boy one taste of what I got

hejhej!
Igår sov jag hos hanna, jätte mysigt. Var lite folk där på kvällen så satt och snacka ett antal timmar :) Idag har jag pluggat i körkortsboken och sen var jag mamma och pappa på lagondola och åt middag. Kom precis hem.
Juste jag och hanna har även bokat dansen nu :D längtar sjukt mycket. Vi ska gå scen så vi ska uppträda sen på slutet, spännande (;

Nu lyssnar jag på musik och är astaggad till helgen (suger dock att jag jobbar sen :( )
Hejdååå


jätte gammal bild på lilla mig

helt jävla magiskt!

spola fram till 2.55

lördag

tjabba
sedan jag kom hem från göteborg har jag inte gjort så mycket, tränat varje dag. Jogga, körde på maskinen och igår så joggade jag och cykla fram och tillbaka till klipporna, duktig cheey!
Har även varit med hanna varje dag, vi har bara typ försökt solat och bada i detta sverigeväder. Det är ju liksom varmt men molnigt som fan -.-
Igår så cyklade vi som sagt till klipporna ganska sent på kvällen, var super mysigt. Vi badade också, vilket var rätt kallt haha.
Har redan ångest för att jag snart ska börja jobba igen. Orkar inte gå upp kl 5 på morgonen. Fyfan.
Hoppas kvällen blir som jag hoppas på! ska ringa hanna snart, hejdåå

juste, måste berätta en skum sak. Tror att alla peddon på FB har fått ett ryck, på typ 2 dagar har jag fått 7 vänförfrågningar och alla är från 56 åriga Abdulla. kul liksom

göteborg

Hellu.
Första dagen i göteborg så gick vi runt på universeum. det är typ som tomtix fast med djur också. Mätte mig med laser bla och är exakt 165.3 cm lång. Såg en skit stor orm, körde dansmatta osv, ja ni fattar.
Nästa dag så var vi på liseberg, sjukt kul ;) ni kan ju tänka er själva vad vi gjorde där liksom.
Sista dagen gick vi och titta i affärer, köpte ett halsband :) och sen på kvällen åkte vi hem.
Både på tågresan dit och hem kräktes någon rak framför ögonen på mig (fyfaan) och på hemvägen bevittnade vi ett rån, fast de fick fast tjuven haha, good job!

Idag har jag varit vid klipporna med hanna, väldigt molnigt ute dock... vet inte riktigt vad jag ska göra ikväll, hannas mamma fyller år så hon ska typ äta middag ute, och resten av mina kompisar är borta :( ensam tjej.

vill tillbaka till Zakynthos NU, ingen förstår hur tråkigt det är här hemma jämfört med där borta. vill dit, ska dit  NU

home sweet home

hemma! ska duscha och sen sova. vi hörs senare när jag är piggggg


jag och kusin

göteborg

hejsan inatt åker jag till göteborg, behövs! ska först packa och sen äta middag hos mina kusiner och planera resan :)

trött chey

när allt rasar

allt känns så fel, som någonting saknas, ett hål. Försöker ignonera det men vem försöker jag lura. Känns som om alla försvinner från mig.

Över ett år har gått morfar, och det gör fortfarande lika ont.



"en människa är försvinnande litet i universum, men när en speciell människa går bort, blir ett universum av tomhet kvar♥"

23/7-11

hejsansvejsan
Har varit jätte seg hela dagen, men bestämde mig ändå för att ta en powerwalk, gick i 1 timme :) och igår så gick jag och carro också en powerwalk, (väldigt lång, tar minst 1,5 timme att gå) + att vi gick från berghem till jakanstation + att jag cyckla fram och tillbaka till lövsta (jag och hanna var ju där och sola och bada)
Duktig cheeey!
Ikväll ska jag nog bara vara hemma och se på true blood.
Hemskt det som har här Norge btw.
Nu ska jag snart äta middag, hejdåå :)


vad liten jag ser ut, Bror och jag i London iaf :) (helt random bild sådära)

hahahaha inga andra är som oss

en fin liten sång: (ej seriösa för gudsskull!)

lördag

hellu,
gårdagen var rolig, Sköna killar och en lång prommenad hem i mörkret. Bakade kokosbollar sen också haha. Kom precis hem och ska nu bara chilla. På måndag åker jag till göteborg med kusinerna och familjen :) mysigt.
Nu ska jag se på tv och sen ska jag träna lite hade jag tänkt!

bild från igår, ser ut som en mupp

fredaaag

kom hem igår ist. På kvällen var jag hanna och emmelie och såg den sista Harry Potter i 3D, obeskrivligt bra. kan inte fatta att det är över :(
Idag har jag varit vid lövsta med hanna och badat samt solat. Kom hem typ nyss. Ska nu ut och träffa carro och ta en powerwalk och sen ska vi vara hos henne och sen är det dags för fiesta antagligen. Första efter jag kommit hem från Z, har vilat tillräckligt nu (;
Måste testa kläder tills ikväll också, hummm svårt! aja nu ska jag gååå, hejsvejs

Wii

Var i stan igen, köpte jätte mycket idag också, har nu noll kr på kortet. 2500 kr fattigare, men älskar mina nya kläder! Nu ska jag åka till Carros land, kommer hem på fredag tror jag, hejdåå

keep it strong

hellu, åkte till stan med hanna, fick med mig lite grejer hem! hum, 2 linnen, shorts, smink och smycken. Och mitt smycke från MQ hade hemligt larm som de inte tagit bort så pep i varje butik jag gick in i, skit pinsamt. idioter. Nu är jag bara hemma, spela nyss monopol med min bror och jag vann överlägset, känns ju sisådär skit bra. Päronen är på middag så vi barnen här hemma lär se på någon film eller nått, mysa lite. Gud vad jag är gosig nu för tiden, saknar axel och vill inte vara själv så är med familjen typ hela tiden :)

åååhååå vad jag längtar till nya iphone kommer, har hört att det är 4S men nu säger de att det är 5an, skiter i vilket (men 5an skulle vara varmt välkommen hehe) bara den kommer i september, min mobil håller inte länge till!
hejdåå


från vaggan till graven♥

måndag

hejsan
filmen igår var helt okej, skådespelarna var så små.. Annars var kvällen mysig, vi var på stureplan och gick runt, fika, åt osv :) Kom hem runt 11.
Har ingenaning om vad jag ska göra idag, nu när jag inte jobbar på 4 veckor så inser man att det knappt finns något att göra här hemma. men jag ska nog bara chilla. 1 vecka i Zakynthos känns verkligen i kroppen. Skulle egentligen behöva åka in till stan idag, kanske gör det sen trots brist på vänner haha.


 nya profilbilden på fb, den duger väl

söndag

tjabba, vaknade sent idag, skönt! ska snart åka in till stan med min kära familj :) Vi ska äta på Fridays och sen gå på bio och se super 8. Kommer bli väldigt mysigt.
vi ska åka in kl 5 så runt 2 timmar kvar. Ska bara dega framför tvn. Vi hörs senare


hanna och jag i Zakynthos haha

kul grej att göra när man har tråkigt liksom (och dölängtar tillbaka till Zakynthos)



nu ska vi se.... tur att man är bra på matte... un momento medans jag räknar...... (spännande)..... 81 fick jag,  hum 81 av vadå... 107.. good or bad? bad I think :)

Helt otroligt mega kul

haha skriver aldrig jag vet! men kom hem från Zakynthos igår. Var där med hanna jennifer elin och matilda. Ni kan inte förstå hur jävla underbart det var. Det roligaste jag gjort i mitt liv. Åh går inte att beskriva.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vill tillbaka nu. har ångest och är fett deppig för tiden gick så fort :(
Är sjuk nu hehe
aja hejdåå

-

orkar inte.
jobbar som vanligt. Axel åker snart. morfar dog för precis ett år sedan imorgon. Livet börjar kännas ovärt

blä

hejsan, är helt offff! jag vet. Men jobbar, jobbar och jobbar. Är så otroligt trött på kvällarna och måste ju vara med axel innan han åker liksom, så bloggen får vänta ett tag.
Dessutom mår jag inte på topp om man säger så, blir ju singel om en vecka och det känns bajs
RSS 2.0