kläääder

så här såg jag ut idag, i know you want me (8)

fyfyfy

känner att jag hatar matte just nu, fasnar hela tiden!

bilder

bilder från helgen

hemma

hejsan är nu hemma. Skolan gick bra och vi har fått ett nyss schema där min längsta sovmorgon är borta! nu har jag typ ingen -.- fan då... men vi slutar halv 1 idag ist för halv 2. Det var det ända bra :)
Efter skolan gick jag och hanna till ica och fika och nu är jag hemma... Måste plugga matte, ska ha prov på kapitel 2 nästa vecka och vi har inte ens fått böckerna förrän idag :S sen ska hela boken vara klar i december så måste göra nästan 20 tal varje dag minst<333

morgon

helluw :)
Nu har jag vaknat, det var sjukt svårt att gå upp. Är super trött och vill bara gå och lägga mig igen. Hanna och Emmelie och alla börjar senare, jag vill också göra det. Skulle vara perfekt om vi börja typ halv 10 eller 9.
aja annars så var jag med rasmus igår kväll och sen när han åkte somnade jag nästan på direkten, superskönt :)
Nu måste jag sminka mig pusspuss

hemma

hejhej
Det blev inget hemma hos sandra först för ingen kunde typ, men sen hade alla så tråkigt så då träffades jag sandra emmelie och Hanna. Senare kom donia, hon hade varit i stan.
Vi sov också över där, kvällen var kul :)
Vi var tvungna att åka hem rätt tidigt för vi har läxor! -.- Bilder från när jag var hos mina kusiner och hos sandra kommer snart, min bror har den bästa datan och på den här kan man inte ladda upp typ. Eller jag vet inte hur man gör hehe. Pusspuss

Gammal bild, från en gympalektion i 9:an. Jerry robin och hanna. Saknar dom tiderna

när man inte har något att göra lägger man upp bilder

-

Grattis Michael <3333

hello

Idag har jag varit på stinsens med mamma, köpte 2 tröjer, ett skärp och ett par strumpbyxor. Tar kort senare och visar för just nu är jag hos min kusin daniel, han har fyllt år så nu är släkten här och firar han :)
När alla ska dra hem stannar jag här till klcokan halv 7 för då ska jag till sandra, ska på tjejmiddag typ, bara träffas och snacka med favvotjejerna :) Har med mig kameran så bilder kommer senare ;)


peace

fan

helluw
Har inget att göra, planerna funkade inte. Är väldigt suuuur kommer inte hända nått på aslänge känns det som -.- tröstar mig med en läsk!

fontän

hemma

hejhej
haha vi fick sluta 09:15 ist så var bara en timme i skolan B) aja nu har jag skrytit färdigt, idag har jag varit med Rasmus, vi åt på tastys och så har vi sovit. Nu är jag hemme eftersom han ska på träning, som alltid.
Vet inte vad jag ska göra ikväll, har ont i huvudet så får se om det blir nått. pusspuss<33


peace
Hanna och jag, när vi skulle till barcelona. Saknar<33

WOHO

godmorgon godmorgon
Idag slutar jag 09:45, beat that sucker, så fucking skönt och ännu bättre att det är på en fredag! Just nu känner jag bara love to my school.
aja annars så vaknade jag nyss, ska ner och äta frukost och klä på mig snarr :) det var det nu ska jag tagga pusspuss<333

lalala

hejsan svejsan
jag har sjukt tråkigt, sitter och lyssnar på jätte gamla låtar. klockan är inte ens 8?! kom igen nu asso -.- det är för tidigt för att gå och lägga sig och jag är trött på att vara inne på datan. Har lite ont i huvudet också. Funderar om jag ska bada bubbelbad eller bara ligga i sängen och försöka hitta på nått annat att göra haha puss

i'm walking away from you now

elåå

Skoldagen gick bra, flöt på sakta... ett + var att vi fick skippa svenskan, på lunchrasten var jag och Madde i jakan centrum. Hon handla ett par leggins.
Efter skolan gick jag och emmelie till jakan (åter igen)
skulle köpa massor med kläder men upptäcker då att jag glömt kortet hemma ?!! FUCK men jag och emmelie ska kanske åka och handla på lördagen ist så får hålla ut lite :)
Nu har jag absolut ingenting att göra, hanna är i stan och Emmelie ska träna, har skit tråkigt -.-<333


peace 

fortfortfort

helluw :)
har bråttom, väldigt bråttom ska gå ut om en kvart och måste platta håret och sminka klart mig! :o men jag hinner..... pusspuss<333

byyye

nu åker jag suckers ;D <333

dansdansdans

hej, skolan gick bra, har bestämt mig för att läsa matte A och B ist för bara matte A. Blir bäst så. Jag fick helt okej på matte testet i gjorde första dagen btw :)
Snart ska jag och bästavänn in till stan för att titta runt lite på kläder, sen ska vi vidare till den första dans träningen, SUPER KUL!
är såååå taggad, i lööv to dance, vi ska dansa en dans som är som street fast för tjejer, ni vet skaka på rumpan och gå ner på golvet, använta tjejens gåvor helt enkelt ;)
Jag och Hanna har försprång också för vi kan redan lite av dansen vi ska dansa, fick läsa den på en prova på kurs. Vår lärare är sjukt grym, wooooohoo är så glad HAHA. Vi dansar till en pussycat dolls låt, BUTTONS sexiggt
Nu ska jag tagga, hejsvejs pussgurkor <3333

Hanna jag och Emmelie dansade galet mycket när vi var och såg bounce<33

när man har tråkigt tar man ego bilder

min morgon låt

morgon

HAHAHAHA jag skrattar åt er som börjar tidigt idag! själv börjar jag 20 i 1. Fast har typ 3 eller 4 lektioner på rad till klockan 16:10.
menmen... jag har redan hunnit med att bada ett varmt bubbelbad med massa skum i. superskönt!
Nu sitter jag här dramför datan, vet inte rikigt om jag ska ta på mig det jag har just nu. Jag hittar inte mina leggins btw :o vafan är dom!?
Nu ska jag börja fixa mig långsamt, för jag har ju tid ;) pusspuss

fuck allt

sådär skönt att skriva av sig! Snart kommer hanna hit, vet inte vad vi ska göra men båda hade så tråkigt... nu har jag suttit här i 5 minuter och försöker komma på nått att skriva, men förgäves haha! En bra sak är att imorgon är det dansträning ;D<333

Saknar er i plugget älsklingar :'(<33

-

Seems like just yesterday
You were a part of me
I used to stand so tall
I used to be so strong
Your arms around me tight
Everything, it felt so right
Unbreakable, like nothin' could go wrong
Now I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hanging on

Here I am, once again
I'm torn into pieces
Can't deny it, can't pretend
Just thought you were the one
Broken up, deep inside
But you won't get to see the tears I cry
Behind these hazel eyes


I told you everything
Opened up and let you in
You made me feel alright
For once in my life
Now all that's left of me
Is what I pretend to be

So together, but so broken up inside
'Cause I can't breathe
No, I can't sleep
I'm barely hangin' on

Swallow me then spit me out
For hating you, I blame myself
Seeing you it kills me

första

hello :)
Skoldagen gick väll bra, flöt på som vanligt. Förutom att vi tog fotto för matkortet.... blev heelt cp asso! aja orkade inte bry mig så jag strunat i det, bara ett matkort liksom.
Idag hade vi förförsta gången naturvetenskap, var skit tråkigt som väntat, vi fick en liten läxa också. Faktiskt vår första... Det var iaf vår sista lektion, så då åkte jag, hanna och emmelie bussen hem... Jag och hanna drog hem till henne och sen vidare till ica. Nu är jag hemma, bytt om till mjukisar och tagit bort sminket. Alltså en kväll framför datan tv eller telefonen får se vad det blir :) puss

yes jag har varit svarthårig

fuck

nu har jag vaknat, men tittade på sl och såg att vi måste ta en buss som går 10:04 fast vi börjar 10:45! annars går det ingen.... vafan liksonm....
aja nu ska jag ner och äta frukost pusspuss

peace

.

Nu ska jag sova, god natt :)<33

-

läste nyss en sån otrolig bra text, stämmer så jävla fucking mycket

Hennes känslor låg i händerna på honom.
Hennes förflutna hade hon berättat för honom i förtroeende, hennes förflutna som var som en tunn tunn glasvägg som när som helst kunde spricka om någon svek henne.
Hans mjuka och vackra ord som han spred ut som om hon var allt för honom, gjorde så att han sakta gled in i hennes hjärta av glas.
Han visste hur känslig hon var och hur mycket ett ord av ren kärlek, farligt kunde få henne att fastna, det hade hon förklarat för honom.
Men dom där orden som gjorde henne förälskad, betydde ingenting för honom.
Även fast han visste hur svek hade förstört henne förr, så gjorde han samma misstag.
Men han vågade inte berätta för henne, han var för feg för att säga till henne att hon skulle sluta hoppas på er.
Att det aldrig skulle bli ni och att alla ord som fått henne att falla var riktiga lögner.
Han slägde tillslut till med att han inte hade tid för något som skulle blivit "vi", men tyvärr försent.. eller kunde det någonsin bli i tid ?
Hon grät och bad honom för sitt liv att han skulle ta hennes hand och bara vara med henne, att kämpa.
Han tog hennes hand ett tag, han plågade henne och gav henne något lamt som "kanske", han grät en skvätt, en skvätt av hans falska tårar föll ner på hans kinder.
Hon kysste honom och deras tårar möttes och det smakade salt i munnen, deras känslor var som korsade, trodde hon ja..
Men han hade andra planer, hon väntade på honom, väntade på att han skulle säga hur mycket fel han hade gjort och vilka misstag hon nu skulle få förlåta honom för.
Men hon hoppades förjävels.
Allt hon fick var spydiga sms om att "förstår du inte att det är slut"
Medans hon bad och bönade om att han skulle stanna och om att det kan funka, men han svarade inte.
Han var så feg att han inte ens kunde svara på den bönade flickans rop på något.
Efter allt kunde han inte ens ge henne ett enda svar som hon ville ha.
Tiden läker tyvärr inte alla sår, såren av den tunna tunna glasväggen splitter har gjort ärr i henne som alltid kommer synas.
Inte utan på, men inuti henne är det sår av ärr, han har även satt en mur runt henne.
En mur av osäkerhet, en mur av rädsla och tillit.
Hon + han var tyvärr inte äkta.
Se så mycket några ord av kärlek kan förstöra.

hemma igen

haha jag har märkt en sak, jag skriver ofta saker på engelska men tar bort det och ändrar till svenska, för jag är alltid osäker på stavningen hahahaha.
aja jag och Hanna tog en promenad och pratade om allt. Nu är jag hemma, har beställt busskort och allt eftersom mitt går ut sista augusti, har också druckit ett glas cola. För att när jag kom upp satt mamma och tittade på tv och då var det en reklam för billyz pizzor och då drack någon något svart, då börja jag tänka på cola och gick sedan ner och tog lite. Fucking tur att vi hade haha.
Nu sitter jag och lyssnar på spotify, inget märkvärdigt med det.
Juste nu till själva anledningen för att jag skulle skriva ett inlägg, skulle berätta om att 3 barn har ramlat ut från ett fönster på aspnässkolan, det var från 3:våningen och 10 m högt, ingen dog men en av dom fick allvarliga skador, usch<333

HAHA

uut

nu ska jag ut med bästavänn Hanna, ska prata om allt mellan himmel och jord + lite till...

haha cp bild på oss

bilderna som jag lovat

prov

hello :)
Skoldagen gick bra, hade samhällskunskap på morgonen och efter det geografi. Tråkigt men det är det alltid. Sen efter lunch skulle ve egentligen ha matte men vi var tvungna att göra 2 svenska prov, det gick sådär.... är  inte så jätte bra på svenska men hoppas det gick bra. Efter skolan gick jag och rasmus hem till honom.... vi skulle baka men hade inte allt som behövdes så vi struntade i det.... sen lagade ramsus mat till sin familj, under tiden han laga maten och åt den så låg jag och sov i hans säng. Super skönt.
Sen skulle han på träning och då drog jag hem. Nu ska jag nog måla naglarna och ta på en ansiktsmask för att få tiden att gå, imorgon börjar vi runt halv 11 så ska verkligen sova ut, känns som jag inte fått göra det. Kanske därför jag somna hos ramsus, nu ska jag gå hejsvejs <3333

peace

klädsel


i'm out bitch

morgon

hellow:)
skoldag nummer 3 dåra, ska snart gå till bussen för att träffa madde. Idag har vi 3 lektioner och 2 svenska prov, haha jobbigt.... men måste fixa mig nu pusspuss

god morgon

Morgon Morgon
Vi somnade tillslut, runt halv 3 blev det typ. Vi har hunnit med att äta frukost, badad och nyss åt vi lunch. Bilderna kommer in senare när jag är hemma, haha blev väldigt många :) Nu ska vi fortsätta lyssna på spotify och titta runt i andra bloggar, pusspuss

sagan om de 3 kusinerna


Det var en gång 2 tjejer

plötsligt gick en snygg kille förbi dom, och jessica blev störtkär

Kille visade sig vara en förklädd mördare

Jessica och Caroline gömde sig kvikt under var sin påse...

men förgäves, han spöa upp dom..

efteråt blev alla vänner och började odla mustach :)

haha

jag slänger in några bilder som jag tog nyss på webben, carro och joakim sitter och gör hänga gubbe haha.
Observera att jag inte har smink

nattblogg

hellow :)
Klockan är nu 00:38 och vi är vakna, eller nja... inte daniel men vi andra. Vi är rätt pigga och vet inte riktigt vad vi ska göra, Imorgon kommer iaf massa med bilder upp från ikväll :)<333

spöke

hejsan hellow :)
Sitter här med ansiktsmask i hela facet haha ser ut som ett spöke! Ska snart åka till kusinerna. Har typ absolut inget att göra, därför tog jag masken... ska nog måla om naglarna om jag hinner, ska sminka mamma också, dom ska på nån cykelfest ikväll så vårt hus kommer vara fullt av främmande folk. Ja det är så det funkar.. man träffar nytt folk.
Då har vi kusiner det andra huset för oss själva. SKÖNT!
Nu ska jag spana in andra bloggar och vidare :)puss

Fint fint

Cassies nya hårfrisyr, good or bad?

är det bara jag som inte gillar cassies nya frisyr? hon var så söt innan och nu... emo frisyr

elåw

hejsan
Nu har jag vaknat och mår toppen, rasmus kom till mig igår trottsallt, men han åkte hem vid 12 för han har fotbolls match typ nu..... hoppas det regna på dom mouhaha.
Idag ska jag sova över hos mina kära kusiner, vi ska bada och fira daniel eftersom han fyller år :)
Nu ska jag fortsätta att göra ingenting pusspuss<33

(haha cp bild på mig) men iaf jag och kusin :)

nytt

Gjorde en ny header, lite snabbt sådääära :) Känner att jag inte riktigt kan gå och sova än, ska se om någon bra film går ikväll. Det är ju trotsallt fredag.
haha försöker leta runt lite på facebook efter min nya klass, men kommer inte ihåg vad någon heter typ...
jag kan demostrera hur lockigt mitt hår blir om jag inte fixar det efter duschen, ni anar inte vilken tid det tar att fixa det -.-<333

haha knullruffs :)

haha och fixat hår :)

sjuk?

helluw
Skulle egentligen till Sandra ikväll men jag har ont i huvudet och är sjukt trött så ska stanna hemma och sova idag, kanske börjar jag bli sjuk? hoppas inte....
Nu ska jag nog bara ha mys, tänkte dra hit pojken men han skulle vara med Niina så får vara själv, ska nog sova då ist... inge kul att se på film och tjocka sig själv X)
ska bara säga att det går frammåt med klassen, pratade med blandannat frida och peggah idag såå det går bättre och bättre haha!<333

home

hejsan nu är jag hemma från 2
dagen på gymnasiet, inget speciellt hände förutom att vi hade 2 svenska prov... kom igen liksom 3 prov på dom 2 första dagarna, inte snällt.
Träffade många jag känner i skolan blablabla inget kul med det haha<33

god morgon

morning morning :)
Nu har jag snart fixat mig klart, ska bara platta håret och sen är jag redo för att möta madde vid bussen :)<3
Andra dagen i skolan nu då.... antar att vi ska "lära känna" varandra idag, kanske behövs så alla inte är så blyga. Snart ska jag messa madde och fråga om hon ska ta med sig en väska, haha vet inte om jag ska göra det.... men nu är plattången varm och redo för mitt hår pusspuss<333

outfit :)

a time to remember

hejsan
Nu har jag varit på en promenad med bästavänn Hanna, vi prata självklart om den nya klassen och skolan och allt vad vi kände för det.
Det känndes så konstigt när hon sa "i min klass" då börja jag tänka igen på att vi går inte i samma klass längre, vi två som har gått tsm i 9 år har nu helt plötsligt börjat i var sin klass FUCK IT.
Haha känner att jag kommer vara ganska känslosam framöver och nämna nästan i varje inlägg hur mycket jag saknar den gamla klassen.
aja nu ska jag snart gå och lägga mig, börjar 9 imorgon så måste upp rätt tidigt.... pusspuss<333

tomt

visst känns det bra att börja ny klass, nya kompisar och allt. Är glad för jag hamna med Madde och Donia...men jag saknar redan mina älsklingar Hanna, Emmelie och Amanda. Kommer aldrig kunna prata ut med hanna eller skratta ihjäl sig med emmelie eller höra amandas skvaller under skolan igen. Visst finns dom på fritiden, men inte samma sak. Det har gått en dag i skolan och jag letade eftet dom på morgonen för att prata men kom på att det inte går länger, kommer inte kunna messa hanna på morgorna och stressa henne så hon ska hinna till skolan. haha får tårar i ögonen när jag skirver det här, men jag saknar helt enkelt er tjejer. Kommer alltid älska er vad som än händer<33

Tjejor <33333

-

Sådär nu ska jag berätta lite mer om dagen :)

Jag vaknade halv 7 på morgonen, hade vaknat ca 5 gånger under natten för att säkra mig om att jag inte hade försovit mig.
tillbaka till halv 7, då jag duschade och fixade mig helt enkelt... sen runt halv 9 gick jag ner till busshållplatsen för att träffa Madde. Sen när bussen kom var vi med tommy och alla 3 gick in i skolan.
Alla samlades i aulan, där pratade rektorn och några till. Sen gick vi till klasserna och hade upprop och fick schemat och allt det där.
Sen fick vi göra ett matte prov, liskom lägg av. Första dagen vafan... jag har hunnit glömma bort allt under lovet, gick väll sådär men var inte ett så viktigt prov.
Imorgon börjar jag 9, då ska vi åter igen ha ett prov, men den här gången i svenska.
Jag har börjat i klassen SP1D, en helt okej klass, känner igen minst 10 av alla som går där... alla verkade vara väldigt blyga men det släpper... hoppas jag verkligen<333

första dagen avklarad

sådär nu är jag hemma från första skoldagen, hamnade i klass SP1D med madde, är sjukt glad att vi kom i samma klass, så känner man nån ganska bra liksom ;) jag hamnade också med Donia och christoffer som jag också känner ;)
Nu ska jag gå, skriver mer sen pusspuss<333

morgon

så snart gäller det, idag är den stora dagen.... ny klass, ny skola och nya lärare. Hjälp.
Jag vaknade halv 7, gick upp och duscha, sen gick jag och åt lite frukost och sen tog jag på mig mina kläder och nu sitter jag här framför datan med smink och allt. Ska snart böra.... en timme kvar tills jag ska gå till bussen.. ska åka med Madde och Tommy :)
Hoppas jag hamnar i en bra klass... Nu ska jag gå önska mig lycka till<333

skola imorgon

är sjukt nervös.... måste testa alla kläder och skor och se när bussen går.... <33

klart

nu har vi dansat klart och det var sjukt roligt. Vi dansa till en PCD låt ;) haha kanske kommer en liten video på dansen senare vi får se
Nu ska jag tagga hejsvejs<333

yoyoyo

Rasmus har sovit här och vi har bara chillat hela dagen, snart är det dags för dans igen med hanna. Är såååå taggad!
Vi dansade ju igår med och det var sjukt kul, vi dansa 3 timmar i rad, först popping sen hipphopp och sist hype. Hipphopp var klart roligast.
Vi missa middagen så vi köpte lite saker, jag köpte en vitamin focus<3 och lösgodis, Hanna köpte korv med bröd och en varm choklad. Sen ville vi också köpa varsin ben and jerry's men pressbyrons kortsak funka inte så vi fick springa runt och leta efter en bankomat för vi SKULLE ha dom. Vi hitta en och fick glassarna men vi missade 2 tåg på köpet haha.
Nu ska jag snart åka hej då suckers :)<333

dans

hejhej
Skriver ett snabbt inlägg för rasmus är här, han har så tråkigt annars haha.
Idag ska jag och Hanna åka och dansa, vi ska testa på hipphopp och några fler dansstilar. Ska bli sjukt kul ^^
Idag har ju några börjat i skolan, niina tex. Gud snart är det min tur, är sjukt nervös :s aja nu måste jag rusa hej då <333

I know you want me

juste ska lägga in bilder på kläderna jag köpte

kläderna, köpte också 2 par strumpbyxor och en bh ;)

lördagens kläder

-

Nu har alla kommit och vi har hunnit med att fika och jag har fixat carro. Satt på smink och fixat håret. Nu är hon snygg och redo för party :)
bilder:

tråk

väntar på alla, dom vägrar komma, nejnej jag leker absolut inte dryg

ingen rubrik

brist på rubrik... aja God morgon.
Idag ska släkten komma till oss för mamma har fyllt år, nere i vårt kök bakas bullar förfullt. Och just nu försöker mamma intala mig att det finns flingor kvar, men det finns det inte så hon ljuger så det blir ingen frukost för mig idag, vi har inte heller något bröd?!
menmen klockan är snart halv 12 så liksom snart lunchdags.
Just nu sitter jag med musik i högtalarna och kollar runt lite, har fasnat för en beyonce låt igen, så grymt bra<333

bråttom

fick med mig lite saker gem från stan, en klänning och en tunika, strumpbyxor, linne och en dricka :)
Nu har jag bråttom ska vara i jakan vid 8, måste rusa hej då puss<33 

staden

Nu ska jag och bästavänn Emmelie åka in till stan och handla kläder, eller iaf titta om vi hittar nått köpvärt. Väntar bara på att hon ska bli klar ;)<333

mammas dag

tjoho
Idag fyller min mamma år, hon har fått följande: en matberedare eller vad det nu heter, en väska, massage-sak för håret och en diskborste. Sen ska jag och Hon ha en dag i stan tsm, ni vet handla kläder, äta på en fin resturant och gå på bio.
Idag ska jag vara med Emmelie, hanna har åkt bort så det blir bara vi 2 :) Nu sitter jag och lyssnar på Britney, if you seek amy.

-

hemma, lista själva ut hur gårdagen var :)
Nu är jag iaf hos rasmus, inget mer kul haha.... hej då

stan i regnet

Jag niina hanna och rasmus åkte till stan idag, fast rasmus drog efter ett tag för han skulle på träning så ony the girls left haha. När vi köpt en present till min mamma som fyller år snart, börja det regna, och jag menar verkligen mycket regn. Var som vi hade duschat!
Men vi kom hem till slut haha. Nu har jag lite brottom ska ut ikväll så ska duscha också hej då <333

.

Nu har jag vaknat, rasmus sov över här så nu ska vi nog spela monopol. och så klart kommer jag att vinna (Rasmus). så ni alla läsere får väll försöka att trösta henne lite sen :)
PS. Rasmus är tönt och bög

juste

För några dagar sedan skrev jag ett inlägg och lade in massa bilder, det var emmelies bilder. Så nu vet alla ;) rulla ner och titta :)<33

morgon

god morgon,
gårdagen spenderade jag och Hanna hemma hos Emmelie, vi tittade på en film. Kenny starfighter tror jag den hette. Haha en svensk film och inte så jätte bra men den får 2 prickar av 5.
Idag vet jag faktikst inte vad jag ska göra, vi får se :)
Nu ska jag gå ner och äta frukost-lunch byebye<333

mer än plannerat

jag och Hanna åkte till jakan för att handla saker till skolan, ni vet antäcknings böcker också.... men vi köpte mer än plannerat, mycket mer.
Hanna köpte 5 tröjor om jag inte mins fel, ett par leggins och 5 antäckningböcker och penna och almenacka och nått på apoteket. Jag har säkert missat nått menmen.
Jag köpte en tröja och ett stort block med papper till skolan, en penna, en almenacka och klisterlappar (som hanna också köpte kom jag på nu)
Sen ett par skor i leopardmönster Have to love it! :)

Nu har jag just ätit, jag åt kycklingsallad det var gott, snart ska jag till Hanna eller tvärt om... aja vi ska iaf komma på nått att göra ikväll.

biffen

igår när vi var på väg till sara gick en kille förbi mig och Hanna, han gick sjukt roligt så vi härmade honom för att visa hur han gick, bra va ;) <33

mat

Nu äter jag min frukost-lunch

Fil och flingor med oboy haha

Fail

Igår gick allt fel, i början iaf. Först så när vi cykla ner för den grymt långa backen ringer dom och säger att det inte blir nått, då cyklar vi till jakan ist för bara ta det lugnt med dom, men då får jag punka haha så vi går tillbaka och tar bussen som kommer efter en halvtimme. Sen lyckades vi äntligen komma fram haha. Vi var hemma hos Skoglar, det var kul och mysigt :)
Idag vet jag inte vad jag ska göra, hanna och emmelie vill varken gå på 08 eller 08 festen boring. Nu ska jag äta frukost hej då :)<33

ciao

tjoho

Det har inte hänt nått speciellt sedan det senaste inlägget, absolut ingenting. men ikväll ska jag ut med folket, ska bli kul. Hoppas emmelie kan hänga med ikväll bara, hon är i stan, men hon måste hinna hem!
Jahap det var typ det ända intressanta jag hade att skriva idag.
Juste en sak jag kan säga till er att jag och banan har fått betalning på dansen på baletakademin eller hur fan det stavas. YEES proffsen här kommer vi. HAHA.
Nu ska jag fortsätta dunka med musik i högtalarna, ha det så bra puss<333

-

Hemma efter ännu en dag i solen, idag bada jag med Hanna och Emmelie. Vi blåste upp Hannas madrass och åkte ut med den. Vi var ute i ca 2 timmar och åkte runt ute på vattnet. Vi var riktigt långt ut. Så solade baksidan idag, har kritvit rommphaa ;)
Vi var aströtta när vi äntligen kom i land igen, kunde knappt stå upp. Hanna låg på madrassen medans jag och Emmelie fick simma ett tag, TJOCK. 
Sen när vi cyklade hem höll jag på dö av trötthet, så nu sitter jag här och vill bara vila vila vila men det verkar inte hjälpa att sitta framför datan för jag känner hur bena håller på krampa sig.
Jag lyssnar också på spotify :) nu ska jag vila lite, sätta på en film eller något får se <333

look

titta skillnaden B) jag är stolt över mig själv, jag har lyckats blivit rätt brun. Nu är det sola sola sola som gäller. Vädret måste bli bra nu framöver, så det inte försvinner igen<33

I am brown again

Nu är jag rätt brun åter igen, allt bruna försvann med det dåliga väder men nu med 3 dagars solning är det mesta tillbaka. YES.
Pimp som jag är så tog jag med mig en solstol till klippan, det var superskönt att sitta i den än att ligga på den hårda stenen. När jag solat lite mer och blivit ännu brunare så får ni se en bild på mig :) men nu ser man typ ingen skilnad med kameran -.-
Just nu har en fluga damp här inne, sitter och försöker landa på mig och hitta ut hehe.
snart kommer släckten hit, vi ska grilla och ha det mysigt. Hoppas ni får en bra kväll byebye :)<33

visste ni?

det visste ni inte om mig

1 Jag har haft glasögon när jag var liten
2 Jag kan inte dyka! X)
3 Jag gillar inte att jogga
4 Jag gråter nästan till varje film, om det är lyckligt eller sorligt
5 Min sorligaste film jag har sett är bambi 2 XP
6 Jag stavar som en kratta, som ni kanske har märkt


haha, inte mina glasögon men testade hur jag ser ut i dom

tjoho bitches :)

Nu har jag vaknat efter en god nattsömn, gårdagen spenderade jag hemma hos Sara med några vänner :) vi såg på en skräckfilm som hette, från andra sidan. Den var läskig och bra, me love it!
Idag ska jag först bomba Hanna med sms och ringa så hon går upp någongång, ska föreslå att vi ska bada. Blir kanske badberget igen, men det tar en sån jävla tid att cykla dit för mig och Hanna så det är knappt att vi orkar cykla hem.

:)

.

Nu är jag hemma, tänkte ladda upp lite bilder på dom senaste dagarna

Chill kvällen

Ute i natten ;o

Nattmacka

Bad

Danne :)

Robin :)

hottis haha

Fint :)

nästa..

sol och bad nästa

home

Idag var vi på några klippor och sola och badade, alla bada utom jag för jag ville helt änkelt inte. I knöööw badkruka!
Det var Alex Benjamin Rasmus Robin Niina Sara Hanna och jacob fast han var där med 2 andra eller nått sånt.
Nu har jag och banan varit på ica och handlat massa läsk och snacks för vi ska se massa skräckfilmer ikväll, typ med dom vi bada med :)
Hoppas filmerna är läskiga, det värsta som finns är när man hyr en skräckfilm och den inte är ett dugg bra eller läskig!
Nu ska vi städa lite byebye<333

kul

hejsan
Gårdagen var mysig och kul :) vi satt och prata typ hela tiden. Sen sov jag Emmelie Robin och Sara över hos Hanna. Vi lekte kurra gömma i mörkret, då var det vi 5 + Danne men han åkte hem lite senare. Då såg vi andra på Harry Potter 3, alltså fången från azkaban. Fast vi tjejer somna hehe. Jag och sara sov i soffan och dom andra på golvet.  Nu ska vi typ åka och bada tror jag, och ikväll ska vi se på skräckfilm/filmer. Ska bli kul. Nu ska jag gå pusspuss

hemma från stranden

Det blev stranden trots allt, jag gick över till mig och hämtade alla saker som man har med sig till stranden. Sen cyklade vi.
Det var grymt mycket folk överallt där, fick typ inte plats på vårt vanliga ställe så fick gå till ett annat men där hade en gubbe skurit sig på en glasbit när han skulle bada, och därför ville inte vi heller bada där så vi gick tillbaka och som tur var fanns det plats då.
Vi badade och det simma runt massa äckelfiskar vid våra fötter så vi bada inte så länge. Senare kom Emmelie och joinade oss. Vi hade lite vattenkrig och sen åkte vi hem.
Nu har jag duschat och ska snart börja sminka mig för att senare gå hem till Hanna. Vi ska äta middag tsm hehe. Vi ska laga tacos, gottgott ^^
Nu ska jag börja sminka mig ha det så bra sålänge, ska lägga upp lite bilder senare ikväll eller imorgon :)<333

morgon

Nu har jag vaknat, sov över hos Hanna med Emmelie. Igår satt vi och pratade så länge så att vi inte orkade fixa med några sängar, så vi sov i soffan och sov ist. Det var jättee mysigt ^^ Vi somnade kanske vid 3- tiden eller något. Emmelie gick upp före oss för hon ska till ögon optiken eller vad det nu heter, så hon åt själv och allt medans jag och Hanna låg och sov hehe.
Sen när hon åkt vaknade jag av att elsa stog och mjoooa eller hur man nu ska beskriva hur katter låter X) Då gick vi upp och åt frukost, nu sitter vi bara här framför datan och lyssnar på musik.
Vet inte riktigt vad vi ska göra idag, kanske åka och bada.... vi får se vad vi har lust med.
Haha sitter och tittar på gamla bilder, lägger upp några här :)


Jag och Hanna i stan

Jag vid 9ans skolfotto

Klassresan i 9an:

Tommy

Selma

Jerry

Jonte Jimmy Niklas Ante

Klassen

Jag och Hanna

Tjejor<3

haha :)<3
Slut

jag och Hanna haha

Nyår

Cafe 60

Prao

träning

Nu sitter jag och äter middag, ska snart ut och springa med Hanna. Kommer bli jobbigt och tugnt! Sen senare vet jag inte vad som kommer hända, får se :)


Min middag: Gurka, tomat och morötter och dricka  haha

vaken

Nu har jag vaknat och fixat mig och allt det där man ska göra på morgonen.
För en tid nu ska jag bo hos bästavänn Hanna, ska bli kul och mysigt ^^ Nu måste jag dra för är inne på brors data och han gillar det inte hehe.
Pusspuss

hemma

hejhej nu är jag hemma och bara tar det lungt, vi vakna runt 2 och gick då upp och gjorde pannkakor, sen var niina tvungen att åka hem, då kom Emmelie och sen gick vi alla 3 ut på en prommenad och prata.
Nu ska jag gå hej då :)<333

tjoho

snart kväll, ska nog till Daniel sen ska jag sova över hos Hanna med Niina :) ska bli mys....
Idag har jag och hanna bara chillat, vi har gått en promenad och såg på filmen the note book, eller som den heter på svenska dagboken.
Nu ska jag äta hej då <33

och...

och ett till videoklipp.... ganska länge sedan men jag tycker att ni ska på ta del av mitt fina skrik. Snodde från Emmelies blogg ^^

videklipp från skåne

medans jag väntar på bilderna från Hanna lägger jag upp ett videoklipp

skåne

nu har jag vaknat, gårdagen var kul, vi var hemma hos Robin och det var väldigt kul att träffa Niina, Emmelie och alla andra igen.
Var hemma vid 2? någongång tror jag...
Nu ska jag iaf berätta om skåne lite snabbt..

Dag 1: Då satt vi i bilen typ hela dagen, eller iaf 6 timmar.... vi såg en bil som hete fag, hehe. När vi kom fram tittade vi i huset och åkte runt lite för att titta lite i området. Sen handlade vi massa saker som är nödvändiga i ett hus. Senare såg vi på Arn 1 och sen sov vi.

Dag 2: Gick vi till standen och stekte och såg också på en wolleyboll tunnering som spelades där. Sen på kvällen gick vi ut och åt, vi fick vänta på maten i 1 timme och 30 min -.-

Dag 3: Då cyklade jag och Hanna först runt och titta på allt. Sen tog vi 2 gigantiska glassa, sen åkte vi hem och spela kort. Sen gick vi till standen och körde lite stand pingis och sola. Sen spela vi memory med Hannas mamma. Hanna vann -.- Sen på kvällen såg vi på beck.

Dag 4: Hannas mamma fyller år idag så vi firar henne, jag och Hanna såg också på Arn 2 och grät floder vid vissa tillfällen...  Sen på kvällen gick vi på en väldigt fin resturang, vi åt anka och en supergod efträtt.

Dag 5: Idag var vi bara på standen... inget intressant

Dag 6: Regnade det så vi var inne och spela kort och såg på Sagan om ringen tills vi gick ut och åt.

Dag 7: Fredag idag.... Då fikade jag och Hanna först sen åkte vi hem och städade faktiskt. Kännde oss väldigt duktiga.

Dag 8: Då åkte vi hem vid 9 tiden och det tog ca 7 timmar hem, bilresan gick bra... Jag sov och lyssna på musik. Vi titta också på Sagan om de två tornen, sen när vi kom hem drog vi till Robin.



Mer bilder kommer sen när hanna har skickat sina :)

-

tjoho
Nu är jag hemma, ikväll ska jag ut så har lite bråttom..... skriver och laddar upp bilder imorgon när jag kan skriva allt i lugn och ro. Puss
RSS 2.0