tandem, blå lagunen, carros land...

hellu,
Igår grillade jag med mina b-vänner, hanna emmelie och amanda. Hahahahhahah ni skulle sett, grillen var cp så vi var tvungna att elda massa löv och tallris (eller vad det heter) vi skrek och sprang runt som galningar och leta efter torra löv, de brann upp skiit fort så vi var tvungna att mata hela tiden. Sen när vi kunde grilla marshmellows (stavning?) så börja mina brinna hela tiden och vi var hela tiden tvungna att springa och leta efter löv så elden inte skulle dö. Sånt här händer bara oss. Kul kväll med många asgarv blev det iaf.


Nu till nuet:
Vakna vid 9, ska den där blå lagunen, där vattnet är så fiint (har jag fått höra) har inte själv varit där så blir första gången nu. Jag och Carro åker dit med hennes båt, schteeeker som fan, åker till hennes land och sover och allt annat, kommer bli suuuuper kul! Kameran är självklart med.
Ska träffa carro snart, runt 11, sen cyklar vi ner till båtklubben på tandemcykeln hihiihih. Hoppas det blir riktigt varmt. 25 grader ska det ju typ bli, det gillar vi.
Nu ska jag fixa klart mig, jobbigt att släpa all packning.... menmen what to doooo.
Ha en bra dag, för det ska jag!

hemma

hemma, eller kom hem vid 12, badade i kusins pool, åkte hem till mig och gjorde lite allt möjligt. Sitter och ser på tyskland-england och äm sur för domjävlarna ser ju fan inte när det är mål, idioter, sparka dom!!
Ska träffa tjejerna ikväll och sen imorgon ska jag spendera dagen och natten med Carro, vi ska sola och bada och sen vara på hennes land, ha det bäst helt enkelt. Kommer bli super kuuuul.
Min midsommar har varit bra, kul med släckt och vänner, även fast de flesta är vuxna och de flesta barn är ganska unga.
Tagit massvis med bilder, så lägger upp några sen när jag fixar över mina och carro skickat sina :)♥

dum, dummare, Jessica

hellu
sitter på landet nu, vi kom hit vad typ 7 och éfter det har vi cyklat till Doris och Tage (2 gånger) Spelat kort, och ja typ de. Vi skulle testa att skölja näsan med nån grej som lövarna brukar göra, dum som jag är andas jag santidigt och får en kallsup, yeah that's me! Riktigt äkligt.
Imorgon är det midsommar, vilket innebär dagfirande framme vid åsudden med massvis med människor, sen en fest på kvällen med de närmsta, men som ändå är rätt många.
Nu ska barro blogga och sen ska vi nog sätta oss i sängen och spela kort (vändtia) och snacka massvis med skiit, som vi alltid gör, det har blivit som en liten tradition :)
See you later, ha en bra midsommar♥

Juste en rolig sak som jag sa idag i bilen: Stäng av den kallavärmen, höhö mena ju kalla luften!

några (fula på mig) bilder vi tog nyss:

landet

super dålig uppdatering, men finns inget att berätta. Har bara badat och solat med b-vän hanna varje dag princip. Kom nyss hem från klipporna, ska åka till landet över midsommar så ska packa det sista, vänta på mamma och sen åka och hämta kusin och marie. Killarna är redan där uppe för Jocke och Danne har fått var sin motorkross, ni vet en såndär liten. Så papporna håller på montera ihop dom. Sen ska vi åka som fan, jag också för den delen! ska bli nice!
Sen ska vi självklart åka till den grymt fina stranden och ta massvis med (fula) bilder. Jag har fixat många många många nya bra låtar på min ipod som vi ska lyssna på standen med högtalare ;) Schteeek! Ni ska få se min bränna när jag kommer hem. är riktigt brun! det hurrar och bockar jag för, love it!

Nu ska jag fixa det sista och sen bär det av till mitt älskade stuga och massa släktingar♥

massa egobilder höhö (som jag tog innan jag hde tjejkväll med de bästa :))

jag dör

I'm so hot right now lalala

jag dör, fyfan vad snygg han är!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kom till mamma



:')

har sett på bio idag, A-team, den var bra ;)
nu sitter jag och ser på bröloppet, sjut underbart fint, har gråtit väldigt mycket. Så vackert! Nu ska jag fortsätta se på kronprinssesan Victoria och prins Daniel, haha helt sjukt att han gick från gyminstruktör till prins av sverige.
De har snart åkt klart häst och vagn och ska sen åka båt, och den båten har jag sett. Vi skådade när den krocka och allt, fast då övade de bara men ändå ;P♥




aawww bebisar

-

lite dikter, som är liksom hur jag känner och som träffade rätt i prick:

Varje djup sorg har en förlorad glädje till föremål.
Tappa inte bort denna riktning.
Låt inte sorgen glömma sitt ärende.
Sorgen är den djupaste ära som glädjen kan få.



kan inte röja vem jag egentligen är...
med sorg i hjärtat...
får jag se dig gå en annan väg än den till mig...
med sorg i hjärtat...
får jag leva med vetskapen att du kommer att älska någon annan än mig...
med sorg.

2 stycken blev det, och när jag läste den första kom jag på en sak: Efter solen kommer regnet, efter glädjen kommer sorgen, efter ljuset kommer mörker.

not the same girl


woohoo

har gymat med sophia på morgonen och nu ska jag snart hem till carro. Vi ska hämta tandemcykeln! Sen ska vi cykla till sophia och se på sex and the city avsnitt, hon har alla boxara ;)
Nu ska jag föna mitt hår och fixa lite andra småsaker ♥


haha senast vi körde med den :)

-

hejsan
är lite off från bloggen, det är ju sommarlov. ena dagen är jag hemma och andra inte. Har iaf bara steekt hos kusin idag i hennes pool. Så det var nice, har blivit riktigt brun också. Sjukt för att vara mig, blir aldirg det. näee jag har ingen blogglust nu så vi får se när jag bliggar igen, ha ett bra lov så länge ♥

soool

tjenare
sitter och lyssnar på christinas nya låt, woohoo. Och ja det är namnet hehe. Är tröttis, vad är kl liksom.... snart 9noch brukar vakna vid 12 höhö.
Kolla vädret!!!! SOL yeeey. Frågan är som den är den solen man kan steeka till eller om den bara är där. Hoppas på det första alternavtivet.
Snart ska jag träffa Sophia i jakan, vi ska in och gyma, ska visa henne runt där för det är hennes första gång haha.
Nu ska jag kolla bussarna och dunka mer musik♥


Sophia och jag i stan för ett par dagar sen :)♥

love it



vilken dag är det? onsdag?

halloooj
jag äter inte frukost och inte lunch, eller jo men inte en bra sådan. Det får bli lunch då eftersom kl är halv 2. Jag äter djungelvrål hihihi. Fy på mig, men det är gott och ligger ju framför mig så skit samma. Ska fixa en lite bättre lunch snart.
Jag har faktiskt badat i mitt bubbelbad. Men mask i ansiktet och inpackning i håret, så nu är jag super ren. Jag tror jag ska ha en chill dag idag, hanna ska åka till stan och kontakta mig när hon kommer hem. Och jag orkar inte hålla på ringa runt till alla heller, lat som jag är.
Men en super bra sak är att jag fått mitt busskort. ÄNTLIGEN liksom, blev ett blått :( ville ha lila men aja.
Nu ska jag göra annat, pussisar♥


jag och min underbara bror för ett antal år sedan! :)

tjena mittbena

har varit med banan och emmelie hela dagen, vi gick till ica och fika. Sen gick vi hem och emmelie blev hämtad av sin mamma. Då gick jag och hanna in till mig och spela guitar hero, baajs asso det är en låt som är omöjlig. vi kör på hard så det är super svårt! Ska kämpa vidare med den under lovet.
Hanna gick hem för ett tag sedan för att äta, ikväll vet jag ikke vad som händer, kanske filmkväll med lite folk, det låter mys :)


hello hello baby you called I can't hear a thing

dålig fantasi

hellu
filmen igår var bra, älskar alla kläder som visas i den! 
Vi kom hem vid halv 1 så slockna direkt i sängen, vakna vid halv 1 och nu sitter jag här. Ingenaning om vad  jag ska göra idag, vi får se. Vädret är ju fortfarande dåligt så kanske bara sätter på en film och myser. Hum.. men då kan man ju inte göra det på kvällen, eller kan kan man ju men inte så kul. Då blir kvällen utan planer..... äh fan skit samma. får väll bli typ 3 filmer idag om det ska vara så dött♥

 
peace

sex and the city 2

dagen har spenderas med hanna, vi har spelat tv-spel och gått till ica och bara snackat.
Nu ska jag, hanna, emmelie och amanda dra in till stan för att se sex and the city 2, ska bli nice. Vissa säger att den är en besvikelse men vi får se hur jag tycker. bion slutar vid halv 12, så är väll hemma halv 1 kan jag tänka mig. Vi ska även äta där, eller iaf jag och banan.
Nu sitter jag och lyssnar på Markoolio, vilka minnen man får.
Just nu spelas den här i mina högtalare:



Nu ska vi dra

Friday's

hejsan
var på fridays igår med tjejerna i klassen, var skit kul och maten var som vanligt jätte god. Vi garva så hela resturangen måste tro att vi är reatards!
Och bara för det kommer jag ihåg min dröm, den var skit läskig och asskum.
Efter vi ätit och allt så åkte jag och några hem, skulle nämligen träffa hanna och jennifer, haha galeeen kväll!! eller natt kanske det blir ;) så det var nice, och nu vakna jag precis och har lust att gyma. Vet inte vad jag ska göra idag, vi får se. Har ju inte fått mitt förbannade busskort så känner mig fängslad här i viksjö!
Nu ska jag göra annat, pussisar♥

bilder från igår:

bilder

bilder från skolavslutningen :)

gym

tjoho
Ska vänta på ett svar från banan, hon sover säkert.... Sen ska vi iaf åka och gyma, är fett taggad! Men en skiit jobbig sak är att jag inte fått mitt sommarlovs kort, asso sl kortet. Så måste åka på remsa! -.- både nu och ikväll när jag och tjejorna i klassen ska in till stan och äta på fridays. Som ska förövrigt bli jävligt nice ;) Sophia ska komma till mig tidigare, så ska vi fixa oss och sen åka dit tsm :D

Kan inte hanna svara, jag vill åka nu nu nu!♥


snart kommer jag vara lite starkare! haha

sommarlov

hejsan
som sagt så är det sommarlov nu. Efter själva avslutningen gick jag och ett helt gäng till jakan, där åt vi lunch och titta i alla affärer.
Juste mina slutbetyg, är sjukt otroligt nöjd och börja nästan gråta av chocken och lycka haha. Det gjorde verkligen min dag, nej inte dag snarare typ framtid!
Vet inte vad som händer ikväll, nått hoppas jag, måste ju fira. Aja jag är skti trött så ska sätta på en film eller bara TV: n och kommer nog somna.

jag (i vitt) förra avsluningen i 9:an (och nej jag går inte med hon brevid mig haha)

skolavslutningen

fan vilket dåligt väder, och på skolavslutningen och allt. Vill inte ha klänning och klackar nu, ska köra på lite mer vardagligare klädsel som ni får se på bilden sen.
FAN VAF TRÅKIGT, allt kommer förstöras, håret sminket....
aja nog pratat om min besvikelse. Planera för ikväll är lite ostabila, pga vädret så är det ju direkt ingen höjdare att vara ute med folk, men vi får se.
Nu ska jag fixa mig, nästa gång vi ses är det sommarlov!

just who I am

kan ni gissa vad jag gör, knappast. Gör en sak som är typiskt mig.
Jag lyssnar på julmusik och löser sudoku. Jag älskar julmusik, kan inte beskriva vilken effekt det har på mig. Kan ligga en hel sommardag och bara lyssna. Alla sånger är så fina och liksom drar ihop människor, på julen är de flesta extra snälla och hjälpsamma, så fint. Knäppt, jag vet men det är den jag är :)


haha

tråkigt

bara för jag inte har nått att göra ska jag svara på några frågor (i know, tönt)

skriv en barndomsvänn: Camilla och simon, det blev 2 haha
skriv nån som går i din klass: hum, sophia 
skriv nån som är som en syster för dig: utan tvekan Hanna och emmelie 
skriv en du älskar: nja älskar alla mina nära och kära
skriv den du senast lärt känna: hum.. vet faktiskt inte
skriv en du litar på till 100%: det är också flera, hanna emmelie amanda carro sophia typ
skriv nån som har likadan mobil som du: haha MADDEEEE
skriv nån som är släkt med dig: kusinvitamin carro
skriv nån du gick på samma dagis som: Camilla 
skriv nån som bor på din gård: haha hanna


sådär som ni förstår har jag tråkigt, så ska hitta på nått nu! 

home sweeet home

hemma, har haft en underbar dag, vi låg mest och stekte i solen. Blev mycket skratt så tårarna spruta. Min favotit var: carro: jessica din mungo (hon mena mongo) HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA!!!!!!
Vi tog ca 1000 bilder kan jag tänka mig, dock inte med min kamera, så ska lägga upp några bilder såfort resten av the gang har skickat dem.
Imorgon är det skolavslutning, har fortfarande inte fått in det i min hjärna♥

så här kul har jag

tog lite bilder medan jag väntar på att klockan ska ticka

Torsdag

okej typ första gången på riktigt länge jag måste vakna så här tidigt. Klarade knappt av det, låg och övervägde om det var värt att skolka... men nää ska bli rätt kul faktiskt, åka båt och allt. Bussen går 20 över 8, så ska fixa klart med matsäcken och föna håret, hum... juste och hämta strumpor.
Dåligt väder idag -.- aja hoppas det spricker upp.
Nu måste jag börja sätta fart, ha en bra dag♥


vaxholm here we come ;) haha
josefin madde sophia tessan peggah madde jag burraaaan

wii

hellu
jag och carro har haft askul. Vi började med att titta på massa youtube klipp, vi skratta och grät för det var så roligt. Sen åt vi tacos, och hoppa studsmatta.
efter det gick vi till skolan och fick veta att vi fick MVG i slutbetyg i musiken! YEEES! Sen lämna carro sin spanska bok. Tog bussen hem och satte oss framför tv:n och spela star wars, galet nice haha! Efter det skulle vi göra chokladbollar, som blev helt misslyckat. Sluta med att vi bara hällde i pärlsockret i smeten, typiskt oss! 
Sen drog hon hem och då åkte jag till ikea med pappi och bror, köpte en sak till datan och sen åt vi middag.
efter det gick jag och hanna hem till emmelie och snacka och skratta otroligt mycket, som vanligt haha;)
Nu är jag hemma och laddar upp inför vaxholm med klassen imorgon, see yooou

Massa bilder jag och carro tog idag:

drop it like it's hot

hellu
är ju ledig idag! carro är på väg hit nu så väntar på hennes ankomst. Sen ska vi chilla hemma hos mig tyå till lunch. Efter lunchen ska vi gå en lååååång prommenad, vi ska gå förbi skolan så carro kan lämna sin spanska bok och sen ska vi se vilket betyg vi fick i musik. Nästan helt säker på VG. Sen ska vi väll hem och busa mer, beror på var klockan är då.

min underbara klass haha :


Sandra som min pappa i pjäsen hahaha

jag, eller rättare sagt gallelio

sööta sophia

patte och therese ♥

burraaaan och barrow

haha fail

hanna pannnaaaa!

haha maddebaby!

josefin, madde, (sexiga) therese och jag

josefin madde hanna therese jag och peggah ;)

Peggah jag carro hanna josefin therse madde, kärlek på bilden!

Josefin jag carro madde burraaan peggah, HOPP

TISDAG mena jag

hah skrev att det var måndag idag, my bad haha. Annars har dagen flytit på, spela upp pjäsen som gick bra, såg helt sjuk ut, hade en häxnäsa och en hatt hehe. Sen har jag snackat massa betyg i olika ämnen och sen fluma jag väldigt mycket med resten av tjejerna i klassen, älskar min klass ffs! Sen efter skolan drog jag och min baby carro till jakan, hon köpte ett linne och sen åt vi glass och snacka massa.
Vet ni jag är ledig imorgon!!  och sen på tordsag ska vi ha mysdag med klassen på vaxholm, så det här var min sista skoldag som 1:a. Helt sjukt!
Är det bara jag som är övertaggad till fredag, dels avsluningen men sen måste man ju fira den ;) Väntar på att det ska bli middag så jag kan berätta mina betyg för mammi och pappi♥


här är jag och barrooow!

måndag

tisdag och dags för att spela upp pjäsen snart.
Ska fixa lite frukost snart, har faktiskt redan fixat mig och allt. Bara frukosten som saknas som sagt. 2 dagar kvar till avslutningen, på torsdag ska vi till vaxholm, om det blir fint väder så ska det bli rätt kul ;)
Nu ska jag gå, bye♥


haha cp, men älskar min tröja, myyyys!

måndag

har gymat och det gick bra, är trött i kroppen, som det ska vara. Sen åt jag middag och jordgubbar till efträtt. Kl är redan halv 10, tiden flygeer! har inget att plugga mer, omg känns så skönt! Matte provet orkar jag inte prata om, det gick inte så bra så blir väll bara g i slutbetyg, orkar inte bry mig.
Ska åka lite tidigare (-.-) till skolan imorgon, ska träffa de i min grupp och sen ska vå öva på pjäsen några gånger till. Jag har själva huvudrollen så måste palla mig dit.

Jag kom nyss på en sak, jag har aldrig haft växt värk i fingrarna (tror jag iaf) skumt de växer ju också... aja nu är jag sådär konstig igen med mina frågor som aldrig har nått svar.
Nej nu ska jag göra annat, pusshej










































puss på häst!

-

nu ska jag dra till skolan och göra matte provet, sen ska jag bara spela upp en teater imorgon och sen är allt klart i skolan! kan knappt fatta att det är sommarlov på fredag, freedooooom!
Idag ser jag cp ut, men ska bara göra ett prov och dra hem så la inte så mycket tid på utseendet idag.
Nu iveckan ska jag träna som fan! Ska gyma med hanna ikväll och taggar redan till, pusshej nu måste jag springa till bussen suckers :)


bff

-

nu kommer carro hit med glass till oss, vi ska ha skoj men också plugga matte, eller jag ska plugga medans geniet ska hjälpa mig. pussisar

diamanter

fick nyss en diamantring av mamma, som är farmors som sedan blev mammas och nu är den min. Känns läskligt att gå runt med så mycket pengar på ett finger.
Det är 5 små diamanter så kostar en hel del, hihi.

hjäälp

bio ikväll, skräck iiiiiiiiiiii

bilder

firade elins studen igår, här kommer massa bilder från dagen :)


Emmelie

jag

många höhö

hanna

studenten själv med syster hanna :)

jag emmelie och hanna

mina favvotjejer, emmelie och hanna

emmelie hanna och jag

elin och hannas morfar!

söööder

my banana

jag och hanna

jag och hanna

bästavän

jag hanna donia och emmelie

hanna rassoul jag emmelie

jag och söder

älskar dig

jag och carrooobaby!

foolk!

wiiii

studenten idag, ska åka ner till utspringet och se på elin, sen ska vi hem till f. andersson och fira. Ska bli askul, är astaggad på att fixa mig och sådär, länge sedan man skulle se så fin ut om ni förstår vad jag menar.
Har en söt klänning på mig och ska fixa smink och håret nu, kommer ta många bilder så ni får se sen ;)

så här söt ska jag vara idag:


haha känner mig som en liten prinsessa eller nått!

feeling down

det finns en låt som jag alltid blir ledsen av, den liksom påminner mig om mormor tussis farfar och mitt ex, de jag förlorat.
Det är så svårt, funkar liksom inte på nätterna för mig. Men skulle inte klara av dagarna heller om inte mina kära vänner var med mig.
Hanna, Emmelie, Amanda, Caroline, Sophia, min familj och släkt, det är för er jag kämpar och orkar gå upp varje dag.




tiden kanske läker sår, men det finns alltid ärr kvar.

I'm so tired of being here, suppressed by all my childish fears
And if you have to leave, I wish that you would just leave
Your presence still lingers here and it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase


When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

You used to captivate me by your resonating light
Now, I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts my once pleasant dreams
Your voice it chased away all the sanity in me

These wounds won't seem to heal, this pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me, I've been alone all along

When you cried, I'd wipe away all of your tears
When you'd scream, I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have all of me, me, me

!

juste omg vi såg Andreas från paradise hotel! :D haha tönt jag vet

home

hello, hemma från stan nu och är såååå trött. Höll på att somna på bussen, och mina fötter gör jätte ont. Men vafan skit i det jag har handlat super mycket, fick med mig 6 påsar hem ;)
Vi har haft det super mysigt och det har varit super bra väder hela dagen :D
Bilder på kläderna kommer senare, så många så orkar inte ta kort nu.

Bilder från idag: (några kläder som jag köpte visas här)

the city!

nu ska jag, carro och sophia dra in till stan och shoppa loss, see you later

dagens klädsel, supervarmt ju! :D

wiiii

LÅNG HELG WOHO, 3 skoldagar kvar, en utflykt och sen avslutning, life is good right now

dagens..

dagens humör: glad
dagens smärta: ont i fötterna!
dagens lycka: MVG i sh hehe
dagens roliga: mitt och carros rebusar, speciellt, jag: re me m beer, jaaaha remember! sen i glasrummet, åter igen carro och jag, vår lilla ramsa som alla verka uppskatta. Och sist antonio!

haha hade bara lust att dela de orden med er mina kära barn


tandem!

!

hellu,
hemma från skolan, np i spanska gick inte så bra menmen, Hoppas på ett vg där iaf.
Fick MVG i sh iaf ;) (slutbetyg) så är glad.
Sen efter skolan gick jag och mina favorit tjejer carro och sophia till jakan och gick runt där. Hitta massa saker som jag ska köpa imorgon då the big shopping day is!
Vi köpte också glass som vi satt ute i det otroligt fina vädret och mumsa! Älskar vädret, verkligen! Ska ha värsta sommar kläderna imorgon wiiii!
Nu ska jag njuta av livet och längta tills imorgon! ♥

dagens klädsel (igen):

haha cp bild, hann inte riktigt innan utlösaren tog. men orkar inte bry mig ;) och ja jag tog av mig strumbyxorna ;)

onsdag

nu ska jag springa till bussen och sedan ha spanska nationella :tired:


är fortfarande lite brun, ser ni bikini sträcken ;)

hej jag har tråkigt och orkar inte plugga

jag ser på biggest loser (stavning?) vill också på ett sånt läger och se hur jobbigt det egentligen är eller om det bara blir jobbigt för de pga deras övervikt...
Fast de får äklig mat!
haha nu ska de vara uppe i en bur 14 meter ovanför marken, läskigt. de ska stå på en platta ser det ut som, rätt jobbigt om man står där och vinglar + länge.
ska plugga lite matte tror jag, om jag orkar.. vilket jag inte gör men måste plugga iaf.
Ska göra smoothie ikväll också, ska bli mums.
Jag längtar tills torsdag då jag, carro och sophia ska åka in till the city och shoppa loss som fan! wiihi taggad :D

Nu ska jag sluta blogga och se på 2 2/1 men (japp jag hoppar mellan 3: an och 5: an hehe)


lagom roliga bilder

tisdag

gud har stressat ihäj mig 2 mornar irad nu.
men är iaf hemma från skolan nu, började 12:40 idag (hade ingen naturkunskap eller SH) men min grupp på narutkunskapen träffades, vi ska göra ett skådespel om galelio (stavning? + nån professor) och jag ska vara just han hehe ;) ska bli kul.
Efter skolan gymade jag och sophia.
Igår var jag och mamma på ikea och vi ska köpa en till garderob till mig eftersom jag har så otroligt mycket kläder så får inte plats i min redan stora garderob.
Sen köpte jag 5 ramar, ska leta efter fina foton som ska ta plats i mitt lilla rum. Nu kom mamma hem så ska hjälpa till lite med maten♥
RSS 2.0