hejdåååååå

hejdå Sverige nu drar jag till Turkiet med mina släktingar, wiiiiiiiiiiiiiii

älskade Gleeeeee

såååååå otroligt bra, speciellt efter 1:25! aaaaah

härliga fredag

hejsan svejsan.
Mvg i engelska b, är överlycklig. Gjorde sedan en pappersfågel på NK med gurran, den sög hahahha.
Sen gjorde jag spanska prov som gick bajs, haha orkar inte bry min för det var det sista grejen i skolan :D så otroooooooligt skönt!!!!!!!!!!!! Nu ska jag chilla och sola i Turkiet i en vecka, åker ju imorgon. Sjukt taggad. Har skrivit en packningslista så ska börja packa allt nu.
Vi hörs


Turkiet här kommer viiiiii

älskar Glee

hahahahahha

asso min dåliga humor

onsdag

hellu
Fick Vg på engelska nationella, är nöjd. Nu ska jag snart ut med carro (om 6 månader kommer det där betyda ut på krogen, men just nu betyder det ut på en prommenad eftersom jag är endast 17 vintrar och inte 18 som min kära vän carro)
Sen senare ska jag övningsköra och imorgon ska jag upp tidigt! hejdåå

tisdag

spanska gick skitbajs, hahaha fyfan fattade ingenting. Ber till gud för ett G. snälla!
Annars så slutade jag efter spanskan så var hemma runt 11. Cyklade även till skolan ;) Nu har jag sett på Eclips och sovit lite (missa slutet i filmen) Ska ner och ta något till lunch nu. Ikväll ska jag till älsklingen och sova där, börjar 2 imorgon :)
Hoppas jag kan åka till turkiet på lördag, annars kommer jag gråta!


bajsdag

den absolut bästa

Snabbbbbt

Är sjukt trött och har ändå sovit i 2 timmar. Har ont i huvudet på köpet, toppen! Nu ska jag äta hejdå

Måndag

hallå där,
måndag, har ingen matte och ingen historia :) går kl 10-2, skönt! Fast har uteidrott, bajs. Har precis fixat några låtar till ipoden och ska om 4 min gå till bussen, ser förjävlig ut i håret :( gick inte att fixa! och ska inte föna det på minst 1 vecka har jag bestämt, delvis därför det är så fult haha.
Aja nu ska jag börja gå, hejdåå


så brun vill jag vara igennnn!

söndag

hellu
Igår var jag på släktkalas hos mina kusiner, mina moster har fyllt år och om några dagar fyller min stora tjej hela 15 år, tiden flyger. Känns som igår hon gick efter mig och härma mig in i minsta detalj :')
Senare efter em trevlig dag gick jag till axel och sov där, (jorden gick inte under heller btw)
Idag så kom jag hem runt 11 och sen kl 12 drog jag till Carro. vi skulle plugga spanska....... haha hur gick det tror ni? Vi låg och sola ist :)
Gick hem och åt och sen möttes vi ännu en gång och gick en powewalk i ca 1.5 timme, satt vid vattnet ett tag och bara blickade ut över den underbara kvällen.
Nu är jag hemma och väntar på att Jersey shore ska börja, ska sen sova och sen börjar ännu en vecka i skolan! håll ut!

En bild från prommenaden:

!!!

vet inte vad jag ska säga, är överlycklig!!!!!!!!!!!!!! fick Vg på matten, helt jävla sjukt och ofattbart. och det var just Vg jag behövde för att kunna få ett MVG på hela kursen. fyfan är så glad så jag vill bara gråta. Har verkligen kämpat med matten. Åh just nu älskar jag livet.
Önskar att jag kunde ringa dig och berätta, vet att du skulle bli stolt. Synd att man inte kan ringa himlen.
Nu ska jag färga håret, wiii :)

:(

Matte c nationella gick sämst och jag är fett ledsen över det. Har kämpat som fan med matten så kommer nationella förstöra allt. Hejdå

galet bra


asso ingen kan förstå hur otroligt besatt jag är av denna kille, lyssnar på han minst 2 gånger varje dag. Det roliga är att när orginallåtarna kommer på radion så sjunger jag hans cover ist så det blir alltid helt fel. Aja diggar han mer än alla andra! Idol

orkar. inte.

tjabba
En låååååång och jobbig torsdag avklarad. Har ont i huvudet och mina ögon svider. Har pluggat fett mycket, fast är icke klar.
Har ju 4 timmars matte c nationella imorgon som jag känner inte kommer gå så bra. Har haft så otroligt mycket annat i skolan så har inte kunnat koncentrera mig på matten alls... way to go jessica.
Åh dör, orkar verkligen inte med skolan. ska plugga matte i en timme nu och sen ska jag lassa upp en fett stor glass och mysa ner mig i sängen. Se på någon film och glömma bort allt för ett tag.
Hejdå


asso mupp

helluu

hellu
igår var jag och axel först och träna och sen åkte vi in till stan och åt middag, åt på ett jätte gott ställe och hade det super mysigt. Sov där sen.
Nu är jag hemma från skolan och har gjort historia provet, gick väl sådär. man vet aldrig hur Tomas tänker...
Aja nu ska jag fixa låtar till min ipod! hejsvejs

Snabbt

Hellu. Nu ska jag möta upp axel och sen sova där, är ledig imorgon så vi ska gyma och åka in till stan :) mysigt. Hoppas det inte regnar allt för mycket. Kommer nog inte blogga förrän på onsdag så hejdå så längeee!

hihi

tillåt mig att skratta, HAHAHAHAHAHAHAHAHA fyfan vad pinsamt Sverige :) läste i aftonbladet att "sverige kommer krossa Finland" och "3 kronor kommer lätt vinna" vad hände? hahahahahaha åh vad skönt att vara halvfinne så jag slipper skämmas :)
hahahahhha asso målen bara rinner in, nyss stog det 1-3 och nu när jag kollar står det 1-6!! sjuuukt!

så. sjukt. bra.

och rolig hehe

söndag :(

hejsan
gårdagen var rolig, fast vi drog hem rätt tidigt för måste döplugga idag. Kan liksom aldrig slappna av, har skolan och alla prov i huvudet hela tiden. Carro körde hem oss.
Banan sov här och vi sov fett skönt, iaf jag. Vi steg upp kl 11 och åt frukost. Hon drog hem för ett tag sedan och nu sitter jag med historian, som går bajs.
Har även glömt min miniräknare så kan inte jobba med matten, good job jessica. Usch 2 veckor kvar, håll ut!

en bild från igår:

hejhopp

hejdär mina kära vänner. Har så mycket att berätta. fick MVG på företagsekonomi provet medan enegelska nationella gick skit. Redovisade även om min bok på engelskan, det gick bra. Carros grannar har hittat 3 kattungar som är typ nyfödda (inte ens öppnat ögonen) så dom har jag gosat med, sjukt söta, ni förstår inte. Så otroligt små också.

Sov hos axel igår och nu är jag hemma och sitter och degar i soffan. Har pluggat lite och sett lite på mamma mia filmen.
Det är sol ute men blåser så mycket så det är inte så skönt som jag väntade mig att sola, så gick in igen.
Ikväll ska jag till amanda som har fest för hon har fyllt det vuxna året! Ska äta middag och sen kommer folket så blire party. Är fett trött just nu dock.. och har ingenaning om vad jag ska ha på mig. ska gå upp och kolla snart. Nej nu ska jag sola lite ändå för kan inte sitta inne när solen lyser! hejdå


tja

depp mode

Skitdag, fan allt. Ska gå och försvinna nu hejdå

Torsdag

Hejsan, sitter redo att dra till skolan och ha engelska prov i över två timmar. Man kanske borde ta med nått att dricka eller äta? Näääe orkar inte. Blir äckelfisk som vanligt till lunch idag så har gjort mina egna mackor. Nu ska jag packa det sista hejdå

andas för dig eftersom du inte kan längre

åkte och körde kickboxning med burran, det var kul och tog i som fan! är super trött nu och ser fram emot sömn! har ingen sovmorgon imorgon pga engelska nationella. Sen slutar jag kl 5, kommer bli en sjukt jobbig dag, prov i 2.5 timme och sen är det massa jobbiga lektioner. Aja inget att göra åt direkt. Ska kolla på sagan om de två tornen nu och sen sova.


haha julafton 2010

Onsdag

Hejsan. Dagen har sugit. Orkar inte prata om det, hatar um iaf. Provet gick sådär, inte nöjd. Nu ska jag vänta på middagen, är jätte hungrig eftersom bajsskolan inte kan servera ätbar mat. Sen efter det måste jag plugga, känns som om åliggandet aldrig kommer ta slut. Har så otroligt mycket kvar så vet inte vart jag ska börja. 3 engelska, matte, historia, spanska, företagsekonomi. Nu dör jag

måndag

måndag, bajs. Skint fint väder och jag ska sitta inne hela dagen. Efter skolan ska jag träna också. Kommer vara hemma vid 7 och då är det knappt sol längre :( bajsskola. Ïmorgon slutar jag rätt tidigt så får sola lite då. Måste plugga stenhårt också, åh orkar inte, Ska fixa lite småsaker nu hejdå

hahahah fail bild, ville visa mina kläder, ganska somrigt huh :D

söndag

hellu
igår pluggade jag på bra, tränade även sen efter, har träningsvärk idag. Sen satt jag bara och solade. Carro ringde och vi tog bilen till ica och handlade jordgubbar och vindrovor. Vi skulle se på en film men sen messa carro mig och kom på den gryma iden, att åka ut med båten och sen övernatta på hennes landställe. Sagt och gjort, vi Åt middag, satt nere på bryggan och åt jordgubbar och spela yatzy (som jag ägde på) och festa lite (hehe bara carro som fattar) och sen gick vi in och såg på den senare Harry Potter och sist la vi oss och snackade läääänge i sängen tills vi tillslut somnade.
Vi åkte hem tidigt så vi skulle hinna med att plugga och det har jag även gjort. Satt och plugga 2.5 timme nonstop!
Senare satt jag bara och sola/läste min bok. En bra dag. Kusin kom även hit.
Har nyss badat fotbad och nu väntar jag på Jersey Shore. Ska ladda upp inför en jävligt jobbig vecka, men med det fina vädret känns allt lite bättre. Hejdåå

hejdär

min nya bebis

lördag

hellu
Igår firade vi Amanda som fyller 18 (fast hon gör det idag) Grattis! :D Jag köpte tårtan och sen fixade vi massa saker. Klädde oss i balonger och hade såna där som man blåser i så låter det. Efter vi ätit tårtan och snackat en lång stund tittade vi på den sämsta filmen någonsin hahaha. Kom hem vid halv 1.

Nu är jag vaken, fett tidigt! Men ska boka en grej på FS och sen börja plugga. Som jag sa förut så har jag otroligt mycket kvar i skolan så måste börja plugga exakt varje veckodag, fyfarao! Håll ut till sommaren!


5/5-11

tjabba. Klarade av torsdagen. Nu har jag ätit och ska snart duscha. Senare ska jag hem till axel och sova där. Börjar tidigt imorgon för vi ska skriva engelska nationella -.- usch går alltid sämst för mig. Har så otroligt mycket i skolan fram till sommarlovet så jag vet inte vart jag ska börja. Panik.
Ska inte tänka på skolan nu för ett tag, hejdå

snabbt

om 5 min ska jag dra så slänger in lite bilder jag tog nyss haha


fullt normal. hejdå

Torsdag

Hejsan. Torsdag idag, orkar inte :( slutar liksom 5 idag och har bara jobbiga lektioner. Och såklart är det fisk till lunch. Perfekt får gå hungrig hela dagen. Nej få ta med nån macka eller nått, annars kommer jag inte orka med de sista lektionerna. Just nu sitter jag och glor på MTV och funderar på att gå till skolan, ja det ska jag göra! Måste gå nu isf så hejdå

helt. jävla. magiskt.

tips!


hej igen! måste bara tipsa er om en skiiit bra produkt. Det är värmeskydd till när man fönar, plattar, lockar osv ni vet att det sliter på håret som fan men med den här produkten märkte jag verkligen resultat! Den lukar jätte gott också :)
Så köp den om ni letar efter värmeskydd! Är också anti-friss vilket alltid är najs ;)

hellu onsdag

hejhejhej
hade projektarbetsdag idag, satt och lyssna på massa 3or. Började kl 2 så axel sov här, vi mös hela dagen :) slutade halv 5 men jag carro och tessan skulle vara med på öppet hus så vi stannade kvar. Det kom typ inget folk haha, men ni får inte tro att inga vill börja där eller nått. Det var bara ett "sista" öppethus för de som var lite osäkra, 9orna har ju typ redan valt preminiärt.
Sen fick jag åka bil hem med carro. Det var min onsdag hejdåå


här sitter vi och jobbar!

bajs

men vafan det snöar ute hahahhaha baaaajs det är ju maj, come on! Tyckte det var mysigt när det regna, men snö kan dö.
Har sett klart på världens bästa hotel och nu är det helt slut. Satt och böla till deras fina tacktal osv.

tisdag

hellu gott folk.
Sov hos axel, men nu kör han bil så är hemma. skulle egentligen plugga men så klart så glömde jag mina böcker hos han -.- får göra det senare när han kommer ikväll (han ska sova här inatt) börjar kl 2 imorgon ;) men slutar 8 på kvällen.
Nu ska jag se på världens bästa hotel, den absolut bästa serien! se den!
Ps är helt död i benen idag! går som ett mongo

Måndag

Hade en förjävlig natt, somnade typ 4 och just nu är jag så trött så ögonlocken faller ner så fort jag sätter mig. Och det här kommer bli en väldigt lång dag. Har många jobbiga lektioner och även massa läxförhör som jag fick reda på igår så har inte hunnit plugga så kommer gå skit. Ska snacka med Benny och förklara läget. Och fast jag är så sjuk (har redan nyst 6 gånger på 30 min) så ska jag försöka träna lite efter skolan. Ska ta det jävligt lugnt. Sen ska jag hem och äta samt duscha och sen ska jag troligtvis åka hem till Axel :) idag har vi uteidrott -.- fyran vad jag hatar det, usch kommer frysa sönder. Aja bajs på måndagar hejdå

:(

har varit ute på en lång prommenad med carro, skönt. Nu har verkligen måndags-ångesten kommit fram. Vill inte sova för när jag vaknar väntar en jobbig vecka :( vill sova med axel men börjar ju så jäkla tidigt imorgon så det gick inte. 
väntar på att jersey shore ska börja. hejdå (bajs på skolan)

söndag

hellu
gårdagen var kul och mysig. Grillade med massa folk och sen satt vi och snacka. Är ju typ sjuk så var super trött under hela kvällen och senare började huvudvärken smyga sig på så gick hem halv 1 och somnade bums. Vaknade runt 10 och har hunnit med att göra klart allt plugg för idag, duktig tjej.
Juste fick alla rätt på NK testet! glad tjej.
Är dock super less på att jag fortfarande är sjuk. 2 månader nu. Funderar på att åka och träna iaf och skita i vad kroppen säger. Kommer ruttna sönder här hemma om jag måste stanna hemma ännu en dag. Nu ska jag se lite på tv och njuta av söndagen. Har faktiskt lite ångest inför den här skolveckan. Har ingenaning om varför, bara känner att gå upp kl 7 och sitta i skolan till minst 4 varje dag känns inte så lockande. Har ju varit borta från skolan i 2 veckor nu så har fått lite lyx men nu är det tillbaka till verkligheten som gäller igen och det är inte lockande.
Aja hejdå

RSS 2.0