-

tjolahop
Eftersom jag var sjuk igår så vakna jag tidigt för jag vill gå ut med hanna och prata innan skolan, har inte snackat med nån på en hel dag typ ;o bortsätt från mamma.
Idag har jag prov i svenska på språk histora, hoppas det kommer att gå bra. Sen för övrigt har vi flyttat NO prover till måndag ist för på torsdag, rätt skönt.
Senare idag ska jag och Hanna (och kanske Emmelie (?) till stan för att handla kläder :D supper kul.
Nu för den super duper glad nyhet, det är inte alls långt kvar förrän jag och Hanna drar till Barcelona, OMG ska bli så kul, typ det absolut häftigaste jag har gjort i mitt liv och så får jag dela det med en av mina bästa kompisar, längtar skiiit mycket. En till glad nyhet är att jag och Hanna (åter igen) ska gå på Beyonce's konsert i globen den 13 maj, ska bli jätte kul.
Jag har redan varit och sett henne innan men hon var så grym så åker gärna för att se henne igen.
Nu sitter jag faktiskt med Beyonce's låtar på högsta volyme.
Snart är det ju också valborg :D planerna är att först ska jag och Hanna och kanske Emmelie ska äta hos Hanna och sen ska vi dra till kvarnen tror jag till Niina, Rasmus och gurra och kanske några till vet inte riktigt.
Nu ska jag börja sminka mig för plugget, :) <3333

Gammal bild på Hanna och mig när vi var på Kylie Minogue's konsert :)

bilder

Här kommer bilderna från fjortis festen :) OBSERVERA ATT VI DRIVER!






sjuk

jag är sjukt sjuk, bloggar när jag mår bättre :)<3

träning

hejsan
jag har just gått upp och bussen till min och hannas tränings pass går om 10 min :s måste skynda mig, vi ska träna vanligt medel-pass. Det ska bli rätt skönt att träna såhär tiditg faktiskt :)
I fredags var vi ju hos Doniiiiia det var jätte kul :) massor med bilder kommer senare så ni får se hur löjliga vi såg ut! XD
men nu måste jag dra pusspuss<33

mumiens återkomst

tjooho
Ny design, bara tillfällig :)
Idag gjorde vi NP i matte, det gick SKTI! pallar inte bry mig mer, ändå inget jag kan göra åt det. Idag tränade jag och Jago (Hanna) äntligen, känner att mina muskler sakt men säkert börjar avta ;o det får inte hända.
Igår såg jag på en film på 6:an kl 21:00, den hete Mumien typ. Idag kommer fortsättningen på den som jag klart ska se :D den var faktiskt jätte bra, men lite läskig. Jag sms:ade med Rasmus samtidigt (kommer nog göra det idag med) så då var det inte lika läskigt :) den går åter igen på kanal 6 kl 21:00.
Imrogon ska vi tjejoor till Donia på middag, ska bli kul :D
Sen på lördagen ska jag Hanna Emmelie Amanda Gurra och Rasmus åka in till stan och se på bio, och så klar en skräck film :D mina favoriter ^^
Sen är det inte så mycket mer att säga för till fället. Vi kommer ha SJUKT mycket nu i skolan fram till skol avslutningen -.- så kommer inte ha så mycket tid till bloggen :/
pusspuss<333

Träning

heej
Äntligen ska vi börja träna igen, den här gången och för första gången Danspass. Hoppas det blir kul. Sen ska jag hem och plugga matte, NP på torsdag -.-
ska dra nu skriver mer sen <3333

Morgon

God morgon :)

Jag är super trött, ska egentligen ha börjat sminka mig för länge sedan men jag orkar helt enkelt inte. Tisdag, den typ värsta och jobbigaste dagen i skolan. Fast nu i 2 veckor har vi hela skolan "hela skolan rör sig" då slipper vi 20 min på slutet av den lektionen vi har innan lunch, då ska vi gå en prommenad ist.
Nu äntligen har jag sminkat klart mig, det var därför det här inlägget tog tyo 20 (?) min att skiva xd
nu måste jag börja dra mig neråt till skolan, ha det bra pusspuss

låt

hej igen :$
Skriver igen för att idag när jag åkte hem i Emmelies pappas bil så kom en låt på radion som jag tyckte var rätt bra, och nu när jag lyssnar runt lite på youtube så hittar jag den låten ;o det konstiga är att det inte alls är min smak :S Tror jag fastnade för texten, det momentet som stör mig mäst är att det är nån som skriker i bakrunden hela tiden, han förstör liksom låten -.- men han som sjunger annars är grymt bra tycker jag :)

Tandläkarn & Ikea

Tjoho
I morse var jag hos tandlärakarn ;o men lugn allesammans jag har inget hål och har aldrig haft B)
Idag på HK åkte jag och Emmelie till ikea för vi gör ett arbete som vi typ var klara med och då sa läran att vi fick, så vi drog dit. Rasmus kom och joinade oss också, sen gick vi runt på outlett ett tag tills Rasmus skulle hem och jag och Emmelie åkte med Emmelies pappa hem :)
Nu ska jag plugga matte hejsvejs <3333

bilder

hejhej bloggen :)

Nu har jag laddat över bilderna från 80-tals träffen, blev inte så många konstigt nog ;o.
Det var riktigt kul alla glodde jätte mycket på oss när vi skulle åka till Sandra. När vi kom fram satt vi och prata och sen satte vi på en film, Låt den rätta komma in. Den sög faktiskt :O konstigt den har ju fått jätte mycket beröm och allt :S
kl 12 drog vi hem.
I lördags så gjorde jag inte så mycket. Först hadlade jag med mamma på outlett, det blev 2 par skor. Ett par finare och ett par som jag ska ha på idrotten och när jag tränar på FS. Sen när jag kom hem väntade jag på att Hanna skulle ringa, hon var och klippte sig. Sen mötte vi Emmelie vid kullarna och gick vidare till handlarn. Där köpte Emmelie och Hanna glass och jag godis (TJOCKIS) sen gick vi hem till Emmelie och spg på en film. Den hete: The x-filer I want to belive. Den var helt okej att se på :) Jag och Hanna köpte också Beyonce biljätter skiiiiit glad för det, längtar sjukt mycket ska bli såååååå kul :D
Efter filmen var klar åkte jag och Hanna hem och senare på kvällen kom rasmus.
Idag har jag bara pluggat hela dagen, men det har lönat sig jag har gjort klart hela matte kapittlet *äntligen* och sen gjort väldigt mycket på HK:n. Jag skulle tränat idag men alla pass hade så konstiga tider så det blev inget med det. Rasmus kommer också hit ikväll eller så ska jag till han vet inte än :)
pusspuss<3333

wooho

heeeej :D
Det gick super bra idag vi förlora bara en match av 5 st så vi vann B slutspelet :D skiiiit nöjd :D
Nu ska jag snart äta och sen ska jag nog hem till Hanna för ikväll ska vi hem till Sandra som har 80- tals "träff". Ni får se bilder sen på hur vi såg ut, nu ska jag äta.
pusspuss<33

volleyboll

heej
idag börjar jag 08:10 ist för 10:00, det är bara för vi ska ha volleyboll tunnering i skolan idag. Jag är sååååå taggad B) Emmelie är i mitt lag och det är jag super glad för :D Hanna och Amanda är i dom 2 andra lagen. Hoppas nån av våra lag vinner (tveksamt) men man ska aldrig ge upp! X)

skriver mer sen puuuuuussssssssss<333333

skola

hejhej
Nu sitter jag i skolan och har SO lektion, vi ska skriva om nått land. Emmelie sitter brevid mig och sjunger ;) men nu måste jag jobba.
Skriver mer sen pusspuss <333

Morgon

hejsan
jag ska snart dra till plugget -.- där ska jag ha först ett förhör på svenska häftet och sen nån konstig redovisning, men måste gå nu ha det så bra i plugget.
 puss<33

Grattis älskling <33

tjo bloggen
Idag har det inte hänt så mycket i skolan, vissa hade nått pisa prov hela dagen och vissa halva så vi var inte så många i klassen. När jag kom hem så gjorde jag inte så mycket, fick veta att jag skulle laga egen middag för bror min hade fotbolls match (som dom vann, grattis)
Jag lagade egen pizza (TJOCKIS) men det blev bra ;)
Snart ska jag ut med hanna, vi ska nog till handlarn.

IDAG FYLLER RASMUS ÅR GRATTIS <3333333

Juste måste bara säga en sak till igår när jag och Hanna gick hem från skolan hittade jag en kundvagn som vi turades om att sitta i medans den andra körde hemmåt. KULKUL
Vi tränade också, det blev rygg för vi hann inte till danspasset  :/ När träningen var slut träffade vi Niina och Maral som skulle träna passet efter oss, vi ville egentligen också träna det men då skulle vi missat AA ;o neevööör! Lost gick ju sen också :D
pusspuss<33333333333

(Jag åt inte upp allt! XD)

mys kväll

tjenare

Jag hade tängt skriva ett inlägg om vad som hände uppe på landet + ladda upp lite bilder som togs. Inte just nu bara för den stora datan funkar inte för tillfället, och orkar inte skriva på den här. Ist ska jag skriva om vad som händer ikväll lite kort innan jag ska dra och göra annat.

Ikväll var det ju tänkt att jag och B1 eller Hanna som hon också heter skulle träna, men icke sa nicke så blev det inte. För jag var inte hemma mitt på dagen då det tydligen bara fanns spinning pass :/ jag var med Rasmus :)
Imorgon blir det träning, det måste det bli!
Över till kvällen. Jag har precis gjort klart författar häftet *mycket stolt och glad* jag hade tänkt att göra lite på HK:n men det hinner jag inte för jag ska se en film som går på TV1000 den heter, Den magiska leksaks affären. Hoppas den är bra, har sett trailen och den verkar helt okej, den börjar kl 20:00
den hadlar typ om en magisk leksaks affär (som nog hörs på namet haha IQ fiskmås varning på mig dära ;o?) men  ääh det här går inte, här kommer en beskrivning på den, eftersom jag inte sett filmen så är det svårt att skriva vad den hadlar om. Eller var säger ni?

Välkommen till herr Magoriums magiska gamla leksaksaffär där allt har ett eget liv. För att kunna uppskatta butikens förtrollande egenskaper måste man dock ha barnasinnet kvar och ha en vild fantasi. Då herr Magorium bestämmer sig för att gå i pension och lämna över affären till det fantasilösa butiksbiträdet Molly gör leksakerna därför uppror.

Jag ska helt enkelt ha en mys kväll i soffan och se filmen ;)
ha det så bra pusspuss<3333333333333

svenska

hejsan svejsan

Gårdagen började med att jag vakna upp på landet kl 8 -.- vi skulle hem tidigt för joakim (min bror) skulle ha fotbolls tunnering. Så vi var hemma vid 12. Då kom rasmus och vi såg på en film som heter, I am sam. Den var bra och sorlig.
Senare på kvällen gick min familj över till Hannas familj och åt middag. Det blev revbensbjäll eller nått sånt X)
Sen drog jag och hanna till Maral där några fler också var. Vi såg på typ 3 olika filmer, vi hade varken sett början på nån av dom och vi såg typ inte slutet på nån av dom heller haha.

Nu har jag just pluggat klart med vårat svenska författar häfte. Är inte riktigt klar än men måste få hjälp av mamma :P
Snart ska jag till Rasmus och sen ikväll ska jag och Hanna träna spinning :) har inte tränat på åratal ;o måste börja igen på allvar!
pusspsuss<3333

Haaannaaa här ;)

ööööö vad ska jag skriva ?! ;O hejdå nu ska vi se på wipeout :D puss<333

Landet

Heeej people B)

Nu sitter jag i min sommarstuga, i en fotölj med en SUPER SEG data *suck* Brevid mig i soffan är mina 2 bråk kusiner Carro och Daniel. Just nu brottas dom som vanligt. Min bror Joakim sitter och spelar nintendo wii i den tredje soffan.
Här på landet är den min familj och min kusins familj + morfar. Så vi är 9 personer i våra små stugor, men själv tycker jag att det är rätt mysigt.
Igår när vi kom fram så var det ganska trist väder :/ men idag har det varit super varmt typ hela dagen, har mest suttit i en soffa utomhus och solat.
Nu väntar jag också på att maten ska bli klar, det blir grillat *mums*
Jag saknar stockholm ganska mycket, speciellt alla där hemma, men att vara här uppe på landet är grymt skönt. Inte tänka på alla problem och bara kunna glömma allt för en kort stund. Imorgon får man påsk gooooooodis :D
Fast jag har tackat nej till godiset ;o kommer bara få lite, men ist får jag money money money ^^
men nu alla (få) läsare så är min goda mat klar, skriver mer sen om jag pallar med denna sega data.. (?) ha det så bra och glad påsk :D

landet

tjo bloggen,
Idag åker jag till min sommar stuga, därför kommer jag nog inte blogga så mycket men ska försöka skriva lite ;)
Jag kommer hem tidigt på söndag så att ni vet haha :P
pusspuss ha det så bra nu :]<3333

En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Du ska veta att jag saknar dig, det finns känslor som aldrig tar slut,

du ska veta att jag inte glömt, det finns bilder som aldrig suddas ut


EN DEL AV MITT HJÄRTA KOMMER ALLTID SLÅ FÖR DIG

sol vind och vatten (8)

Tjo bloggeen

Igår hade jag det jätte kul :D det var massor folk där vi var hos mickis, därför tänker jag inte säga alla den här gången xd men det var blandannat Niina, Maral, Rasmus mm, haha.
Idag har jag varit med Rasmus. Typ bara legat i sängen hela dagen och ta det lugnt, fast vi gick faktiskt till handlarn också B)
Det är super fint väder idag igen ju ;o guud I love summer :D Hoppas det bara blir varmare nu.
skriver mer sen puss<333

Kusiner

hejhej
Nu är jag hos mina kusiner Carro och Daniel:)
Det är ganska många här, bland annat Robin, Alicia Och min broder Joakim.
Vi har precis fikat :)
skriver mer sen när jag kommer hem ;)<333

grått

Tjena
Det blev inte den festen som jag skrev igår. Först blev det inget alls men senare drog vi till jacob, där var...... Niina, Maral, Benjamin, Gurra, Rasmus, Alex, Elias och självklart jacob själv :) Haha nu skriver jag allas namn igen, men känns så taskigt om man bara skriver någras X) men det var kulkul där :)

Idag är det ingen sol ;o tråkigt :( men det kan inte vara fint väder varje dag.
kl 2 ska jag till min gudfar, morbror för han fyller år. 41 bast tror jag han blir ;) Ikväll har vi stora planer, få bara se om det blir som vi tänkt oss. Hoppas det.
Nu ska jag äta frukost, hejsvejs <3333

Sol

Heeejsan
Gårdagens väder var riktigt fint ju :D Jag och Hanna gick och prata om det hela vägen hem från skolan. Nu är det loooov, omg så skönt. Ska bara ta det lugnt hela tiden + att jag ska åka till min sommarstuga. Har längtat jätte mycket efter den.
På kvällen var vi i jakan nåstans med massa folk, det var Jag, Hanna, Gurra, Rasmus, Niina, Sara, Maral, Jenny, Annie, Linnea. Haha jag hade inte tänkt skriva vad alla heter med jag gjorde det iaf ;), riktigt mysigt. Vi satt på nått berg(?) inte lika mysigt för det var hårt som satan.
Sen gick alla hem till sig, förutom några som skulle sova över hoss varandra också xd

Idag är det ju ännu bättre väder än igår. Har solat i typ 1 timme och man kan se lite färg ;o
Sen ska jag vara med rasmus när han är klar.
Han har spelat match och hans lag vann :] Sen i kväll ska jag på fest nånstan, kommer inte ihåg vart det var ;S
Skriver mer senare pusspuss<3333

Hemma

Nu är jag åter en dag hemma från skolan.
Idag ska jag och Hanna träna, och som ett + bakom träningen ska vi cykla dit och hem B)
Sen ska vi åka och handla glass på hem vägen, som en belöning för vi har cyklat.
Idag hade vi NO prov, det gick sådär. Hoppas iaf på ett VG.
Guuuud vad fint väder det är idag ;o :D Jag och Hanna satt ute och sola ett tag ;)
skriver mer sen puss

Sommar

ÄNTLIGEN kommer solen fram, hoppas det snart blir varmt. Längtar jätte mycket efter sommar kläderna och sommar-promenixerna med Hanna med våra speciella skooor :D
några bilder på mig och hanna från somras XD

minnen, minnen :)

NO

Heejsan

Nu har jag komit hem från skolan, det var rätt chill dag idag :)
Andra Avenyn var ju igår, det är så bra tycker jag :] Har börjat titta och nu kan jag inte sluta ;o
Idag hade jag muntligt nationellt prov i svenska som sagt, det gick sådär. Vi fick en skiiit svår text :S Jag var med Amanda och Clara. Hoppas det gick bra.
Ikväll ska jag bara plugga NO... prov imorogn ;o
pusspuss

Morgon

tjoho
Snart ska jag dra i väg till plugget -.- tror att jag ska göra svenska muntliga nationella prov idag. Jag ska vara med Amanda så jag är inte så nervös.
Just nu sitter jag här och sminkar mig, kulkul.
Aja nu ska jag dra pöss
RSS 2.0