piraaat!

så här såg jag ut igår: (försöker se farlig ut på några, gick väl sådär..) hahahh

att gå eller att inte gå, det är frågan...

hellu
jani slappdag idag, vet inte kanske drar på fest lite senare men vet faktiskt inte om jag ska. Maskerad, om jag går ska jag nog vara pirat hehe.
Får se hur det blir med det.
Ska fortsätta lyssna på musik nu och ska snart äta, hejdåå


haha snyggt liksom

woow

såg denna på kusins blogg, fyfan vilken bra röst grabben har! KÄR

ögongodis till max!








wip

beyonce totaläger gaga, så jävla grym

29/10-10

hej
på NK fick vi leka doktor. Min grupp fick en kille på 20 år som har utslag över hela kroppen. Vi ska berätta hur han ska bota det och varför sånt uppkommer och hur organen ska se ut på en frisk människa, tråk.
Tog hem 3 ämnen som jag måste plugga på under lovet, suck -.-

Ikväll ska jag nog på bio, se hur facebook kom till.


glee låten vi har sjungit på helaaaa dagen! så grymt bra

6 dagar kvaaar!

och nu sitter carro på planet, kommer inte se henne på 2 veckor! Vi snacka i telefon igår och jag kom på att nästa gång vi snackar kommer jag vara 17 och hon i afrika heheh.
Fredag idag rå, 3 lektioner och sen lov. Super skönt!
Ska se glee nu samtidigt som jag ska fixa mig, undra hur det kommer gå..
Nu ska jag skriva ett inlägg i carros blogg! hejdå

haha kusin jag ocg sysling, lääänge sedan

-

heej
slutade efter provet som gick sådär, hoppas det gick bra! Sen drog jag till jakan med carro och sen kom Sophia. Sen gick carro och vi sa hejdåå för nu åker hon till Afrika min lilla skruttis, kommer sakna dig massor! Efter det fikade jag och sophia läänge och sen åkte jag hem.
Har gjort det jag kunde på spanskan och nu ska jag se på true blood :D
hejdåå


fyfan vad söööt! I wanna do bad things with you lalalala

OM 8 DAGAR FYLLER JAG ÅR

känner mig som en 10 åring som tjatar om sin födesedag hela tiden, och det gör jag ju så uppenbart är jag en 10 åring.
Faktiskt så känner jag att det kommer bli sådär att fylla år, tänk er aldrig mer 16 år. Nu går åren bara upp hela tiden. aja inte så mycket jag kan göra.
Sitter och ser på PH ska snart gå ner och ta lite glass (bananasplitt) och sen ska jag träna tror jag, om jag orkar hehe.
Har pluggat FE så nu får jag vara klar inför provet imorgon, går som det går.
Nu ska jag fixa en grej på facebook som jag kom på nyss!
hejdååå

hehe

nejmentjena
Onsdag, 3 super jobbiga och lååånga lektioner! men har sovmorgon så det är ett +. Slutar 20 i 4 och ska sen hem och plugga till FE provet imorgon.
om 9 dagar fyller jag år och om 2 dagar är det lov, wiiii!
Nu ska jag fixa klart mig hejdåååå


hahahahahahhahahahahahahahahaha

heeej (tidsinställt inlägg hehe)

hejhopp
skaffade skype nyss och sitter nu och pratar med kusinvitamin. Vi ska på middag till några släktingar vi inte träffat på minst 6 år. kommer bli stelt och speciellt mellan killarna och tjejen som är jämn gammla med oss. aja vi har varandra iaf ;)
Drack nyss min oboy som sagt och ska snart träna på maskinen. Duktig cheeey!
Orkar inte gå upp tidigt en dag till, fyfan vad jag vill mörda skolan när jag går upp kl 7!
Nu ska jag fortsätta prata med min kära kusin hejdååå

måndag

okej det har kommit upp så man kan göra tidsinställda inlägg, ballt.
Kom hem från skolan 4, läste ut min bok och sen pluggade jag FE. Känner mig sugen på något att dricka, oboy ska jag nog ner och hämta snart.
Om 10 min börjar Paradise hotel (PH) wiii dagens höjdpunkt.
glömt säga att jag har färgat håret, syns inte så mycket, fixade det lite mörkare och lite rödare bara (;
Nu ska jag fixa nått att dricka och sen njuta av Ph.


mina 2 bästa vänner Emmelie och hanna,

bättre bild på naglarna


tuffiiiga

bättre bild på naglarna


tuffiiiga

om 11 dagar blir jag 17

pluggat hela dagen fram till halv 5 då emmelie kom och fixa mina naglar ;)
Igår åt jag hanna emmelie och jennifer på fridays ;) super gott som vanligt. Lägger in några av bilderna vi tog sen ;)
Nu ska jag inte göra nått speciellt, se på en film kanske.. får se. ha en bra söndagskväll


fina huh (;

grymt bra

nejmentjenare

igår var jag bara med hanna och Jennifer och chillade, mysmys. Gick hem rätt tidigt, var super trött. Vakna vid 9 och nu har jag pluggat i 90 minuter.
Ska följa med emmelie och klippa henne snart, väntar bara på att hon ska ringa. Måste fixa mitt hår och sminka mig också..
Jag funderar på att färga håret, är sugen på lite förändring.. men håret blir så slitet så vet inte om jag orkar fixa med det så mycket man måste göra efter en färgning...
ska titta runt lite på google efter hårfärger, kanske ska fixa det lite ljusare.. eller? kanske lite åt det röda hållet.. humm svårt val får se.

Ikväll ska jag kanske på middag med mina favorit tjejer, får se hur det blir med det ;)
Nu messa emmelie så ska börja fixa mig, hejdåå

lycka

whaat

och som alla andra gjort så måste jag ju bara skriva att det är snö och hur sjukt det är. Det är oktober... hur länge kommer vintern vara i år egentligen? gissar på väldigt länge. Nä asso jag själv kan inte fatta det, varje gång jag tittar ut blir jag lika förvånad. Det var ju nyss gräs (som inte ens var så förstört) och när jag vaknar nästa morgon är det vitt överallt.
Jaha blir vinterjackan på dåra. Kommer nog bli slask snart, dööö slask. En vinter utan slask är en bra vinter.
Nu ska jag fixa klart miiig byyee

burrr

bööh bitterhet

historia prov idag, skrev 9 sidor. Kom hem var super trött, pluggade lite fe som inte ville stanna i huvudet. Nu sitter jag vid datan och är allmänt trött och irreterad. Känns som allt är så tråkigt nu för tiden. Vädret blir kallare, allt jag gör är att plugga. känner en ständig saknad och det finns en klump i magen som vägrar berätta sitt syfte. Nu ska jag läsa, min ända räddning från detta tråkiga liv just nu, böcker in mitt heart hehe


liten jessica

du klarar det

hejhej
vad är kl? 10 och jag är hemma hehe, nej men hade ingen nk idag och pallar inte gå på mentorstiden liksom. Men vi fick värsta läxan att göra, labbraporten om tvättmedel ni vet? men jag och carro gjorde den i söndags så man kan plugga histora idag ist, prov imorgon!!
Känns som om jag inte kan nååttt! ska verkligen plugga stenhåårt! Fick mvg på spanska läxförhöret btw hehe.

Måste berätta vad som hände igår, jag och carro sitter och väntar på bussen hem.
Då säger jag : jag brukar alltid önska att mamma eller pappa åker förbi här så jag får åka bil hem, carro svarar, jag med.
Gissa vad som händer sen, carros pappa kommer med sin bil haha så carro hoppa in och lämna mig kvar, mina päron åkte inte förbi minsan.
vafan är chansen liksom, när vi just pratar om det. Sjukt!


Nu ska jag iaf vara en duktig tjej och börja plugga, önska mig lycka tilll

madde tog smygbild på mig hehe

hypotes utförande material blablabla

pluggat histora fram till 2, mötte carro och drog hem till mig. Satt i 2.5 timmar, utan rast, penan skrev hela tiden. 7 sidor om tvättmedel, var lika intressant som det låter.
Men nu är en sak iaf avklarat, bara 4 kvar. Efter den här veckan kommer jag bli klar med 2/4 och nästa vecka kommer nya läxor ocn inlämningar.
Höstlovet kan gärna skynda på!


jag och carro, balla ögon vi har huh ;)

hi

har ni sett mina naglar? mega gryma! Var och köpte en bok igår och nu är den utläst, var lite över 300 sidor kanske, ingen kan förstå min kärlek till böcker.
Söndag, plugg, dötråkigt. Carro kommer hit snart så vi kan göra vår labbraport, sen måste jag verkligen råplugga histora. I veckan måste jag även göra min idrottslektion med sophia och skriva en spanksa uppsats. Är lite sådär stressad och inser att fritid finns bara i drömmar, nu måste jah fortsätta plugga hejdå

fredag

äntligen fredag, just nu är jag väldigt trött och orkar inte gå ner för att äta frukost och sen gå upp och föna håret. Har 30 min på mig så dags att börja nu.
Måsta tagga inför kvällen också, men det kommer nog under dagen. Fyfan vad kallt det är ute, vill verkligen inte sätta min fot utanför dörren! Har leggins idag kommer frysa benen av mig.
Om matlappen stämmer ska ddet bli köttfärsås och pasta som lunch, det är ändå helt okej så nu får de fan ha det.
Nä nu måste jag verkligen öka, hejsveeejs

jag madde och sophia för ett tag sedan :)

torsdag

torsdag, slutar kvart i 5 -.- Sen ska jag hem och plugga plugga plugga.
Träningsverk till 1000.
Nu ska jag dra till skolan,
Juste Elin fyller 17 år idag, grattis till dig sööötis!♥

har på mig en utav ringarna jag köpte:

ÄRE SAAANT

omfg var ute med carro, först gick vi powerwalk, sen gjorde vi 60 utfallssteg, inga vanliga heller. stod och höll stilla i 3 sek varje gång vi var nere. skaka i hela benen de 10 sista. sen powerwalka vi mer tills vi kom till bruket. och nu till det overkliga, jag joggde uppför heeeeeela backen, tar det igen för de som inte riktigt fatta (som jag själv) vi joggade upp för skid backen!!!
sen gick vi hela vägen hem. Ni förstår inte hur mina ben känns. kan knappt gå, måste verkligen tvinga benen så de inte ger vika. snacka om träningsvärk vi kommer ha imorgon!

Nu ska jag iaf se på glee hejdåå

KÄMPARNA

onsdaaag

Igår på dansen körde vi med stolar, ballt huh, dansen är asmegagrym! En sitter på stolen och dansar (jag) och den andra dansar bakom (hanna) danserna passaar ihop så det set fett ballt ut. sitter och övar på den nu, men måste fråga hanna om en sak. fan att man glömmer så lätt så fort man är hemma -.-
Nu ska jag dra till plugget om 10 minuter, gå en lååång och jobbig dag!
Nu måste jag fixa det sista, hejdåååra

låten vi dansar till

woo tagga inför daans

jobbigt värre

var på informations möte idag, jag är representant för min linje och ska stå på massa mässor och prata för samgymnasiet, vi ska lära oss hur det nya skolsystemet ska bli. Kommer bli svårt att prata om nått som vi själva inte har upplevt, men vad ska vi göra. nån måste ju börja nångång.

Nu är jag hemma och är sjukt trött och orkar verkligen inte inte inte plugga. Trodde att den här veckan skulle bli någolunda chill, plugga lite lätt till provet nästa vecka och lära in engelska glosorna. men såklart kommer antonio med värsta spanska läxan. Vem fan sa att sam-ekonomi var slappt?, säkert naturare, men de har ingenaning. Så jävla nöjd med mitt val, man sla verkligen inte lyssna på vad andra säger, sam-ekonomi är bäst.

Massvis med glosor, typ 30 st sen ska vi lära oss en låt och tillsist ska vi skriva en uppsats, halleluja.
Okej ska läsa historian, plugga in spanska och engelska glosorna sen är det dags för daaans! ♥


nu jävlar

okej dagen är fulländad om jag tränar, kom igen jessica doooo it! okej ska kämpa mig upp ur min sköna soffa och ställa mig på maskinen och bränna fett. När jag är nöjd med kroppen dååå kan jag vila. Nu blir det ny diet och grejer.
Ska bara se klart på paradise hotel ;)
Imorgon har jag dans, wiiii längtar! är supertaggad inför helgen också, tog det lugnt nu i helgen, både fredag och lördagen. Ovanligt hehe (;

hehehoho

hellu
kom nyss hem från stan, fick med mig en halsduk, mössa, vantar, jeans och 2 ringar. hitta även en 20-lapp heheh. Carro köpte en mössa och halsduk ;)
Nu ska jag snart plugga lite och sen ska jag inte göra nått speciellt, kanske träna (;

It's my life

hellu
Har ingen matte idag så börjar 09:40, sen har vi halvdag också, så slutar 12 yeey (; Sitter just nu och lyssnar på massa glee låtar, seriöst.. har blivit helt kär i den serien och alla deras låtar!
Ska gå och sminka klart mig och sen ska jag packa idrottsväskan och lite annat småskit.

Älskar när de sjunger vid 0:58, lyssar om och om på det hela tiden hehe. och de ser lite skuma ut men har man sett serien så fattar man ;)

kinda turns me on (;



kom till mammi

10/10-10

kan inte fatta att jag fick mvg på matte provet, är otroligt glad. Ska läsa lite i historia boken och plugga in några engelska glosor och sen får pluggandet vara slut för idag. Har faktiskt tränat också (; Imorgon har jag svenska (och vi ska bara se på film) sen har jag idrott och sen slutar jag vid 12, alla lärare ska på nått möte eller nått. SUUPER skönt.
Ska till stan med min favorit tjej carro och shoppa lite. Fika och äta lunch, ha det otroligt mysigt hih.
Sitter just nu och ser på glee, puck är så jävla het!
Ska nog gå ner och äta lite av min tårta, den är super god! tur att det blev lite över! ;)
Ha en bra söndaaag


jag och min fina vän

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

OMFG MVG PÅ MATTE PROVET, JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR! :D :D :D :D :D :D :D :D

18:40

Hej bloggar från jockes nya mobil. Börjar äntligen fatta hur man gör med den här telefonen, vi här precis ätit middag och nu väntar vi på att mamma ska ropa fiiika!!. Då kan jag smaka tårtan jag bakat. Nu ska jag fortsätta kolla runt på den här telefonen heeej då.(;

11 år

heej
vaknade runt 10, körde sen och hämta mina skor hos sophia (råka ta henned skor med mig hem igår hehe) Sen åkte jag och mamma och handlade super mycket på ica, alla tårtsaker och middag, godis och mycket mer.
Har slagit in jockes present också, är skit avundsjuk, han har fått en mobil, en jävligt snygg sådan också.
Nu ska jag städa rumet, se ett glee avsnitt (om jag hinner) Sen ska jag baka tårtan och sen invänta min älskade släkt.

bild på brors nya lur (;

lost

har haft en sjukt underbar dag med carro sophia och gurran. Vi började med att gå runt i jakan, köpte skor och present till min bror som fyller år idag (9/10) grattis min älskade lilla bebis. Carro köpte jeans och sophia skor hon med, assnygga ;)
Sen åt vi på burgerking och efter det drog vi hem till sophia. vi spelade ett spel, såg på IDOL och sjöng sing star. vi gap skrattade var 5te minut, hade ont i magen, höll på kissa på mig och grät så mycket vi skratta. Underbart!
Nu ska jag se på ett glee avsnitt och sen sova, eftersom min bror fyller år så kommer släkten hit och det är jag som är tårtbakaren hehe (;

bilder från idag

-

ska till skolan snart, nk prov idag och har lite panik, känns inte alls som om jag kan nått. Måste läsa igenom allt en sista gång.
Fan vad kl var mycket, måste verkligen öka nu, kan inte skriva mer haha! hejdåååå

matte prov (x) FE (x) Spanska ( ) NK prov ( )

kom hem ca halv 6, matte provet har jag ingenaning om hur det gick, hoppas på vg iaf. Läxförhöret gick inte så bra och desamma gäller skolfotot.
Men ändå var den här skoldagen rolig, flumma runt med alla och gjorde gud vet vad. tog massa bilder, gurran och jag snacka under svenska filmen så lärarn sa till oss, ooopsii.
Har varit flum hela veckan, säkert för att jag är så trött och stressad hela tiden. Så fort man har klarat av ett prov eller läxförhör så väntar 3 nya. Håll ut Jessica, håll ut!

Nu ska ni få se bilderna från idag :D


Josefin jag (skit ful btw haha) tessan madde och sophia

min powerpoint

josefin gurran och jag

jag gurran och josefin hehehe

jag hahahha

jobbigt värre

FAAN hela mitt inlägg raderades. aaarg!
Har iaf skolfoto, förhör i budget och matte prov idag. kommer hem runt halv 6 och då är det bara att börja plugga till provet och läxan imorgon. Ingen fritid här inte.
Ska platta mitt hår nu, kör på hästsvans, annars lovar jag att mitt hår kommer bli fail och när vi ska ta kommer jag få panik och inte veta vad jag ska göra med det. better safe than sorry.
Knarkar sönder en beyonce remixlåt jag hitta igår, helt kär.
Nä nu ska jag åka om 20 min så dags att fixa mig, hejdåå hoppas jag bli bra på fotot!!


kan man inte alltid få vara såhär brun!?

Sluta halv 10 är bäst

Helluuu som rubriken säger så sluta jag halv 10 idag (; NK lektionen är inställd och klassrådet skolkar jag ifrån. Palla åka tillbaka om typ 4 timmar för att åka hem igen efter 30 min. Nu får jag mer tid att plugga till mina 2 prov och 3 läxor. Skiiiit mega mycket i plugget denna vecka. Och så fort jag klarat av veckan så är det bara att börja plugga till 2 andra prov. När höstlovet börjar då kommer jag få vila. Men nu är det hjärnan på högvarv varje dag som gäller. Jag fyller även år på lovet, mer att se fram till ^^ och nu på lördag fyller min bror år så ska baka tårta och fixa fint här hemma till släktkalaset. Jag skriver från jockes ipod, kommer säkert vara lite fel här och där :p nu ska jag fortsätta se på Ariel hihihi heeeej sååå <33

woops

åhfyfan vissa människor alltså, varför liksom. nä ska inte slösa min tid på sånt, när grisar kan flyga och värpa ägg, då kommer jag bry mig

uuuusch

jag är så äckligt jäkla trött, funderar starkt på att skolka, nej hehe sånt gör ju inte jag. Får bara ångest, vilket är bra. Men känner att jag kommer somna på lektionerna.
Faaan fisk till mat idag, det blir bara värre och värre... Idrott har vi också, lite sådär salt i såret. Men hoppas vi ska snacka om origenteringen, den är jag iaf super nöjd och glad med.
Sen när jag kommer hem ska jag plugga matte, naturkunskap och företagsekonomi som en galning, orkaar inte. Ibland har jag fan lust att bli ett ig-barn, fast kommer aldrig bli det.
Nu ska jag ner och äta frukost och sen ska jag gå till bussen denna otroligt kalla och trista måndag morgon, byee

super dålig webb, I know. men ser inte så bra men det är glitter iaf ;)

söndag

äntligen är det kväll och jag har pluggat klart för dagen, nu är det bara att ladda upp inför morgondagen. Emmelie fixade mina naglar igår, skitsnyggt, svart-glitter på topparna, visar när jag ser min kamera ;)
Börjar bajstidigt imorgon, med matte -.- slutar halv 4 också så lååång dag.
Nu ska jag se på parlamentet, hejdåå


har jag dig, har jag allt

baaaajs

pluggar för fullt, NK skiiit tråkigt. men måste fortsätta, måste råplugga matte sen också, hata skolan


the city

wopwop gårdagen var helt okej. Nu ska jag åka till stan med Em, behöver handla super mycket så kommer ha 0 pengar kvar sen... men snart är det ju min födelsedag och sen jul så då kommer pengarna igen ;) Sitter och väntar på att Em ska bli klar, måste skriva en lista på vad det är jag ska ha. Kommer aldrig komma ihåg allt annars.
Ikväll blir det nog chillkväll, mysmys :)
hejdåååå


somras

fredaaaag

origenteringen igår gick mega bra, är skit stolt över mig själv, sophia och gustafsson. Trodde aldrig att vi skulle klara det så bra som vi gjorde.
Sen när jag kom hem var jag barnvakt, det gick bra.
Nu ska jag sminka mig och äta frukost och sen ska jag dra till plugget. Slutar vid 3 idag, har ingenaning om vad som kommer hända ikväll, nått kul hoppas jag.. har ju mina fördelar nu i helgen ;)



ge mig sommar
RSS 2.0