ska ha matte prov nästa vecka fast vi började med kapitlet idag, sjukt asso kommer gå sämst.
Slutade lite tidigare, kl 4 skyndade till bussen kom hem lagade mat åt mig och min bror för mina päron är borta ikväll.
Har bestämt att jag inte ska plugga nått idag, bara läsa svenska boken. Idag är det onsdag vilket betyder dans yääääs!
Ska gå nu pusspuss♥

jag måste välja, måste ta en chans

tjabba tjena :)
Den stora nyheten är att jag har fått min data, för dom som inte vet så fick jag det när jag fyllde år men då fanns den inte i butik, men igår kom den :D den är supppper nice!
Annars så börjar jag 09:50 med språk, sen har jag prooooov i geografi, hoppas det går bra. Slutar halv 5 idag, det är därimot inte så nice. 
Nu ska jag klä på mig och sminka mig och allt det där man gör på mornarna ;)♥

 
haha bild från somras X)

duktig

hellu
Samtalet gick super bra, jag är väldigt duktig i skolan och fick det högsta man kunde få i alla ämnen. Annars sitter jag nu och plugga geografi, har prov imorgon. Hoppas det går bra.
Ska plugga i 20 min till sen ska jag ta rast till typ 6 och plugga igen och sen sista gången kl 8. I dag är det andra avenyn, yäääs! kl 9 på 1:an ;)
Nu ska jag fortätta plugga pusspuss♥


älskar mina tjejoor♥

yes

woho snacka om att det är skönt att vara ledig idag, gick upp kl kvart över 11. Ska bara sminka mig nu sen ska jag och mamma åka till jakan för att äta en god lunch och sen ska vi på utvecklingssamtal med min lärare. Sen ska jag bara hem och chilla, livet leker idag kisses♥

du finns alltid där när jag behöver dig som mest♥

leeeedig!!!

dagen är avklarad och där ingick provet, det gick inte alls bra tror jag, jag har ingenaning om hur det kommer att gå. Hoppas att det går någolunda bra iaf, slutade iaf vid halv 1 och drog hem med rasmus.
Imorgon är jag ledig, så så så skönt.
Ska sova så länge jag kan, sen ska jag vara med hanna och amanda tror jag. Har också utvecklingsamtal med min lärare... hoppas det går bra ;P
Nu ska jag göra annat pusspuss♥

prooov

det är ett brott att börja så tidigt på måndagar, men tur nog slutar vi halv 1, men har matte prov som kommer gå sämst.
Jag är stressad! har duschat och därför måste jag föna håret och shit, sen ska jag äta frukost och sminka mig. Kläderna är avklara.
Så ska koncentrera mig på det viktiga sakerna nu puss♥

movie time

ser på och så kom polly som går på 3:an tror jag, efter det ska jag läsa geografin sista gången för idag. Är ledig på tisdag kom jag på nu, och någon fredag, vet inte vilken har jag studiedag. så jävla skönt!
Nu ska jag gå pusspuss♥

sometimes you hate life

När du krossar hennes hjärta försvinner aldrig smärtan

söööndag = ångest

gårkvällen spenderades hemma hos Olivia med hanna och Benjaaaamiiiiin. Såg på svanprinsessan, älskar disney filmer haha.
Idag ska jag plugga, vara lite med kusin, plugga och till sist plugga.
Det är redan söndag, helgerna går föööör fort!

Nu till vad som hände på min födelsedag, mina bebisar kom och överaskade mig med en tårta och presenter, sååå söta.


ingenaning om varför dom skrev prutt haha

vaken

kvällen hos jennipenni var super, kom hem runt halv 2 och slockna direkt.
Idag ska jag till stan med hanna, och på kvällen vet jag inte vad som händer, vi får se. Nu ska jag gå och göra anat pusspuss♥

 

nytt

Dagens hiss: Hola David


Dagens diss: ingeeet

fredaaaag

tjoho, ska snart dra iväg till J med hanna och emmelie, nicenice.... fredag måste ju firas. Sen imorgon ska jag till stan med banan.
Nu ska jag titta bussarna och skit, men vet ni.. polisen åkte förbi här med som där ljusen på, skummtomte♥


hahaha hanna på bilden är guld!
annars är det emmelie amanda jag och hanna som smilar

buu

okej jag har tappat lusten totalt på att blogga nu, men ska berätta min dag snabbt.... svenska sen spanska i en kvart och sen slutade jag kl halv 12... otroligt.
ska plugga som fan i helgen, har cp matte prov på måndag och geografi prov på onsdag. Fick MVG på sh prover btw, känns bra.
Nu ska jag gå, ska förmodligen vara med baban ikväll <33


haha

amore

alla är så sjukt söta, och jag har världens bästa kompisar, berättar vad dom gjorde imorgon! älskar er så ofartbart tjejer, och alla andra såklart som kom ihåg min födelsedag.
Nu är jag 16!

<3

alla har varit super gulliga mot mig idag, tack för alla gratulationer eller vad det nu heter ;P <33

WOHO

idag fyller jag 16 år, bara så ni vet.
Annars har jag ingen matte så slutar vid 3 superskönt :) Nu ska jag gå, måste hinna med bussen<33


sophia och jag :)<33

dagens nyhet

om 4 timmar och 15 minuter är jag 16

the last day

slutat från skolan nu, super skönt... pluggar matte nu faktiskt.... min sista dag som 15 åring, åren bara flyger förbi

ibland är man lost

-

hellu :)
Om en dag fyller jag år, så alla vet haha!
Har ingen matte eller geografi idag så börjar kvart i 11 och slutar typ någongång vid 1. Sen ska jag nog hem och plugga matte och sen ska jag försöka dra och träna.
Det var typ min dag det, inget speciellt.. nu ska jag börja sminka mig och föna håret pusspuss<33

2/11-08

Ett år sedan idag, livet är hårt<3

2 dagar kvar

hemma från en helt okej skoldag, fick veta att vi får tillbaka våra SH prov på torsdag, gick sådär så tror g eller vg-... och sen fick vi också veta att vi har matte prov på måndag ist för torsdag och att vi har geografi prov nästa vecka och naturkunskapprov om 2 veckor..... super plugg för mig är det som gäller.
På onsdag fyller jag år yäääsh!♥


hade min nya tröja idag, love it

slut på lovet, tillbaka till verkligheten

hejsan svejsan
lovet är slut och det suger kuk haha... nej men nu är det skola igen, vilket betyder tidiga mornar och massa plugg, vet att jag ska ha 3 prov nu i början... inte kul.
Ska sminka mig nu och sen möta madde vid bussen, slutar halv 1 idag, det är iaf skönt. Sen ska jag hem och plugga plugga plugga och får se om jag tränar, känner mig sjukt trött nu men kanske piggnar till under dagen, who know.
Nu ska jag gå hejsvejs

min vackra kusin med min present i lördags :)<33

-

hellu
sämst uppdatering men orkar inte, skriver mer imorgooon <3
RSS 2.0