Truth is, everybody is going to hurt you, you just gotta find the ones worth suffering for.

hej hehe dålig uppdaterin, jag vet. Men har varit med axel hela hela hela tiden. Typ bott hemma hos han. Idag är typ alla mina vänner borta så ska nog bara vara hemma ikväll.
skönt med sportlov på tal om björnar. Hejdå

haha lagom koncentrerad, öppnar presenter. Julafton 2010

torsdag

tjabba
Torsdag, mördardagen.... aja inte mycket att göra åt. Men det är ju snart lov, håll ut. 2 dagar YES, sköönt! Har inga speciella planer, det ända som händer är att min bästavän Carro fyller 18! Stor tjej nu! själv fyler jag om 9 månader så jag är liten..
Annars ska jag nog bara vara med axel och kompisar, festa lite kanske om jag har lust. Ska verkligen vila ut har jag bestämt mig för. (får se hur det går med det ;) )
Aja nu ska jag packa väskan och sen gå mot bussen och överleva en låååång skoldag, hejsvejs!


ball bild va, jag och carro och den är gjort av carroo!

trötter

hejhejhej onödiga onsdag, gjorde inget vettigt på någon lektion.
Kom hem från en liten stund sen och är super trött. Ikväll blir det troligtvist kickboxning.

Bilder från party i helgen:

Fabian, amanda och jag

jag och hanna

amanda och jag

 jennifeeer och olivia
 
hanna och elin

trött

heej
kom hem 12, otroligt skönt. Fast axel jobbar, så det gillar jag inte. Sitter bara och glor på TV:n. Ska skicka in spanskan och sen ska mamma läsa igenom min historia uppsats och sen ska jag skicka in den med. Skönt att ha de avklarade!
Ligger och ser på simpson filmen, ska fixa naglarna sen tror jag...
hejdåå


haha lagom het bild på mig

tisdag

tjenare mannen
Ska dra till älvsjö nu, ska gå runt där och svara på massa frågor -.- shit nu måste jag springa till bussen, har världens fulsaste kläder på mig idag btw, men ska ju ändå inte ta av mig jackan! hejdå

hello

hellu
Nu är jag klar med spanskan och historian :D wiii glad tjej. Vet ni hur mycket jag har kämpat med den där historia uppsatsen, + presentationen jag och carro gjorde grymt bra. Mycket tid gick åt till det.
Imorgon ska jag till UF-mässan i älvsjö, ska bli kul. Nästa år kommer det ju vara jag som sitter där och säljer en produkt, spännande ;)
Måste vakna halv 8 så får 30 min sovmorgon, yey.
kom nyss hem från IKEA, har fått en ny madrass nu, behövdes verkligen. Sen köpte vi massa annat, som ex en tavla, skit snygg.
Nu ska jag gå och tvätta håret, vi hörees


hahahahahha gammal bild på mig och kusin

måndag

hejsan svejsan
Ska dra till skolan om 10 min, måste packa idrottsväskan kom jag nyss på... Slutar 2 idag men måste göra historian och spanska skiten.
Aja nu ska jag fixa lite saker, ha en bra måndag


hahaha gud vad man ser upp

arg tjej

bajs spanskaläraren har skickat en läxa som jag måste göra, men såklart går inte mailet att öppna... så måste göra allt skit imorgon. Kommer inte hinna. JAG DÖR, fyfan. kommer få den där sjukdommen "gå in i väggen" Ska leta upp min spanska lärare imorgon.

söndag :(

hallo
gårdagen var super kul, men det är den alltid med mina små troll till vänner. Nu har jag blivit tjock bara så ni vet, vi åt skit mycket igår hehehe.
Sitter med historian just nu, har kört fast. Irreterad tjej.
Men som tur är så lyssnar jag på Conor hihi

hejhopp


Minneeeen! Spelades alltid på mina kalas

wihopu

tjenare
Sitter och pluggar historia för fullt, Har egna tankar och källkritik kvar. Känns skööönt!
Ikväll ska jag vara med mina favorit tjejer gurran och carro. Glass + film.. myys!

Har nyss hittat 2 nya låtar från min idol Conor Maynaaaard! har sagt det förut, men säger det igen, han är BÄÄÄÄST
Det är inte tjejen (uppenbarligen) och inte snubben som rappar. Det är han i svart tröja/jacka :D
Vänta tills 2:50 så ser ni bääästa

Lördag

amen tja
Igår var jag på tjejmiddag, det var trevligt :) gick sen hem till axel och sov. Han jobbar som vanligt så är hemma fett tidigt.

Nu till fredagens höjdpunkter:
1.
Jag och carro väntar på bussen, då börjar en tjejs mobil ringa med den där ringsignalen Good morning goood mooooringn, aa ni vet. Vi börjar fnittar lite... men sen typ 30 sek efter så har jag glömt hela skiten och sjunger högt med min opera röst GOOD MORNING, GOOOD MORNINIIIING. 
Kollar snabbt på carro och inser mitt misstag, och sen börjar vi asgarva.

2.
På väg hem till axel (inatt) ser jag en bil som heter WOW, säger wow för mig själv och skrattar lite. Sen kommer en isfläck och jag halkar och skriker skit högt WOOOOW.
Finner balansen och asgarvar själv.

hehe där hade ni dom, släkten kommer hit lite senare, nu ska jag bara slappa hejdååå


torsdaag

hola
sitter på data och layout lektion. Har 2 låååånga lektioner kvar -.- Ikväll ska jag fortsätta skriva på historian, sen kanske jag ska åka till IKEA. Ska få nya madrasser :D de som jag har nu har de blivit värsta märket för jag har sovit i samma ställning hela tiden hehe, tjockis.
Aja sitter och lyssnar på den här just nu, beyonce äger klart de andra med hästlängder

blä

tjenare
torsdag, superlång dag. Slutar 5....
blir sur på den där al-qaida grejen, gå och bomba era egna länder, fast de kanske redan är sönderbombade... men ändå.
nu ska jag gå till bussen, orkar inte

bound to you

tjabba tjena hallå
blir ingen kickboxning ikväll, tränaren är sjuk :/ får köra nästa vecka ist. Har pluggat historia ett par timmar nu och början äntligen känna att jag börjar få lite kläm på det hela. Men är dock fortfarande svårt att veta vad man liksom ska skriva om.
Jag skriver en uppsats om World trade center attacken för de som inte visste. Inte nog med att vi var tvungna att redovisa om det, vi måste även skriva en uppsats om det.
Nu ska jag fortsätta skriva, vi höörs!


kusin och jag i somras ♥ (sorry glömde nämna Marre där till höger)

onsdag

hellu
ska snart åka till skolan, om typ en kvart så hinner blogga lote snabbt. Våra nya soffor har kommit också, nu har vi nya både där nere och uppe ;)
Idag har jag typ 4 timmars håltimme, känns surt... men ska plugga lite på rasten så jag slipper göra det ikväll, sen måste jag även träffa axel eftersom han glömde sina nycklar här.
Ikväll är det kickboxing som vanligt, ska bli kul!
Aja nu ska jag packa skolväskan och fixa det sista. ska lämna in engelskan idag också, en mindre sak att tänka på. SKÖNT

tisdag

hellu
har presenterat spanskan nu, ett fiasko. Höll på skratta ihjäl mig jag jag madde och burran redovisade. Lät så otroligt dåligt hahahahhaha. Aja skönt att ha det avklarat iaf.
Nu har det börjat bli bättre med pluggandet, ganska många saker är avklarade.
Ska skicka in engelskan idag och sen är det historia uppsatsen kvar. Har skrivit ca 1 A4, 2 kvar. Den ska in nästa onsdag.
Det är typ det innan lovet, lite små läxor här och där såklart. Sen efter lovet har jag 2 prov på direkten, så måste börja plugga till de dock... aja that's life.

Hade bara spanska idag, därför är jag hemma så tidigt. Super skönt! har pluggat klart för idag redan så ska chilla galet.
Hejdåå

Måndag

hellu
har varit med Axel heeeela helgen, vi fira alla ♥ dag i lördags, han bjöd på middag och sen fick jag ett jätte fint halsband, lyckligaste tjejen on earth!
Idag har jag och carro redovsiat historian, gick bra. Men är dock sur på läraren...
Idrottslektionen spåra ut och fick dampanfall och börja skrika på allt och alla hehe. Men jag var absolut inte ensam att få anfall.
Aja knasig dag helt enkelt. Nu ska jag börja på historia uppsatsen och sen göra klart engelskan. Hejdåå


sommar. brun. värme. ge. mig. nu.

I love to make the people stare


sjuukt bra lååt!

dagen då ingen kom fram till skolan

haha bara jag som inte kom till skolan imorse? fett skööönt! lång helg! Axel kom till mig, han kom inte heller nån vart så skippade jobbet. Vi har slappat hela dagen och nu drog han precis.
Vet inte vad jag ska göra ikväll, är fortfarande seg och har ingen lust att gå någonstans i det här vädret.
aja vi får se, hejdåå


lördags

skooolaan

hellu
sitter i skolan på datalektion. Men presenterade ju förra veckan så kommer bara sitta och chilla, lyssna på musik osv.. Skönt.
Slutar 5 idag, mindre skönt. Sen ska jag hem och plugga lite och sist hade jag tänkt träna lite och sen sova.
Snart fredag och då har jag bara 1 lektion, YES!
Nu ska jag gå hejdååå

Den bästa låten just nu med min favorit kille

miss you

drömde en perfekt dröm inatt, du var levande och allt var bra, Men vaknade tillslut och insåg att du är på ett ställe jag inte kan komma till.
Sen du försvann rasade allt

onsdag

hellu
onsdagen avklarad, nu ska jag dra på kickboxning med carro, hejdååå


taggad cheey!

haha känner igen mig

Him: Hey

You (to yourself): Oh my God.. he just texted me.. I wonder what he wants.. maybe he just wants to talk... maybe he's mad at me, i mean all he said was hey... I should just answer him, i don't want to keep him waiting...well maybe i'll wait another 3 minutes so he thinks i'm busy... no, that's too obvious. Could this mean he's into me? Or is he just bored? Either way is fine, i mean i don't care if he likes me back. who said that i even liked him?! i'm just gonna text him back now. Should i reply hi or hey? or hey with three y's? no that's stupid. 2 y's works. He won't know if i did it on purpose or if it was just accidental. Okay. I got this.
Breath in, breath out.

You: Heyy

-

tjenaree
Klar med redovisningen i historia, har även gjort idrott och spanska. Duktig cheey! Har precis ätit middag och siter och funderar på vad jag ska göra ikväll... ska se om der går nån bra film, fast troligtvist gör det inte det, tisdag..
Börjar 09:50 imorgon så lite sovmorgon, sköönt!
aja kamrater, vi hööörs!


lördags

tisdag

hellu
axel sov här igår men nu har han åkt till jobbet och lämnat mig ensam. Eller nä är med bror som är sjuk. Själv har jag typ som en "hemarbetsdag"
sitter och skriver på idrottsuppgiften, har gjort klart spanskan och väntar på att carro ska skicka en grej i historian så jag kan börja på den.
Har även engelska, 2 grejer till och med. En uppsats om Hamlet och massa glosor. Men glosorna glömde jag i plugget och glömde även svenska läxan. Ska göra de imorgon ist.
Det som är viktigast just nu är historan och spanskan eftersom det är nu på fredag och måndag.
Idrotten har jag till påsk på mig...
Super glad för det fina vädret! Nä nu ska jag fortsätta plugga, hejdåå


lördags

snabbt

hade en sjukt kul kväll/natt igår, tack till burran och lollo som fixat, och GRATTIIS!
Det var galet nice, festa med min kära klass och massa andra människor. 10000 bilder kommer senare men nu måste jag börja plugga. Hejdåå

wiihoi


nu ska jag till carro och fira hennes bror som fyllt 11 år, sen ska vi vidare på 18års feeest, tagggaaa!

-

hellu
var i kista igår med Carro, vi såg bla på Burlesque, fyfan vilken bra film, satt och rös hela tiden pga hennes röst. Helt sjukt! SE DEN!!
Juste MVFUCKINGG på matte provet, ett mirkalel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-.-

provet tog 2.5 timme! fyfan vad jag har ont i huvudet nu! det gick åt helvetet också. Åh sur tjej, nu ska jag se på tv och sen sova.
var hos kusin lite snabbt och sa hej, mysssss

kusin och jag♥

snabbis

hellu
sitter på data och layout lektion och har nyss presenterat min powerpoint presentation, vilket gick helt okej :) Nu har jag företagsekonomi (super lång lektion) och sist matte proov. Kommer inte gå bra, derivata... inte min grej.
får gå som det går, inte mycket jag kan göra nu iaf.
Nu slutar jag, hörs efter provet, kommer hem sent ikväll pga provet.. -.-

Ps. Gurran hälsaaar!

onsdag

sämsta uppdareringen, jag vet. men axel sov här eftersom vi båda var lediga på tisdagen så slappa heeeela dagen.
Han åkte sent på kvällen så då hann jag inte skriva.
Men nu har jag lite tid iaf, ska plugga matte på matteboken. se nu hade jag tänkt, har kollat igenom boken 1000 gånger så måste få lite nya tal.
Provet är imorgon, har även dator och layout redovsning, som jag är sjukt nervös inför. Vet faktiskt inte riktigt varför, beror nog på att lärarn har rätt höga krav verkar det som.
Aja nu ska jag börja plugga och läsa klart alla bloggar jag brukar klicka in på, hejdååå

såhär blir det när man tar kort och pratar samtidigt
RSS 2.0