!

snart kommer släkten för att fira mig, sen ikväll festfestfest

kusin

har varit med kusin idag, hade skojskoj. Ikväll ska jag bara chilla framför idol... skönt, är övertaggad tills imorgon! nu ska jag äta pusspuss♥

dålig fantasi

hellluuuw
jag är vaken och har ätit frukost. Tidigt, i knöw. Vet inte vad jag ska göra idag, ska snart kanske messa banan och fråga vad hon har för sig.... kanske ska baka till min födelsedag om jag orkar.
Jag känner att det inte finns någon låt som jag vill lyssna på, men ändå vill jag lyssna på musik.... jobbigt det där. Nu ska jag göra nått annat pusspuss


80-tal♥

good night

kl är snart halv 11 och nu ska jag sova, nattinatti bitches

chilkväll

lhemma från hanna, hade myskväll med Emmelie sandra och clara. Vi såg någon film om surfare, och så pratade vi så klart också.
Har ingenaning om vad jag ska göra imorgon på dagen, ska försöka öppna matteboken och plugga lite men vill inte, det är ju liksom lov... snälla någon gång måste man få tänka på annat och ha lite fritid.
Nu ska jag snart gå och sova tror jag, har inget annat för mig♥

bara för jag älskar dig♥

skolfotot (bilderna tagna från carros blogg hihi)


klassen

jag i rosa tröja i mittenraden haha

YÄÄÄSH


Bilder från dagen :) kärlek på mina tjejor♥


wii

hellu
Dagen spenderades först med Carro och sen kom Sophia, vi spelade typ wii hela tiden haha sjukt kul, lägger upp massa bilder här och på facebook senare så fort carro har skickat sina bilder.
Ikväll kanske jag ska till Hanna där några tjejer är.
Det var typ min dag idag, inget intressant. Nu ska jag göra annat pusspuss♥


ska bli fjortis

bilder

bilder från igår när vi såg michael jackson filmen This is it

skolfotto

jag har fått skolfotot. Blev inte så bra, men det blir man ju typ aldrig. På klassfotot blev jag inte heller bra haha...  men allt blev okej, ingen katastrof iaf som tur är. Men skolkatalogen var inte med, hoppas man får den snart.
Snart ska jag dra til stan, hanna ska bara bli klar (seg som vanligt). Nu ska jag göra annat pusspuss♥

 

this is it

vaken igen, dagen ska spenderas i stan med tjejorna... ska se This is it på bio. Ska bli kul.
Som ni kanske märker suger jag att uppdatera på helgerna och lov, men orkar ínte♥

-

jag är vaken, ska nog baka och spela tv spel med munken pusspuss♥

trååååk

hemma från emmeliepemmelie nu, har ingenaning om vad jag ska göra idag, kanske handla med mamma. Jag har typ absolut inget kul att skriva mer, ska kanske gå och starta en film eller nått, pallar inte sitta framfär datan och desutom så tjatar joakim att han ska ha datan så nu går jag hejsvejs♥


kung

26/10

var i stan igår med emmelie, sen stack vi till jakan och hyrde the unborn, åkte hem till emmelie fast bussarna gick så sällan så vi gick typ halva vägen -.-
Efter filmen vågade jag inte gå hem så jag sov över här hihi.
Nu ska Emmelie åka iväg med sin familj och jag ska hem, uppdaterar mer då kisses♥

 


gammal bild på hanna och mig

blä

min banan är sjuk och allt är tråkigt. Är på dåligt humör, ska nog höra om kusin vill göra nått med mig. Hon är säkert redan upptagen med andra, annars ska jag bara vara hemma ikväll. Hyra en film eller nått.
Jag kan inte acceptera vännförfrågningar på facebook, väldigt irreterande!
Nu ska jag gå och göra nått annat pusspuss♥


jag driver så ni vet

min nya dråg

lördag och lov

god morgon. Låg i sängen till kl 1 sen gick jag och tog ett bubbelbad superskönt. Nu sitter jag nere i soffan med datan i knät.
Har ingenaning om vad jag ska göra idag, vi får se..
Nu ska jag iaf gå pusspuss♥

mer bilder som du älskar :)

bilder som du älskar

tonar emmelies hår ;)

sitter och tonar håret på emmelie, kommrt bli ashett... hon har också klippt lugg sexy bitch. Sen ikväll ska vi väll bara ha myskväll med en skräckis♥


emmelie and mio :)

nu ska jag dra iväg till emmelie pusspuss

ibland har man tråkigt

ibland har man tråkigt

23/10

slutade halv 10 idag,  hade svenska, sulle presentera om en bok man läst och lämna in ett arbete som vi gjort under en tid. Nu väntar jag bara på att emmelie ska sluta. Ska snart äta lite lunch och så är banan sjuk så krya på dig bebbis♥

22/10

hellu gissa vem som slutade kl 12 idag, jaaag! sjukt skönt... nu ska jag bara fixa det sista i svenskan, lämna in det imorgon. sluta vid halv 10, dra hem och fira loooovet. WOHO!
och för dom som inte vet så fyller jag 16 år snart (a)
Nu ska jag göra klart svenskan en gång för alla pusspuss♥


klas för skolan bitches ;)♥

22/10

morgon
dansen gick bra , och jag ska snart dra iväg till skolan för att ha gympa. Vi ska ha innebandy -.- sen har jag matte och sist svenska.
Sen ska jag hem.
En beskring av min dag, haha tråkigt... nu ska jag gå och föna håret... puss♥


jag och mitt blöta hår haha

dansdansdans

nu ska jag på dans suckers♥

21/10

morgon
bussen går 4 över 9 och jag börjar 09:50. Har 2 timmars rast, då ska jag nog hem till rasmus och äta där. Sen har jag ingen matte idag så slutar 3 isf för 20 över 4. och sist så ska jag på dans. Nu måste jag gå pussisar♥ 


the fucking best shiiiit ;)

aaw vad fina vi är uppifrån ♥

20/10

helliiiiuuw
nu har jag officielt gjort klart svenskan, ska bara be mamma titta igenom det. Annasr ska jag bara chilla tills kl 9, då ska jag ner och göra en fet stor galss och sätta mig framför tv:n och se på AA (andra avenyn) min dråg!
I skolan hände inget kul, eller jo jag fick tillbaka mitt matkort haha yäässh! Vi fick se en hemsk film på geografin om hur dom behandlar kinesiska flickor i kina, asso dom som lämnas bort för päronen vill ha en kille ist. Dumma i huvudet säger jag bara, är så grymt arg! kan skriva en bok om hur jag känner.
Ska fan starta ett barnhem för kinesiska flickor.
Nog om det, nu ska jag spana in andra bloggar, pussisar♥


min b-vänn och jag♥

20/10

hellu, bussen går typ om en timme, så har gott om tid på mig.
Juste mitt matkort är borta ;s vet inte vad jag ska göra. Nu vet jag inte vad jag ska skriva, ska kanske träna ikväll får se... nu ska jag gå pussisar♥

19/10

hemma från träningen med sophia och tove, träffade även Camilla där också trevligtrevligt. Vi körde spinning men bas, så inte så jobbig för jag är van med medel.
Nu ska jag bara chilla framför datan, och se på tv om jag orkar.
Juste vi har ingen matte varken imorgon eller på onsdag, fatta asso den här veckan har jag ingen SO ingen matte förutom på torsdag och ingen spanska på fredag. Bästa veckan.
Nu ska jag tagga puss♥

Hanna och emmelie, my best friends. Oavsett vad som händer kommer jag alltid älska er (amanda också men hon är inte med på bildern)

19/10

måste ju bara slänga in några bilder (a)♥

19/10

morgon
börjar 10 idag med naturvetenskap, sen matte och sist datakundskap. och idag är det sista gången vi har data, sedan slutar jag halv 1 hedan efter.
Sen ikväll ska ja nog träna, men nu ska jag dra puss♥

18/10

hejsan svejsan
Svenskan är i princip klar, ska bara läsa igenom och rätta till vissa saker.
Annars har jag bara chillat idag, vilket jag behövde. Blev ingen träning för några var upptagna, så det blir imorgon ist.
Ska se på en film med bror ikväll och så kanske rasmus tittar förbi. På måndag har jag ingen SH så börjar 10 ist för 08:20, super skönt, då kan jag vakna kl halv 9 om jag vill.
Juste jag har ju blivit brunhårig igen ist för jätte ljusbrunt, back on track ♥

18/10

hellu:)
gårdagen var kul, tänker inte gå in på några ditaljer dock. Jag kom hem vid 1 och somnade nästan direkt, vaknade vid 9 och nu sitter jag och pluggar svenska. Är snart klar ska bara skriva 1 A4 till kanske, superskönt.
Sen är det bara nästa vecka och sen lov, äntligen ^^ och några dagar efter lovet fyller jag 16 år wooohooo :D
nej nu måste jag fortsätta jobba om jag ska bli klar någongån kyssar♥

17/10

ska dra kl 8, kommer hem vid 2 eller nått kyssar♥

17/10

fan mitt inlägg försvann-.- orkar inte skriva om ♥

16/10

tränat klart nu, det var skit kul verkligen :)
Annars har jag duschat och ätit och nu sitter jag och gör svenska arbetet jag vet.... på en fredag men ska nog bara ha en myskväll med min familj så väntar på att idol ska börja, altså om 2 timamr så kan lika gärna göra lite svenska och få söndagen ledig.
Fast det går segt, vet inte riktigt vad jag ska skriva -.- ♥


yeah

16/10

hem ljuva hem, haha nu är jag hemma, ska snart åka och träna kickboxning med sophia :) Sen ikväll ska jag nog se på idol med familjen, bara ta det lugnt.
Var i stan igår, köpte en jacka som jag älskar, 2 klänningar och ett par skor.
Sen åt jag och rasmus på tacobar, super gott. Nu ska jag gå och göra annat♥

16/10

jaha nu är det fredag minsan, har 2 lektioner. Sen ska jag träna kickboxning med Sophia, ska bli kul. och till sist så ska jag göra svenska skiten, vill bara bli klar med den.
Nu måste jag gå pussspusssss♥

15/10

nu ska jag dra till staden med Rasmus, ska titta lite på jackor och kläder. Sen ska vi väll äta nånstans. Sen ska jag göra mer svenska och ännu mer svenska. Sen får det vara bra med plugg, skre 2 till A4. Väntar bara på att rasmus ska sluta så jag ska se lite på tv nu pusspuss♥

15/10

fick jobba hemma på svenskan så slutade kl 12, sitter och pluggar svenska förfullt nu.... vill verkligen bli klar så den inte ligger och väntar så jag får göra den i sista sekund, då blir det alltid dåligt.
Haha glömde att jag skrev ett inlägg så nu har jag kommig längre i arbetet, har skrivit ca en A4 och har typ 8 st kvar, nu måste jag fortsätta jobba, workworkwork♥


kisses♦

15/10

jag är vaken och trött, som alltid.
Börjar 08:20 idag så min bugg går om en halvtimme -.- jobbigtjobbigt, fast har inget prov eller läxförhör idag så det är ju bra, slutar runt halv 3, ska dra hem och sätta mig med svenska grejen. Sen ska jag vara med rasmus :)
Nu måste jag fortsätta sminka mig om jag ska hinna med den där bussen ;o♥

dagens..

dagens otroliga nyhet : madde ska klippa sig, haha gud vad jag mobbar henne för det, skoja bara baaaby :) ♥
annars är jag hemma från dansen nu, var sjukt kul som vanligt.. nu ska jag stänga av datan, se lite på tv och sen sova. Hoppas alla sover gott pussisar♥

jag dör, sjukt gammal bild XD hanna (som inte förstår att hon kommer med på bilden) och cpiga jag haha

hot

ska dra till dansen nu, låten vi dansar till....



jag lovar, hett som fan♥

14/10

hemma från skolan, äntligen. Matte provet har jag ingenaning om hur det gick, vet att jag kommer ha fel på ca 3-4 st och sen några fler säkert.
annars flummade jag med madde under engelskan haha.
Ikväll är det dans, tänkte lägga up låten vi dansar till senare :)
Annars ska jag nog bara chilla idag, inte plugga med andra ord...... ska fixa svenskan imorgon och över helgen.
Nu ska jag vänta på att pappi ska komma hem och göra maten pusspuss♥

you had me you lost me

hejsan
sovmorgon idag till 09:50, har båte matte prov och engelska läxförhör.....  jobbigt till max, men ska klara av dagen och vänta på dansen, som är det roligaste som finns haha ^^
Sen har jag inget att plugga ikväll heller kom jag på nu, wow typ första gången, neeej kom på att jag måste göra svenskan fuck.
Nu ska jag fortsätta dunka musik pussisar♥

13/10

har ingen som hällst aning om vad jag ska skriva som rubrik nu förtiden, så det får bli datum... funkar bra det också.
Annars kom jag nyss hem från skolan, åkte buss hem med Emmelie, och madde som vanligt :)
Imorgon har jag matte prov och jag kommer faila hårt, jag fattar seriöst ingenting. Så ikväll ska jag försöka få in nått i min döda hjärna.
Nu ska jag äta nått och sätta mig med matte boken + engelskan fan vad allt är jobbigt just nu♥

13/10

God morgon, sitter och äter frukost framför datan. inget kul med det. tisdag idag, slutar vid halv  och börjar 20 över 8, jobbigjobbigt.
Nu måste jag gå, bussen går snart om 10 min så måste rusa ♥

12/10

hellu upptagna bruden hära, nej men jag har haft sjukt mycket att göra, matte prov på onsdag och så. Var och träna med Sophia, var skit kul ;)
no intressing i det här inlägget, nej men inget kul eller interesant har hänt på länge, väntar bara på helgen ;)
Måste göra svenska uppgiften också ;o skit vad mycket allt blir helt plötsligt -.- nu måste jag gå ♥

12/10

internett har varit cp hela dagen, skriver mer efter jag tränat♥

-

hejsan
söndag idag vilket betyder plugg, dom andra bangar på träningen latisar or what. Måste hitta någon som älskar att träna som jag, som inte bangar hela tiden hosthannahost... ska börja träna med Sophia också hoppas hon vill träna hela tiden ;)
Sitter och pluggar svenska förfullt... ska plugga matte senare också, not fun.
Jag ska klara av den här veckan och göra mitt bästa på provet (matte), och sen hoppas det går fort till helgen.
Det är min plan haha. Nu måste jag fortsätta plugga så jag blir klar någongång pusspuss♥

-

om en kvart kommer släkten hit, + hannas familj lite senare så ska vi fira joakim och se på matchen sen, vet nästan redan att sverige kommer förlora men kan ju alltid hoppas.
Det var det intressanta som jag har att säga, har annars städat rummet så nu är det fint och rasmus sov över här igår, nu ska jag gå och fixa håret pusspuss♥

-

hemma nu.
Ska börja baka sockerkaka ;) så hinner inte skriva så mycket mer pusspuss♥

-

tjoho
Börjar kvart över 11 idag, har en lektion och slutar sen. Idag fyller min bror år så var uppe vid 7 och sjöng för honom. Rätt jobbigt vid tanken på att jag kunde sovit till halv 10 men vad gör man inte för sig broder♥ Nu ska jag börja fixaa mig pusspuss♥

haha

-

ååh bloggen är super seg och jag är seg, har nyss tränat spinning med banan, det gick bra men är helt slut nu. Men antar att så ska det vara.
Igår på dansen körde vi Ragga, och jag kan inte beskriva hur kul det var.
Hade prov i SH idag också, gick sådär hoppas på vg eller i värsta fall g.
Nu ska jag snart sova, har ingen svenska imorgon så börjar kavty över 11 och har bara spanska sen ska jag hem och fira min bror för han bli 10 imorgon♥

-

sådär
sitter hemma, rasmus åkte precis tillbaka till skolan för han börjar 1 och jag 2 så jag har en timma kvart tills bussen ska åka, haha yääs!
Spanskan gick bra haha no problemas!
Idag är det onsdag, vilket betyder dans, längtar ska bara klara av engelskan där vi har glosor och jag har inte pluggat ett skit!
Sen matte.
Nu ska jag plugga lite engelska och sen ska jag dra pusspuss♥

-

Börjar 09:50 idag, och madde är sjuk den skitungen♥ får gå på spanskan själv nue. WOOOHO jag läste nyss att vi inte har någon geografi :D yääääs då har jag 3 timmars håltimme, ska dra hem eller till pojkisen<333

-

asso fuck bloggen vafan är det stort på sidan för? hjälp !

-

hejsan svejsan
Jag kom hem från skolan vig 4 och började plugga Sh har ju prov på torsdag -.- sen åkte jag och mamma till outlett för att köpa present till min pluttinutt haha min bror med andra ord.
Såklart så hittade jag lite saker som jag bara måste ha, så jag köpte dom! inte bra, hade kommit överens med Madde att vi skulle spara! men från och med nu så ska jag  (ska bara köpa ett par skor)
Nu ska jag vänta på att klockan ska slå 9 så AA börjar. YÄS!♥




rosa, kan det bli hetare

-

jag är vaken och trött som vanligt (hahaha alla inlägg på morgonen börjar så) börjar 20 över 8 idag också och slutar halv 4, boriiing.
Vi har matte engelska mentor och geografi, kanske ha glömt något ämne men inte så viktigt.
Nu ska jag gå för måste fixa mig pusspuss

-

sitter i skolans datasal med madde, vi börjar 55 med naturvetenskap och hade nyss SH... tråkigt! Efter naturvetenskapen har jag matte och sen en skit lång rast och sen datakunskap.
När jag kommer hem ska jag träna själv eller dra med mig någon ;) sen ska jag plugga all night long haha nej men väldigt länge iaf.
Nu ska vi gå till skåpen och hämta böckerna och sen gå till den tråkiga lektionen -.- pusspuss<33

-

vaken och super trött, ville inte gå upp från sängen i morse, men vem vill egentligen göra det kl 7 på morgonen?
Idag slutar jag 3 då ska jag hem och plugga, hela kvällen ska nog också träna tror jag, vid halv 8 någon gång..... Nu måste jag gå pusspuss<33

-

jag vet, sämst uppdatering nu men har så mycket i plugget och allt, ska bara berätta om helgen. I fredags var jag med Hanna och Jennifer, vi sov hos hanna också mysmys.
Sen på lördagen satt jag och Hanna och dega framför tv exakt hela dagen, haha och idag har jag pluggat och tränat och nu på kvällen såg jag det sista avsnittet på mannen under trappan, med rasmus.
Nu ska jag sova börjar tidigt imorgon (som vanligt suck) <333

-

pluggat pluggat pluggat tränat kickboxning med hanna niina och linn och nu ska jag plugga äta plugga pch vara med rasmus<3

-

jag har fått en ny mobil suckers

-

kvällen spenderas med Hanna och Jennifer, skriver mer sen pussisar<333

när man har tråkigt tar man bilder

-

nu är jag hemma, eller har varit hemma ett tag nu, vi slutade kl 12 ist för halv 1. Superskönt.
Har inga planer till kvällen, men nått händer hoppas jag.
Nu ska jag läsa till SH och sen ska jag äta lite pusspuss<33

-

vaken och är trött som vanligt, har inte alls mycket tid på mig så måste rusa pusspuss<333

-

hemma från skolan, fick sluta en halvtimme tidigare, superskönt! Imorgon är det freeeedag taggush till max ( som alltid )
men innan det ska jag plugga som en idiot, eller ja... iaf försöka.
Nu måste jag dra pusspuss<333

-

nu har jag vaknat, snacka om att jag är trött.
Hoppas skoldagen går fort så jag kan hem och sova. Idag händer inget speciellt ska hem och börja plugga och sen bara chilla.
Nu måste jag fixa mig pusspuss<3333

RSS 2.0