a new week

tränat klart och ätit middag, nu ska resten av kvällen spenderas framför tv:n eller datan. Laddar upp för en ny seg vecka, men är ledig på onsdag så det blir inte så farlig trotsallt :) jag vet inte om jag ska försöka dra med någon till stan eller bara vara hemma och chilla hela dagen, humm... får se om jag pallar mer stan. Men min pappa fyller år i helgen så måste hitta något fint till han :) :love:

buhu

hola
Söndag, bajs! idag ska jag träna med banan, vi ska köra spinning tror jag, om vi får plats iaf. Har varit och handlat med mamma, fick med mig hem ett par leggins och block och några mer saker. Nu ska jag äta lunch :love:


bror och jag ♥

-

juste fixade naglarna idag också ;)

Resultatet:

I'm out

nu drar jag till Emmelie, kyssar :love:

Klädsel:

Lördag

hejsan
Gårdagen spenderades först med hanna och sen hemma hos olivia. Det var jag hanna emmelie elin jennifer dani söder och såklart olivia. Vi titta först på en otroligt läskig skräckfilm, jag satt bredvid dani och typ skadade han varje gång jag blev rädd (och det var många) men det konstigaste var att den var svensk? huset vid vägens slut heter den.
Sen spelade vi ett askul spel, hahaha skrattade väldigt mycket. Lyckad kväll, vi åkte hem runt 1.


Nu väntar jag på att kl ska bli 12, då ska jag Sophia och carro gyma ;) behöver det för jag tjockade mig väldigt mycket igår, så får bli 1 eller 2 timmar på gymet så blir det nog lite bättre ;)


Nu ska jag gå, pusspuss:love:

min fina tårta som jag fick av mina älsklings tjejor när de hade ordnat en överrasknings fest :)

fredag

tjoho
fredag, äntligen. Skolan gick segt, men är äntligen hemma nu.. ska vara med banan ikväll, wiihi men vet inte vad vi ska göra, kanske film-kväll kanske inte.. får se.
Har inget kul att skriva, planerna för helgen sprack :tired: bajsa! nu ska jag fortsätta lyssna på musik och njuta av fredagen :love:


HAHAHA

rast

hellu

Hemma, har rast i 210 minuter, alltså 3 och en halv timme, sköönt! sen har jag svenska i 2,5 timmar och efter skolan ska jag och madde till Willys ;)
Bussen går halv 1 tillbaka och jag ska bara chilla fraam till dess, ska också laga en god lunch till mig och joakim (som är sjuk från grissprutan)
Sen ikväll ska jag plugga NT för vi ska ha nått förhör imorgon *suck*
Nu ska jag gå puss♥


Elin Matilda Hanna och jag för ett tag sedan ;)

snabbt

hellu
carro beskrev dagen mycket bättre än mig så läs den på hennes blogg :D:love:

majgard

en dag på söder med klassen och E2:an. Började med att tåger var inställt så fick ta nästa, sen hamnade jag och Carro i samma grupp som 2 sköna killar, så vi gick runt i stockholm och svara på massa frågor, det gick bra. Sen såg vi på bio, Aatar. Den var otroligt bra, en av de bästa jag sett. Får absolut 5/5 sjärnor eller vad man säger.

Sen på vägen hem var det bara kaos. Det börja med att vi kuta till tåget men sen hade det varit en olycka vid kalberg så inga tåg gick dit vi skulle, och det var folk överallt! när jag åkte rulltrappa var det så mycket folk så jag inte kom upp, så fick ta tag i någon främling och hålla mig fast haha.
Sen gick vi till tunnelbanorna, när vi var där på så ringde carro mig och sa att vi skulle gå av så jag fick panik för vi var frame så jag skrek: ALLA MÅSTE AV, då blev det helt tyst och alla titta på mig, haha de trodde det hade hänt nått, då sa jag: neej bara de som jag känner och så sprang vi ut och sen när vi var framme vid stationen där tågen gick igen sprang vi till tåget och åkte hem.
Så nu äntligen är jag hemma och nu väntar läxorna, puss♥

wiiihii

jag dör, fyfan vad otroligt kul det var! Vi hade en vikarie och han var den skönaste person jag någonsin träffat, sktatta hela tiden, han var sjukt roligt. Vi körde ändå femeninvibe, fast han var kille, och han var grym på det. Jag och Hanna går ju F3 nu, mycket svårare osv, men det gick rätt bra ;)
Dansen som vi dansa var bara för bra, sexig och bäst. Dirty!
Kärlek på dans!


seriöst, jag dör! det här är låten vi dansar till ;)

later

Nu drar vi till dansen, when we shake it, we breake it


tisdag

hellu
Klarat av en tisdag till, typ bara 20 st till tills sommarlovet, haha. Var otroligt trött och seg hela dagen.
Imorgon ska vi in till stan, gå runt och svara på frågor med 2:orna i vår skola, sen ska vi gå på avatar i 3D, ballt vah. Inte ofta man får se en ny bra film på bio med skolan, brukar oftas få se såna som är typ 2 år gamla och suger.
Ska bli kallt imorgon så kör nog på varm jacka och pälsmössan ;) och uggsen såklart. fossingarna får inte frysa.
vi fick sluta typ 20 min tidigare, så vi hann med 15:11 bussen hem, skönt! När jag kom hem så satt och och gjorde SH läxan, typ 20 jätte svåra frågor med typ pisslånga svar, bajs :tired:
Snart ska jag laga mat till mig och bror för päronen jobbar sent och sen ska jag och Hanna dra till dansen. Som jag har längtat till den, wiihii!
Nu ska jag spana in andra bloggar, pussisar♥



haha hanna, sötkorv! Det här är i somras på allsång, hanna och jag :)
och jag har förminskat bilden för jag tror inte hanna gillar den :P:love:

J.T.S.C haha

idag hade vi musik för första gången, fast vi hade bara lektion i typ 10 min. Vi skulle bara fylla i en lapp om vad vi vill göra, jag Tove sophia och Carro valde sjunga, så det blir väll att vi är en sånggrupp. Sen när jag och Carro väntade på bussen satt vi och pratade om vilka låtar vi kan sjunga. Lägger upp dom här ;)








min favorit :)

måndag

God morgon
börjar halv 12 idag, obeskrivligt skönt ;) Har också bara 2 lektioner, matte och sen en timmes rast (onödigt) och sen för första gången musik. Undrar vad man ska få göra där, har hört rykten om att man måste skriva en egen låt. haha aldrig att jag kan det.
Nu sitter jag och äter frukost iaf, och juste i natt hade jag världens konstigaste dröm, seriöst.. den var jätte skum. Typ som en mardröm fast ändå inte alltid så läskig, haha. ♥

låt

inte alls så jätte bra låt, men har fastnat för den. + att Tila rockar ju ;)

tränat

hollla amigos
Nu har vi tränat och fyfan vad jobbigt det var, haha. Jag har också pluggat mer matte och är klar med det för idag, skönt.
Ikväll kommer R till mig, vi ska väll bara mysa, sätta på en rulle eller nått sådant. Jag gillar inte att det är söndag idag, det betyder måndag imorgon och en ny jobbig vecka med läxor och annat bajs :tired:. En sak som är bra är att på tisdag är det dans, wiiihiii längtar! vi missa ju förra gången när vi gick på den där förarkursen, dåligt.
Juste mamma var så snäll och köpte en pälsmössa till mig, ;) love it! visar den någon annan gång.
Nu är det middag pussissar:love:

söndag

hola
hitils på dagen har jag hunnit med att plugga matte och baka en nyttig kladdkaka ;) vi ska smaka på den efter lunchen och se om den är god, om den är det så kan man ju börja baka den när det är fika-tajm så slipper jag bli ett fetto ;) men vi vet ännu inte om den är god.
ska träna kikboxning kl 3 med banan, är taggad! ska köra på som fan.
Nu sitter jag i soffan med datan i knät med hög musik på. Väntar på att lunchen ska bli klar :) see you later :love:

Det jag lyssnar på just nu... jag vet, gamla låtar med de är ändå grymt bra ;)

I used to go with the flow

jag är trött på allt och alla, nu ska jag bara vara själv ett tag, det får bli som det blir. Spelar ändå ingen roll, I don't need it. Dags att förnya?

but if you ever hurt me, I fucking kill you :)

Hola
Har egenligten inget intressant eller kul att skriva menmen.
Som jag sa tidigare så ska jag cilla idag, och det är precis det jag har gjort, sköntskönt. Jag är dock sugen på att se på en skräckis, instäng heter den. Kanske ringer någon ikväll om jag orkar, annars får det bli nästa helg eller nått.
Måste jobba i matteboken, typ 50 tal.... :tired: men ska göra det imorgon, söndagen är ju pluggdagen och orkar verkligen inte plugga idag, vill inte heller göra annat än att vila. Måste göra det känner jag♥

lördaaag

hellu
vakna för ett tag sedan, ska inte göra nått speciellt idag, bara chilla hade jag tänkt. Jag och Hanna skulle träna idag men går ju inga pass :tired: så vi kör imorgon ist. Kickboxning kanske, och efter så ska vi, eller iaf jag gyma tror jag ;)
Nu ska jag sätta på en film eller göra nått annat iaf, pussisar :love:


jag emmelie och hanna i somras♥

fredag

hellu
Fredag idag, otroligt skönt. Börjar kvart över 11 med spanska och har sedan geografi och engelska tror jag. Slutar runt 3. Lite jobbigt, förut slutade jag halv 1 på fredagar, men inte längre.
En till sak som är jobbgit är att jag måste ta bussen som går halv 11 för annars kommer jag försent så måste liksom sitta i skolan i typ 30 min och vänta :tired: ingen hit!
blev just klar med min mat som jag lagat, köttbullar med makaroner. Mums ;):love:

bilder från Barcelona, ta mig tillbaka!

smile

hemma från da school, dagen flöt på som vanligt... inget speciellt hände. Ska plugga matte och engelska nu.. :tired:  Sen ska jag träna och när jag har kommt hem ska jag äta och plugga mer, så kommer min eftermiddag/kväll se ut. Ska kanske ringa carro sen och be henne föklara vår geografi läxa som vi hade och jag glömde boken så kan inte läsa... och det skulle man gjort tills imorgon.
Efter skolan idag följde jag men hanna och kollade hennes ögon, alltså syntest som man måste titta innan man börjar övningsköra.
Nu hade jag tänkt börja med matten, så jag slipper göra så mycket ikväll.. :love:


jag idag ;)

torsdag

heej
var ganska irreterad igår men nu när jag vakna kom jag på en sak. En skit bra sak... eftersom jag är så duktig i skolan och skrev klart min isländska novell (svårt som fan att skriva) så slipper jag gå på svenskan idag och den sista lektionen som också är svenska fast man ska läsa hela lektionen (helt onödigt!) den börjar nästa vecka så den slipper jag också idag. Så ist för att sluta 15:15, så kommer jag sluta 12:20! fifen vad skööönt  :D
Hannas mamma kan också lämna av oss vid skolan idag, skönt att slippa bussen ;)♥


Emmelie jag och hanna :)

-

usch har ingen lust med skolan imorgon, börjar 20 över 8 så måste upp innan 7 -.- fyfan! Skriver mer imorgon ist<3

Onsdag

hejsan
är hemma över lunchen, ska åka tillbaka om typ 30 min. Igår var jag ju på den där kursen, dödligt tråkigt asso blä. Skönt att ha det över.
slutar halv 5 idag -.- inte najjs! nu måste jag äta upp min mat pussisar♥


jag idag ;)

tisdag

hellu
Skoldagen gick bra men var seg som vanligt. Ska ikväll på den där kursen man måste gå innan man övningskör. Nu har jag inge mer intressant att säga. Juste har ingen geografi imorgon och ingen svenska på torsdag, nicenice♥


jag och Hanna i stan ;)

God natt

tjabba
Har duschat och haft balsam länge i håret så det är väldigt lent och doftar gott. Sen har jag också haft ansiktsmask, en spa kväll ;)
Nu ser jag på paradise hotel. Det var det jag ville säga. Sov gott... jag kommer nog inte somna förrän kl 1 och då kommer jag bara sova i 6 timmar för måste upp kl 7, börjar 08:20 och slutar vid 3, inte så kul menmen inte så mycket att göra åt. NattiNatti♥


hellu cuitepieees ;)

?



VS

-

Vad är din mentala ålder?

[ ] Vet hur man kokar kaffe
[ ] Tvättar kläder själv
[x] Kan laga mat själv
[ ] Tycker att politik är spännande
[ ] Mina föräldrar och morföräldrar är intressantare än mina vänner
total: 1

[x] Går i skolan alla veckodagar
[ ] Har en penna med mig överallt
[ ] Har aldrig fått kvarsittning
[ ] Har sett talkshows
[ ] Vet vad nonchalant betyder utan att slå upp det
[ ] Dricker kaffe minst en gång i veckan
total: 1

[ ] Vet hur man startar en diskmaskin
[ ] Kan räkna till tio på ett annat språk
[ ] När jag säger att jag ska göra något, så gör jag det
[x] Föräldrarna litar på mig
[ ] Kan klippa gräset
[x] Kan få vuxna att skratta utan att säga något dumt
[ ] Kommer ihåg att vattna blommorna
[/] Pluggar när jag borde
[/] Lyssnar och tar till mig på lektioner
[ ] Kommer ihåg att mata djuren
total: 3

[ ] Kan stava till skicklighet utan att slå upp det
[x] Kan städa upp efter mig själv
[ ] Det första jag gör när jag vaknar är att dricka en cola light
[ ] Kan gå till affären utan att köpa något jag inte behöver
[x] Förstår skämt första gången jag hör dom
[x] Kan skriva snabbt på tangentbordet
total: 3

[ ] Har kommit på att vädret ändras varje timme
[x] Kan se på någon het utan att tänka på sex
[x] Har kommit på att man måste vara 20 för att få ett jobb och tas på allvar
[x] Kan läsa ut en bok
total: 2

min mentala ålder: 10 neej stämmer inte :P 

naaw


nasse bebis

done

hellu sötisar

Hemma från banvakten som gick väldigt bra, det var faktiskt kul ;) Vi spelade wii och titta på Alvin och gänget. för de som vill veta så är killarna 7 och 5 tror jag :P
fick 150 kr för 2 timmar, soft.
jag har redan läst samhällskunskapen och matten samt engelskan ska jag göra på onsdagen för imorgon ska jag på det där kursen man måste gå innan man övningskör, hanna och hennes päron ska även dit så ska bli lite roligtare, men alla säger att det är bajstråkigt så ser inte framemot det, vill bara ha det över liksom.
Så har inget att plugga mer ikväll, superskönt! Nu ska jag bara chilla galet och ladda upp för tisdagen ;)♥


tårtan som vi gjore till hanna, otroligt fin va ;)

bilder från lördagen ;)

18/1-10

haha skoldagen är avklarad, gick sjukt fort måste jag säga. Har även skaffat smilgubbar på bloggen haha ;) Nu ska jag bara chilla tills kl blir 4 då jag ska iväg och hämta killarna♥


Rassoul och jag :)♥

-

majgard vad skönt det är med lång sovmorgon. Förra terminen hade jag bara en och då börja jag 09:50 sån den var inte så lång, men nu känner jag mig utvilad och redo för matte lektionen som är det enda lektion jag har idag. mouhhahah iblan är livet ganska rättvist.
En sak som kommer vara anorlunda är att jag och madde inte kommer träffas nåttt på måndagar, vi har ingen lektion tsm och hon börjar en annan tid :/ vi har också delat upp naturvetenskapen och där är vi inte heller i samma grupp.
Fast annars tycker jag att det är bra att de har delat upp för det blir mer seriöst då och jag hamnade med en stor del av mina tjejor.
Jag slutar typ 20 över 12 idag då ska jag hem och sen ska jag hämta grabbarna och vara barnvakt. Bra för jag behöver pengarna ;)♥

-

även fast det inte händer mig, så känns det



Seems like just yesterday
You were a part of me

I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

I told you everything
Opened up and let you in
You made me feel alright
For once in my life
Now all that's left of me
Is what I pretend to be
So together, but so broken up inside
'Cause I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hangin' on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Swallow me then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you it kills me now
No, I don't cry on the outside
Anymore...

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes

17/1-10

hello
snart ska jag sova, ville bara skriva ett litet inlägg innan det blir måndag och skolan börjar igen. Imorgon har jag bara en lektion, matte. För att min musik lektion börjar v.4. Sen efter skolan ska jag vara banvakt, haha längtar faktiskt lite, ska nog spela wii med små killarna.
Nu tittar jag på scream 2, de filmerna är inte så jätte bra enligt mig men funkar att se på. Nu ska jag gå pusspuss♥


älskar er tjejer♥

söndag

hellu
söndag idag, inte kul. men börjar halv 12 imorgon så klagar inte så mycket, kan ju sova typ till 10. Gårdagm var kul, finns inte så mycket mer att säga haha.
Idag ska jag vara med Rasmus och sen träna med Hanna ;) Fast såg nu att det inte går några pass på kvällen så antingen gymar vi eller så kör vi i morgon...
Nu ska jag dra pusspsus♥


bild från gårdagen

yeeah

Helloj
Emmelie och amanda är här, vi har fixat oss i typ 90 min nu, vi ska snart äta och efter maten ska vi till hanna och äta tårtan vi har gjort (bild kommer sen) efter det sla vi dra till Robin, taggad som fan! Nu måste vi dra pusspuss♥

.

kommer ha fullt upp idag, tårtbakning och fest och allt, berättar mer sen hejsvejs♥

hum..

vad är det med mig och pussläppar egentligen, gör de på precis varända bild! hahahaha men det är typ den ända min jag kan komma på när kortet ska tas, skumt + gör så jag ser mer fjortis ut!

bildbevis:









Massvid med bilder, och har typ 1000 till, haha

hihihahahohohehe

hellu
kom nyss hem från elin där jag var med Jennifer, Matilda och Hanna, vi såg på den nya american pie och sedan en liten rysare, chillkväll.
Jag är taggad!♥


nejnej inte alls kissie läppar

fredag

När det var bal i vår skola i 9:an så var jag och hanna i Barcelona, synd att vi missa den.. Hittade nyss en klänning som jag absolut skulle haft på mig♥

-

heej
Slutade 12 idag, åkte hem och gosa med min lillaplutt kanin...  Nu väntar jag bara på att Hanna ska komma hem kissies♥
Det går inte att ladda upp bilder så gör det seeen

Haha skrev det här inlägget typ vi 2, verkar inte vilja visa sig...
nu kanske, ska se


hah

sista

hejsan
Idag är det den sista sköna fredagen, nästa vecka börjar jag kvart över 11 och slutar 3 ist, också skönt men slutar 3 ist för halv 1 -.-
Annars ska jag vara med Banan idag/kväll, ingenaning om vad vi ska göra.... Nått hittar vi nog på. Antlingen filmkväll eller nått fartigare ;)
Bussen går 04 så ska snart börja gå ut♥

Torsdag

hellu

Nu är jag hemma, har egentligen inget viktigt att säga... jag köpte en tröja när jag var med Em i jakan typ nyss och jag prata med Amandita ett tag också i mobilen. Vi snacka lite om helgen ;)
Ja det var typ min dag, juste har fått sett det nya schemat, vet inte om det är så bra, det är inte katastrof iaf... mer sovmornar och slutar lite senare...♥



torsdag

min tidigaste dag  och relativt sen, kl halv 4 slutar vi, men inte idag för vi som är klara med en svenska uppgift slipper svenskan idag ;) Så slutar vid 12, wiihi.
Efter skolan ska jag hem och vänta på att Em ska sluta så ska vi till jakan och göra lite småsaker där. Nu ska jag gå ♥



fy

baaajs jag har grymt mycket träningsvärk och vill inte åka tillbaka till skolan, slutar halv 5 idag! Ibland orkar jag inte

13/1-10

hejsan
Jag är hemma men har inte slutat, vi har alltid 2 timmars rast på onsdagarna (kanske inte när det nya schemat kommer) men nu iaf, så jag och madde drog hem... börjar kl 1 igen så ska ta bussen som går exakt om en timme! Nu ska jag bara chilla framför datan och vila upp mig tills de 3 jobbiga lektionerna som väntar♥


hej jag är tönt ;)

hejhopp

hola

Det var väldigt svårt att gå upp idag, även fast vi börjar lite senare idag så jag går upp 8 isf 7 ;P idag, onsdag den jobbigate dagen av alla, slutar halv 5 -.- inte nice.
Just nu har jag överskåp i skolan, det över mig var tomt så jag fick flytta upp B) Madde tog mitt gamla skåp, hon ville vara nära mig för hon är kär i mig :$ haha nej skoja men hon ville vara på den sidan vi andra är hah för hon är typ själv borta vid hennes gamla skåp.
Nu ska jag snart gå till bussen med banan, båda vi börjar 10 i 10 så vi brukar vara med varandra fram till dess :) Nu måste jag gå, pusspuss♥



Dalin :)

-

hejsan

Träningen gick super, det var väldigt jobbigt. Träffade även alex och elias, innan träningen som tur var hihi. Nu ska jag bara chilla tills det är dags för sängen, missade det sista paradise hotel avsnittet igår så ska se på det innan det är dags att sussa.
Nu ska jag dra pusspuss♥

video

tränaaa

hejsan hoppsan

Gårdagens träning gick super, vi tränade puls spinning. var sjukt jobbig och efter gymade vi så snart är vi muskelberg, haha.
annars så försov jag mig idag, men hann ändå. gjorde mig klar på 10 min och sprang sedan till bussen, skills.
skolan gick trögt som vanligt, slutade lite tidigare än vanligt så var hemma halv 4. Nu ska jag snart åka och träna igen, fast den här gången med Sophia och Carro. vi ska träna skivstång, haha fyfan hoppas det är rikgit jobbigt. vi ska nog träna på gymet sen, berättar mer när jag är hemma ;)
Nu måste jag börja gå och byta om.. see you later♥


haha hej fjortis

träning

det blir träning med banan, spinning puls.. är ganska taggad på att träna nu, har bara slappat hela lovet. Måste komma i form haha. Nu när min lilla bebis hanna fyller 16 iår så kan vi börja träna på gymet wii, alla muskelknuttar watch out, here we come;) Nu ska jag äta sen åker vi till jakan, är hemma vid 9. Sen ska jag titta på paradise hotel ;D♥

love it



11/1-10

måndagen, eller iaf skolan gick väldigt snabbt faktiskt. Började med att ha Samhällskunskap, helt okej enligt mig... Sen hade vi naturvetenskap vilket inte är lika kul men funkar, den lektionen är typ 90 minuter så väldigt jobbig men idag gick det rätt fort. vi skulle presentera om miljöproblem och min grupp prata om när isen smälter Ganska intressant att prata om faktiskt.
Sen sista lektionen, matte. Vi ska börja med matte B nu.. nya böcker... som inte fanns, vilket betyder ingen lektion... fick bara lämna in de gamla och sen gick vi igenom något snabbt på tavlan. inte mer än så, slutade kvart i 12, super skönt!

Juste mitt busskort har kommit, äntligen säger jag bara! Nu slipper jag åka på bussremsor. hatar det.
Annars så gjorde jag vår läxa klart i skolan så har inget att plugga för tillfället, wiii. Ska försöka palla mig ner till jakan för att träna, måste även förnya mitt kort tror jag. Hoppas banan kan joina mig, mycket roligare så♥


jag idag haha

måndaag

morgon
Är supertrött, somnade vid 2, altså sov jag 5 timmar, inte bra.. ska börja försöka somna tidigare. Det är iskallt också, sitter och fryer till max. Mina händer är typ is, fast det är dom alltid, men inte såhär kalla!
Ska klara av skoldagen, sutar halv 1 så det är super skönt. Bussen går 04, så ska börja gå ut 55.. om 10 min. Önska tiden stanna så jag kunde sova, men får göra det sen. Nu måste jag dra, pussisar♥


jag idag haha

scream

hej
söndagarna är ju pluggdagen, men nu har vi inget plugg, än så länge iaf. Så idag har jag bara chillat och varit med Rasmus. Nu på kvällen har vi/jag sett på filmen scream. Inte så jätte läskig men den funka. Imorgon är det skolan som gällen buuhu! nu ska jag gå pussisar♥

kallt

hellu
Var ju i stan igår, hittade inte min mössa som jag vill ha! :( ska åka och leta någon annanstans. Annars så åt och emmelie på Taco bar, alltid gott! sen gick vi lite här och där tills vå åkte hem.
Ikväll ska jag på bio med Hanna Emmelie Pantalev och Söder, eller det är iaf de jag vet som ska med....
Nu ska jag läsa andra bloggar, puss♥


haha, klädsel idag iaf

the city

hola
Gårdagen var mysig, inga mer detaljer ;)
Annars idag ska jag till stan med b-vänn Emmelie, vi ska handla lite och äta mat. Ska bli mysigt. Jag kommer nog inte köpa nått, har inte så mycket pengar som jag brukar ha.... men kommer nog slösa 200 kr iaf, blir alltid så. Not good.
Nu väntar jag på att Em ska bli klar, de segot. Mitt busskort har inte kommit, gaaaah vafan liksom måste åka på bussremsa -..- (gris)
Aja nu ska jag fortsätta lyssna på musik, see you later♥



jag idag haha

and

I'm out

WOHO

en perfekt början på lovet, fick veta att nästa fredag är det buffel (?) dag, vilket betyder att om en lärare säger att vi ska ha lektion så har vi det, om ingen säger nått så är vi lediga. Håll tummen på att ingen lärare säger nått ;) sen har vi (eller de som är klara med provet) ingen svenska nästa torsdag så slutar typ 12 B) På mina 2 svenska prov som vi har haft nyligen så fick jag MVG på båda, beat that.
Sen nu hade vi ingen spanska för antonio fyller 60 idag, slutade egentligen halv 10, men visste inte att spanskan var inställd förrän kl 11, men skit samma. var med Robin och Hanna i skolan. WOHO livet leker.

Nu ska jag bara chilla chilla och chilla, ikväll ska jag göra nått kul, har lust att göra nått rikigt kul ;) ♥



I'm going to hit this city

-

det brinner i viksjö, 3 hus. så alla vet
http://www.dn.se/sthlm/radhusbrand-i-viksjo-1.1023437

the last day

sista dagen på lovet nu då, idag ska jag vara med carro och sophia. Later


Jag carro och sophia ♥

!

nu tittar jag på ett program kom en kvinna med enorma ben, helt sjukt!

det är hon, och nej det är inte fake

6/1-10

hellu
bion igår var bra, efter åkte vi hem till carro och spenderade kvällen där. Sen när jag kom hem så kom rasmus och sov här. Nu idag har jag varit hos min gammel faster, helt okej (satt mest och geeka the sims 2 på mitt psp haha) nu kom vi nyss hem. Väntar på att Hanna ska äta middag och sen ska vi gå en prommenad. Alla verkar börja i skolan imorgon men jag börjar på fredag B)! super skönt. Nu ska jag gå pusspuss♥


jag och sötis matilda<3

-



hm's skönheter

bio

hola
idag ska jag på bio med mina små kusiner, vi ska se alvin och gänget 2. hihi de är bara så hilma söta de små djuren. Vi ska också äta ute, kommer bli en mysig dag/kväll.
skumt eftersom jag pratade om de igår, och idag säger min bror att han vill se den 2:a filmen, sammanträffande♥


tjejerna är ju bara för söööta, girlpower

Witch doctor

uäo kvällen kommer spenderas med niina och rasmus, kommer antaligen spela wii och sen sätta på en film, jag ska föreslå she's the man eller någon sånt, är sugen på att se någon tjejfilm. Nu sitter jag med hög musik i högtalarna, alvin och gänget haha!♥



2009

1. Barcelona med b-vänn Hanna
2. Skåne med b-vänn Hanna
3. klarat av grundskolan utan några g:n eller ig:n i slutbetyg
4. klarat av första terminen på gymnasiet med hyfsat bra resultat
5. skaffat bloggen
6. Börjat dansa femenin vibe, som jag verkligen kommer fortsätta med
7.varit på en julkonsert med mamma, moster och kusin
8. Varit på Beyonce konserten med b-vänn Hanna
9. Lärt känna väldigt många nya människor
10. handlat väldigt mycket saker
11. gjort om mit rum
12. varit på en bounce show med mina b-vänner hanna och emmelie
13. blivit påvärkad av emmelies besathet av MJ
14. spenderat en hel det på landet
15. festat
16. splitrats från min gamla klass, väldigt mycket tårar
17. varit på allsång med hanna rasmus och niina
18. varit i Finland
19. köpt the sims 3 haha
20. haft en bra jul
21. och en super bra nyår med bra folk
22. spenderat mycket tid med mina b-vänner hanna emmelie och amanda <3
23. sett många bio-filmer

en del av mitt 2009 :)

4/1-10

hejhej
idag har har vatit ute och farit med pappa. Till net on net, ica osv. Vi köpte nått så min tv kan sitta på väggen, lite saker till min älskling (kanin) och lite mer. Nu har jag bara chillat framför datan och tv:n och ska fortsätta med det.
Igår såg jag em och banan pearl harbor eller vad den nu heter, asbra 4:gången jag såg den men alltid lika bra!♥

hejsaaan

uäo jag orkar inte skriva i bloggen för jag har inte gjort något speciellt på länge, varit med b-vänn hanna och emmelie (amanda är borta hela tiden den bajsungen) varit lite mer rasmus osv. Igår var jag med hanna jennifer och söder, vi hade filmkväll hemma hos hanna, vi såg filmen taken. superbra. Sen gick dom hem vid 10 för de ska till romme idag men jag och hanna vill inte följa med, gillar inte skidooor, it's boring....
Jag och hanna fortsatte kvällen med att klä ut oss och tog massvis med fula bilder haha.
Idag ska jag nog också vara med hanna pusspuss♥


jag och b-vänn hanna i Holland, Amserdam

2/1-10

helt okej kväll och nu ska jag snart sova, är ganska trött. pusspuss skriver mer imorgon♥


-

nu är det 2010, och kvällen var super!
RSS 2.0