when you just want to die

tjenare
nördar lost som vanligt, även fast det är en fin dag som denna men who cares. Har varit med Hanna emmelie jennifer kusin och massa andra, vi har mest festat och chillat, det vanliga.
Imorgon åker kusinvitamin till kreta, lite avis är man ju. Men har ju trotsallt varit i Turkiet och Italien i år så ska inte klaga.
Ikväll ska jag till banan och se film tror jag, fast det är rätt sent och orkar inte vara uppe halva natten så vi får se. Hanna och Emmelie, alltid sega! men älskar dom ändå!
Nu ska jag konsentrera mig på lost, hejdåra♥

-

hellu
nördat lost hela dagen, I'm loving it! Måste hämta sesong 2 från banan sen bara. jaha roligt inlägg, orkar inte skriva så hej då

byebye

nu ska jag åka till landet, håller på fixa lite nya låtar till ipoden. Hoppas det kommer bli fint väder så man kan steka på stranden! Kommer hem på någon gång nästa vecka, beror på vädret. aja nu ska jag packa ner det sista, see you later


haha fyfan, 2007! på landet iaf :)

party like a rockstar

har festat ännu med och solat vid lövsta, typ det jag gjort haha. Vet inte vad som händer ikväll, vilket är tråkigt. Kanske åker och hyr film eller tar nån gammal.
Juste idag på lövsta var den en sjukt stor fisk, hum större än min arm iaf så den var riktigt äklig!
Aja roligt inlägg det här blev, imorgon drar jag till landet iaf.
Men nu ska jag göra annat, puss


sådär lagom skön pose hahaha

w

party party varje dag lalalalala, förklaring till min seghet. Idag är alla borta! Slem har åk till cypern, amanda är i chile, elin fyller år så hanna är hemma och fixar massor och kusin är med sina andra kusiner haha. Får ha en chilldag med massa filmer, kanske harry potter maraton.... eller nej LOST! där har vi det, ska se om från sesong 1, ska börja nu, byebye bitches♥

-

halloj,
har inte bloggat pga en sak som har hänt som jag inte tar upp i bloggen.

Har varit i Italien med b-vän hanna en vecka, och sen inte gjort nått speciellt, festa lite igår bara.
Idag ska jag in till stan med hanna. Ska handla lite små saker, och nu måste jag dra hejsvejs


lagom nyvaken idag

stan

filmen igår var sjuk, mådde dåligt långt efter den var slut. Sjuka människor som kommer på sånt. haha aja efter den filmen såg vi på sex and the city ;) sen åkte jag hem.
Idag ska vi dra in till stan, shoppa lite, fika och ja allt sånt man gör. Ska bli mys.
Vi åker om en timme nångång kan jag tänka mig, måste fixa håret och sminket, annars är jag klar.
See you later♥

outfit:

I bakrunden ser ni mitt stökiga rum :)

hello

solat och badat hela dagen, ska snart äta middag, sen drar jag till slem. Vi ska se den där sjuka filmen om en man som sätter ihop människor till tusenfotingar, de hänger ihop genom att ha munnen i rövhålet på den framför, fyfan vad skabb!
Som sällskap har vi killarna som aldrig sviker, ben och Jerry! Ska bli kul.
Ska börja fixa middagen nu, mammi och pappi är på golfkurs (som vanligt) så de kommer sent hem och pallar inte sitta här och ruttna.

Några bilder från carros land när vi åker ring!:

hejdå

nu drar jag till klipporna denna otroligt varma dag, hejsvejs (hoppas som fan att jag kommer vara riktigt brun efter den här dageeen!)


snacka om skillnad huh ;) från turkiet faktiskt

baibai snorboll

nu åker min älskade b-vän till Italien, ska ju till henne men om en vecka :/ mina päron tyckte det blev för mycket med 2 veckor som hanna och hennes familj ska vara där, vi har ju redan varit i turkiet i år så de har svårt att få semester från deras (krävande) jobb, men jag klagar inte, 1 vecka i Italien med hanna är BÄST!
Bara jag och b-vän slem kvar här hemma i sverige. Idag sla det bli sjukt varmt, runt 33 grader har jag hört ;o så ska såklart schteeka vid klipporna :D
Känner att jag är extremt hungrig.... konstigt, så ska ner och äta frukost och sen packa massor till klipporna♥

Min bränna än så länge ;) :


har 2 st, en från turkiet, om ni ser så är det "vitare" längre ner hööh

later

solat hela dagen och nu ska jag dra till farmor för at fira mina farbröder, på återseende!


mmmm jag är väldigt brun, kanske inte syns men iaf

woop

antingen kan jag sitta och skriva hur länge som hällst om hur bra filmen var eller så blir :otroligt fucking bra, nog. Ni får tänka själva, men den var sjukt bra, är ledsen för att jag sett den och inte har den kvar hahaha.
Ser ut att bli fint väder idag, ska sätta mig ute och sola tror jag ;) ♥


en till bild från igår!!!!!!!!!!!!!

bye

nu drar jag
outfit och faceloooooki!


bio bio bio

wooho
ska se eclipse (twilight 3) på bio med b-vän Hanna ikväll. Är så jävla taggad, typ number 1 fan, höhö. vi ska åká in vid 4, så ska snart börja fixa mig, kameran åker självklart med!
Har inte bloggat på ett tag, men har bara chillat med hanna, igår såg vi på sor (nån som fattar förutom banan och jag?) åt B&J, spöa elin och daji i tecken, och kubb.. ja kan fortsätta länge, vi gjorde massor.
Just nu lyssnar jag på hög musik och skickar massa bilder till min kusin vitamin.
Nu ska jag ha en toppen dag, byee♥


kusin och jag, midsommar :)
RSS 2.0