:(

Sämsta dagen på länge igår. Har värsta ångesten fortfarande och 3 dagar kvar innan jag kan vila en dag och sen är det 4 igen..
Och jag skojar inte nu, ALLA är borta. Vill ha babe här, så jobbigt att vara helt själv och känna såhär och måste vara själv tills måndagen..

Mår inte bra just nu. Vill bara försvinna

Money

Just nu ligger jag i soffan och kollar på The Simpsons, börjar jobbet 16.00 så har en timme kvar innan jag måste bege mig mot jakan.
Igår var jag, mamma, Elinore och Hanna på wild chili och åt en supergod middag och hade tjejsnack, var väldigt mysigt och roligt!

Fick min första lön idag från jobbet, känns väldigt roligt och allt slit känns super värt! La undan hälften och resten ska jag spendera, det är jag sannerligen värd!

Tjabba!

Hejsan! Det var ett tag sedan hehe
Exakt ALLA är borta över midsommar, förutom jag som ska jobba 4 dagar i rad nu. Slutar 00.00 varje dag så ingen midsommar för mig :( känns surt. Mina familj och släktingar åker upp till mitt älskade landställe och jag är kvar. Vill verkligen upp dit, älskar det stället!
Men får tänka på pengarna!! Ska bli nice sen när lönen kommer så känns lite bättre med de tankarna haha.

Annars så var jag och Madde på MP i fredags och fyfan vad kul vi hade! Lika galna som alltid!

trött

Måste bara uttrycka mina känslor till de fem artiklarna jag suttit och kämpat med sedan i morse. Det är nog de tråkigaste texterna som någonsin skrivit och jag fattar 0 av dem. Jag är så otroligt trött och irriterad, och samtidigt stressad. Ska dessutom jobba imorgon.
  

mitt liv.

Alltså vissa saker kan få en på ett sånt dåligt humör.
 
Annars så har jag bara pluggat idag, är trött på det också. Längtar till lördagen då det äntligen är sommarlov, och sen till fredagen som kommer efter då jag och Madde ska rocka mp!
Har inte gått ut på super länge, för ett tag sedan var det i princip vardag för mig haha men nu händer det väldigt sällan. Är supertaggad.
 
RSS 2.0