fredag!

 

tjolahop
fredag dåra, ska snart till skolan, då har jag fått min träning idag liksom ;) ska gå om 45 minuter. På den tiden ska jag föna + platta håret och äta frukost, ska börja sätta fart nu.
Valborg idag också, tror jag bara ska mysa med mina närmaste vänner :)
asso mina kläder idag..... :tried: måste ha en stor tröja så jag kan ha en kudde vi magen, ska ju vara gravid idag. Sen måste jag se ut som en LA kid, haha aja blev som det blev.
Nej nu ska jag gå och börja föna håret och dunka musiken på högsta volym!:love:

jag jag jag jag jag jag

HAHA jag är tönt

Jessicas tankar!

(min nya katerogi, smart va AHAHHAH känner mig töntig nu)
aja give it a try ;)


1. Varför säger man krypa ner i sängen? gör nån det eller, själv lägger jag mig ner liksom
2. Om vi nu kommer från aporna, varför utvecklas de inte fortfarande?
3. varför är man upp och ner i en sked...?
4. varför föder vissa djur ägg och några (som vi) inte?
5. vem kom på "puffarna" på facebook, helt idiotiskt, men måste ju puffa tillbaka om nån puffar mig
6. varför lyckas (nästa) alltid carro och sophia få högre betyg än mig -.- hihi
7. hur fan går det till med en kamera, målar upp en bild i en manik på typ 1 sek ;s

det var mina tankar ikväll, drives you crazy, right?

29/4

tjoho
nu ser jag på AA, fast det är slut nu haha, måste vänta tills onsdag på nästa avsnitt, buhu! Fredag imorgon, skönt. Har 3 lektioner som jag ska klara av med galans hade jag tänkt haha. Har talk show imorgon på engelskan, vi ska sitta och diskutera ett ämne och min grupp (jag carro sophia jofefin madde) valde bögadoption, intrestin huh ;) jag är en gravid tånårig som är imot det, carri is the host ;) madde som har skrivit en bok om adoption och sophia vars syster är lebb är för, josefin som jobbar på FN är med mig, altså emot, haha ska bli kul faktiskt! Sen är det ju valborg också, inget speciellt att säga där.
Idag fyller Camilla 17 år, GRATTIS!♥
Nu ska jag faktiskt skriva ett till inlägg, kom på en ny katerogi! HAHA :love:


jag jag jag och jag

trötter

förstår inte varför jag börja skirva det här inlägget, har inget att skriva, men ska berätta att jag levde igenom skoldagen. Var så otroligt trött och ville bara sova hela tiden (förutom på idrotten där jag och carro tog alla kontroller och var bäst) då fick jag energi, men den försvann så fort vi kom in i matte klassrummet. Fick iaf vg på min svenska uppsats, är nöjd med det. Nu ska jag laga middag hade jag tänkt, eller värma den rättare sagt haha. Nu kommer pappa hem ser jag. aja nu ska jag göra nått vettigt, har faktiskt redan pluggat lite, ska se på AA som jag missa igår pga dansen;):love:


HAHAHA såhär trött var jag idag

fy

har nog aldrig varit såhär trött, ska nog sova på sh lektionen eller nått haha. Böjar astidigt och slutar kvart över 3. En typ vanlig jobbig dag, that you have to deal with!
skolavslutningen 09

bounce bilder

rast

tjolahop
vakna kl 7, gick upp duscha och fixa mig under 1 timme, tog bussen kl 8 till skolan. gjorde engelska uppsatst nationella och nu är jag hemma och börjar kl 1 igen (vi slapp gå på spanksan) så super skönt! bussen går om tyo 2 timme och en kvart ;) har inget speciellt att göra, ska nog kanske sätta på en film eller hänga framför datan haha. Sen har jag 3 lektioner och sen ikväll ska jag på dans igen. I början missa jag och hanna en lektion pga övninvkörningskursen. så vi ska ta igen nu, super kul! Dansen igår gick asbra och det var skit kul som vanligt! :)
Annars gick nationella helt okej tror jag, engelska är inte mitt starkaste ämne men hoppas det gick bra iaf, man var tvungen att skriva minst 200 ord och inte mer än 400, det var lite jobbigt att räkna haha. ska man räkna it's som 2 eller 1 ord satt jag och fundera på ett bra tag.
skönt att ha det över, 3 engelska nationella kvar, sen är det ju matte och allt. På fredag är det valborg och planerna just nu är att vara med hanna och amanda, det är det bestämda, resten är lite suddigt.
Nu ska jag göra annat än att blogga, börjar få slut på ord:love:

haha jag har tråkigt så tar lite webbilder ;P

tisdag

hola
tisdagens skoldag är över, skönt! gjorde en loppa och en låda av ett pappaer vi fick under metorstiden, carro gjorde ett flygplan, sen börja vi sjunga samtidigt på samma låt, utan att nån nämnt den innan, sick huh :o vi blev helt paffa! Fick MVG på svenska provet så är lite småttglad över det ;) och nu ska jag tagga till dansen, ska bli lika bra som bounce har jag bestämt mig hah, om det ens går, de är ju så otroligt duktiga. Har engelska nationella imorgon halv 9, så missar min sovmorgon. Sen slutar jag halv 5, inte nice.
Nu ska jag gå och göra annat, pussisar:love:

wiihi

har övningkört och gått super långt med hanna. Vet nu att den 8 maj drar ju jag till turkiet i en vecka, haha hade nästan glömt det!
nu ska jag sova, god natt:love:


HIT SKA VI

BOUNCE

BOUNCE

Min blogg är cp därför är de på olika inlägg :tired:




här är iaf när publiken börja dansa, ingen visste att de var dansare haha så alla blev rätt överaskade, men grymt gjort!

BOUNCE

BOUNCE



-

tjolahop
hemma från skolan, allt gick bra och på musiken sjunger vi haleluja, askul ;) ikväll ska jag plugga matte och bara ta det chill, typ det som händer och det är också allt jag har att säga för tillfället.
imorgon är den en jobbig dag i skolan, 08:20 till 15:30 så 6 timmar typ, men många lektioner också :tired: aja nu ska jag göra annat, kanske ska sätta mig med matte boken nu och vara "ledig" ikväll? :love:

måndag

tjotjena
sitter och lyssnar på låten nedanför, asso är helt fast. Vill bara ställa mig upp och dansa gärnet när jag hör den mouhahha! aja nu är det måndag, och jag är glad för det är sol och vi har inget plugg-prov, vi har natinella i engelska, uppsatsskrivning :tired: men inget man kan plugga till så det är skönt. Men måste börja plugga på naturkunskapen som vi har prov i nästa vecka, och sen måste jag också börja plugga matte!
Har 2 lektioner idag, superskönt, men på musiken kommer jag inte kunna sjunga, ni ska höra min röst. Har varit cp hela helgen (inte så konstigt, har varit full rulle båda dagarna) så får skylla mig själv, sen är min fot cp så har ont i den också haha!
Nu ska jag sminka mig och äta frukost, bye:love:


haha faktiskt så kom alla med i bilden lite, do you see:)?

BOUNCE

okej nu ska jag berätta om gårdagen.
börja med att jag och hanna åkte och gyma. Efter det åkte vi hem och fixade oss. Vid halv 6 tog vi bussen mot globen.
Stog i kön, tills de släppte in då vi sprang och snuffa alla åt sidan för vi skulle stå längst fram, vilket vi gjorde. Knuffade tjejen brevid mig hela tiden, haha lyckades flytta henne en hel meter faktiskt! Sen börja de dansa, (mina 2 danslärare var ju med, såg dom jätte många gånger) vi sog så nära så kunde nudde scenen och få deras svett över sig hah! nej men de dansade så otroligt bra, kan inte beskriva hur bra det var. aldrig sett nått bättre, ni som missade det är idioter. Det går inte att besriva med ord. Är så jävla taggad på att dansa nu, en gång i veckan är för lite. Har lust att börja på street/hiphop, typ som dom dansar mest. Åh fyfan asso ni förstår inte! efter de dansat klart så åkte vi hem!

Tog typ 190090 kort och filmade asmycket, ni får se vissa filmer senare ;) :love:




en av låtarna de dansa till ;) är kär

-

bounce var otroligt obeskrivligt bra, (vi stog längst fram haha)

berättar mer sen

!

nu dara vi på bounce

lördag, taggish for tonight

tjolahop
gårdagen var vild och rolig. Ikväll blir det också röj på högsta nivå, kommer vara utslagen på söndag hah. men vafan party like a rockstar.
Nu ska jag och hanna åka och träna och jag bloggar faktiskt hemma hos henne. Hade mitt smink här så kunde lika gärna stanna ;)
Nu måste jag börja fixa klart mitt, bussen går om 15 min typ.:love:


wiliam josefin emmelie hanna malin jag färaz och selma, haha super gammal!

HAHAHA

get right

skolan flöt på som vanligt, gick faktiskt jätte snabbt och var rätt kul haha! efter plugget åkte jag pappa och bror och åt, och nu kom jag precis hem. Ska nog träffa hanna snart och sen börja tagga tills ikväll ;) typ det som händer. Orkar inte blogga mer så tack och hej från mig haha

bye

nu GÅR jag till skolan, ja jag ska gå i det härliga vädret;)

drivbilder

fredag

godmorgon
fredag, börjar kvart över 11 så det är skönt. Bussen går om en timme dock, busstiderna är helt cp så måste vänta i skolan typ 20 min innan jag börjar :tired: Men måste läsa geografin så kan göra det då. Nu ska jag börja sminka mig och sen ska jag äta frukost. Ikväll ska jag se några vänner spela, nån tävling så ska rösta på dom och allt det där haha :)
Mem hallå det är sol. Wiiihoi då kanske jag får anändning av mina solglasgögon som jag packade ner för länge sedan. Och sen kan jag ha min skinnjacka. Snö igår och sol idag, what's up with the weather (om det nu stavas så?) aja jag klagar absolut inte på solen iaf ;)
Jag har ont i halsen också! nu vet nu det, och nu ska jag dra:love:

minnen

haha jag och hanna titta alltid på den här när vi var små, helt galna i den, såg om och om igen

April 22

hejsan
svenska provet gick väll bra, inte super men inte sämst heler. Var och hämtade en biljett med banan från javani och nu ska jag snart övningsköra. Måste plugga geografi också :tired: just när man är klar med att plugga till ett ämne finns alltid 2 till som man måste plugga till. Imorgon har vi nått att göra varje lektion. läxa i allt typ. fyfy. Men sen på kvällen blir det röj och på lördag är det bounce ;) och min danslärare och min typ andra danslärare ska vara med och dansa med dom, ballt huh ;)
aja nu ska jag göra annat, pussisar :love:

körde på lockit hår idag och här är resultatet hiih:

torsdag

det snöar :( vafan fucking väder. det ska bli sommar nu, det är snart 1 maj och då badade jag och hanna förra året men iår kommer det säkert vara is eller nått :tired:
aja svenska prov idag, och simning på idrotten, men ska inte vara med, är lite förkyld och ska bort i helgen. Jag tänker inte bli sjuk!
men herregud vad det snöar ;O stora flingor också.... kanske nått men den där fördömda askan? aja nu ska jag gå och äta frukost och fixa håret, sen är jag ready for school:love:
























hahaha jag gillar min webb

nytt

målat naglarna, böt ut det gamla blåa till rosa/lila ;)


haha cp bild, mina fingrar ser enorma ut!
aja haha, vet ni min mamma ska ju tydligen jobba sent så får laga egen middag och inte övningsköra, buhu! Skolan dödar mig, den här veckan är det svenska prov, geografi läxa (där det blir ett mini prov) spanska läxa, engelska talk show. humelihum, vad ska jag äta till middag dåra, kanske korv med bröd. Eller kanske spagetti, tror det blir spagetti, blev lite smått sugen på det. Juste fick MVG på en spanska uppgift vi fick tillbaka idag. OCH jag hanna emmelie och amanda ska på BOUNCE på lördag, supertaggad:love:

i miss you

Skulle önska att himlen hade en telefon så jag kunde höra din röst igen, Jag tänkte på dig idag, men det är ju inte något nytt, Jag tänkte på dig igår, och dagarna före det också. Jag tänker på dig i stillhet, Allt som är kvar är minnen och ett kort i en ram, Ditt minne är hos mig för alltid......... Jag har dig i mitt hjärta. ♥

attitude

hejsan. skippade matten idag, hade varit tvungen att vänta i skolan typ 2 timmar så kunde lika gärna dra hem och plugga svenska till provet imorgon. JUSTE FICK MVG PÅ SH PROVET SÅ NU BLIR DET NOG MVG I SLUTBETYG.  hahah är så jävla glad, det gjorde verkligen min dag, hihiih! aja har inget mer att skriva, eller jo vi dansa igår till den här låten :



bra väll, yes it is! dansen är också skit säxi och rolig ;) Jag är väldigt hungrig, ska ringa mamma och fråga om middagen, kanske ska ta en liten macka eller nått om den dröjer... ska kanske övningsköra idag också, om mamma kan/vill! Pappi liggger sjuk med en influensa :tired: inte bra, jag få inte bli smittad! Ska nog måla naglarna i en annan färg, har blått just nu, funderar på rött eller rosa mabye.... vi får se. Juste sen ikväll är det AA ;)

onsdag

onsdag, mördardagen :tired: fifin! Det är kallt ute också, blä fina väder kom fram kom fram. Äntligen när jag inte glömde ta med mina solglasögon så är det ju ingen sol. aja that's life! Nu ska jag äta frukost, pussisar:love:

time to dance

nu ska jag snart dra på dans, annars har tisdagen varit helt okej. Har varit sjukt trött hela dagen, men vem är inte det när man börjar tidigt. Sitter och lyssnar på en av mina favorit artister som ung, smurfarna. I still like them :) Spelade alltis Grattis-låten som de sjöng när jag hade kalas så sprang alla runt i en ring hihi. Imorgon är det onsdag och jag slutar halv 5, badbadbad, aja nu ska jag inte prata framtid. See you later för nu ska jag och hanna dansa loss

-.-

wihouo jag är super trött! hinner inte skirva typ så fattar inte varför jag gör det, måsta sminka klart mig och äta frukost och sen springa till bussen! :love:


fint

HAHAHA

run car snow pen

måndag, skolan gick bra. Vi satt och sola lite under lunchrasten, otroligt skönt! kom hem vid halv 4 och har hunnit med att plugga och övningsköra ;) äntligen fick jag papprerna som jag väntat länge på! köre på vägen hihi, det var lite läskigt men det gick skit bra ;) Nu ska jag plugga mer svenska, prov på torsdga... typ 30 skit svåra namn som jag måste läsa mig, ex Aristofanes eller Eurydike, vad är det för namn, kan de inte bara heta normala som jessica eller caroline eller nått haha.
Ska se på Vampire Diaries sen också, galen i det. Hunkarna i serien är dregelvarning! :love:


schnyygt

monday

måndag, fint väder och 2 lektioner, skönt. Bussen går om 50 minuter. Ska hinna äta lite, sminka mig och klä på mig haha idag är jag seg. Brukar gå upp vid 9 och vara klar ett bra tag men idag tog det emot som fan så låg i sängen till 10. Idag ska vi lämna in en matte läxa som jag såklart glömde i  skolan, vet inte vad jag ska göra :tired: Den här veckan är det jätte mycket i skolan, kommer inte orka, men ska ta en dag i taget. Så nu är det måndag och jag ska njuta av det fina vädret och sen ikväll ska jag plugga. Nu ska jag börja göra mig klar med allt, puss:love:


gammal bild

Thinking of you

jag och carro åt ju årets första "sommar" mjukglass igår, så nu är det avklarat! Annars så har jag vaknat nu och börjat plugga. Ska nog åka och träna lite senare när jag pluggat ett tag, har inte gjort det på länge, är jätte taggad på att gyma länge. Vi får se. Aja nu måste jag börja plugga igen, whis me luck ;) :love:

tackar

min kusinvitamin var ju i USA och jag fick faktiskt en present av henne söt som hon är min baby, Calvin Klein trosor och en Guess tröja, tusen tack :D :love:


home

jag dör mitt långa inlägg försvann för jag råka klicka på en sak! kjkjjgkjjg orkar inte skriva om allt så blir en kortis! Hemma från stan nu iaf, hade det jätte trevligt och sjukt roligt. vi spang runt i massvis med olika affärer, åt på tackobar och tog en glass i gallerian. Vi har sett en kille med färgat rött hår, en tjej med färg lysande skor och donken clownen you know who right ;) bara för de som ville veta liksom. Jag köpte ett par jeans shorts, ett linne, 2 tröjor och ett nagellack (same as carro tha man) Carro köpte en tröja som var super söt och en klänning som och var söt like socker. Sen köpte hon även en sak till, en present till hennes kompis som har fyllt år. Eftersom vi har ätit så mycket mat i stan så hoppar jag nog middagen, är fortfarande jätte mätt. Aja nu ska jag hitta på något annat, pussisar:love:


nice huh ;)

lördag

haloj, ska in till stan idag med carro, ska leta lite efter nya jeans och kanske köpa hårfärg, om jag hittar nån fin. Ska fråga runt några om jag ska fixa håret lite ljusare eller mörkare.
Bussen går om en halvtimme så ska sminka mig nu, vi hörs senare pussisar :love:

raka maka fon

hemma, gick till jakan efter plugget och mötte hanna emmelie amanda och jennifer, vi gick runt där ett tag och de andra köpte lite saker, kommer inte ihåg vad, bara jennifers ursöta linne hah.
hahahaha gick nyss med i en grupp på facebook : "vi som sjöng "freestyla, raka maka fon" istället för "rock the microphone" haha på pricken jag!
Ikväll ska jag på filmkväll med några polare, ska bli nice :) Nu ska jag äta lite till middag innan jag ska byta om till bekvämare kläder och tagga till filmtajm:love:


haha snyggt

fredag

fel av mig, vi har engelska idag inte svenska hah. Om en timme går bussen, jag slutar vid 3. Ingenaning om vad jag ska göra idag. Min kusin åker upp till umeå idag och tävlar i gymnastik, lycka till baby :):love:
Asso en helt random grej, när man gör en : ) ni vet, då ser det ut som den är asglad här på bloggen, lite irreternade stäng munnen tycker jag, finns redan en med ett jätte flin och nu har den ett enormt leende. Nu måste jag börja fixa mig, trodde jag skulle ha jätte mycket tid på mig men tydligen icke. Ha en bra fredag :love:


haha dubbelhaka x2

hej jag skriver till mig själv

jag är trött och orkar inte mer, jag har nya nu :)

torsdag

provet gick sådär, inte ett mvg så hoppas på ett vg iaf. Har pluggat svenska ett tag nu, har läst båda häfterna och gjort 14 instuderingsfrågor så det får räcka för idag, kanske läser innan jag ska sova en gång till... men blir inte oftast så hah.
Fredag imorgon, har spanska (där jag glömde läxan i skolan :tired: ) svenska och geografi.
Nu ikväll ska jag hem till raggmunk, han blir ju 17 idag så ska lämna min present också ;) amen juste, nu har jag godis förbut, me want money for the summer, och sen några mindre kilo är aldrig fel haha. Nu messa jag nyss carro my träningsvärkirumpanfriden;) Ska ta med henne till stan som smakhjälp, letar efter jeans med hög midja, ska se om det passar mig... har tänkt ut en perfekt outfitt i tankarna, frågan är om det ser lika bra ut i verkligheten. Finns bara ett sätt att få reda på det, visst;)
Nu ska jag göra annat, middag kanske, grönsaker och nått ska det bli :):love:


nyår haha mongo

-

nu ska jag åka till skolan och skirva provet, buhu... whis me luck!
Grattis till min baby som blir 17 idag :love:

hahaha

hahaha

onsdag

hejsan
svenska uppsatsen gick sådär, satt i 3 timmar :tired: skrev 8 sidor, hoppas det går bra. Sen åkte jag hem med banan och sen åkte jag och mamma till jakan och köpte present till rasmus. Mamma känner han som äger affären så fick rabbat, snällt huh ;) sen har vi fixat med vår studsmatta eller hur det stavas... så nu är den snart uppe i år igen.
Nu ska jag plugga lite, har SH prov imorgon :tired: buhu känns som om jag inte kan nått. Börjar 08:10 imorgon och slutar vid 3. Lite onödig information sådär.
JUSTE var ju hos tandis och hade nada hål, som vanligt ;) aldrig haft! aja nu ska jag öppna sh boken och läsa igenom en sista gång innan det smäller med prov och sen ikväll blir det AA ;):love:

sorry i can not answer

hello bitches
hemma från dansen, vi gjorde en ny idag, asso fyfan var roligt det är.... vi kör till telephone, asgrym... har ni tur så kanske ni ser lite på ett party eller nått haha! nästan bästa dansen jag dansat faktisk... haha nog om dansen, ni fattar nog hur bra den är vid det här laget ;)
Nu ska jag snart sova och imorgon ska jag till tandläkarn!! FUCK

-

hemma, ska plugga sh nu och sen ska jag på dans med hanna andersson, även kallad banan eller snorboll (om man vill retas)
det kommer bli min tisdag.... fick reda på att vi ska ha svenska uppsats skrivning, nationella om jag inte misstar mig, eller så var det bara vanligt prov. (?) kommer sitta typ minst 3 timmar så pappi ska köpa en festis och lite gott att äta, ska även ta med mackor om jag blir hungrig. skolans mat blir man knappast mätt på. Har snart ett annat svenska prov också, så blir till att plugga på det till helgen :tired: tycker jag förtjänar lite plugg fri tid eftersom hela lovet gick också åt att plugga...
aja dags för sh boken att springa fram till mig och lära mig nått:love:


hanna (banan, snorboll) och jag ;)

tisdag

jag är vaken och sitter och ser på Harry Potter och halvblods prinsen. Ska inte gå förän kvart i 11 och så ska faktiskt jag och carro gå till skolan, bra huh;) då vaknar man till ordentligt och får en bra motion för dagen. Hoppas solen är frame när det är dags så det blir varmare.
Ska sminka mig och äta frukost, det står näst på listan haha. Aja nu ska jag börja fixa klart med, hejsvejs så länge :):love:

min kladdkaka som jag gjorde här om dan:)

-


I really need you right now, why did you leav me behind, will we meet if I go after you? to think that I will never hold you in my arms again, it's makes me give up

April 12, 2010

klar med plugget, nu blir det chill resten av kvällen, super skönt! nu ska jag geeeka framför datan ett tag till. Sen kanske jag sätter på en film, vi får se ;)

måndag

jag har tönt kompisar som tror att dom är fula på mina bilder men dom har fel. aja nog om deras kommentarer, skolan gick bra, det var väldigt skönt att börja sent och imorgon börjar jag samma tid för har ingen matte eller naturkunskap (men fick uppgifter som måste göras)
annars är jag super glad för det vackra vädret! otroligt fint och skönt. Nu ska jag snart sätta mig och plugga sh och engelska :tired: orkar inte! aja måste göras.
Nu ska jag stänga av datan och börja plugga, whis me luck! :love:

-

hola
börjar halv 12 idag så nu ska jag ta det lungt medans jag fixar klart mig, :love:

försent

nu kommer ett försenat inlägg, skulle egentligen komma upp igår men var upptagen då så kunde inte!


GRATTIS BABY♥

-

ahha det blev stressigt trotts allt, och jag har inte haft lust att skriva, men ska lägga in några bilder iaf

snabbt

hemma, köpte strumbyxor, mascara och lösögonfransar, Hanna köpte en kofta och lösögonfransar. 
Nu jävlar ska det festas, alla taggar till visst ;) snart kommer mina favorit tjejor hit (hanna och emmelie), vi ska fixa oss och ta otroligt många kort...
rosa klackar och en svart klänning, hett huh ;) aja nu måste jag hoppa in i duschen:love:

the city

tjoho
ska äta frukost nu och sen drar jag och hanna iväg till stan, måste köpa lite saker tills ikväll ;) bussen går 21 så måste börja fixa klart mig... måste handla en ny mascara eller hur det stavas, och genomskinliga strumpbyxor! och den här gången ska jag fixa mig i god tid, det blir verkligen alltid stressigt så måste kuta runt som en galning! men inte ikväll ffs!
om jag hinner (vilket jag hoppas på) så slänger jag in en bild på hur jag ser ut innan vi drar ikväll. hollywood tema you know så kommer se ut som om jag ska på bal, fint huh ;)
aja nu måste jag fixa frukosten och sen springa upp och titta i garderoben om jag har några oanvända strumpbyxor så kanske jag slipper köpa det... :love:


farligt het

torsdag

hellu
nu väntar jag på att mamma ska komma hem så vi kan äta middag, sen ikväll ska vi äta BJ och bara mysa ;) ska ta det lugnt ikväll så jag orkar med partyparty imorgon ;)
hollywood tema, fick låna carros otroligt fina klänning tack baby :D :love:
så ska ha svart klänning och rosa skor ;) nicenice är astaggad!
Nu sitter jag i fotöljen med en filt runt mig, datan i knät och ser på hellt kitchen. nu ska jag titta på roligt youtube klipp haha

japp jag har tråkigt

-

nu är jag hemma, orkar inte skriva så låter bilderna tala

hos carro tha man

hola bitches
jag har tagit en pause från pluggandet, carro och sophia sitter och gör matte läxan (som jag är klar med) nu har jag iaf läst allt i sh boken, så nu har jag kommit en vart på vägen, men kan fortfarande inte alls mycket. HAHA vi har bakat en kladdkaka också, den blev totalt misslyckad. Det ran från den för vi hade inne den i ugnen för lite så hann inte bli klar, då smakade vi lite och det var faktiskt gott men vi ville ha den lite mindre ringare. Då ställde vi in den i ugnen igen men glömde bort den! så den var helt bränd HAHAHA otur!
Vi ska baka en ny sen ;)
vi ska även gå till en pizzeria och äta middag, ska bli mysigt. Vi ska gå dit så bra med motion!
När jag gick hit var jag lite lost, men jag hittade fram till sist! Hennes hus ligger på knäppt!
Aja nu ska jag återgå till studerandet, see you later ;):love:

me want





give me

sleepover time

hola
snart ska jag dra till carro, vi + sophia ska ha en plugg-dag idag till vårt SH prov som är veckan efter lovet.... har pluggat på hälften och kan inte ens det, känner att provet kommer gå BAJS!
aja ska försöka lära mig mycket idag iaf, lite bättre blir det då.
En rolig sak är att vi ska sova där ;) kommer bli askul! En dålig sak är att inga bussar går till henne, måste typ byta och greja :tired: fast hon bor inte ens långt bort...  så funderar på om jag ska gå ner för mördarbacken, kommer typ ramla men sparar nog tid... får se hur jag gör:love:



tisdag

filmen igår var skum, komplicerad att förstå men typ helt okej, kanske inte värd att se på bio men gjort är gjort. annars har jag inte gjort nått speciellt idag, pluggat och gått en liten prommenad för att få lite frisk luft så jag ska kunna orka plugga mer, haha bar för de som vill veta förbrände jag ca 110 kalorier. Nu sitter jag och lyssnar på min älsklings låt (igen) don't take the gilr, förstår egentligen inte varför den fastnat i mitt hjärta, inte alls min musiksmak, men det här låten har nått speciellt som tilltalar mig.
gud kl är redan halv 3, känns som om jag vakna nyss.
Igenaning om vad som händer ikväll, antingen ska jag bara vara hemma och chilla eller så träffar jag folk... är ganska seg så det första erbjudandet lockar mest!
Jag är sugen på se en spännande och super bra film!
aja nu ska jag vara inne på datan lite och sen plugga:love:

måndag

hemma från kusinvitamin, nu ska jag vänta på middagen som kommer serveras vid 6 nångång, sen ska jag på bio med några, vi ska se shutter island,eller hur det stavas, ska bli nice ;) jag har faktiskt pluggat lite idag, jobbigt som fan att plugga under lovet måste jag säga, det tar emot mycket.
Jag har tänkt på en sak, heter den emot eller imot ;s aja jag suger på att stava så det är fritt fram att skratta åt mina stavfel hah. 
Ska snart fixa mig lite inför bion, bättra på sminket sådär you know;) bussen går kl 7 så 90 minuter kvar. byebye nu är det tråkigt att skriva och min fantasi står still!:love:



bio klädsel jajaja (skratt på spanska)

-

yo
kvällen var nice, no more to tell. kom hem från hanna för ett tag sedan och ska nu börja plugga, sen kl 3 ska jag till kusin igen för morbror fyller år så ska fika lite sådära ;)
nu måste jag köra igång pusspuss:love:


party like a rockstar

-

hejsan
idag ska jag plugga och träffa hanna, ikväll ska vi till en kompis och fira hans 17års dag :) ska bli kul. måste verkligen lägga på ett kol med SH, måste kunna 100 sidor + massa frågor! kommer aldrig gå...
men vi hörs senare bitches


haha jag leker bara !

kusin vitamin

hola igen, nu sitter jag med kusin carro, vi har solat lite och nu väntar vi på att påskmiddagen ska bli klar. Är jätte hungrig så maten är efterlängtad!
Jag älskar att våren har kommit, man kan liksom bara gå ut i en tröja och inte frysa, bara njuta av solen :) Imorgon ska jag vara med hanna banan och vi ska ha skoj! Blev lurad av javani nyss (onödig information) Nu är pappa och bror i åre så bara jag och mamma här hos lövarna. Till efträtt blir det maries otroligt goda kladdkaka!
Nu ska jag visa carro lite saker på bloggen osv så vi hörs, kanske senare ikväll.. who knows ;)


hahahaha jag i somras på landet;)

snabbt

sitter och lyssnar på min älsklings låt, don't take the girl, och jag är hemma. men innan jag gick hem från banan så hann jag äta amrekanska pankakor till frukost, otroligt gott enligt mig! Jag har duschat och ska snart börja sminka mig, kl 3 kommer mammi och hämtar mig sen bär det av till kusinvitamin på påskmiddag ;) Vi gick äntligen upp ur sängen typ vad halv 11, satt och skratta åt typ allt, såna är vi!
Inget mer att säga, kommer nog vara hos carro hela kvällen, blir väll nått inlägg sen där borta också... nu ska jag se på tv eller läsa tror jag, men först... sminkning:love:



gammal bild på mig ;)

3/4

okej dålig uppdatering från mig, med det är lov och jag har sovit hos hanna 2 nätter nu, första själva och nu inatt med EM och A. Elsa (katt) väkte mig kl 7 och sedan dess har jag varit pigg.
Idag ska jag och mamma till kusinerna och äta påskmiddag, så ska hem vid 1. Jag bloggar mer sen ikväll, puss:love:


hahaha emmelie och jag

don't take the girl

♥tjena 8 timmar senare, nu är det lov och jag klarade skoldagen med galans haha, fick faktiskr 16/19 på matte provet så typ starkt vg nått sånt ;) woho det gjorde min dag!
snart ska jag äta middag (pannkakor) sen ska jag gå till min kära kompanjon hanna banan. Ska sova där idag också, mysmys! :) bara vi 2 kan ha så roligt för vi är bäst, häst!
lite skojj sådär, juste har ni lurat någon ;)? 1 april idag juh! själv har jag lurat väldigt många, ex rasmus (sur så han) mamma (ig i slutbetyg på matte) kusin carro (stugan ska rivas) haha busigt :D själv har jag inte blivit lurad, proffset you know ;)

På idrotten idag körde vi basket, funfun. Sen försökte jag göra oviga sophia lite vigare, lyckades kanske liiite men vi får köra vidare (tro mig hon är steeel! hihi)
1 april, då tänker jag mig tillbaka 1 år, i 9:an och vår lärare i samhällskunskap Peråka, han skulle berätta resultatet av nått prov vi hade. Han gick runt och sa G eller IG till alla och alla blev skit förvirrade. Sen kom emmelie på att det var 1 april, haha minnen!

aja nog för ett blogginlägg, nu ska jag lyssna på musik och tagga tills ikväll ;) måste även duscha. hejsvejs :love:







tjejerna i förra klassen och peråke :')

torsdag

låten i inlägget nedan är så sjukt bra, har fastnat för den totalt! annars så är det torsdag idag (för er som är lite efter) och jag har en jobbig skoldag framför mig, medans min brors lov börjar idag, känns lite sådär... surt! menmen ska klara av dagen och invänta den roliga kvällen ;)
Nu måste jag börja sminka mig, bajs orkar inte.. ska släpa idrottskläder och 4 böcker till skolan idag, kommer bli tungt, men inte för mig för jag är biff. haha juste ska bara snabbt berätta min dröm jag hade i natt, jag hittade en väska full med fina kläder hahahaha wtf!?
aja nu måste jag verkligen börja göra klart mig.. :love:

RSS 2.0