.

sitter och ser på Bert med bror, den suger och är exakt som alla andra tråkiga filmer. Snart ska jag antingen bara ta det lungt framför TV:n eller så hittar jag på något. Det blir nog det första, orkar inte ringa någon nu. Ska nog läsa min bok, hahaha.
Nu ska jag stänga av datan för det finns inget roligt här, pussisar


en bild på mig, från sommaren 2009 :)

hihi

galet, det är det ni får veta ;), hihih. Nu är jag iaf hemma, vi ska fira min kusin idag men min bror har match där i närheten så de åkte typ vid 9 och då sov jag hos hanna (igen) så jag följde inte med. Så har huset själv typ till kl 3. Idag hade jag bara tänkt att chilla och ladda upp med roliga saker inför lovet ;)


asso killen som börjar, hans röst omg så otroligt bra:love:

tagga

hola
gårdagen spenderades med hanna och alex, satt och titta på tv/sov vi tittade på sommaren med göran och vänner till kl 3 då drog alex hem och jag och hanna somnade. Vi vaknade runt halv 12. Nu ska vi snart till jakan för att lämna tillbaka filmen och handla lite smink ;) sen ikväll ska vi vara med jennipenni, mer tänker jag inte säga ;) nu måste vi börja fixa oss, pusspuss♥

snabbt

innan jag går så lägger jag upp facelook ;)


haha armarna blev helt cp men nu måste jag rusa så ni får nöja er med den ;)

FREDAG

freeeedag! 3 lektioner och sen börjar lovet, galet skööönt. Jag har precis duschat och ser att jag måste börja sätta fart om jag ska hinna med bussen som går halv 11 så bloggar mer sen när lovet har börjat ;) pusspuss

jag är kär

jag har nyss handlat med mamma, allt blev runt 600 :- ;o men absolut värt det, ni ska se mina nya skönheter, så fucking nöjd!!!


Skor(mycket mer rosa i verkligheten, fuckin hett) Örhängen, dipeyeliner och rött läppstift ;)
LOVE IT

16:03

hejsan, wiihohio klarade av svenska redovisningen och det gick rätt bra faktiskt (för typ första gången) Carro och Sophia bjöd på kladdkaka till alla som vi satt och mumsade på under lästimmen (som aldrig tog slut känndes det som) men nu är jag iaf hemma, ska plugga engelska och naturkunskap ikväll.
Jag tycker inte om OS, andra avenyn går ju inte för OS har tagit tiden. Fast det är kul när sverige spelar dock ;)
Saknar även mina 2 små kusiner som befinner sig i florida just nu, lyckostar. Sola lite åt bleka mig här hemma i kalla sverige.
JUSTE omg sl I will kill you. Stod och vänta i 20 min på bussen och sen åkte den bara förbi för den var full. Så kom typ 30 min försent idag.
hihi ett litet utbrott, (som madde tar medcin för hoho:love: ) Nu ska jag kika in i andra bloggar pussisar


Oslagbara ;):love:

Torsdag

hola
Lång skoldag idag, samt en redovisning. Bajs men imorgon är det fredag så jag lider inte så mycket ;) Jag är snart klar med allt fixande nu på morgonen, ska bara äta lite frukost och läsa igenom redovisningen en sista gång. Carro och Sophia har även bakat till klassen till lästimmen idag, mums ;) Hoppas dagen går fort så det kan bli fredag eftermiddag då lovet har börjat, efterlängtat!:love:



haha jag farmor och bror i julas, muppar

favorit



2 days

hola
Kom nyss hem från skolan. Ska plugga svenska och naturkunskap samt matte så måste sätta igång nu. Väntar bara på att maten ska bli klar för jag är jätte hungrig och behöver energi annars kan jag inte plugga heller ;) Jag längtar till lovet, 2 dagar kvar nu. I can do it!
Fick veta lite betyg på redoviningar och läxförhör, det blev VG, MVG och VG så är nöjd. Nu ska jag kika in i andra bloggar pusshej♥ 


jag todaaay ;)

onsdag

onsdag, längsta dagen. ska dra till skolan om typ 10 minuter -.- har spanska redovisning, håll tummen för mig. Nu måste jag fixa håret :love:

-

när livet är dåligt så tittar jag på denna

tisdag

blä jobbiga skola och kalla väder och sl. Hade 2 lektioner idag och sen åkte vi till älvsjö-mässan och gick runt lite där med ett fråge papper. Hitta några intressanta saker men det flesta var typ armband eller små fika ställen. Dålig fantasi.
Det bästa var att det fanns godis som man fick ta ;)
Nu är jag iaf hemma och laddar upp inför dansen, måste även tina upp mina fötter som för tillfället inte har någon kännsel.
Har fått ännu en läxa, nått om miljön. Trååååkigt.
3 dagar kvar till lov:love:


haha cp hand

jag vill vara liten igen

2 år kvar sen är jag vuxen. Skrämmer mig, vart tog livet vägen egenligen.

Scared of lonely

Måndag, 4 kvar tills lovet börjar. Skönt, ska börja smida lite planer. Annras har jag redan gjort klart alla läxor idag så ska bara chilla kvällen ut, kan möjligtvis gå ut och gå en promenad. Fast vill gå med hanna eller mamma och ingen av dom kan idag så får vänta tills på onsdag eller nått.
Bussarna är cp som vanligt, min buss hem var typ 20 min försenad så jag stod med carro och vi använde hackor för att komma ut från isen som var runt oss.
Jag har 2 redovisningar, matte och engelska läxa den här veckan. Det fixar jag.

Snön, käre snön försvinn och kom tillbaka nästa vinter du har hälsat på alldedes för länge nu. Är väldigt avundsjuk på min kära kusinvitamin som befinner sig i Florida just nu i ett hus med pool.
Men i maj ska jag och min familj till Turkiet, ska bli kul och längtar redan till att få komma bort från detta ytterts hämska liv jag lever nu.
Jag vill till mitt land, saknar det. Ge mig sommar!

Nu hör jag pappa stå och trixa i köket, vilket betyder snart middag. Passar sig bra för jag är hungrig.
Jag ska börja med en sak, dricka 2 gals vatten och i ett ut av de ska det vara citron i. Ska dricka de varje dag innan frukosten. Japp jag är knäpp.
Nu ska jag gå ner och se på TV med min bror. Juste kl 8 ikväll på tv1000 kommer en shopaholics (?) bekännelse, ska ses av mig:love:






Sötis Niina och jag :)♥

-

jag vill bara följa efter dig, jag saknar dig, jag älskar dig, varför lämnade du mig? jag behöver dig

Onsdag

hejsan
oturs dag, spilde hejvilt osv orkar inte berätta allt. Men har försökt plugga matte men fattar nada så gav upp. Ska öva på mitt svenska tal lite snare och sen ska jag hinna med att baka också till klassen imorgon, och nej jag är inte tönten som bakar för att vara snäll till klassen, vi turas om att baka till vår lästimme.
Det är min kväll i princip, AA kommer också som jag inte ska missa♥


Har jag sagt att jag är galen i disney?

-

hejsan
Börjar 09:50 idag så lite sovmorgon, skönt. Har spanska och sen ska vi hålla på med klimatmötet i mer än 3 timmar och sen är skoldagen slut för lilla mig eftersom vi inte har någon matte ;) Nu måste jag gå, pusspuss♥

tisdag

holaaaa
eftersom jag är så duktig, så är jag klar med mitt svenska tal så slutade kl 2 isf för halv 4, de ni ;) Ikväll ska jag plugga lite matte (om jag hinner) och senare är det dans.
Nu ska jag göra annat, pussisar:love:

so sad and slow

haha hejsan igen
nu är jag klar med spanskan iaf, eller ska bara skriva det på datan och lägga in några bilder osv... det gör jag imorgon eller nått.
Juste måste bara berätta en snabb sak, på bussen hem så satt den en kille och stirra in i mina ögon, haha det känndes skumt, visste inte vart jag skulle titta. Men han gick av efter typ 3 stationer så det var bra iaf haha!
Nu ska jag se på TV eller något :)♥


en super gamal bild på mig och hanna :love:

Den dagen då du svek mig blev tårarna till floder

sitter och pluggar spanska, skiit svårt! men tar mina kära kompisar till hjälp och ska be amanda läsa igenom texten när jag är klar, nu måste jag fortsätta. Hade tänkt bli klar med den nu så jag slipper plugga ikväll ;):love:

mååååndag

måndag, en ny vecka :tired:
Nu sitter jag och dricker min fruit shoot, apelsinsmak hihi. 
Idag har jag 2 lektioner, sen ska jag hem och plugga och kanske träna om banan vill. Nu måste jag fixa klart mig. Bussen går 11 så en tid kvar menmen :P :love:



Söndaaag buuuuh

hola
gårdagen vad jätte kul med trevligt folk. Bakade även muffins, som jag tog med till alla, hihi jag är så söt ;) Sussade sött med mina söta tjejor. Var hemma vid typ 12 och började plugga. Nu är jag klar med mitt svenska tal och japan grejen. Har spanska engelska och matte kvar, uäo jobbigt! Matten ska jag göra snart, ska bara chilla lite.
Engelskan och spanskan ska jag göra i veckan, asso spanskan är skit svår. Jag kan liksom inte skriva meningar och vi ska skriva om våran fritid och sen presentera det.

Har tre st saker att presentera nu i veckan, fy. Helgen kan snabba sig!

ser ni, rosa muffins ;)

Erik, hothothot

Glee


Love it!

woho

hola
tagggggggggaaa tills ikväll. haha men nu ska jag fixa lite goda saker,hihi ♥

blä

uäo allt är så tråkigt nu för tiden, fast lite saker är kul men det känns som om inget speciellt händer, livet bara kör på. Om 2 år, då jävlar säger jag bara, får lära känna väldigt många personer så jag har någon att vara med varje helg, för ingen kommer kunna hålla takten med mig! ( men kung robin kanske kan rädda mig snart, vi får se.. ;))



freeedag

hellu
hemma från skolan nu. Ska åka och gyma med banan om typ en halvtimme ;) Ikväll vet jag inte vad som händer än. Vi får se om vi hittar på nått skoj.
Nu ska jag byta om till träningskläder och fixa vattenflaska och allt.
Måste nog även plugga idag eller imorgon, har väldigt mycket i skolan just nu :tired: aja hejsvejs pusspuss:love:


jag och morfar för väldigt länge sedan :):love:

-

hej
är trött så orkar inte skriva, kan slänga in ett medelande sen imorgon puss

HAHAHAHAHA

låter bilden tala för sig själv, humor på hög nivå.

onsdag

hola
Idag på den grymt långa rasten stack jag och madde till jakan, hittade ett halsband, en skjorta och ett linne ;) visar senare..
Slutade som sagt halv 5 men det var helt okej skoldag idag. Fick matte läxa, menmen. Nu väntar jag bara på att mamma ska komma hem för hon måste hjälpa mig med det stora redovisningen i har. I 3 ämnen håller vi på med det, och man är olika länder eller annat, sen ska vi som på ett riktigt möte (som det var i köpenhamn) så ska vi sitta runt ett bort och först prata om sitt land och sen ska vi diskutera och komma fram till ett gemensamt beslt, kommer bli svårt.

Man ska också se ut som landet, liksom jag som har japan ska typ ha morgonrock och måla sånadär ögon med en eyeliner haha ;)
Jag är själv! min partner ska åka bort så kör på själv, men det rullar frammåt.

Nu ska jag göra annat pussisar♥


uöo

nu ska jag dra till plugget, slutar halv 5 idag, bajs! :love:


haha gamal bild på mig

tisdag

hemma efter en lång och seg skoldag. Dö tråkigt, menmen. Nu ska vi välja kurser -.- jätte svårt vi får bara 300 p på oss och det gäller både 2:an och 3:an ;s jag vill välja för minst 450 men det går inte, eller det går men vill inte iaf. Så nu måste jag välja bort några och jag vet inte vilka!

Ikväll är det iaf dans, ska bli kul ;) men är ganska trött så inte så taggad men kommer bli det när den höga musiken sätter igång och vi rör kroppen ;)
Nu ska jag chilla :love:

måndaaag

hola
Börjar 11:30 idag och slutar 12:30 haha en lektion ;) sen ska jag hem och plugga lite matte om jag kan, sen ska jag kanske plugga med hanna om hon kan.
En skönt måndag, perfekt start på veckan. Nu ska jag fixa klart mig inför skuuulan♥


haha cp bild :)

tråkig sak

Kompis test

Nämn din bästa vän: jag har faktiskt 3, emmelie hanna och amanda :) :love:

Den du har roligast med: hum, det är nog när vi 3 är tillsammans, humor på hög nivå

Den du pratar med när du har problem: Det måste nog vara Hanna

En du har varit utomlans med: Hanna igen

Den du känt längst: Camilla och Simon

Favoriten i klassen: haha det är många, men några av de är Madde Sophia Carro orkar inte skriva alla

Den du sovit med mest: Hanna

Den du spenderar med tid med: Hanna för vi bor så pass nära varandra ;)

Din kortaste vän: Lilla Niina piina :D
Din längsta vän: Det är nog Elin ;P

Har du en yngre vän? jaa min kusin Carro, + Dani och Hanna, små 94:or.



Hanna Jag Emmelie Amanda


hanna amanda emmelie elin :love:


hahaha niina :D :love:



Elin Hanna Emmelie och jag :)

kvmsfmvklegptr9y95694gtrkef,l,sörfåp

jag hatar söndagar och matte

söndag

Hola Amigos

Igår var jag med Jennifer och hanna, och senare kom Alex ;). Vi satt mest i hannas bod och pratade och såg på film. Sen gick jag och alex vid kvart över 2 tiden någon gång.
Idag ska jag bara chilla och vänta på att rasmus ska komma hit och hjälpa mig med matten för fattar nada och har läxa.
Nu ska jag göra annat, pussisar

Friday's

hellu
Igår var jag med hanna, vi gick efter skolan gick vi till jakan och träffa lite folk och hämtade emmelie så åkte vi 3 hem. Sen gick och hem till Hanna och såg på film. Den senaste Harry Potter filmen, fast vi såg bara lite av den för vi åkte in till stan och åt på Friday's ;) Sen åkte vi bara hem för vi var väldigt trötta. Vi såg klart på Harry men halvsov under filmen.
Sen gick jag hem vid halv 1.

Idag ska vi nog till stan igen tror jag, ska shoppa lite :)
Nu ska jag fortsätta se på TV, pussisar♥

haha älskade just den här delen i filmen när jag var liten

torsdag

torsdagen är avklarad, eller iaf skolan som gick segt som vanligt. Fick vg på min svenska novell, är nöjd för suger på stavning och har alltid gjort haha. ikväll ska jag plugga spanska och lite matte. Sen ska jag nog träna med hanna ;).
Imorgon är det freaaad! börjar kvart över 11, super skönt! sen fyller pappi år också ^^ snart är han väl en gubbe.
Nu ska jag se på tv ett tag, pussisar♥


haha jag och kusin på landet i somras, no makeup :love:

hohoho

ledig ledig ledig skönt skönt skönt. Nu ska jag fortsätta se på TV haha har inget gjort något annat men whatever. Ska plugga spanska och lite matte ikväll har jag bestämt.
Sen är det bara 2 dagar kvar tills helgen, det klarar jag. Nu ska jag gå, pussisar♥


Sophia och carro mina sötnosaaar :love:

woho

kom just hem från dansen, alltid lika kul! Är ju ledig imorgon suckers :) så ska bara chilla galet. Nu ska jag se på paradise hotel eftersom jag missar det för dansen blir så sen. Idag är det ju final och allt, ooo spännande.. jag hoppas Jackie vinner, hon är bäst där tycker jag ;)
Ska nog passa på att träna imorgon också nu när jag tänker på det, kommer säkert äta dåliga saker som en glass osv så ett träningspass kommer inte vara fel :love:

Låten vi dansar till just nu:

fast vi börjar inte dansa förrän 2:17 så spola fram dit ;)

tisdag

hejsan
Skoldagen var som vanligt, carro gjorde en inbakad fläta  i mitt hår ^^♥ så hon räddade min dåliga hårdag. Ikväll är det dans med banan som gäller, wiihii är taggad! :love:

-

klar med skolan för idag så resten av tiden som finns kvar ska jag plugga matte och spanska och sen ska jag vila, det är min dag, har ingen lust att skriva pusshej♥
RSS 2.0