aaaah

ikväll är det sista gången jag kommer sova 2010, usch tycker det är väldigt tråkigt och blir alltd deprimerad när det kommer ett nytt år. Men vad ska man göra åt det liksom. Får göra det bästa av situationen.
Har handlat mat med carro nu, var sjukt mycket folk på ica! Vi ska äta middag hemma hos mig imorgon innan utgång. Det blir jag carro gurran och hanna :) myyspys.
Den sista kvällen på 2010 ska spenderas med massa sköna filurer, ska spela spel och kanske se någon film.

Jag på väg till ica: "Taxiar", "Taxinarna", "Taxis", "FLERA TAXIBILAR!"
Vafan heter det liksom!?
Aja nu ska jag göra annat, hejdåååå! Njut sista kvällen


bruuun :(

1 dag kvar på 2010

heeej
Har städat hela rummet nu och ska snart åka till willys och handla mat till nyår :) Igår pratade jag med Emmelie och Amanda, kan inte fatta att de sitter i usa just nu, när kl var 1 på natten här var kl bara runt 4 hos dem. Fett skumt.
Jag känner mig sjukt stressad inför nyår, har så sjukt mycket att fixa. Ändå så sitter jag bara här, typiskt mig. Fast det mesta som ska fixas kan bara göras imorgon, som måla naglarna, raka benen, ansiktsmask, hårinpakning osv. Egentligen tycker jag nyår är överskattat. Men man dras med i the floow.

Försöker få tag i mitt sego Caroline Ohlsson. Hon städar väl just nu. Ska snart gå ner och fixa lunch och fortsätta vara irreterad på att det inte finns så många bra låtar att lyssna på just nu. Har knarkat sönder dirty situation



hejhopp

hellu kom precis hem från mina kära kusiner. Kvällen har bestått av skratt, skratt och mer skratt. Snart ska jag sova och imorgon ska jag vara med carro ;)
Kort inlägg men vad mer kan man skriva. Kan berätta att jag sitter och kollar på pensionärs jävlar med värsta fliner i facet, klockrent program! Jaaa nu börjar ett till :D
Nä nu ska jag se på programet, hejdååå

ge mig sommaaar!

dag 7 - min bästa vän

Min bästa vän är Hanna Andersson. Vi har hållt ihop sedan 1:an i grundskolan, alltså en väldigt lång tid. Hur gammal är man när man går i 1:an? runt 6 år, så vi har känt varandra i 11 år.
Ingen kan nog förså hur otroligt nära varandra vi är. när vi var mindre så lekte vi med varandra vaje dag. Varannan dag var vi hemma hos mig och de andra dagarna hos henne. När jag gick i kluringarna, alltså sexårs som vissa säger så hade jag inte riktigt någon jag var med. Var lite med alla men hade ingen speciell. En dag berättar mamma för mig att en ny tjej ska börja i min klass och hon uppmanar mig att börja prata med henne. Det är exakt det jag gör. Tiden går och nu sitter jag här idag 11 år senare och har fortfarande kvar min bästavän.
När vi var runt 11 år så flyttade vi även till samma gata, så bor typ 20 sek från henne. Våra familjer har även blivit rikgit bra vänner (speciellt papporna) Så vi reser väldigt mycket tillsammans, äter middagar och annat skoj.

Ni vet hur vissa säger syrran osv till sina kompisar. Själv tycker jag det är rätt löjligt men Hanna är verkligen som en syster för mig. Min andra halva.
Klart vi har våra små bråk ibland men vem har inte det? Jag tror, eller nej jag tror inte jag vet att vårat band till varandra är bland de starkaste som finns och jag vet även att det är ytters få som får uppleva detta band. Jag har andra bästavänner också, men ingen som Hanna. Vi har alltd hållit ihop, och ingen kan förändra det.

Nu när hon har varit sjuk och vi inte kunnat träffas på en tid så inser jag hur mycket plats hon tar i mitt liv, jag har även märk att det suger mega mycket utan henne.  
Jag vet att henne kommer jag behålla livet ut.
Jag älskar dig Banan!

längtaaar

asso jag är jävligt less på den där, dag 05 blablabla, som ni kanske märkt. Ska gör en till nu och sen får vi se hur resnten blir hehe.
Sitter och ser på tv och är allmänt trött. Längtar som en galen gris till nyår. Nu ska jag se på fab 5, love it

julafton, fina kusin och jag ♥

:')

såg på tron på bio, var väl okej. Men nu till betydligt viktigare och roligare saker, klicka HÄR så får ni läsa väldens finaste text om mig som carro skrivit. Allt det som sägs är sant till 100% och känner precis likadant. började typ böla när jag läste det, är verkligen svag för fina ord.
Asso ingen kan förstå hur glad och tacksam jag är för att jag träffa denna underbara människa. Behöver verkligen skriva av mig om min "kärlek" till henne, hehe.
Men det blir i ett alldedes speciellt inlägg när jag känner mig på skriv humör. Adioooos

lockiiiit

hellu
gårdagn spenderades med banan, äntligen är hon tillräkligt frisk så vi kan se på film tsm :D Idag har jag köpt en locktång, ska testa den nu ;) någon ny design som verkar grym, only the best for mee :) Ikväll ska jag till kista och se på bio med min kära familj och min kusin och farbror, vilken vi ska se vet jag inte än. Ska titta ut någon bra nu ;)
Wiii lockit hååår, hejdååå
Juste nu åker mina bästa vänner emmelie och amanda till USA, kommer sakna er pluttisar :'(

26/12-10

hellu
var i kista med carro idag, mellandagsrean ni vet. Var sjukt mycket folk, men vi krigade oss fram. Fick med mig hem en assnygg spets-skjorta, spets leggins, en kofta och 2 bhar. Är väldigt nöjd, visar er kanske sen  :)
Träffade även på min kusin carro, lite snopet sådära. Första gången jag träffar på henne av en slump liksom ;) Lite senare under kvällen gick jag och min sjuka banan en prommenad, och nu har jag bara varit med familjen. Nu ska jag se på tv och sooova!

25

jaha nu ät julafton över detta år. Fick massa fina presenter, visar sen ;) Min kusin lova sov med mig i natt och nu väntar vi på mina andra kusiner för då ska vi åka pulka och se på eclipse som jag fick bla igår :)
Nu ska jag klä på mig, hejddåååå

:D

GOD JUL

tomten jag vill ha...





julafton imorgon

hellu
idag har jag hunnit med att städa hela mitt rum, är skit fint nu! sen har jag också gått prommenad med min sjuka b-vän. Usch vad jag saknar henne, vi bor några meter från varandra men ändå känns det som om hon är på semester. Brukar vanligtvis träffa henne minst 2-3 gånger i veckan.
Ska snart slå in alla mina paket och försöka hitta något fint att ha på mig imorgon. Måste även fixa mitt hår. Vet inte vad jag ska göra ikväll, kanske ringer någon om jag orkar. Känner mig så jävla lat nu för tiden, vad är detta? Fast egentligen vet jag vad det beror på. Allt beror på det.
Nä nu orkar jag inte bli neggo faktiskt. Nu ska jag leta kläder i garderoberna, hejdåå


hahahah

-

imorgon är det julafton, känns faktiskt inte bra. Har knappt några julkänslor. Idag är en sånhär dag man är inne och fixar det sista men det går så segt så man vill egentligen hitta på något. På kvällen kan man knappt göra nått heller, iaf inte jag som ska till farmor imorgon kl 8 så måste lägga mig tidigt.
Julen är inte samma sak utan dig, kommer aldrig uppskatta den som jag gjort.

bildboomb på mitt hååår

skolavslutning och jag hade det coolaste håret ;) gjord av carro! skit många kom fram och sa att det var fin och ville veta hur man gjorde. Hörde massvis som viska och i princip alla stirrade.

my angel

heej
idag efter skolan drog jag och carro till ica och köpte var sin B&J och sen drog vi hem till mig och såg på step up 2, otroligt grym film! allt, fotboll, skolan, hår osv.
Hon är en otroligt bra bästa vän och kommer aldrig släppa henne. Vet att hon så småning om kommer läsa det här (med ett leende på läpparna, hoppas jag hehe) så avslutar jag med att säga att jag alltid kommer finnas här för dig. Call me (haha vår humor) när du vill. time doesn't matter. Älskar dig otroligt mycket.

Den här låten är till dig




onödig dag

hejhej
försov mig till matten i morse, så skippade den. Ser då att vi inte har någon svenska letion. Hade inte heller idrott och historia.
Så började 12:50 med Fe fick ett papper och fick göra det vart vi ville. Super onödig dag, kunde vart ledig idag och göra andra viktiga saker. Skolan är så bortkastad tid just nu.
Jag och carro satt i datasalen och var helt galna, så om ni fått några skuma medelande så var det vi hehe. Förutom några då jag blev facerapad!
Nu ska jag snart träna lite och sen ska jag bara chilla galet och invänta tisdagen. Hejdå

jag och carros fina huund!

söndag

heej
carro sov hos mig igår, supermysigt. Vi låg och snacka hela natten. Sen idag har vi åkt pulka med gurran i min asstora backe, fast det är carros också haha.
Sen har jag bakat lussebullar och sett på spy kids. Supernice söndag utan plugg! wiii
För första gången på länge känner jag att det inte är så jobbigt att gå till skolan, och det är ju för att jag är klar med allt ;)

too latee

nu har jag hunnit med att se en stund på en film som jag inte vet vad den heter, badat och fixat allt som går att fixa, ni vet hårinpakning, skrubb osv.
Och till sist bakat pepparkakor ;) ska snart ner och fixa glasyr på dem ^^ Nu ska jag hitta på nått annat, hejdåå

gamla bilder på mig hahah

Lördag

hellu
igår kväll var jag med carro, båda var fett sega så vi bestämde oss för att sitta inne och se på film. Lejonkungen 3 blev det, typiskt oss, disneynördar till max.
Åkte hem runt 12 och somnade direkt, vaknade 7!? fyfaan, men tvingade mig själv att somna om och nu vaknade jag halv 9 ist.
Nu på dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra, baka julsaker tror jag..

diggar den här bilden, jag står och förklarar hur hög vår pyramid ska bli och carro står redo

helluu

hejhejhej
hade vår vanliga håltimme idag, roade oss som vanligt med att ta 100 bilder på gurrans iphone. Efter det hade jag spanska prov, gick sådär.
Sen gick jag till jakan och fika med carrobarro, timmarna flög iväg, kändes som vi suttit där i 30 min så var det typ 2 timmar :O
Kvällen ska spenderas med barrooow


mina fina tjejer gurran och carro

jag och min soulmate

bff ♥

blä

jag gör allt annat än att plugga spanska, lyckat jessica.


syskonen Riihimäki, otroligt snygga

gammmmmal!

torsdaag

heej
torsdag, idag är det halvklass på Fe och då ingår inte jag, så slutar typ halv 1 och börjar med matte igen halv 4 så ska nog strunta i den. Måste hem och plugga spanska ändå.
Vi ska även lämna in svenskan nu på morgonen, äntligen så blir det över för evigt.
Typ snöstorm ute, bussen kommer vara grymt försenad -.-

Har mina örhängen jag fick från carro, de är från Afrika ;)

ser nii ?

klar!

äntligen helt klar med svenskan, har skickat in den och allt, fast glömde att ta bort några * sånna -.- men ska förklara det till henne imorgon. Bara spanskan kvar nu innan lovet!
Sitter just nu och lyssnar på musik men sittar ingen som jag vill lyssna på -.-. titta nyss på mig själv i spegeln och såg hur sjukt långt mitt hår har blivit :O yes!


ja detta är då alltså mina 3 garderobsdörrar :) och jag dåra som sitter som en säck ser jag nu...

onsdaag! 9 dagar kvar

sitter med svenskan förfullt. Är snart klar! WIIII äntligen. Fattar inte varför svenskalärarn vill he ut såna här stora arbeten. Tänk när hon ska rätta dem, 15-20 sider per elev. Good luck.
Ska ut och gå med banan nu, som omväxling innan jag måste återgå till plugget. Lockar 0 %. Men ska köra veckan ut, sen inget mer plugg 2010!
Nu ska jag sätta på min dubbla byxor och göra mig redo för prommenaden, hejdåå

hahahaha usch vad gammal bild, kalla mig bjudarN!

trötter

jag är galet galet galet trött just nu. Vilket suger eftersom jag måste plugga exakt lika mycket som jag gjorde igår. Vilket innebär hela dagen!
Har ingen historia idag så har runt 2 timmars håltimme, då ska jag och carro göra vår powerpoint presentation och svenskan. Sen när jag kommer hem (runt 4) ska jag fortsätta med svenskan och sen råplugga spanska. Det sämsta är att när man gjort svenskan så är man så sjukt jävla trött så har ingen energi kvar till spanskan.
Spanskaprovet på fredag kommer gå åt skogen.
Jag kom på igår att spanskaprovet är det sista provet jag kommer ha 2010, usch vad hämsk det låter när jag säger så. Livet går för fort, hinner inte med. Allt består av plugg, plugg och mera plugg. Nej under lovet ska jag leva livet och spååra!


fredags

önskelista

nån frågade efter min önskelista så tänke berätta den för er :

  • pengar
  • tupla (finsk choklad)
  • Lost 3
  • några utvalda kläder
  • underkläder
  • böcker
  • smycken
  • navelpiercing

jaa typ det vanliga, kommer inte på nått mer just nu


hahahahahahahahahahaha 1 år sedan

trött flicka

seriöst, har pluggat exakt hela dagen. Såhär mycket har ingen pluggat på länge! Är helt slut, har ont i huvudet av allt plugg och kännder mig sjuk. nu är jag expert på medeltiden. Om någon vill ha en uppsats om det på ca 20 sider så hojta till..
hold on jessica, 1 vecka kvar!

aaaaaaaaaaaaaah jag dör



efter 00:57 och några snuttar frammmmmmmmåt! Älskar hans röst, helt beroende! sett alla hans videos miljarder gånger. Seriöst, jag har något fel.

dag 6 - min barndom

vilken knäppis, aja berättar lite om min bardom för er då.
Föddes på karolinska den 4 november, bodde i jakan i några månader, flytta till ett hus i viksjö. Gick på det bästa dagistet, sen vidare till grundskolan.
Hade en bästakompis, camilla heter hon. Vi var så sjukt tajta så ni inte kan föreställa er. Vi träffades varje dag, gjorde allt tillsammans. Vi räknades som 1 person kan man säga, om hon var med i göra laget var jag med i det gröna laget.
Vi började glida ifrån varandra när vi började i grundskolan, då hon började på lundskolan och jag fjällenskolan. Jag träffade Hanna och resten i klassen och hon hittade sina egna vänner. Men vi träffades ändå ofta. Sen när jag flyttade ännu en gång så tappa vi kontakten nästan helt. Jag var då super tajt med hanna och sedandess har hon varit min bbf hehe ;).
Det var lite om det, hejdååå!


jag och hanna♥

åsikter

hellu hemma från denna måndagen i skolan. Bestod av mycket skratt, sprang runt hela förmiddagen med gurran och gjorde massa knäppa och galna saker. Sen hade jag också historia prov, muntligt. Först fick vi skriva om en fråga och efter det satt en liten grupp och diskuterade andra världskriget. Det var skit kul. Jag carro och Dhaif satt över 30 min och fortsatte diskutera haha.

Vi prata bla om bombsaken här i stockholm. Jag är sjukt arg och irreterad på händelsen (gurran vet eftersom jag har suttit i princip hela dagen och sade mina åsikter)
Vissa säger att det är muslimernas fel, knappast. Om en norsk kan sjunga, betyder det att alla "norrmän" kan sjunga?
nej precis, men vem ska man skylla på då? enligt mig så är det han och de som kan kallar "vi" i hans medelande.
Fattar inte ens varför han gör det, vi är ändå de land som behandlar flyktingar mm bäst. Gå och bomba de länder som tvingar kvinnor att bära burka eller som förslavar hela landet.
Jag har så otroligt mycket åsikter om många saker, Jessica Riihimäki nästa moderat partiledare? hehe ;)


hahahahha gammal bild jag hitta

älska glee

söndaag (s ångest)

prata nyss med carro i 30 min på skype, gick igenom historian. Ska läsa i boken en gång och läsa i häftet. Sen får jag vara klar med den för idag. Ska nog läsa en gång till på kvällen, har ju prov imorgon. Går som det går.
Måste skriva klart svenskan och plugga spanska också, baaajs. Har så otroligt mycket i skolan just nu. Ska måla naglarna snart också tror jag, undra vilken fääärg?
Sitter just nu och lyssnar på min favorit musik, alltså julmusik. Ska läsa klart historian nu och sen förflytta mig till stora datan och skriva svenskan.
Juste den där dag 4, dag 10 saken så följer jag nog inte dagarna, skirver när jag har tid och lust, bara så ni vet :)
Hejdååå

närbild woopwoop

dag 5 - vad är kärlek?

vad är kärlek egentligen? finns det ens nått svar på det. Jag tror kärlek känns olika från person till person. Men nått som jag tror gäller alla, eller iaf mig är att det pirrar i magen när man tänker/pratar med den man är kär i. Eller om han skriver ett mess eller liknande. En varm känsla sprids i kroppen och det känns som om man kan sväva upp i det blå.
Om den skulle sitta och prata med en annan tjej så känner man sig sur och på dåligt humör, alltså svartsjuk. När man tänker på allt han sagt och hur glad man blir när man får en komlimang, även fast den är pytte liten så känns det i hela kroppen.
Ja det var lite om hur jag ser på kärlek. Sjukt svårt ämne.

14 dagar kvar



fredaag

nk provet gick sådär. Efter skolan drog och och gurran till jakan, testade massvis med kläder osv. Åt en god lunch och hade det allmänt mysigt en fredag eftermiddag.
Nu är jag hemma och gör inget speciellt. Ha en bra fredaaag! min helg kommer bestå av plugg, plugg och mera plugg

dag 4 - det här åt jag idag

aha löjligt och ointressant men läs och njut om vad jag har ätit idag än så länge:

Frukost: en mörk macka
lunch: Pastasallad med kyckling
Middag: vet inte än hehe!

så kul var det att veta

fredaag

nu ska jag snart dra till skolan. Har nk prov idag som kommer gå skit. Har inte pluggat nått känns det som. Det har iaf inte fastnat i hjärnan.
Sen ska jag dra till jakan med gurran och kanske några mer? får se. Ingenaning om vad som händer ikväll, vi får vänta och se.
Nä nu måste jag läsa igenom nk en sista gång, önska min lycka till ;)

jag idag:

dag 3 - mina föräldrar

jahap päronens tur alltså, börjar med mammi
Alla som träffar oss eller ser oss på kort tycker vi är super lika. Själv så vet jag inte om vi är sådär lika som alla säger. Fast om man tittar på foton på när min mamma var ung så är vi sjuk lika. Ser ut som om det skulle vara jag. Jag är nog mest lik mamma till utseendet, fast vissa säger att jag är lik pappa också. Så lite av båda kan man säga. Mamma är väldigt tjatig, men vems päron är inte det?
Pappa och jag är mest lika "innombords". Ingen gillar fisk, båda älskar lakrits osv. Pappa brukar inte hänga upp sig på småsaker men han går absolut inte med på ex piercingar. Eller han har gått med på 3 st men fler får jag inte ta.
En gemensam sak som alla tre har (men också typ resten av släkten) är att vi har spelat basket. Ligger i blodet.

Det var lite om min mamma och min pappa som jag älskar väldigt mycket. De ställer alltid upp för mig och stöttar mig. Bättre föräldrar får man leta efter.


haha pappa och mamma, lite sådär oförberätt :D ♥

dag 2 - min första kärlek

men nej, gillar inte ämnet...
men aja skriver lite.
Ärligt talat vet jag inte när min första kärlek kom, jag var ju självklart kär i mitt senaste förhållande som varade i 1 år och några månader. Vet inte om jag var kär i förhållandet innan. Allt gick så fort, hann aldrig känna efter. Men sen var jag också tillsammans med en kille runt 6-7 gåner upp till 6: an, det fanns ju känslor men starkare än kärlek vet jag inte.
Vad är kärlek egentligen? när man är så nervös så man får såna här hyperanfall när man bara springer runt, eller när man känner sig helt trygg med personen. Upplevt båda och det var två helt olika saker.

Dag 01 - Presentera mig själv

haha vad löjligt men here we go

Jag heter Jessica Elisabeth Riihimäki, och som ni hör på efternamnet så kommer halva jag från Finland. Bästa efternamnet man kan ha.
Jag är 17 år, fyllde år den 4 november. Jag bor i ett grått/blått hus i viksjö med min mamma, pappa och lille bror. Går år 2 i gymnasiet, läser sam-ekonomi. Är super nöjd med mitt val och har en skit bra klass. På fritiden dansar jag en stil som heter femeninvibe. Jag tränar även på friskis och svettis när jag har tid. Skolan tar upp en hel del av mitt liv, men det är för jag vill ha en bra framtid hehe.
Jag älskar julen, bästa tiden på året. Är galen i julsånger och kan sitta en sommardag och bara lyssna. Jag är knäpp, galen och absolut inte som någon annan, vilket jag är stolt över. Jag gillar inte människor som sviker och de som tror sig.
Så det var lite om mig, känns fortfarande jätte löjligt, hahahaha!

tönt jag vet

okej såg den här för ett tag sen, brydde mig inte så mycket. Men nu när carro gör den så måste jag också göra den hehehehehehe
kul tidsfördrift iaf.


Dag 01 – Presentera mig själv

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min barndom

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett speciellt ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Mitt hem

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Tillåt mig presentera…

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – Mina vänner

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Mina intressen

super otroligt mega såld på snubben



måndag

måndag. Fortfarande ingen skolmat, men får 50kr som rikskupong så det är bra iaf. Har ingen matte heller så börjar 09:40 ^^
Slutar dock 20 i 4 men imorgon är jag ledig, eller ledig och ledig. Ska plugga Nk, Svenska, Historia och Företagsekonomi så kommer sitta med näsan i en bok hela dagen. + är att man slipper gå upp kl 7. Bussen går om 20 minuter, men har idrott så måste börja packa den väskan. Vi ska ha dans, eller rättare sagt donia, sandra och dalia ska ha elevleddlektion. Får se hur det blir. De dansar inte samma dansstil som mig men kan bli kul ändå (;♥

har världens myskläder idag, gillare inte men idag vägrar jag frysa + är super trött så orkar inte bry mig för fem öre.

hatar



hata söndagar, helgen flög förbi. Orkar inte. 4 prov och alla kommer gå sämst. Är fortfarande sjukt besviken på min bok och har knappt lust att läsa klart den. hejdå

:( :( :( :( :( :( :( :(

nu är jag riktigt ledsen och besviken. Min bok handlar om helt fel saker. det är 2 personer, en tjej och en kille som SKA bli tsm för de är med varandra i böckerna liksom men nu går han och blir tsm med en annan tjej. Mitt liv är förstört.
Hela serien är helt förstörd nu. Den var bäst men nu är den sämst! :(

lördag

hejhejhejhej
party igår, kom hem 2, somnade. Vaknade vid 11 och har pluggat lite och städat mitt rum och garderoben ;) Nu ska jag till farmor för min låtsas farfar fyller år. Sen ikväll ska jag nog till min favorit banana.
Hejdååå

trött tjej

fy

glömde en sak... det är RÅTTOR i vår matsal i skolan. Fyfan vad äckligt. Undra vart vi ska äta nu liksom.. de måste ju spruta gift på dom och då kan vi ju inte gå runt och äta där, eller?
äcklad till 100

torsdag

hejsan
igår körde jag kickboxning och idag ska jag köra skivstång, hahah kommer dö. Passet börjar halv 6 och jag hinner inte ens hem så måste sitta och vänta i skolan ett tag. Måste släpa med mig massa kläder och nått att äta så jag inte hungrar ihjäl när jag lyfter tyngder ;)
Börjar 09:50 idag med svenska och slutar runt 5 med matte, jobbigaste dagen och jag gillar den inte. Det ända som är kul är data och layout fast jag är klar där så har suttit och väntat på alla andra typ 4 lektionstillfällen och får vänta yttligare några, aah sega!


gud vad snäll jag ser ut, alla vill bli min kompis nu visst

biildbomb

samsamsamsamsamsam är bäst!

onsdaag

okej mitt förra inlägg vill inte komma upp? aja onsdag idag iaf, har först företagsekonomi där i har läxförhör som inte kommer gå så bra hehe. Sen har jag Historia och sen slutar jag kl 2, ist för 20 i 4 :D skönt vaa!
Ska hem och skriva klart engelskan, börja läsa lite NK och göra lite på svenska arbetet. Fan vad kallt det är ute, -16 grader! inte klokt.
nu ska jag gå, hejdåå

RSS 2.0