it's sad

!

i mina högtalare sammtidigt som jag pluggar hihi

plugg time

hemma efter en jobbig onsdag i plugget, ikväll ska jag plugga SH och se på AA, inget speciellt... nu lagar jag middag till mig själv för päronen jobbar sent och bror är hos en kompis antar jag.
1dag kvar tills lovet börjar, det klarar vi.. även fast torsdagar är jobbiga. Ingen sovmorgon, många lektioner och sluta sen.. but nothing you can do.
Jag kände nyss att jag är jätte sugen på ett gals läsk... ska se efter i kylen! sen ikväll ska jag ta glass, har sparat bananen tills ikväll så jag kan göra min otroligt goda bananasplit ;)
Nu ska jag äta och sen börja studera haha:love:


stort träääd. Jag och bror USA 08 :)

snabbt

nu ska jag börja gå till bussen men slänger in några webbilder jag tog nyss, hade lite boring ;)


mitt hår vill inte sammarbeta så det är hämskt idag, men visst har det blivit rätt långt :O

onsdag

nejmentjena
nu har jag vaknat, vilket gick väldigt segt eftersom jag är väldigt trött, men lyckades tillslut så nu sitter jag här påklädd och ska börja sminka mig, sen ska jag äta frukost och sedan be ge mig till skolan och gå där till kl halv 5 :tired:
Jag okrar inte.... men bara 2 skoldagar kvar nu tills påsklovet så då har jag nått att se fram emot.
Idag åker Carro till spannien den åsnan, kommer sakna henne här hemma men hon är bara borta i 5 dagar.
Nu måste jag börja fixa klart mig :love:

wihi

hahaha lovet blir bara bättre och bättre, party all night long! ;)

tisdag

hejsan
idag är jag ju ledig ;) har utvecklingssamtal kl 3 och innan det hade jag bara tänkt att se på en film och läsa lite ur Harry Potter boken, måste även plugga lite matte men det gör jag sen.
Nu ska jag fixa mig och äta frukost innan jag dör av hunger, pusspuss


jag och hanna under film inspelningen ;)

-

jag har läst ut boken, det är runt 600 sidor och det tog ca 4 dagar, förstår nu hur otroligt bra den är och hur ledsen jag är nu att den är slut... måste vänta på 3:an och den kommer väll om nått år, väntar även på 2 andra böcker i 2 olika serier som vägrar komma, så nu väntar jag olidligt på 3 böcker. Ja jag är en bokmal och är galen i böcker och blir deprimerad när en bok är slut, men brukar läsa om de men inte lika bra.
Nu ska jag börja läsa en annan bok haha, gud jag är störd:love:


min framtida hus haha

måndag

hola
hade bara matte idag och sen gymade jag lite med Sophia och nu är jag hemma ;) ska plugga lite matte samt SH idag... och imorgon är jag ledig, sug på den! super skönt, har typ ingen skolan den här veckan kan man säga.  Nu ska jag ta något att äta eftersom det var fisk i skolan idag, fyfy.
Har redan börjat tagga till lovet, har massa saker att göra. Men nu ska jag läsa min bok som är otroligt bra så kan inte lägga mig ifrån den utan att vilja börja läsa igen.
Juste hanna har just fått mig att gå med på ett varv runt spåret, har sån otrolig träningverk i benen så kan knappt gå men ska jogga sakta och göra mitt bästa :)
See you later :love:




hahahaha jag som tar monster-tuggan typ 4 år sedan X)

-

har gjort hälften av matte läxan och läst 20/100 sidor i SH boken, 100 sidors prov, wtf liksom kommer absolut inte kunna få in allt i huvudet. Ska läsa lite varje dag, måste verkligen plugga under påsklovet, :tired: nästa vecka kommer bli chill, är ledig på tisdag och sen slutar ju skolan på torsdag så går bara i skolan i 3 dagar. Har några planer uppgjorda till lovet så ska bli ruuligt ;)
Nu ska jag fortsätta se på The hills, pussisar:love:

söndag

hejsan
gårdagen var rolig med trevligt fokl, kom hem vid 2 tror jag?
idag ska jag bara chilla och plugga, usch har absolut ingen lust att plugga matte eller SH idag. Men måste göras. jag bloggar mer sen kanske, har egentligen inget kul att skriva haha :love


haha när jag fixade mig

klädsel

and facelook ;)

fina huh;)

taggish

hanna är en galen kvinna! jag dog och hon jogga på som om det inte var nått. Måste börja jogaa med henne oftare och kom ihåg att jag säger det nu så jag inte drar mig ur (a) nej men skärpning måste börja få upp konditionen!
Aja har fått nya planer inför kvällen så ska börja tagga igen nu ;) Nu ska jag vila benen och vänta på att middagen ska bli klar, tänkte plugga lite idag men jag orkar faktiskt inte, ska göra det imorgon ist. Pussisar:love:


gammal bild på mig och kusin ;)

ändring

ska jogga ist, så lång att åka annars haha

-

nu åker jag och tränar, sen vet jag inte vad som händer, planerna pajade så står planlös haha :love:


hahaha

fredag

fredag och skolan är avklarad, har matte läxa och sen ska jag plugga lite Sh, det är de ända så rätt chill ;)
Vet inte rikitgt vad som händer ikväll, får se. Har inget roligt att skriva förutom att jag carro och madde g hade roligt under geografin *ska vi dansa* gud jag dog! :D
Nu ska lyssna på spotify och bara ta det lungt:love:


haha carros fläta ;)

-

orkar inte skriva idag, måste plugga matte  :love:

20:49

benen värker som tusan, ännu en greate 90 minuters långt snack och gående :D nu ska jag bara chilla och längta efter helgen ;):love:


gammal bild på mig ;)

-

bytte header lite snabbt, hade så tråkigt hahaha. aja nu ska jag banne mig få tag i stålrumpan (carro) wish me good luck sweeetiiis ;)


carro och jag :D:love:

Mars 24, 2010

skolan + träning avklarad! fick veta våra spanska resultat, fick VG samt MVG på de två proven, hoppas på att det tredje som vi gjorde idag ska gå lika bra.
Annars så åt jag madde och sophia på tastys idag, mysmys och alla verkade gilla mitt linne också haha! Sen drog jag och sophia och tränade och det gick bra, var lite seg från dansen, framförallt i benen men det gick bra iaf. Ska snart få mer träning, ska gå ut och gå en lång promenad med bästa carro! ska bli askul!! men hon svarar inte på mitt sms den apan men hon äter väl eller nått ;P
En bra sak är att jag har inget att plugga idag, har gjort klart alla läxor duktig som jag är ;)
Nu ska jag lyssna på musik och vänta på att carro ska bli klar :love:


haha gammal bild ;)

hi onsdag

hejsan
ska åka om 20 minuter och är helt klar ;) skönt! Idag ska jag träna med sophia efter skolan och sen ska jag träffa carro, fullt upp men om vi inte får någon läxa idag så är jag nog klar med allt. Har säkert nån liten sak kvar men who cares ;)
Nu ska jag läsa lite andra bloggar och vänta på att klockan ska ticka :love:


Jag roade mig med lite webbilden hihi:

;D

hemma från dansen och det var skit kul! den nya dansen var asball ;) nu ska jag sova god natt :love:


låten vi dansar till ;)

hahaha

om man kan dö av skratt är jag död nu, vi spelade upp teatern och gud vad jag skratta (inte bara jag såklart) haha skit kuul! Vi blev filmade av carro så kan ladda upp den senare ;)
annars så är jag super taggad till dansen och humöret är mycket ljusare sedan vi fick veta att vi inte har matte imorgon så slutar runt 3 ist för halv 5, sen ska jag och carro gå en promenad också, love it :D:love::love:
Nu ska jag titta igenom geografin, har nått läxförhör imorgon men orkar inte bry mig.
Nu ska jag göra annat, tror jag ska läsa den 6 boken i harry potter, jag vet sent, men jag gillar att se filmerna först.. men nu orkar jag inte vänta. Måste läsa haha!


hanna och jag i stan för längeeee sedan:love:

snabbt

hej
ska gå till bussen om 5 minuter så blir ett snabbt inlägg. Har en jätte lång dag idag och vi ska spela upp en teater på svenskan, kommer dö av skratt.
Ska bara dricka upp min oboy och sen måste jag rusa ner och fixa det sista, börjar med matte sen naturkunskap, mentorstid, bajs lång engelska samt svenska sen slutar jag vid halv 4.
Nu måste jag dra puss:love:

jag när vi hade fjortismiddag haha stört ;)!

lite sött från H&M

måndag

såklart fick vi matte läxa, men har gjort lite ska göra resten imorgon. På musiken skulle vi skriva låtar, haha tråkigt men min grupp fick till en liten text och ska fortsätta nästa gång.
Nu ska jag se på The hills igen och vila, sen får jag se om jag orkar plugga mer ikväll. Kanske, kanske inte.
vet ni att det är 82 dagar, samt 50 skoldagar kvar tills sommarlovet, skönt huh ;) det klarar vi nog! :love:


så här ball var jag i dag haha


hihi snodde från carro

- Det tar 7 sekunder för maten att komma från munnen till magen.
- Människans hårstrå kan hålla 3 kg vikt.
- Längden av mannens penis är lika med längden av hans tumme gånger 3. ^
- Lårbenet är lika hårt som cement.
- Kvinnans hjärta slår snabbare än mannens
- På varje fot har vi runt tusen miljarder bakterier.
- Kvinnan blinkar två gånger oftare än mannen.
- vi använder 300 muskler bara för att hålla balansen när vi står.
kvinnor har redan läst färdigt detta.
Männen tittar fortfarande på sin tumme.

haha


jag har tråkigt, men så här ser jag ut idag haha

09:38

hola
har vaknat, är fortfarande jätte trött men börjar halv 12 så ska inte klaga ;) har matte och musik sen slutar jag vid 3 och ska hem för att inte plugga! fattar ni typ första gången på evigheter som man har en ledig dag från plugget. Men det kan ju hända att vi får matte läxa eller musik (som vi aldrig fått) men hoppas absolut inte det, skulle vara sjukt skönt att bara chilla, är fortfarande lite sjuk men måste gå till skolan iaf.
Nu ser jag på The hills och ska göra det fram till halv 11 :) för sen går bussen vid 11 och jag måste äta frukost hihi :love:


haha väldigt gammal bild på mig

-

 

hejsan
Nu har jag skickat iväg spanska uppsatsen och skrivit klart min labbraport har även gjort klart engelska läxan och geografi läxan. Skönt! Hoppas inte på mer plugg nu i veckan.
Nu ska jag gå och göra annat, får bara mer ont i huvudet om jag sitter kvar:love:

taggish

nu mår jag mycket bättre, har pluggat mycket också, ska kanske spela The sims eller nått, blev skit sugen när jag såg spelet ligga frame ;)
Nu åkte kusinerna hem och jag måste ladda min mobil såg jag nu. aja ikväll ska jag bara ta det lungt, försöka bli helt frisk så jag orkar med veckan och framför allt helgen ;)
är det fel att redan tagga till helgen hihi ;) ??:love:

:(

hejsan
jag är sjuk, blev det igår när jag vakna. Feber och magsjuk. Fyfan! men idag är det lite bättre. Men det som är synd är att kvällen skulle ju spenderas med mina kusiner medan pärnonen var på 40-års fest, men istället låg jag i soffan hela dagen haha. Såg typ på 4 filmer, men vad kan man göra när man är sjuk.
Nu ska carro snart åka på träning och då tänkte jag passa på att plugga lite, om jag orkar. Nu ska jag gå pusspuss:love:


haha jag för länge länge sedan

-

haha ser ni vilken mini glass jag äter, ballt huh ;)

yeah!

wihoö

hejsan
har just tränat i typ 90 minuter men hanna i gymet ;) biffar till max!  Träffade några idioter till ungar på vägen hem hahahhahaha.
Nu ska jag skriva lite mer på spanska uppsatsen, skit svårt att skriva om min fritid på en hel A4a ;s har typ skrivit hälften och är klar. Får typ hitta på lite, same shit.
Hörs senare:love:


så här snygga var vi i skolan idag!


Madde och jag :) :love:


Carro och sophia :love::love:

hahaha not me in fokus (a)


Fy asso

HAHAHA MADDEEE

baby

!!

GRATTIS SOPHIA 17 ÅR♥

wiiiiiiii

HOLA
humöret är på topp, hade ju bara spanska prov imorgon eftersom de andra 2 lektionerna var inställda (fick dock massvis med läxa) men slipper iaf gå på lektionerna, men nu får vi eller iaf jag skiva spanska uppsatsen hemma ;) woooho!
Det är inte alls fusk eftersom vi får ha ordbok när vi skriver så det spelar ingen roll vart vi sitter, vi kan ju bara slå upp de ord vi inte kan.
Nu sitter jag och ska börja skriva på spanskan, och äter godis hihihih!
Juste, vi hade matte-dag idag och det gick bra, inget speciellt!
Nu ska jag börja plugga, pussisar:love:

-

hola
har inte bloggat så mycket, det beror på en bok som mamma kom hem med i tisdags kväll och jag läste ut den igår, runt 24 timmar tog det för mig att lära klart den, var som fastlimmad vid sidorna, gaaah den var så otroligt bra. Nu är jag ledsen för den är slut -.- men hoppas på att det kommer en 2:a hihi.
Aja tordag idag rå, spanska provet gick åt helvette, är riktigt nervös över att det här kommer bli mitt första IG, men ska snacka med läraren och fråga hur han tänkte när han gjorde provet eftersom provet var inte alls på våran nivå.
Har matte dag nu iaf, till lunch sen svenska och sen vid 3 är det slut.

Juste, igår gick jag och carro en låååååång promenad, var typ ute i 2 timmar ;o vi pratade om allt och det var sjukt mysigt!  
Nu ska jag ner och fixa mig, ska vara klar om 10 min :O hejsvejs♥


ser ut såhär idag, dock gammal bild menmen ;)

så otrolig fin

Jag älskar er

life goes on as it never ends

hola amigos
kom nyss hem från skolan och sitter nu och lyssnar på olika låtar som vi hade som förslag i vår lilla musikgrupp, alla är jätte bra och fina. Vill sjunga alla men det blir bra med de vi kom överens om. So sick och walking in menphis eller hur det stavas ;P
Jaha tisdag.... hade stort matte prov på morgonen som gick sådär, hoppas på G! Sen hade vi ett test prov på engelskan så ett till prov kan man säga :tired: så har varit ganska trött idag, tisdagar är sena dagar också så det bidrog en aning.
Nu är iaf matten avklarad, bara spanskan kvar. 3 olika prov! Imorgon är det första, håll tummarna.
Ska plugga lite mer till provet imorgon och sen är det dags för dans ;) bye bitches :love:

hellow jag är fjortiiis

godnatt

nu ska jag se på några the hills avsnitt och sen sova, börjar 8 imorgon :tired:

jag och kusin i somras :):love:

!


ge mig

plugg plugg plugg

okej nu blir det att plugga kvällen ut, matte och spanska. Bryr mig inte så mycket om matten bara jag klarar G men vill ju ändå ha högre betyg men kommer nog inte få det för det går verkligen sämst för mig! men i spanskan hoppas jag att det går bra, blir nöjd med ett VG men kommer säker knappt klara G för vi har inte alls lärt oss mycket så kommer nog inte fatta ett dugg av provet ;s då är det lärarens fel! menmen ska försöka iaf.
Nu ska jag sätta mig och lära in spanska, har redan försökt lära mig matten men vet inte hur det ligger till där, vill ha ett övningsprov men finns inte :tired:
pusspuss♥


No one else can feel it for you

hola
kunde absolut inte somna igår, väldigt irreterande, men tillslut gick det väll antar jag men ingenaning hur mycker kl var, över 1 iaf.
Börjar inte förrän halv 12 men var inte så trött när jag vakna så bestämde mig för att gå upp och sätta på en mysig film eller nått ;)
Jag ska klara av den här veckan nu, sen kommer det nog lungna ner sig med alla prov och så, hoppas jag iaf. Har 2 stora prov nu i veckan, matte på tisdag och spanska på onsdag och fredag.
Nu ska jag hoppa in i duschen, pussisar:love:

nattis

 

I'm watching...


and I love it

söndaag

haha lite arg där innan. Darin eller Eric skulle ju lungt vinna, men fan rösta på henne ? herregud sverige inte konstigt att vi alltid ligger sist. Satt hemma hos hanna och titta och vi båda var skit sura och arga. Sen gick vi till Amanda och såg på SAW 6, dålig och psyko film!
men annars har jag vaknat nu denna söndag och har pluggat både matte och spanska. Ska plugga mer senare. Kl 3 kommer kusinerna till oss, har inte sett dom på länge för de kom hem från florida typ nyss så ska bli kul att de kommer. Fast att det är söndag drar ner mitt humör.
3 veckor kvar till påsklovet, längtar skarpt! Nu ska jag se på några The hills avsnitt, love it ;):love:


maddebaby och jag på idrotten ;)

!?

fyfan skäms över sverige, hur fan kan vi skicka henne!? Eric eller darin hallå är ni blinda och döva eller. Hon har ju fan en fuckin bubla i halsen hela tiden CP


jag enligt carro, min avbild av henne kommer senare så håll ut ;)♥

wihoi

hola amigos
Igår så åkte jag carro och sophia in till stan efter skolan. Vi skulle se Alice i underlandet ;) jag och carro fyndade också väldigt fina saker, är super duper nöjd! och filmen var bra, ball med 3D.
Sen när vi åkte hem mötte vi banan och Em vid tåget, så jag och hanna var med varandra kvällen ut. En super mysig dag!
Nu är det lördag och jag ska plugga lite matte och spanska, ikväll ska vi äta middag hon Andersson så det ska bli super kul! nu måste jag dra, pussisar! :love:


kärleeek:love:

cause every girl wanna be her ♥

hejsan
kom hem från FS för ett tag sedan, spinnade med Sophia ;)♥ sen har jag också hunnit med att plugga lite matte och spanska, så är nöjd med plugget för idag. Imorgon är det fredag för er som missat det haha, börjar kvart över 11 och slutar runt 3 så inte så jätte jobbigt. We can make it!

" vad sa snoppen till kondomen? ... täck mig, jag går in " haha min humor!
Nu ska jag iaf se på några The hills avsnitt och sen blir det sängen för min del, pussisar

torsdag

hemma från skolan, hade ingen svenska så sluta halv 1 ;) me like! ska plugga matte och spanska nu, inte lika kul men måste göras, har prov nästa vecka i båda ämnerna. ska åka och träna spinning med Sophia och Tove tror jag joinar också ;)
Det blir typ min dag, ska lägga mig tidigt ikväll också, nu ska jag dra pussisar♥


haha schhhnykt

nooo

hejsan
skoldagen var seg, super trött och sur på SH lektionen för han flytta provet till direkt efter lovet, fuck liksom är det bara jag som vill ha ett plugg-fritt lov vah!!!?? aja cp. Sen hade vi ett oförberätt prov på matten, yey vilken super dag :tired: gick ganska dåligt haha kom inte ihåg nått från förra terminen juh. Så fuck idag! Sen nu har jag hunnit med att plugga spanska och gått en ganska lång promenad. Nu är jag klar med pluggandet, i helgen blir det super mycket matte för har prov på tisadg, samt apmycket spanska där provet är på onsdag och fredag buhu. Hoppas fredagen och lördagen blir rolig iaf... hoppas!

Nu väntar jag på att AA ska börja wiiii, ska också äta glas hihi, see you later bitches ;)




låten vi dansar till på dansen, hot huh ;)



haha snyggt!

-

halloj
ska dra till skolan om typ 15 min, sen slutar jag halv 5 :tired: har inget intressant att skriva, så jag säger hej då nu haha!


midsommras, sysling Wilma, bror jocke och jag ;)

-

nu ska jag sova, god natt♥

I'm out

yoyoyo
har någon speciell dag i skolan idag, hum nått om kamrater tror jag (?) aja skit samma det bästa är ändå att vi börjar 9 och slutar 2, så ska bli chill.
sitter och äter frukost nu och ska döda mitt hår för det är bajs fult idag men hinner inte platta det eller nått :tired: jag måste gå till bussen om typ 10 minuter så ganska stressit.
Jag kom nyss på att jag varken laddat ipod eller mobil ! -.- de får iaf ladda i 10 minuter, det hjälper ju lite iaf. aja nog om onödiga saker, nu ska jag börja dra, pusspuss:love:


haha jag idag iaf

snabbt

sitter ny duschad i sängen och ser på svenska hollywood fruar ;) super heta killar i runtan nu asso, mums :$ hah nu ska jag fortsätta titta, sov gott för det har jag plannerat att göra :)


hihi jacob i twilight ;)  

I don't fight, I don't argue, I just hit that bitch with a bottle

hemma från skolan, super skönt! nu måste jag plugga hela kvällen bara :tired: spanska, matte som jag har prov i nästa vecka och sen samhäll där provet är om 3 veckor, men alla är skit stora så måste plugga otroligt mycket om jag ska nå de reslutat jag vill, vilket är MVG men rätt svårt så hoppas iaf  på ett VG. 
Jag har fortfarande inte comviq kompis, den är slut! måste fylla på, har typ nada pengar kvar ;s
aja nog om detta nu måste jag börja sätta fart på pennan och lära mig saker, pussisar:love:

 

hola

morgon
ska dra till skolan om typ 40 minuter, så har lite tid att göra vad jag vill så valde datan. Fast finns inget roligt att göra här så ska se om det är nått bra på tv:n. Orkar inte skriva mer, ha en bra måndag:love:


I miss you so bad

can you see the fake smile I put on every day?






Na na, na na na, na na
I miss you, miss you so bad
I don't forget you, oh it's so sad
I hope you can hear me
I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same
Ooooh

Na na na na na na na

I didn't get around to kiss you
Goodbye on the hand
I wish that I could see you again
I know that I can't

Oooooh
I hope you can hear me cause I remember it clearly

The day you slipped away
Was the day I found it won't be the same
Ooooh

I had my wake up
Won't you wake up
I keep asking why
And I can't take it
It wasn't fake
It happened, you passed by

Now you are gone, now you are gone
There you go, there you go
Somewhere I can't bring you back
Now you are gone, now you are gone
There you go, there you go,
Somewhere your not coming back

The day you slipped away
Was the day i found it won't be the same noo..
The day you slipped away
Was the day that i found it won't be the same oooh...

Na na, na na na, na na
I miss you

-

nejmentjena
har faktiskt varit ute och gått igen, med mamma och bror den här gången. Vi gick en liten runda, blev typ 2430 steg så det var bra. Nu gör jag ingenting, funderar på om jag ska sätta på en film eller läsa en bok kanske. humelihum svårt beslut.. om jag ser på en film så är det ju nästan läggdags när den är slut och om jag läser så kommer jag bara orka läsa runt 2 timmar och då är kl bara kvart över 9 :tired: kanske ska se en kort film och läsa, smart där!
Äntligen går bilderna från kameran att ladda upp :D så ska fixa lite med dom. Hej då:love:

time to

dags att börja spana in vår/sommar kläderna;)

me like


Mars 7, 2010

hejsan ;D
har pluggat klart spanskan nu, har lärt mig familjeord, hur man börjer ir, ar, er verb och lite andra ord ;) så hann med rätt mycket. Har också gått en promenad med carro, vi gick bla till mitt gamla hus och runt där i närheten. Vilka minnen som kom upp, ta mig tillbaka. Saknar tiderna när jag och Camilla alltid gick och fika med var sitt gosedjur uppe på kullen, eller när jag cykla runt gården med Simon.
aja, sen gick jag och Carro vidare till handlarn och köpte två goda glassar som vi mumsa på den sista sträckan hem. Det var väldigt skönt ute och inte alls så kallt som jag hade trott.
Varje söndag nurå carro :D :love:
Nu ska jag nog se på några The hills avsnitt som hanna och emmelie har fått mig att börja se på. Sen om 1,5 timme är det mat och senare ikväll ska jag se om det går någon bra film på TV.

Skola imorgon dåra, fy! men börjar halv 12 så rätt chill, tänker mest på de andra dagarna som inte alls är lika chill.
Men vi går ju bara 3 veckor och sen är der påsklov ;) wiiii!
Nu ska jag göra annat, pusspuss vi hörs♥

HAHAHAHA

blä

jag är vaken, och ska nu börja plugga spanska. Ska börja med att lära mig om familjen, sen fritiden. Det är planen för idag, inte kul :tired: aja nu måste jag börja så jag har lite annan tid kvar, önska mig lycka till pusspuss
sommar bild för antal år sedan, vi är i ett slott som vi brukade hyra lite då och då ;)
bror jag felix carro jacob och daniel som ligger ner haha

bad times needs light

yo
har precis kommit hem från carro, vi tittade på melodifestivalen och min stora feta grekiska semester (alltså 2:an av mitt stora feta grekiska bröllop) och efter det pratade vi bara. Det var galet kul och mysigt. Kan verkligen berätta allt för carro, och framförallt lita på henne :) Nu ska jag iaf snart försöka sova, måste börja vänja mig med skol-tiderna :tired: inte ett dugg taggad på plugget, need more time to rest! aja inte så mycket att göra åt saken. Ska även plugga spanska imorgon, kommer gå bajs men måste börja någon gång och hälldre för tidigt än för sent.
blä nu känner jag mig nere pga skolan, förstör alltid, men har klarat snart 11 år (även om det var väldigt lätt när man var liten) så kan jag klara av typ 5 år till! Nu ska jag sova. God natt och njut av den sista sovmorgonen det ska iaf jag göra ;) :love:


carro och jag cute huh ;) 

lördag

tjoho
vaknade för en stund sedan, har hunnit med att bada bubbelbad också ;) Idag ska jag inte göra nått speciellt, men på kvällen ska jag nog vara med mina sköna bönor carro och sophia :) Nu ska jag ner och äta lunch, blev ett väldigt kort inlägg men har inte så mycket att säga, bara att lovet är snart slut och det suger! bloggar mer sen tror jag, om jag finner tid:love:


jag på skolavslutningen i 9:an ( i den vita klänningen ;) )

Fredag

hejsan, snart ska jag, mamma och jocke åka in till stan och se på 4D ;) ska bli nice. vi har faktiskt sett på 4D innan, i USA. Där är den såklart mycket bättre än här hemma men det duger för idag :) Vi ska åka om en halvtimme typ så måste börja fixa mig nu.
Juste kan säga att vi ska se en film om rymden hehe. Nu måste jag gå och börja sminka mig, ha en bra dag för det kommer jag! :love:


Daniel och jag ;)

hottie

tjenare
kom hem från kista för ett tag sedan, där jag bror och pappa var. Vi åt på en resturang och sen gick vi på bio. Filmen vi såg heter Farsan, den var jätte rolig :) Nu sitter jag och bror och ser på Bourne eller hur det stavas X) vi har sett alla 3 nu efter den här. Han är såå het, bangar inte på han ;) muums! Nu börjar filmen igen, hejsvejs!♥

hello cutepiie

hola
nu har jag vaknat, var väldigt svårt att sova igår natt för jag sov 4 timmar på dagen, men min älskade bok hjälpte mig. Den är asbram gone heter den, verkligen en favorit! Somnade runt 3, men känner mig helt utvilad nu iaf ;)

Precis skrivit klar spanskan, gjorde egna anteckningar så jag ska slippa bläddra i boken fram och tillbaka. Det blev typ 10 A4, asso IG i spanka säger jag bara, inte en chans att jag kan lära mig allt det + massa andra prov och läxor :tired:
aja får göra så gott jag kan. Får plugga lite varje dag.
Nu ska jag ner och fixa nått att äta, kanske ska baka nått senare, länge sedan jag gjorde det så kanske på tiden ;)
Lyssnar på Justin Bieber, jag är kär så underbar röst :love:



nästa köp från H&M ;)

sexy naughty bitchy me, ny favorit ;)

haha

hejsan
har vaknat nu efter typ 12 timmars sömn, superskönt! Idag måste jag plugga spanska, så ska väll göra det på dagen och göra nått roligare på kvällen. Nu ska jag gå, haha helt onödigt inlägg men skit samma. Pussisar:love:


jag dör, min lille bror för typ 8 år sedan :') min bebis

-

wiiihiii nya saker


haha mörkt! men iaf 2 ringar och nya solgalsögon ;)

-

är hos farmor nu, vi ska åka till sollentuna centrum nu så see you later. Vi roar oss med lite webbilder ;)

snabbt

hola
ska till sollentuna centrum nu så har brottom, skriver mer sen ;):love:


gammal bild på mig ;)

bu

det snöar, och inte lite heller. Det som började smälta igår. När det ramlade ner snö från taket var det som små jordbävningar typ, vakna ca 3 gånger inatt för det dunsa ner. När ska det bli varmt egentligen, början till en ny istid....

Måndag

hejsan, första dagen på lovet och min favorittjej Carro fyller 17 år idag. Grattis baby! :love: annars vaknade jag typ nyss, ska snart ner och fixa frukost. Sen ska jag plugga spanska. Har ett skit stort prov, sånt man inte vet vad man ska plugga till så vi har bara fårr reda på typ 40 saker vi ska kunna :tired: ganska jobbigt. Nu ska jag fixa något att äta så vi hörs senare, pussisar♥


Grattis sötnos, hoppas din dag blir super (fast du är sjuk och allt) :P ♥

RSS 2.0