skit i det här

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/750158/jessicariihimakibloggse?claim=nh6j2mywkx5">Följ min blogg med bloglovin</a>

Sol

heeej
Idag är det sol, vilket betyder pressa i solen B) med Hanna ofc.
Måste bara berätta min drömm, det var att jag, Rasmus och min kusin Carro åkte frittfall, men det var 3 olika frittfall på en såndär stång, det var skit läskigt och jag vakna upp och kände hur jag grät X) haha så det kan gå ibland.

Igår var jag ute med några kompisar och vi åkte typ runt på deras moppar och sen såg vi på tv tills alla gick hem, mysmys.
Ska skriva min Nicaragua presentation typ snart, och nu ska jag äta frukost tror jag. Är inte så hungrig. pusspuss<33

Carro

hejhej
Nu sitter jag hemma hos carro, vi har fikat och tagit många bilder. KULKUL ;D ska snart åka hem för vi ska på middag hos F. Andersson :)<33

Haha en rolig bild på mig, tagen nyss

Finaste


Jag älskar dig bästavänn, utan dig inget mig

Bilder från Barcelona

bilder från Barcelona

Barcelona

Dag 1:
Min familj gick över till Hannas hus, där den stoooora taxin stod. I den skulle alla 8 åka ^^ sen begav vi oss mot Arlanda. Sen chekade vi in och aa allt det där ni vet som man måste göra, sen satt vi på planet. Där lärde Elin oss någon ramsa som man gör på benen, + att vi tog många bilder för att få tiden att gå. Vi landade i Holland där vi åt snabbt och gick sedan för att fixa allt med nästa plan, medan vi väntade var jag och Hanna flum, så vi åkte på ett sånt där band, ni vet som en rulltrappa fast platt. Där åkte vi och gjorde grimarser. HOHO busiga ^^
Sen åkte vi med nästa flygplan, då satt jag och Hanna själva på en sån där 3 sitsar, vi sov. Sen var vi framme i Spanien, vi tog taxi till nått ställer och väntade där på en tjej som skulle visa oss våra lägenheter.
När vi kommit till rätta och packat upp och allt gick vi ner och åt på en väldigt fin resturang, mysmys. Sen orkade vi inte göra nått mer så det blev hem och sova.

Dag 2:
Den här dagen gick vi mest bara runt och såg på allt som var värt att se, vi gick på en berömd gata och såg många coola hus. Vi gick nog i ca 3 timmar, sen gick vi ner och letade efter nått ställe att äta på, vet inte riktigt men tror att vi gick lite i några affärer.
Efter maten var det bara hem och sova som vanligt, eftersom man äter runt 9 där så vi var inte hemma förrän var 11 och då måste man ju sova så man är utvilad till nästa dagen.

Dag 3:
Idag var vi ute och cyckla B) med en guide som berätta allt om staden, vi cycklade runt väldigt mycket och vi fick se många nya saker och veta väldigt mycket. Det var jätte kul, cycklarna var jätte konstiga. Där man höll i styret var jätte långt från varandra.
Sen gick jag Hanna och Elin ner och solade och vi blev SUPER BRÄNDRA! guuud jag flagnar än :S men vi blev asröda iaf, inte så fint. Senare gick vi och åt.

Dag 4:
Den här dagen var min familj + Hanna på ett undervatten museum. Der var riktigt kul och coolt, jag och Hanna begav oss ut på egen hand och tog massor med bilder. Dock är vi knallröda i facet på varenda bild för vi blev ju brända -.-
Dom andra i familjen Andersson var uppe på ett berg och såg på OS arenan och nån gammal spansk by.
Sen förenades vi igen och gick för att äta.

dag 5:
Idag var vi och såg på ett museum, det var inrett som det skulle sett ut på 1970 tror jag det var, det var riktigt coolt. Vi gick sen upp på taket, guuud vad högt upp det var, jag mådder riktigt illa av höjden X) sen gick vi ner till stranden, fast vi var bara där i 2 timmar typ för vi gick ner dit så sent.

Dag 6:
Den här dagen vad en av dom bästa, då var det min tur att följa med Hanna och hennes familj till Barcelonas fotbolls stadium. Min familj gick på zoo.
Det var super häftigt där i fotbolls arenan, såååå stort. Vi fick vara på läktarna och där tidningarna och alla såna sitter.Vi fick också se deras omklädningsrum och massa andra rum, i början fick man också se en 3D film.
Sen när alla 8 var ute och skulle äta köpte jag och Hanna en Messi tröja B)
Senare gick vi och såg en ljusshow, det var en fontän som sprutade vatten som hade olika färger. SKIIIIT coolt var det.

Dag 7:
Idag var det tänkt att vi skulle dra till stranden, men det var molnigt :'( så vi var inne hela dagen, tills middagen då vi shoppade lite.

Dag 8:
Då gick vi upp kl 2 och åkte med taxi till flygplatsen. Där vantade vi på flyget väldigt länge, men när vi äntligen satt på planet sov nog alla. Tills vi landade åter igen i Holland för att byta flyg mot Sverige, där på flygplatsen var Paris Hilton, sååååå coolt. 
Sen när vi kom hem var jag sjukt trött men ändå var jag med Rasmus. Hade saknat han mycket.


Det här var beskrivningen om vad som hände i Barcelona, visst hände mer men orkar inte skriva allt, och ni kommer nog inte orka läsa. Orkar ni ens läsa nu haha X) <333 

Kusin

hejsan

nu ska jag snart åka till min kusin Carro, hon har fyllt år, 13 vårar har hon redan blivit ^^ senare ska jag nog vara med hanna ;) skriver mer sen puss<33

låt

kommer ihåg när den här vann :) minnen.

Stämmer

Dans

juste nu har jag äntligen bokat så jag ska dansa på balettakademin B) längtar, ska dansa där med Hanna ofc, snart blir vi mer dansporffs än vad vi redan är, men ist för bara gå på street som vi brukade ska vi gå på street för tjejer, lite med sexigare moveeeees ;)<33333333

-

Näääh ingen bio blev det, hanna ville inte typ. Vet inte vad vi ska göra -.- kanske åka någonstans? får se,<3

ledig

hejsan svejsan

Idag var alla i min skola ledig, sköntskönt! jag och bästavänn Hanna drog till jakan, där köpte jag en kräm, en klänning och en BH :)
Sen köpte vi dricka och något att äta, vilket blev en daim till mig och en glass till Hanna, sen åkte vi hem. Ikväll ska vi gå på bio tror jag, vet inte riktigt vilken än, ska se vilka som visas nu....
och om ni inte visste det så har någon ätit upp mitt godis :@ bajs på den! säker pappa den boven -.-
tog blider, meeeen dom lägger jag upp senare.
nu ska jag leta efter några moviiiies hejdå :) <333

Morgon

nu ska jag snart dra till plugget och få dom där 2 redovisningarna över, sen på fredag är jag ledig för vår skola har studiedag då hoho B)
humilihum..... just nu sminkar jag mig, inte så intressant men skriver iaf för annars har jag inget att skriva sådetså.
Jag undrar vad som händer i helgen? hoppas det blir nått iaf. På lördag förmiddag ska jag iaf till Carro och min moster Marie, dom har fyllt år :) ska bli ruuuligt.
Juste matchen igår ja... blev glad att Barcelona van, jag var ju liksom där förra veckan (a) det var nog därför dom van, haha driiiiv.

Nu ska jag fortsätta sminka mig och vänta på att dan ska passera snabbt och ljudlöst, om den kan det. pussar<3<3

MVG WOHOO

heeeeeej
Är super glad, jag fick MVG på mitt hk arbete och mitt geografi prov, är stolt över mig själv ^^
Historia provet gick sådär, hoppas på ett VG iaf. Imorgon ska jag presentera en bok som har har läst, jag läste Om jag kunde drömma. Altså Twilight på engelska. Jag vet säg inget, den är sjuuuukt gammal men det var bästavänn som var så seg att läsa den så därför (skyller allt på henne nu ^^) men den ska jag iaf presentera, hoppas det går bra.

Nu sitter jag och lyssnar på musik, som typ alltid. Kollar också runt på facebook.
Nu ska jag fortsätta med mitt kollande och lyssnande, ha det så bra ;)<33



Det är fintfint väder ute :)

Morgon

Hejsan, nu sitter jag och sminkar mig. Ska snart ner och äta frukost. Egentligen äter jag alltid först och tar sminket sen men not today. Idag har jag andra världs kriget prov, suck. Hoppas det går bra.
Jag ska också lämna in min text om Nicaragua's ekonomi idag, skönt att ha det över iaf. Nu ska jag bege mig neråt ha det så bra hejsvejs :) <33

plugg plugg plugg

Hejsan
Skriver om Barcelona snart. Igår vad det plugga som gällde, dock gjorde jag inte det lika mycket som jag tänkt göra. Ist gjorde jag ett eget test på facebook, hahaha tönt på mig.
Jag, Hanna och Niina tränade också, det blev vanligt medel pass med en kille vars namn jag glömt. Vi körde hårt och blev tomater i ansiktet. MEN det var också för att det var jätte varm i vår hall.

Idag har skolan flytit på, jag fick veta att jag får VG i engelska i slutbetyget. Är nöjd, engelska är inte mitt starkaste ämne. Nu sitter jag här och pluggar om andra världskriget, prov imrogon -.-

Vet ni.... idag fyller min kusin Caroline 13 år :D GRATTIIIIIS älskade kusin

men nu nu ska jag fortsätta plugga ha det bra :)<33

-

Tillbaka, skriver mer sen när jag har tid och vilat upp mig. Har inte sovit alls. Måste också ladda upp dom typ 5000 bilderna från kameran HAHA, vi hade det sjukt roligt men berättar mer sen hejsvejs ;)<33

Tired

I am so done with wishing you were still here

1 dag kvar

Hejsan

Inte skrivit på ett tag, har bara inte haft tid.
I onsdags var jag och bästavänn Hanna på Beyonce, det var helt otroligt underbart. Kan inte beskriva hur bra hon är.
Vi tog typ 150 bilder, orkar inte lägga upp alla men några kommer ;)
I går gjorde jag först SO provet och sen NO prover, båda gick sådär. Kunde gått bättre. Sen gick vi hem, då såg jag att städtanten fortfarande städa i mitt hus, så vi gick båda hem till Hanna och gjorde aööt möjligt. Jag drog hem efter 6 någon gång.
När jag var hemma så åt jag middag sen packade jag och sen fixade jag med min älsklings tussan (min kanin) :)
Idag är det fredag :D såååå skönt, men det blir typ inget ikväll :'( Men skolans lektioner är chill idag, först språk och där ser vi på filmen Gladiator.
Sen matte där vår lärare gör muntliga nationella så vi andra kan chilla. Efter det har baa killarna engelska för dom ska presentera en sak (som vi tjejer redan gjort) Sen är det idrott som gäller.
Sen ska jag hem och packa det sista, sedan ut tror jag.
OMG IMORGON ÅKER JAG OCH BÄSTAVÄNN HANNA TILL BARCELONA, KAN INTE BESKRIVA MIN LYCKA. VI KOMMER HA DET ROLIGAST, NÄSTAN SÅ JAG GRÅTER AV LYCKA. BÄSTA SOM HAR HÄNT I LIVET. VI SKA ÅKA EN STOOOOR BIL TILL ARLANDA OCH VI SKA OCKSÅ MELLANLANDA I HOLLAND, FÖR ATT VI INTE VILL HA DEN ÄKLIGA FLYGMATEN ;)

Because you live

Orkar inte skriva om min skoldag, den är ända som alla andra. Förutom att jag har gjort biologi provet nu, det gick inte bra. Hoppas bara på det bästa.
På torsdag har jag 2 prov, SO och biologi fortsättningen, efter det är det bara fredag, då blir det fiesta tror jag och sen på lördagen bär det iväg till BARCELONA. Längtar sjuuukt mycket, viii kommer ha roligast!
Nu ska jag gå för snart kommer Rasmus hem till mig :) hej då ha det så bra <3

Då nu föralltid

Morogn

Hejsan, sitter och väntar på att plattången ska bli varm. Min riktiga har gått sönder så måste använda min gamla och det tar åååår för den att bli varm -.- ska snart köpa ny. Idag har vi NP i biologi, kommer gå skit har inte ens öppnat boken. Varför har dom börjat med NP i andra ämnen än dom man egentligen ska ha i? bara jobbigt.
Jag ska göra gå gott jag kan så får vi se vart det leder till.
Nu ska jag börja fixa mig så jag hinner till skolan i tid, hejsvejs <3

-

vem vill bo här :O?

Sängen

Hejhej

Sitter i sängen inne på datan, nått jag inte gjort på väldigt länge. Sist var kanske för 1 månad sedan, min data har varit CP så har inte kunnat vara inne på den. Nu är den lagad så nu kör jag på den igen ;)

Är inte ett dugg trött, men har NP i biologi imorgon så måste somna tidigt antar jag. Lite sov morgon får jag iallafall, kan sova en kvart längre. För mig är det guld värt. Hatar skolan!

Jag har börjat läsa fokis blogg, älskar den :D Hon inspererar mig mycket.

nu ska jag fortsätta se på scrubs sov gott :)<33


Bilder som togs för ca 1 min sedan :)

:O

jag är helt paff, hur kan man göra mat sådär :O!? Japan såklart, dom hittar ju på allt möjligt, meeeen gud hur göör dom :O tänk att äta det där sen, förstöra allt. Jag skulle spara det för alltid tror jag! Såg den på fokis blogg :)


Sååå söt ju, vem vill äta det liksom ;o? Kan ni fatta gjort på MAT ??? jag är helt farcinerad X)

Livet i bilder

hejsan iiigeeen
har tråkigt, så lägger upp lite blider, blider som visar vad som har hänt i mitt liv på sistone.

Den 1 maj badade jag och Bästavänn Hanna ^^

Hanna och Emmelie fixa mitt hår till 80-tals festen :)

Min Hanna och Emmelies glas som vi åt i stan ;)

Jag och Hanna på nån fest, kommer inte ihåg vilken.

Nyfärgat hår :)

Jag var bebis på spex fotot

Jag brotta ner gurra (hur lätt som hällst)

Fötter

Hum.... hur kan det här komma sig ;o?

Fik

Hejsan

Jag och bästavänn Hanna gick till jakan till Wanies och fikade, båda tog kladdkaka mums ^^ vi träffade Sogol där också. Sen tog vi bussen hem. Vi gick hem till Hanna för att fixa biljetterna till Beyonce, nu är allt klart bara väntar på att onsdags kvällen ska komma.
Ska börja lägga in lite mer bilder på bloggen, ni vet såna där coola bilder på konstiga saker, men också på mina vänner och mig själv. Blir nog roligare då :) pusspuss <3
Tycker att skor är väldigt kul så lägger in lite på sådana,




Lite knäppa ;o(fyfan för fisk skon, ush :S)

Plugg

hejsan
Idag har vår skola hemarbetsdag, altså så får vi vara hemma och plugga idag. Måste plugga SO och NO, tråkigt tråkigt tråkigt!
På lördag bär det av, då sticker jag och bästavänn till Barcelona, vi ska mellan landa i Amsterdam så man kan säga att jag ska till Holland också :P Då slipper vi äta den äkliga flygplans maten ^^
Nu ska jag fortsätta plugga hejsvejs <3


Barcelona dåra ;)

Panik

hejsan svejsan
Igår så åkte jag och Hanna till jakan, där var Niina, Rasmus, Gurra, Daniel, Elias, Sara, Benjamin och Alex.
Vi var vid nån skola, nått mer myra... vattmyra tror jag X) Där klättrade jag, Rasmus och Hanna upp på taket en gång och just när vi var där uppe kom en bil och var helt galen :o den jagade alla som var där nere och jag och Hanna sprang runt på taket och gömde oss för den, den körde runt överallt runt skolan så vi fick värsta paniken X) tillslut hoppade vi ner och letade efter dom andra.
Sen gick vi in till Niina och såg på Harry Potter, fick också se hennes hundar för första gången, jätte söta ^^
Sen när jag och Hanna sprang till stationen för att hinna med bussen så blev vi förföljda av en vit skåpbil :'( riktigt läskigt, vi var asrädda X)
Idag ska jag till min farmor lite senare, hon fyller år ^^ nu ska jag göra mig i ordning, hej så länge :) <333

Ute

Hejsan

Nu är jag hemma igen från stan, Hanna köpte typ 3 saker medans jag själv 0 -.- :( Hitta inget! Niina köpte en borste på Åhlens. Vi åt på donken.
Niina pina var jätte söt i sin nya hårfärg, lite mörkare, men hon gick till varje spegel hon såg och titta på håret X) haha sötnöt! <3 Och som vanligt hitta hanna alla fina kläder, nu ett par fina shots. bajs på henne <3. Senare idag ska vi ut med Niinapina och alla andra :D kulkul.
Men nu ska jag gå ner och äta ett äpple eller nån grönsak, känner inte gör middag idag. pusspuss<3

Stan

morsning, korsning

Igår hände typ ingenting, ingenting förän lite senare, men innan det var jag med Hanna Banna och vi bestämde oss för att åka till jakan för att hyra film. När vi var i videobuten träffade vi Niina, Mickis och Sara så alla vi gick hem till Mickis för att se film. Vi såg De ofrivilliga. Den SÖG, fatta typ nada :S det var inte ens en film, typ snuttar av andra filmer som kom lite här och där.
Kvällen var rolig och mysig, måste göras om :)
Idag ska jag, Hanna banna och Niina pina åka till stan, ska bara vänta på Niina för hon ska till frissan först, men sen drar vi :D Vi eller iaf jag och Hanna ska köpa sommarkläder, tror att Niina också ska det eftersom det närmar sig sommar, supeer sköönt :D
Senare ikväll hoppas jag på fest, vekligen. Är sjuk sugen ;o Hoppas Hoppas Hoppas det blir nått X)
Skirver mer sen, ska också ändra designen när jag hittar nått fint. Ha det så bra idag puss på nosen :) <33

Spex

Nu har jag fått (eller rättare sagt snott från amanda för emmelie är så seg på att skicka bilder) från SPEX :D lägger upp den här, kommer mer sen. Bara 1 för tillfället -.- <3

Malin, donia, anna, sandra, clara, jag, emmelie, hanna, amanda

-

jag ska snart skriva igen, väntar bara på att emmelie ska skicka några bilder så jag kan lägga upp några, annars blir det så tråkigt juuu :P <3

Morgon

Ännu en tisdag, idag kl 09:30 har jag NP i matte delprov C :S skit svårt, klara knappt B hur ska jag klara C då!? :S Annars är det bara en normal tisdag som alla andra. Idag efter skolan ska jag och Hanna och några till åka till stan för att köpa spex kläder, eller njaaa jag vet redan vad jag ska vara. Måste bara köpa en sak till det om det finns. Jag berättar senare vad ska jag vara :)
På nått sätt känns mitt liv roligare nu, och det är INTE på grund av skolan xd och gladast av allt är jag för att Hanna banna my best friend är med mig hela tiden. Helt sjuuuk kan inte förstå att vi ska åka utomlans och allt annat i sommar. Älskar dig mest :')
haha oj då vad känsligt det blev dära ;o aja ^^ nu ska jag snart dra till plugget och få det där provet överstökat, hej då <33

KUUUL

halloj
just nu har jag planerat sommarn lite, och kanske nån gång i början av juli ska jag och Hanna åka till mitt landställe :D OMG ska bli så kuuul. Stranden varje dag, egen stuga, kan knapt vänta :D Sen ska jag och Hanna också gå på Britney Spears konsert, kulkul.
Sen ska jag också till Finland, försöker prata med mina päron om en sak där också. Annars kan dom glömma allt. Jag hatar verkligen dom ibland, förstör alltid allt! menmen dom är inte snälla mot mig då kan dom glömma att jag är det tillbaka. Dom tror typ att dom bestämmer allt över mig (?) ursäkta!? Ge mig lite andrum förfan! Låt mig leva livet lite för en gång skull, eller är det för mycket begärt?
Dom ska iaf inte få förstöra ännu ett lov i mitt liv, lever bara en gång you know.
nu ska jag sura ifred byebye ;P <33

festfestfest

hejsan bloggen :)

Har inte bloggat på länge, som sagt är det inte långt kvar förän jag och Hanna drar iväg till Barcelona :D och den 13 maj är det dags för Beyonce.

Nu ska jag berätta om helgen, i torsdags var det 1 maj. Vi åkte till kvarnen, men ingen brasa tändes och ingen skulle heller tändas ;o ingen valborg utan brasa ju ;'( men vi drog hem till Benjamin ist, riktigt kul :D
I frdags åkte alla hem till Becca, det var super kul men blev lite vilt, lite för kul i helgen hade vi nog.
Sen på lördagen klippte och färgade jag håret, lite ljusare. Senare chillade jag bara med Hanna, på ikvällen såg vi på en film, det slutade med att vi båda sov i soffan.
Nu till sist söndag, pluggdagen. Jag pluggade stenhårt på HK och bild men inte så jätte på NO. Fattade inte riktigt hur jag skulle plugga när vi fick ha böckerna med oss på provet. Det var som ett hemprov fast vi var tvungna att göra det i skolan.
Idag måndag så slutade vi halv 2 för vi hade ingen HK, skiiiit skönt. Senare ska jag nog plugga matte, NP imorgon -.-. men jag ska nog också se på nån film om det går nån bra idag.
Ha det så bra :)<33
RSS 2.0