-

kommit hem från träningen och fixat kontantkort på mobilen så den funkar igen, weeeey haha
Nu ska jag sova är trött god natt<333

-

hemma från skolan, vi hade ingen matte lektion idag heller + att min mobil inte funkar. En bra och en dålig sak händer, sånt är livet.
Idag är det onsdag, min favorit dag fast bara på kvällen för då är det dans. Kärlek.
Nu ska jag äta nått för åt bara frukost för skollunchen är skit mega äklig (som alltid)<33

ha ha


haha fint.
Nu drar jag till skolan bitcheeees ;)<33

-

nu är jag vaken, onsdag idag då... Den jobbigaste dagen på veckan. men ikväll är det dans, så har nått att se fram emot på onsdagarna, tur det :)
Nu ska jag gå och fortsätta kä på mig, kom bara halvvägs haha<333

yääääsh

kl 9 är det ju AA, yäääs kärlek på det

-

Hemma nu, har klarat av skoldagen och sen gick jag till rasmus och sen vidare till skolan igen för det var nått möte.
Fick veta att vi har vårat samhällskunskap prov nästa vecka och inte om en månad! fuck...
så ska börja läsa lite nu.
Juste sen var det ju skolfotto idag, gick väll sådär, ingenaning om hur jag kommer se ut men säkert inte bra, haha vem blir bra på skolfotton... inte jag iaf!
Sen sov sötis madde på geografin lektionen, har bildbevis... lägger upp en bild på sötnosen när jag hittar min mobilsladd, vilket jag gör snart haha.
Nu måste jag plugga pusspuss<333



mjaao ;)

skolfotto

helllluuuw :)
Nu har jag vaknat, är inte alls så jätte trött men kanske för klockan är snart 9 och jag somna 12, super skönt. Önskar man började vid 9 varje dag.
Idag är det ju skolfotto, tur att jag har lång tid på mig att fixa mig och allt, inte för att jag ska vara överdrivet fin men lite fin vill man ju vara haha.
Nu ska jag gå och klä på mig, tar lite bilder senare :)<333

.

jag har tränat idag igen, den här gången medelpass med banan :) det gick bra men hade lite träningsvärk sen igår från kickboxningen haha.
Nu sitter jag i min säng och ser på svenska hollywood fruar.
imorgon har vi ingen matte så börjar kvart över 11 tror jag, ska kolla upp det snart... vi har också skolfotto, blä blir aldrig bra!
nu ska jag gå pusspuss

-

nu har jag vaknat och jag är inte sådär supertrött som jag brukar vara. Kanske för att jag somnade halv 12, ska nog börja med det...
Idag har vi en såndär jobbig dag, vi slutar halv 1 men sen måste vi ha skoldata i 4 veckor så slutar 3 ist -.- har typ 1 och en halv timmes rast imellan.
Nu ska jag börja sminka mig pusspuss<333

det här inlägget är till Hanna och Emmelie som inte har någon fantasi


chillat

Nu har jag sett på filmen twilight, seriöst så är jag beroende :s aja....
Nu sitter jag och jocke och ser på hål i väggen, haha riktigt kul. Eller är det bara min och hans humor?
annars så ska jag nog snart gå och lägga mig och läsa :) imorgon är det skola, bläää men kul att träffa alla , det är faktiskt det ända som är kul i skolan, att träffa alla vänner.
Nu ska jag gå ner och äta grönsaker och dipp med familjen pusspuss 

tränat klart

halloj
Nu har vi tränat klart, jag körde med Niina och vi boxades på som bara den, haha är helt slut nu. Första gången vi träna på FS den här terminen.
Nu ska vi börja träna ordentligt, ska lägga upp en "plan" om vilka dagar vi ska träna.
Nu sitter jag i soffan, ny duschad och läser min dråg (twilight) <333


-

ska åka och träna kickboxning med hanna, niina och hannas kompis Linn :) är taggad!<33

-

okej nu har jag gjort lite matte, den är så svår just nu så måste oftast få hjälp av rasmus så jag gjorde de tal jag kunde, vilket var typ 5/13 hahaha.
Kl är bara 12, har ingenaning om vad jag ska göra nu och hanna svarar fortfarande inte -.- bajs på henne!
aja nu ska jag väll gå och sätta mig framför tv:n (igen) och bläddra runt där och leta efter nått att se på, som det inte ens finns. Buuuhuuu ibland är allt så tråkigt<33


hahahahaha Carro Peggah och jag <333

,

jag har tråkig, ska egentligen plugga men jag orkar inte. Är inte ett dugg sugen på den, men egentligen är jag aldrig sugen på att plugga, vem är det liksom?
men måste ju så ska hämta matte boken ur skolväskan om 5 minuter bestämde jag nu. Bättre att göra det nu och chilla sen än att ha det ogjort ikväll.
Ska försöka få med Hanna på FS också så ska snart bomba henne med sms för hon svarar inte på det jag skicka för en timme sen typ, hon sover antar jag.
Nu ska jag gå pusspuss

<3333


bästa kvällen på länge <3

<3


jag och peggah var grymma på isen *host*

-

jag orkar inte skriva, ska skriva senare och lägga upp bilder från den bästa kvällen som var igår :D<333

-

hejsan
skolan gick bra, hade 2 lektioner. Hände inget speciellt så det här inlägger bli boring.
Nu ska jag duscha och fixa mig, bilder och beskrivning om kvällen (och skridskorna) kommer senare :)<3

fredag

min blogg är cp, ver inte varför texten är som den är där nere :O men nu verkar det vara bra så jag orkar inte försöka fixa det, kommer bara paja ännu mer.
Idag är det Fredaaaaag, såå skönt och på svenskan så ser vi på en vanlig film, soft. men vi ska skriva om den och hålla på så det kommer nog bli jobbigt.
Nu måste jag dra pusspuss<333

skridskor ;o

goood morgon :)
Fy vad trött jag är, fick kämpa mig upp ur sängen och vaknade försent också så nu har jag det ganska stressigt. Vi ska åka skridskor i skolan idag! Asso NEJ jag kan verkligen inte åka, alla kommer skratta åt mig, kul liksom? vi kommer säkert få göra massa övinigar och jag kan bara åka om jag har en såndär kon ;'( fifan -.- men jag ska åka med Peggah för hon kan typ inte häller åka, kommer hålla i henne hela tiden haha.
Nu måste jag rusa hejsvejs, skriver sen när jag har ramlat 100 gånger och alla har skrattat åt mig!<33

skogen

hemma från skogen, vi fick samla massa moss saker, svampar, löv och allt möjligt, till och med skit!
och när vi just börjat så upptäckte min grupp att läran hade glömt ge oss ett häfte som man var tvungen att ha och vi hade gått ganska långt så vi fick så tillbaka -.- men vi blev klara rätt snabbt och drog sedan hem.
Nu ska jag bara chilla framför datan och sen framför tv:n tror jag, sen ikväll är det dansdansdans som gäller, är sjukt taggad. Har längtat hela dagen.
Nu ska jag ta någon frukt eller något pusspuss

skogsmulle

-

Jag är vaken, såååå skönt att jag har sovmorgon idag. Börjar typ 11 för vi ska ut med naturkunskapen och hålla på i naturen vid säby idag. Haha inte så kul men roligare än att sitta i skolan iaf, och speciellt när den är på en onsdag för onsdagar är vår längsta och jobbigaste dag.
Måste ta bussen som går 04 över 10 fast vi ska vara vid stationen typ 20 i så jag kommer få vänta i typ en kvart (suck)
nu måste jag börja fixa allr som ska fixas pussisar<33

AA

hejsan svejsan bloggen :)
Är hemma i mitt egna hus nu, har gjort lite matte men jag ligger ganska långt fram så är rätt lugnt. Ska börja göra mig i ordning för att sedan krypa ner i min säng och se på AA som är kl 9 ikväll. Verkligen besatt av det programet, egentligen... vad är det för skiit? alla i programet får problem exakt hela tiden och det verkar inte finnas något slut på serien, vilket är väldigt bra englig mig ;)
men jag har verkligen fastnat för det<33333

jobbiga tisdag

blev ändrade planer idag, behövde hjälp på matten så gick hem till pojkisen för att få hjälp men ska snart åka hem och plugga lite hemma också :)
Skriver mer sen när jag är hemma, slänger in en bild pusspuss

god morgon

slänger in ett snabbt inlägg för jag vaknade nyss, och ska hinna sminka mig, äta frukost och fixa håret... det tar typ en timme och jag har 3m min på mig så vi hörs sen pusspuss

jag ska följa emmelies fotspår med att börja rita och tillslut blir jag en kändis

hola

hejsan svejsan, jag är i skolan och egentligen skulle vi ha slutat kl halv 1 men nu i 5 veckor framöver så har vi datorkunskap, så jag måste först vänta en timme på att den ska börja och sen slutar vi kl 3 (suck)
Nu väntar vi alltså på att datorkunskapen ska börja som tur är har madelene med sig sin data så nu sitter jag hon och josefin och är inne på facebook och bloggar HAHA
Nu bjuder vi på några bilder vi tog nyss<33333


!

Rasmus sov över hos mig iaf, och vi har hunnit med att plugga och cyklat hem till rasmus och pluggat där också. Ligger bra till i matten och spanskan är också snart klar. vi har även tjockat oss lite med en påse bilar. Så nu måste jag börja träna för att inte få fettma, är nära nu asso haha.
Nu ska vi slita oss från datan pusspuss<33333333

hemma

hemma igen efter bion och farmor, bion var inte så bra tycker jag men gillar inte såna filmer. Hade tänkt fråga om rasmus ville sova här men han ville inte eller han gjorde annat rättare sagt så nu har jag ingen att göra ikväll. Ska snart lägga mig i sängen och läsa twilight, beroendeframkallande till max<333

Farmor

Nu är jag hos farmor, jag har hälsart på alla och vi har ätit oxfile med potatis, supergott :) Snart ska jag dra till stan för att möta favorit tjejerna. Vi ska ju se på bio ikväll, är taggad till max!
Bion slutar rätt tidigt, vid 9 typ.... vet inte vad vi ska göra efter det men nått blir det väll hoppas jag, är sugen på att göra nått och inte bara vara inne om ni förstår ;)
Jag och kusin Lova tog några bilder med farmors dåliga webb haha, bjuder på dom, snäll jag är.
Nu ska jag dra pusspuss<333

singing

nu står jag och lagar vofflor, jag är också nybadad haha tog ett bubbelbad ;) lyssnar på hög musik dansar och sjunger....

bio

jaaag är vaken, fast har varit det ett tag nu.
Idag ska jag först till outlett sen till farmor och sist på bio. Vi ska se flickan som lekte med elden, ska väll bli kul fast tyckte inte första filmen var så värst bra så tror inte den här filmen kommer vara sådär wooow vilken bra. Nu måste jag gå har lite brottom pusspuss


hahaha super gammal bild på hanna och mig X)

jag har tråkigt

Nu känner jag mig;

[x] Fet
[ ] Lycklig
[x] Tråkig
[x] Cp
[x] Hungrig
[ ] Lönnfet
[ ] Konstig
[ ] Glad
[ ] Efterhängsen
[ ] Datanördig
[x] Ledsen
[x] På fel ställe

Ibland tänker jag;

[x] Jag är fattig
[x] Jag är misslyckad
[ ] Jag är bäst i världen
[x] Titta på mig, titta på mig!
[ ] Uh, jag måste bara lägga mig på golvet
[x] Jag vill bara dööööööööö
[x] Mamma är underbar
[ ] Shit assooo, jag måste äta fiskbullar.
[ ] Fifan, ta av dig brallorna.

När du hör glassbilen komma tänker du ibland;

[ ] Pappa betalar, jag sticker dit
[x] Jobbiga glassbil
[ ] Jag vill slänga ägg på den
[x] Auuuuuuh, jag är sugen på glass
[x] Finns det nån glass i frysen?
[ ] Undrar om de har glass som smakar sprit?

Idag har du;

[x] Tittat på tv
[x] Skickat ett/flera sms
[ ] Ätit leverpastej
[ ] Varit ego
[ ] Ätit gurka
[ ] Bjussat någon på godis
[ ] Kastat sten
[ ] Badat
[ ] Tittat nonstop på solen
[ ] Lekt med dockor
[x] Lyssnat på musik
[ ] Bäddat min säng
[ ] Skrivit ditt namn 87,5 gånger
[ ] Dragit upp granplantor
[ ] Känt av jordens dragningskraft
[ ] Skickat ett vykort/brev
[ ] Magplaskat rätt in i en bebispool
[ ] Glömt att du har en kompis som heter Bert
[x] Hatat det du gör just nu
[ ] Tappat balansen
[x] Sjungit
[x] Duschat
[x] Läst någonting
[ ] Solat

Jag känner en;

[ ] Egon
[ ] Linus
[ ] Jerker
[ ] Magnus
[x] Simon
[ ] Svea
[ ] Sven
[ ] Gördis
[x] Johan
[x] Jennifer
[ ] Jörgen
[x] Elin
[x] Elsa
[ ] Margareta
[x] Malin
[x] Sara
[x] Caroline
[x] Pontus
[x] Stefan
[ ] Sven-Runar
[x] Ida
[ ] Mulle

Jag gissar att du som läser detta har;

[ ] mycket att göra
[x] inget att göra
[ ] roligt
[ ] väldigt underhållande
[x] avlidningstråkigt

-

freeedag och vet inte vad jag ska göra, katastrof!
Nått måste hända asso bajs på alla annars :) Nu får hanna ta och svara på mina sms, hennes mobil är cp så snart ringer jag hem till henne!
Imorgon skulle jag på bio men sen kunde jag inte för skulle hälsa på släckten men biljetterna var köpta så nu måste jag på bio iaf hahaha kulkul<333

holllllllaaaa

hade lektion i 5 min sen fick vi en uppgift som vi skulle göra hemma och sen fick vi sluta, så jag är hemma nu. Eller jag har varit hemma ett tag redan, hunnit med att plugga matte.
Jag har ingenaning om vad jag ska göra, ingen vill följa med till outlett så kanske drar dit själv hehe.
Har samma aning om ikväll, det vill säga att jag inte vet vad som händer, jag hoppas att det blir nått kul men tror inte det.
Nu ska jag läsa tror jag, har börjat om på twilight böckerna, gillar dom så mycket så det gör ont! knäppt I know<333

morgon gullegrisar

hahaha god morgon :)
Börjar kvart över 11 idag och har bara en lektion, sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske vara med rasmus eller hanna.
Ska snart börja sminka mig och sen ska jag nog äta lunch ist för frukost och skippa lunchen idag.
Jag kom just på att jag ska nog träna idag, hanna är nog fortfarande sjuk så får fråga niina eller träna själv, om jag nu ska träna :)
Nu ska jag gåååååå och fixa mig hejsvejs<333

.

nu har jag varit med banan, vi har spelat gittar hero ;) men nu är hon hemma och äter och jag ska väll plugga lite till på spanskan....
Väntar på att idol ska börja, eller är den ens idol dag ;o får se kl 8.
Imorgon är det freeeedag så skönt :) hoppas helgen bli rolig hihih! nu ska jag se klart på tdet som är på tv, vet inte vad det heter men bra är det ;) pusspuss

haha jag som liten ;)

holaaaa

jaaag sluta 12 idag! och imorgon börjar jag kavrt över 11 och slutar halv 1, vilket innebär att jag bara har en lektion imorgon, för vår svenska lärare är borta. Därför slutade vi så tidigt idag btw :)
Ikväll ska jag plugga spanska... läxa tills imorgon -.-
jag tror jag ska börja redan nu så jag är ledig ikväll pusssisssar

morgon

godmorgon klockan är väääääldigt tridig tycker jag. Sitter typ och sover hära. Ska snart börja sminka mig och sen fixa håret sen är jag redo för plugget.... Idag har jag först samhällskunskap, idrott och sen matte.... svenskan är inställd idag så jag slutar 12, 12 fattar ni omg så jävla skönt!
Idag på kvällen ska jag nog träna på FS om jag kan, ska fråga niina om hon också ska träna :) hanna är ju sjuk, så då får jag träna själv om ingen av dom kan.
Måste plugga spanska, myckeeeet har typ 60 glosor tills imorgon -.-
nu ska jag gå pusspuss<33

dansdansdans och alfons

min kärlek är dans, :)
Träningen gick bra fast det var inte kul att vara själv, men pratade med hanna i telefonen så det gick bra. Träffade några sjuka människor som man nog alltid gör, en knäpp gammal tant som gick runt och hade konstiga ryck, och en tjej som såg exakt ut som alfons åberg, ansiktet var utdraget liksom på bredden... skumt.
Nu ska jag sova pusspuss<3333


detta är altså då Alfons Åberg

-

Nu drar jag till dansen bitches

hooome

hola
que tal? nej skoja, skulle inte bli förvånad om jag har stavat fel.
Nu är jag iaf hemma från skolan, klockan är typ 5, altså innebär det att jag slutar kavrt över 4 på onsdagar. Not nice asso....
På rasten var jag hemma hos rasmus och åt. Sen hade vi ett geografi test som inte alls gick bra.
Jag ska på dansen själv idag för bajshanna är sjuk :'( buuhuuu ska ringa henne sen när jag är på tåget för jag kommer inte ihåg vilken tunnelbana man ska ta.... lovar att jag kommer gå vilse!
Nu ska jag äta middag pusspuss


cäpä :)

gårdagens klädsel :)

hola

min första lektion är spanska, och den börjar 09:50 och bussen går 09:34 fast den är alltid sen så vi kommer nog försent, men annars måste vi vänta i skolan  typ 40 min, vem pallar det?
Igår var det ju idol och AA, självklart tittade  jag på det. Rasmus kom också hit på kvällen :)
Ikväll är det dans :D hoppas hanna är frisk bara ;'/ annars får jag gå själv..... ska messa henne snart och fråga.
Nu ska jag ladda upp bilderna från kameran, yeeey lägger upp dom snart :)<333

haha

hemma hemma hemma :) not, haha torraste humorn i knöööw.... men jag är faktiskt inte hemma, jag är hos raggis.
Ska snart hem, måste äta och plugga... har typ dö mycket läxor och kommer knappt hinna med dom!
Nu ska jag titta på andra bloggar pusshej

morgon

Morgon morgon....är inte alls taggad för skolan, ska bara gå och klara av dagen. Har ju matte nu på morgonen och sen 1 timmes rast... helt onödigt. Dom som har matte A börjar typ 11 -.-
Orkar inte fixa mig, håret står typ åt alla håll vet inte om jag ska försöka platta det eller om jag ska bara sätta upp i en toffs.
Nu måste jag gå om jag ska hinna pusspuss<333

min älskade blandade musiksmak

You Know
I Just Want To Let You Know
That I Never Felt This Way About Anybody Else
I..I..I Think I Love You
So Dont Think Im Crazy When I Tell You This
But If You Ever Hurt Me
I'll Fuckin Kill You

[Chorus:]
You Better go down When You Get Wit Me
You Better Realize I Am Wat You Need
You Better Get Here Fore I Count To 3
You Better Do Right I'll Fuck You Up
[X2]

[Verse 1:]
You Never Thought (Nope)
That A Bitch Like Me
Would Fuck You Up
If You Can Not Please
So You Better Bow Down
And Get On your Knees
Pore Tha Diamonds Out
Gimme What I Need

Hold Up
Do U See Me Laughin
You Think That Its A Joke
Imma Start Herrasing
All U Lil Hoes That Be Tring To Pass Me
U Betta Tell Them Ima Kick Their Asses

Wat Who Are U Talkin To
U Betta Hang Up Or
I'm through with U
And Who The Fuck Is This Bitch On Ur Page
Wit Big Ass Tits Up On Ur Top 8

Cuz Im Tha Crazy Bitch Thats Running The Game
Cuz Im The Crazy Bitch Thats Callin Ur Name
Cuz Im The Crazy Bitch I Aint Got No Shame
I Will Fuck U Up

[Chorus:]
You Better go down When You Get Wit Me
You Better Realize I Am Wat You Need
You Better Get Here Before I Count To 3
You Better Do Right I'll Fuck You Up

You Better go Down When You Get Wit Me
You Better Realize I Amd Wat You Need
You Better Get Here Before I Count To 3
You Better Do Right I'll Fuck You Up

[Verse 2:]
How Come Everytime U Go Do It Again
(Y U Always Out Late)
Y U Always Drunk When U Wit Ur Friends
(U Need To Call Me When Ur Out)
Shut The Fuck Up And Get In My Beinz
(Fuck Ur Friends)
Do Wat I Say
I Dont Give A Damn

You Betta Obey If U Want My Nookie
You Betta Stop Talkin To All Them Hoochies
You Betta Wise Up And Listen To Me
I Will Fuck U Up

Hold Up
You Think Im Trippin Now
You Askin All Ur Friends
While U Write It Down
You Wonderin Y Ur Tires Blown
And Y Ur Cell Phone Aint Work No More
(Yup)
Cuz Im Tha Crazy Bitch
Thats Running The Game (Yep)
Cuz Im The Crazy Bitch
Thats Callin Ur Name
(Yep)
Cuz Im The Crazy Bitch
I Aint Got No Shame
(Yep)
I Will Fuck U Up

[Chorse:]
You Better go Down When You Get Wit Me
You Better Realize I Am Wat You Need
You Better Get Here Before I Count To 3
You Better Do Right
I'll Fuck You Up

You Better go Down When You Get Wit Me
You Better Realize I Am Wat You Need
You Better Get Here Before I Count To 3
You Better Do Right I'll Fuck You Up

I Love You
I Love You
I Love You
I Love You
I Love You
I Love You

Uhh Yea Give Me Wat I Need

I Love You
I Love You
I Love You
I Love You
I Love You
I Love You

Uhh Yea Give Me Wat I Need

[Chorus:]
You Better go Down When You Get Wit Me
You Better Realize I Am Wat You Need
You Better Get Here Before I Count To 3
You Better Do Right
I'll Fuck You Up

You Better go Down When You Get Wit Me
You Better Realize I Am Wat You Need
You Better Get Here Before I Count To 3
You Better Do Right
I'll Fukk You Up
(Up Up)

-

Nu har jag fyllt på mitt SF kort så nu ska jag träna träna och träna..... ska bli muskelknutte haahhahaha Just nu sitter jag med låten sexy bitch på högsta volym, sjukt bra låt....
Snart ska jag läsa geografin en gång till, ska läsa den 3 gånger till sen får det vara bra för det är bara en läxa inget prov.
Juste ska testa mina kläder sen eller imorgon och då får ni se mina nya diamanter, kärlek på kläder och speciellt mina <3<3

sexy bitch (8)

--

Hejhej
mysdag till max, vi har bara sovit hela dagen.....
men nu har jag pluggat lite geografi och ska plugga mycket mer sen när mamma kommit hem för texen är så svår så fattar typ nada!
Ska snart messa carro eller sophia och fråga när vi börjar imorgon för mitt schema är fel (suck) nu ska jag gå hejsvejs<333

it's jessica bitch :)

 Låten vi dansar till, snacka om hett ;)<3

kärlek

Hipphopp


Reggaeton

Street



Balett



Haha nja nja nja och verkligen nej...... Fast diggar street hipphopp och reggaeton... men feminim vibe is the shiiiit (hittade ingen bra video när dom dansar det men ska snart lägga in en)

-

Idag har jag och rasmus bara myst hela dagen, inget speciellt. Nu är jag hemma för jag skulle äta middag men snart kommer han hem till mig :)
Vi ska väll se på nån film eller nått, han ska också sova över här, är ju lediga imorgon! så skönt, tycker synd om dom som måste upp tidigt imorgon men deras tur kommer...
Nu ska jag kika runt lite på datan pusspuss

(:

Nu har det gått 35 minuter och han har inte dykt upp än -.- bajs på han...... jag är hungrig och vill äta så han får ta och komma hem nuuu.
Nu har alla i hans familj och vaknat och dom gör nog frukost eller nått låter det som<33

band

helluuw :)
Niina rasmus och hanna kom till mig igår, vi körde gittar hero band. Haha det var kul och vi var gryma *host*
Sen följde jag med Rasmus hem och sov öveer hos han...
Nu har vi vaknat, eller var tvungna att vakna för rasmus har fotografering med sitt lag idag som han är på exakt just nu. Så jag är själv hemma i hans hus med hans familj haha, hoppas han kommer snart......... han kommer typ om 20 min kan jag tänka mig.
Nu ska jag spana in andra bloggar puss så länge <333

home sweet home

hellow

Har nyss varit i stan med rasmus, hittade 4 klädesplagg som jag visar upp senare, är trött i benen så orkar inte prova och ta massa kort just nu men kommer senare :)
Igår var det kul, det var roligt att träffa alla, men nu är det väll inte så kul :/ aja snart blir allt bra igen.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske ska träffa niina och några eller så händer nått annat.
Snart ska jag äta och sen måste jag vila ett tag haha så jag orkar göra nått ikväll, mes-stämpel på dom som inte orkar gå ut på kvällarna, hoho<333

b-vänn och jahhhh

wihi fredag och inget häner!?

får inte vara sant, det måste hända nått ikväll..... hoppas det gör det.
Nu ska jag snart äta, sen ska jag höra runt lite med några och cheka läget ;) haha pusspuss

-


Kommer alltid vara en av dom bästa låtarna
tanke när jag hör låten = Hannas pappa (hanna vet nog varför HAHA)

-

hemmma efter 2 lektioner, äntligen helg..... är dessutom ledig på måndag så 3 dagars ledighet wooohoo. Nått måste verkligen hända i helgen.......... jag menar verkligen det.
Idag ska jag städa mitt rum, typ stökigast i världen... nja inte direkt men brukar inte vara stökigt där inne så det känns som det ;)
Inte för jag bryr mig men  mamma tjatar som en sur gammal kärring och hotar med avdrag på migg barnbidrag!? får inte hända, vill ha med kläder att hänga upp i min redan för fulla garderob... behöver en till men får inte plats. Jag vill ha mammas och pappas garderob, det är som ett eget rum fullt med kläder, och jag behöver det mer än dom för mina kläder är med än deras tsm sådetså.


jag kan också göra kissie läppar B)

fredag

wiii äntligen är det fredag, har 2 lektioner, slutar halv 1...... skönt
Vi ska pressentera nått på svenskan och sen typ 2 timmars håltimme och sedan språk. Sen på måndagen är jag ledg och min förkylning är snart borta helt :)
Nu ska jag fortsätta sminka mig pusspuss<333

home

skoldagen gick bra, förutom matte provet. Det gick sämst! jag och sophia gick och klagade över det hela dagen sen haha.... gick tydligen dåligt för henne med så vi lider tillsammans. Sen hade vu idrott men jag var inte med pga min förkylning så då gick jag med Hanna i min klass och vi snacka om allt typ. Sen stog sophia och gjorde mig sällskap vid bussen när jag skulle hem :)<3
men det bästa av allt idag: INGEN LÄXA WOOHOOO ska bara ta det lugnt, dricka röka också... nej driver jag ska bara ta det lugnt.
Förkylningen börjar bli bättre, fast jag måste typ hosta hela tiden, not nice...
Nu ska jag dricka nån saft eller nått för vi hade ingen mjölk hemma så kan inte göra oboy :'( <333

vakeeen

hejhej
Jag är vaken och har redan hunnit med att tvätta håret och plugga lite matte, är absolut inte ett dugg säker på den... kommer inte gå bra för mig. Alla andra i gruppen är matte genin så jag är helt körd!
Nu måste jag öka takten med att sminka mig och föna håret, hejdå<33

datum: 090909

hiihi coolt:) Skoldagen gick bra, inget speciellt.... madde och jag gick till jakan på den långa lunchrasten. Sen slutade vi kvart över 4 och åkte då buss hem med Tommy S.... hemma försökte jag plugga matte men gick inte, fattar inte vissa tal och ingen kan hjälpa, mammi är i bortrest så hon kan inte hjälpa mig som vanligt :'( får klara mig ändå.... kommer gå sämst!
Ska fråga Carro eller josefin i morgon i skolan om dom kan hjälpa mig....
Nu ska jag snart till dansen pusspuss<333


min söta tröja, från usa :)

-

jag ska inte hem på rasten... hinner bara vara hemma i en halv timme, palla liksom.
Ska nog till jakan ist :) men nu måste jag rusa till bussen pusspuss<33

morgon

Jag tror jag har blivit lite bättre, eller jag hoppas det iaf.... fast när jag hostar låter det hämskt :s
Jag börjar 09:50 idag så skönt med lite sovmorgon... sen har vi skit lång lunch rast... ska nog dra hem då och äta en god lunch här hemma, skolans mat spyr man på!
Ikväll är det plugga matte som gäller, och samhällskunskap och sen ska jag på dans. Vet absolut inte hur jag kommer hinna med allt, men jag får väll sitta upp sent ikväll eller nått.
Ni ska höra min röst! låter sjuk.......... haha <3333

syskonen Riihimäki is sick

tjo

sjuklinngen här.... ska nog gå i skolan imorgon, eller rättare sagt jag ska gå i skolan. för urban (matte läraren) ska prata om vad vi ska kunna till provet också, kan inte missa det!
Sen har jag dans träning och den tänker verkligen inte jag missa... bara ta det rätt lugnt :)
aja idag var jag i skolan, förkyld som fan så var jobbigt.... sen var jag med rasmus som hjälpte mig att plugga matte.
Ikväll är idol och andra avenyn, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii har längtat som fan till AA (a) hihi.
Nu ska jag draaa hejsvejs<3333

morgooon

sjukling här,, nee jag är bara grymt förkyld. Ska till skolan iaf och försöka överleva dagen.... Slutar 20 över 3 -.- kommer nog inte orka, men har världens största matte prov på torsdag och kan inte missa hans genomgångar för då är jag körd!
Nu ska jag gå hejsvejs<333

nu...

är jag hemma, köpte puder och sminkborttagnings medel.... Har precis ätit och pluggat matte.... har fortfarande sjukt mycket matte kvar ! -.- på tal om sjukt.... så är jag nog sjuk... ska stanna hemma imorgon om jag inte blir friskare..... känns så jobbigt att missa skolan bara<33

elå

hej jag heter jessica och jag slutade halv 1 idag. precciis, jag har nyst 6 gånger idag.... förkylning på g? Ska snart åka och sola med emmelie men innan ska vi till jakan och titta runt lite, när jag kommer hem är det matte som gäller...... bråttom nu.
Nu ska jag ta medicin och sen åka till emmelie som ännu inte har slutat mouhahha<333

morgon

Nu är jag vaken, och super trött..... jag somnade ändå 12, det är ju rätt så tidigt.
efter skolan idag ska jag hem och räkna matte för fullt, sen får Rasmus eller någon annan hjälpa mig med dom talen som jag inte förstår (vilket är många)
Jag tror jag ska ta med mig nått som jag kan äta under dagen, för annars kommer jag bli sjukt hungrig, nu ska jag gå pusspuss<333

-

Nu har vi sett på harry potter, rasmus har också åkt hem... ska försöka somna tidigt idag så jag inte ärså trött i skolan. Vi börjar rätt tidigt också, 20 över 8, men jag slutar halv 1 ^^ juste jag får ju ingen lunchrast så om jag inte bloggar på ett tag så har jag förmodligen dött av hunger hahaha
nej men det är rätt jobbigt att gå hungrig hela dagen faktiskt, ända till 1 liksom.
Nu ska jag sova, önska mig lycka till... är inte alls så trött<333


typ världens gamlaste bild hahahha

!

That's so me

mys

hellu dålig uppdatering, jag vet...
menmen ska berätta om gårdagen.... Var hemma själv hela förmiddagen, men sen på kvällen gick jag ut med följande: Elias hanna robin rasmus jacob ylva daniel, det var kul :)
Sen idag har jag varit hos frisören och färgat min utväxt, blev väldigt nöjd med resultatet. Efter det åkte jag och Rasmus hem till mig och somna och sov länge, 2 - 3 timmar typ.
Nu har rasmus åkt hem för han ska plugga och äta men sen kommer han igen, och jag har nyss pluggat matte... det gick sådär, behöver hjälp med rätt många tal.
Nu ska jag titta runt lite på facebook också... hej då <3333

FAAAN

alla männsikor är tråkiga! förutom jag och hanna och kanske 2-3 till

-

jag har så sjukt tråkigt lalalalala

hemma

hejhej
Slutade halv ett idag, innan hade jag 2 timmars lunch rast. Då gick jag hem till morfar, vi lagade vofflor :)<3
Sen har jag varit med Rasmus och sen ikväll hoppas jag det händer nått...
Nu ska jag laga någon mat pusspuss

morgon

Nu har jag vaknat och klätt på mig kläder, ska åka 20 i 8, jag ska bara sminka mig och äta frukost. Det kan ju inte ta en sån lång tid....
Jag somnade rätt tidigt igår kväll så är inte sådär mega super trött som jag brukar vara, jag är bara trött.
Nu måste jag ner och äta pusspuss<333

svar på frågorna

När fyller du år? jag fyller år den 4 november :)

Vad heter din bästa kompis? jag har väldigt många kompisar, men mina 2 som jag känner mest och älskar otroligt mycket är Hanna och Emmelie

Har du haft en annan kille än den du har nu? haha vad är det för fråga, men ja det har jag

Vad heter han? varför skulle ni vilja veta det? men han heter elias om ni nu måste veta

Brukar ni träffas ibland? men gud vilket tjat om han :O men ja det händer ibland på helgerna med alla andra

Varför började du blogga? Jag började blogga för min egenskull, ville ha som typ av en dagbok. Sen bloggade Emmelie och Amanda och massa andra så blev lite sugen :)

Vad ska du bli när du blir stor? hum... ingenaning faktiskt men kanske ekonom

Har du nått syskon? ja en lillebror

Hur länge har du bloggat? sedan januari nu i år, så 8 månader :)

Vilken dansstil dansar du? en som heter feminim vide, som är en typ av hipphopp/street fast för tjejer, super kul :)

Vad tycker du om småbloggar? jo dom är kul att läsa om man känner den som skriver eller om man bara tycker perssonen verkar intessant. Trotsallt så har dom största bloggarna också varit småbloggar

Vilket gymnasium går du på? Jag går på sam-gymnasiet i jakan

Vilken linje? Sam-ekonomi

Vad tycker du om linjen? Den verkar bra och intressant :)

Vad tycker du om klassen? Den är helt okej, fast saknar den gamla grymt mycket

Vad tycker du om lärarna? Det är som vanligt, vissa är bättre än andra

Ser du på något tv-program? Jo det är klart jag gör, såklart favorit Andra avenyn men också scrubs och annat :)

Hur fixar du ditt hår? Beror på hur ni vill veta det, men oftast så använder jag min plattång och värmeskydd. Annars fönar jag det ganska platt :)

Vart handlar du dina kläder? Hum.... lite här och där men typ gina och hm

Kan du inte lägga upp nakenbilder? HAHA  vad är det för fråga? säger väll sig själv... aldrig

Vilken är din favorit låt? Har så många olika just nu, men det måste vara Beyonce brokenharted tror jag den heter

Är du finsk? Mitt efternamn kanske nämner det hehe, men jag är halv finsk, min pappa kommer där ifrån :)

Vilken är din favorit film? Det måste vara legenden grease, har så många men den är klart högt upp på listan :)

Vad tycker du om för filmer? haha det som Emmelie också älskar... skräck-filmer. Fast dom andra går också bra, men gillar oftast inte kärleks filmer.... så jävla osant, en kille och en tjej bråkar och på slutet blir dom tsm igen och alla är lyckliga, haha så är det verkligen absolut inte

Vad gillar du för godis? Mycket godis.. men mest laktris och choklad

Vilka brukar du vara med på helgerna? haha det är så många, säger jakanbarnen haha

Vilken är din favorit stad och varför? humm har inte alls varit i många, men säger Göteborg, alla är så snälla där och det är verkligen trevligt där:)

Varför kallar du din kompis för banan? HAHAHAHAHA Hanna banan, fattar ni inte? det passar liksom. Både jag och mamma säger det, men hon kallas snorboll ibland, eller hur emmelie haha

Hur många inlägg har du skrivit? hum... snart 500 ;)


.

imorgon är det fredag, då har jag först svenska lektion och en spanska. Sen är dagen avklarad.... skönt att sluta så tidigt på fredag :)
Nu på kvällen har jag tittat på tv med bror och sen har jag gjort glass till hela familjen... jag gjorde självklart en bananasplitt B) sååå gott må jag säga!
Fy vad tråkigt jag har asso.... vad gör hanna eller emmelie egentligen nu? kanske ska ringa nån av dom och bara prata, men känns som om jag stör och allt så hoppar nog det hehe.... ska nog försöka somna snart så jag sover bort kvällen ist<333

i love to party, my passion (kanske fel stavat men vem bryr sig :)

när man har tråkigt lägger man upp sanna ord

didn't you see that you made me happy? 
didn't you see that you made me smile?
didn't you see that you made me the happiest girl in the world?
 can't you see the tears I cry?

-

nu har jag tittat på tv, pluggat matte och sovit..... no life känne jag just nu

hola

haha sådär, stopp med frågorna, svarar på dom lite senare, självklart får ni fråga mer om ni nu skulle vilja, bara skriv en kommentar :)
Ska berätta om igår och idag nu då....
igår dansade vi ju, det var grymt kul som väntat och efter den sprang jag hanna och carro först till tunelbanan och sen till tåget, var supertrött verkligen, det är fett långt att springa...... skulle ta typ 10-15 min att gå sammanlagt kanske och vi sprang typ på 4! snacka om att vi var tomate-face på tåget haha..... på tal om tåget så satt det 2 sjuka människor som hade köpt en bok om nått data eller tv spel och så satt han och visa vilka vapen han hade med sin guber! X)
Idag då vandrade vi i skogen och fick svara på massa frågor, inget speciellt... sluta vid halv 12 och kom hem för en timme sen kanske. Har absolut inget att göra, ska nog plugga men är inte alls taggad, pusss



cp biiilder gillar vi

bilden säger allt


hHAHAHAHAH

love it

Stylein Miuko

love it






        

hemma

Nu är jag hemma :) lååång dag, men träffade morfar när jag väntade på att mamma skulle komma och hämta mig från skolan, snart ska jag äta och sen vidare på dans, längtar ^^ sjukt kul, alla borde dansa. Det är super hett med killar som kan dansa, mjaooo.
Självklart kan jag ha frågor och svar om ni skulle vilja det, bara att fråga på sen när jag lägger upp klartäcken ;) gör det nog lite senare ikväll och svarar ikväll eller imorgon :)<333

jag och bästavänn <3

morgooon

Nu har jag vaknat, är fortfarande supertrött men måste ju gå upp. Idag slutar jag sunt 5 -.- sen direkt efter måste jag hem för att sedan åka på dansen. Längtar dit, när skoldagen är slut hehe.
Imorgon har vi friluffsdag ute i skogen hahaha ska bli tråkigt men skönt att missa alla lektioner. Nu måste jag ner och äta frukost, pusspuss

jag och mina favortit tjejer :)<3

nattinatti

Nu har jag varit med rasmus, men han åkte hem för typ 30 min sedan, snart ska jag sova.... god natt <333

-

hemma efter en lång dag, fast imorgon är den ännu längre och jobbigare -.- jag är super trött och orkar inte ens tänka på att jag snart måste plugga matte och engelska pusspuss

-

morgon
Har nyss vaknat och ska nu börja fixa mig, börjar ju halv 9 ist för kvart i 11 -.- går matte B, menmen det kanske jämnar ut sig sen, Hoppas det.
Nu måste jag ner och äta nått pusspuss<333
RSS 2.0